Een basis voor corrupte regeringen: 5G draadloze technologie implementeren tegen de wensen van uw bevolking

Een basis voor corrupte regeringen: 5G draadloze technologie implementeren tegen de wensen van uw bevolking

13 juni 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

Spaar een gedachte uit voor alle regeringen die de bonanza van multi-biljoen dollar van de vijfde generatie draadloze technologie of 5G willen verzilveren, terwijl ze de helft van hun bevolking pacificeren, die angstig zijn voor de vreselijke gevolgen voor de gezondheid en het milieu en in onwetendheid houden van de andere helft van de bevolking die zich nog niet tegen de introductie verzetten omdat ze niet geïnformeerd zijn over de gevaren ervan.

Verschillende regeringen hebben verschillende strategieën aangenomen om deze uitdaging aan te gaan, waarvan elk een voorbeeld kan zijn voor andere overheden om te gebruiken. Laten we enkele leerzame voorbeelden nemen uit Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Regeringen die traag zijn geweest om gebruik te maken van het surveillance- en controlepotentieel van 5G om afwijkende meningen te vernietigen, willen misschien een strategie kiezen uit de volgende lijst die volgens hen het meest compatibel is met het nationale karakter en de situatie van hun land en daarom waarschijnlijk zullen ontmoeten hun behoefte aan een soepele en snelle 5G-uitrol.

Oostenrijk: brute kracht en publieke onwetendheid

De meest raadzame strategie voor elke voorzichtige overheid is ervoor te zorgen dat de bevolking niet op de hoogte is van de gevaren van 5G. Dit is relatief eenvoudig te bereiken door brute kracht te gebruiken om snel in te stemmen met wetswetgeving waardoor de hele bevolking wordt gedwongen ‘slimme’ meters te accepteren zonder mogelijkheid tot weigering, zoals de Oostenrijkse regering in 2018 deed , en een Gesteznovelle uit te reiken of een wet aan te passen die het mogelijk maakt 5G-antennes die op alle openbare gebouwen moeten worden geïnstalleerd, inclusief kinderdagverblijven, kleuterscholen en scholen. Dit resulteert in een snelle 5G-implementatie, die vervolgens kan worden voorgesteld als een triomf in de race naar digitalisering en de geclaimde voordelen van meer banen, snellere downloads, lage latentie, vierde industriële revolutie, kernwolk, geavanceerde technologie of een andere vergelijkbare hyperbolische promotionele retoriek ontworpen om het publiek te confronteren (of, in PR-taal, “de publieke verbeelding te vangen”).

Medeplichtigheid met de media zorgt ervoor dat geen enkele gefluister van de gevaren die inherent zijn aan een nieuwe en ongeteste technologie de openbare sfeer doordringt. De bevolking blijft in onwetendheid, krijgt niet de mogelijkheid om 5G-infrastructuur te weigeren en wordt gepropageerd om te geloven dat hun land vooroploopt in de moderne tijd. Deze strategie heeft veel aan te bevelen en vermijdt alle controverses, langdradige debatten, moeizame onderhandelingen, vervelende vertragingen en onnodige kosten. Goed gedaan, Oostenrijk, om aan te tonen hoe gemakkelijk de 5G-uitrol kan zijn wanneer een dergelijke eenvoudige en zeer effectieve strategie wordt toegepast!

Frankrijk: bedrog en opportunisme

Frankrijk biedt twee mogelijke strategieën om 5G uit te rollen, die elk een groot potentieel hebben. Het ENEDIS, het grootste Franse staatsbedrijf, stoomt het Franse publiek af met “slimme” meters (genaamd “Linky”) voor het 5G Internet of Things, ondanks tegenstand van 71% van de bevolking . Sinds 1884 behoren elektrische meters tot de Franse gemeenten , waarvan 906 op een totaal van 35.498 (2,5%) “slimme” meters weigeren , een aantal dat voortdurend stijgt. De Franse bevolking erkent dat “slimme” meters worden opgelegd zonder hun toestemming, met veel klachten over bedroggebruikt door ENEDIS-onderaannemers, waaronder een aantal waar de gendarmerie moest ingrijpen om de burgerij te beschermen .

Als stealth en bedrog mislukken, is een andere mogelijkheid om te profiteren van een nationale tragedie om heimelijk 5G op te leggen. Terwijl de natie bezig is met rouw om het verlies van een geliefd historisch monument , hebben oligarchen – inclusief die met nauwe banden met telecommunicatiebedrijven – een zweepronde met honderden miljoenen euro’s elk om te reconstrueren in plaats van te herstellen , kondigen uw wetgevers de opschorting aan van verordeningen betreffende de bescherming van een nationale en werelderfgoedsite, en verklaren de legitimiteit van wederopbouw volgens ” de technieken en uitdagingen van onze tijd “. Elk verschil van mening uitgedrukt door historische experts of architectenover de oorsprong van het vuur of de manier van herbouwen van het monument wordt onderdrukt .

Het publiek ontdekt pas later dat de grond waarop het monument stond reeds was onderworpen aan voorafgaande privatiseringsplannen voor de verschrikkelijke tragedie van de verwoesting en hey presto !, het kan worden herbouwd met moderne technologie die geschikt is voor de 5G-uitrol, met name geschikt en handig gezien de centrale locatie als de ” point zero ” van Frankrijk, van waaruit alle afstanden in het land worden berekend.

Aangezien de 5G-implementatiestrategie van Frankrijk nog niet is voltooid, blijft het bovenstaande scenario op het niveau van speculatie; alleen de tijd zal uitwijzen of deze strategie inderdaad degene blijkt te zijn die wordt gebruikt. Hoe het ook zij, het zou een sterke kanshebber zijn geweest voor de meest inventieve strategie als het niet een al lang bestaande en nu nogal vermoeide strategie van rampkapitalisme was , tegenwoordig enorm vergemakkelijkt door de komst van gerichte energiewapens .

Zwitserland: de fijne kneepjes van de uitsluitingsclausule en de gewijzigde alinea

De ambtenaren van Zwitserland worden geprezen voor het demonstreren van een mentale behendigheid die hen in staat heeft gesteld om het raadsel van het introduceren van 5G op te lossen terwijl ze geconfronteerd worden met een goed opgeleide en geïnformeerde burgerij. Het heeft een nuttig sjabloon opgeleverd ten behoeve van gelijkaardige ongelukkige regeringen. De aanpak van Zwitserland omvat het slinkse gebruik van uitsluitingsclausules en onschuldig ogende alinea’s.

Zwitserland volgt de blootstellingsniveaus die zijn uiteengezet in de zogenaamde veiligheidsrichtlijnen van de zogeheten Internationale Commissie voor niet-ioniserende stralingsbescherming (meer over deze “richtlijnen” en later ICNIRP). Het probleem voor de Zwitserse overheid is dat Zwitserland voorzorgsniveaus voor blootstelling heeft aan afzonderlijke zenders (basisstations) die tien keer lager zijn dan de ICNIRP-niveaus.

Nadat ze in februari 2019 het beschikbare spectrum in de 700 MHz- en 3,5 GHz-banden hadden geveild , met een nettowaarde van 380 miljoen US-dollar, stond de Zwitserse overheid voor de uitdaging om het spectrum dat ze had verkocht te kunnen gebruiken door grenzen op te heffen zonder het publiek te waarschuwen .

Terwijl de publieke en kantonale wetgevers geleidelijk de omvang van de dreiging van de volledig ongeteste 5G begonnen te begrijpen, groeide het dilemma van de federale overheid. Eerst kwam een petitie van een volk om een ​​parlementair debat over 5G op te heffen, ondertekend door 56.000 Zwitsers, en vervolgens namen de kantons Vaud , Jura en Genève het moratorium op de 5G-uitrol over. Deze werden op de voet gevolgd door Neuchâtel , wat een reeks vragen stelde aan de federale overheid met betrekking tot de veiligheid van 5G-technologie.

Kantonnale wetgevers en Zwitserse burgers waren woedend toen de meerderheid in staatseigendom Swisscom de oppositie tegen 5G trotseerde door bestaande antennes te gebruiken die waren geïnstalleerd voor eerdere generaties draadloze technologie om 5G op te leggen op 102 locaties in Zwitserland . Ze zullen ongetwijfeld nog meer verontwaardigd zijn als ze leren dat Swisscom al sinds 2004 op de hoogte is van de niet-thermische effecten van elektromagnetische straling, toen het patent had op een methode en een systeem voor het verminderen van elektrosmog in draadloze lokale netwerken. Hieruit blijkt dat Swisscom 5G heeft uitgerold voor de Zwitserse bevolking, volledig op de hoogte van het vermogen om DNA te beschadigen en het risico op kanker te vergroten .

Op 17 april heeft de federale regering de stap gezet om de publieke oppositie te dwarsbomen en tegelijkertijd de 5G-uitrol mogelijk te maken. Dit vormt een echte inleiding op het publiek. Het publiceerde een document tot wijziging van de ordonnantie van 1999/2016 over bescherming tegen niet-ioniserende straling (NIR), met ingang van 1 juni 2019. Het mooie hiervan is dat een verordening niet kan worden aangevochten door een volksreferendum. In het begeleidende rapport wordt het doel en de werking van de wijzigingen op nuttige wijze toegelicht .

Aangezien meer dan de helft van de Zwitsers de straling van antennes van mobiele telefoons als gevaarlijk of gevaarlijk beschouwt (Office federal de la statistique (OFS), Omnibus 2011, 2015), hebben de wijzigingen in de verordening twee belangrijke doelen: (1 ) om een ​​systeem in te stellen voor het monitoren van de blootstelling van de bevolking aan NIR (paragraaf 4.1.1) in overeenstemming met het Verdrag van Aarhus , dat staten verplicht om het publiek te informeren over verontreinigende stoffen en hun effecten op mens en milieu, en (2) om te vullen de lacunes in regulering die de inzet van 5G verhinderen (sectie 2).

Punt 1, het monitoringsysteem, klinkt veelbelovend totdat ons later in het rapport wordt verteld dat het Federaal Bureau voor het Milieu (OFEV) de taak krijgt om de bevolking periodiek op de hoogte te stellen van de mate van blootstelling aan NIR en de stand van de wetenschap over de effecten van NIR, maar dat er geen coördinatie met het federale bureau voor openbare veiligheid nodig zou zijn, omdat “tot op heden is er geen biologische marker of wijziging van een biologische marker die een link bevat met NIR of de effecten ervan op de gezondheid geïdentificeerd” (paragraaf 4.1.1).

Het grote voordeel van deze strategie is dat het publiek daardoor op een objectieve manier wordt geïnformeerd over zijn blootstelling aan NIR en de herkomst ervan, en de huidige marge in vergelijking met de limieten die zijn vastgelegd in de verordening, die zou bijdragen om de passie uit het debat en de perceptie van risico te halen “. En het meest bevredigend zou OFEV altijd in staat zijn om het publiek te rechtvaardigen waarom de huidige blootstellingslimieten in overeenstemming waren met wetenschap en testen (paragraaf 4.1.2). Met andere woorden, het zou een gesloten cirkel zijn en geen onderzoek naar de werkelijke gezondheids- en milieurisico’s van NIR mogelijk zijn.

Punt 2 is evenzeer een meesterproef, want het invullen van de lacunes in regelgeving die de inzet van 5G belemmeren, betekent dat de gewijzigde verordening een principe van evaluatie van “straalvormende” antennes en dat “mobiele-telefoonantennes die uitstoten gedurende minder dan 800 uur per jaar “moet worden vrijgesteld van de eis om” de preventieve blootstellingslimieten te respecteren “(deel 2).

Met deze goochelarij kan de federale overheid alle 5G-antennes uitsluiten van regulering, omdat ze allemaal bundelvorming hebben en, als hun emissies worden berekend op basis van hun “richting”, zoals geïmpliceerd door de hfst. 62, aanvullende subpara. 6, waarin wordt gesteld dat “[de term] straalvormende antennes bedoeld zijn om de stralingsrichting te duiden of het antennepatroon automatisch met korte tussenpozen wordt aangepast”, lijkt het erop dat het niet het geheel van de emissies zou zijn die onderhevig zouden zijn aan berekening, maar alleen elke richtingvan emissie. 800 uur zou twee maanden emissie per jaar per stationaire antenne mogelijk maken, maar als elke emissiegraad van bijvoorbeeld 180 graden van beweging van een directionele antenne 800 uur zou zijn toegestaan, dan geen 5G-antenne, die alle directioneel zijn , zou 800 uren aan emissies kunnen overschrijden en daarom zou geen enkele onder de gewijzigde verordening vallen.

Lees ook:  50 donkere koppen: meer van het "nieuwe normaal"

En voila! Als bij toverslag controleert de Zwitserse federale regering het Zwitserse volk en hun kantonale regeringen om 5G in te schakelen!

Hierbij moet worden opgemerkt dat, dankzij de toewijding van de Zwitserse ngo Gigaherz , Zwitserse telefoonmaatschappijen al betrapt zijn op het illegaal bestoken van het Zwitserse volk, toen antennes die verborgen waren onder putdeksels in 2018 werden gevonden om overdreven veel te verzenden van hun toegestane limieten.

Wie zou weten of de miljoenen straalvormende antennes in heel Zwitserland de toegestane blootstellingslimieten overschrijden of meer dan 800 uur zenden? Zou iemand blootstelling willen riskeren door positie in te nemen in zijn omgeving, aangezien de nieuwe straalvormende antennes “vooral worden gebruikt bij de hoge frequenties geveild begin 2019” (paragraaf 4.3)?

Geen wonder dat Zwitserland beroemd is om zijn high-class en high-tech producten! Zijn vaardigheid en zorgvuldigheid bij het opstellen van zo’n Byzantijnse 5G-uitrolstrategie overtroeven alles!

Verenigd Koninkrijk: strikt legalisme en gezaghebbende beweringen

Het Verenigd Koninkrijk kan altijd worden ingeroepen voor zijn beweerde naleving van de rechtsstaat. Zo worden aanzoekers over de veiligheid van 5G, zowel leden van het publiek als parlementariërs, getrakteerd op langdurige uiteenzettingen over de betrouwbaarheid van de zogenaamde wetenschap geproduceerd door de verschillende officiële instanties die verantwoordelijk zijn voor het verzekeren van het publiek dat zij afdoende beschermd zijn tegen elektromagnetische straling (EMR). Net als in de populaire Britse kinderfeestgame, kan dit een ‘pass-the-parcel’-strategie worden genoemd en wordt dit enorm vergemakkelijkt door het bestaan ​​van een groot aantal organisaties met acroniemen die zo nodig kunnen worden gegoocheld.

Antwoorden op vragen in het parlement of uit het publiek zijn opgesteld volgens de volgende regels: Public Health Engeland vertrouwt op AGNIR [als dit orgaan helaas is ontbonden vanwege beschuldigingen van belangenconflicten, incompetentie, gebrek aan gekwalificeerde experts, vervalste wetenschap of andere reden, de naam van een ander lichaam zoals ICNIRP of SCENIHR kan hier worden vervangen] om de wetenschappelijke gegevens te leveren waaruit de veiligheid van draadloze telecommunicatietechnologieën blijkt sinds [voeg toepasselijke datum toe] De Wereldgezondheidsorganisatie onderschrijft de veiligheidsrichtlijnen uiteengezet door [naam van instantie] bij het vaststellen van de EMR-veiligheidsrichtlijnen. Mocht Public Health England op de hoogte worden gesteld van eventuele veranderingen in de wetenschap, dan zal het zijn beleid dienovereenkomstig aanpassen. 

Lees ook:  Roep om ontslag Donald Trump wordt steeds groter

Het valt gemakkelijk in te zien dat de strategie van Groot-Brittannië een scherpzinnige is, omdat deze tegelijkertijd dient om indruk te maken en te verbazen, want niemand heeft enig idee wat de betekenis van de verschillende acroniemen of de beschadigde reputaties van de verschillende genoemde lichamen zijn, vooral wanneer ze begroeten van een ander land. Dat is bijvoorbeeld het geval met de Internationale Commissie voor niet-ioniserende stralingsbescherming of ICNIRP , die in werkelijkheid slechts een kleine club mannelijke wetenschappers in Duitsland is, die haar eigen leden benoemt zonder toezicht of overleg met wie dan ook en op mysterieuze wijze geld ontvangt van , en wordt gehuisvest door de Duitse overheid, handig in hetzelfde gebouw met het Duitse Federale Bureau voor Stralingsbescherming. Evenmin zou een Britse burger zich kunnen afvragen hoe het kwam dat de richtlijnen van de kleine club werden goedgekeurd en niet alleen werden onderschreven door de Wereldgezondheidsorganisatie van de VN, maar ook door haar Internationale Telecommunicatie-unie.

Fantastisch werk, Verenigd Koninkrijk! Het publiek misleiden terwijl het oprecht en betrouwbaar klinkt, is een hele prestatie. Voorzichtigheid is echter geboden voor andere regeringen die overwegen een soortgelijke strategie te hanteren: het vereist een zekere mate van goedgelovigheid onder het grote publiek en is daarom waarschijnlijk niet effectief in het geval van bevolkingsgroepen die al sceptisch staan ​​tegenover uitspraken van de regering.

Verenigde Staten: grote uitgaven van lobbyisten om overheidsagentschappen te veroveren

Zoals te verwachten valt in de Verenigde Staten , gaat de voorkeur uit naar 5G-uitrolstrategie met geld en spieren. Het opleggen van 5G zonder publieke toestemming of raadpleging werd lang mogelijk gemaakt door regelgeving van de industrie, die ervoor zorgde dat wetten werden gewijzigd om schade aan de gezondheid en milieuschade waarmee rekening werd gehouden te voorkomen of de uitrol van 5G te verhinderen.

President Clinton heeft de Telecommunicatiewet van 1996 ondertekend , waarvan in artikel 704 is bepaald dat geen enkele zorg voor de gezondheid of het milieu interfereert met de plaatsing van telecomapparatuur zoals zendmasten en antennes. Draadloze voorzieningen zijn toegestaan ​​in alle openbare rechten van doorgang , met de bedoeling ze direct voor huizen en bedrijven te plaatsen en dicht boven de hoofden van voetgangers te komen, inclusief moeders met baby’s. Openbaar berichtgevingseisen en openbare hoorzittingen zijn geëlimineerd. Lokale autoriteiten mogen geen getuigenissen van wetenschappelijke experts in overweging nemen . Het is lokale overheden bijvoorbeeld verboden om draadloze technologie te reguleren “op basis van de milieueffecten van radiofrequentie-straling “, en rechtbanken hebben regelgevende beslissingen over plaatsing van de celtoren omgekeerd, simpelweg omdat de meeste openbare getuigenissen over gezondheid gingen.

Gecombineerd met bedrijfscontrole van de media, bij voorkeur door telecommunicatiebedrijven , en manipulatie van wetgevers door legers van hoogbetaalde lobbyisten, is de strategie van het vastleggen van regelgeving veel te bewonderen, omdat – afgezien van de schijn van een wetgever met integriteiten het bestaan ​​van alternatief media – het wordt bijna onmogelijk voor het publiek om te leren dat 5G nooit is getest op gezondheid of veiligheid en een existentiële bedreiging vormt voor de hele planeet.

In een land zoals de VS dat zichzelf een bastion van vrijheid gelooft, is het onwaarschijnlijk dat het publiek het idee dat ze op deze manier worden bedrogen over zo’n gevaarlijke technologie, onwaarschijnlijk vindt en daarom kan worden verwacht dat de 5G-implementatie relatief ongehinderd doorgaat. Mocht er informatie over de schadelijke effecten van 5G uitlekken, dan kan een beroep worden gedaan op het vaak gebruikte en handige ‘blame-it-on-the-Russians’-verhaal . Er moet echter worden opgemerkt dat deze strategie een aanzienlijke voorafgaande planning vereist en dat er voldoende middelen beschikbaar zijn om uw standpunt de enige te maken die zichtbaar is voor wetgevers. Het zal daarom niet binnen de mogelijkheden van alle landen vallen. Niettemin moet deze zich kwalificeren voor de prijs in de categorie “hardhandig maar effectief”.

Internationale hulp

De uitvoering van de bovengenoemde strategieën zal waarschijnlijk worden vergemakkelijkt door een beroep te doen op de hulp van internationale organisaties. Als het doel is om een ​​globale telecommunicatietechnologie op te leggen die in staat is om de aarde te “bedekken”, zoals vermeld in de literatuur over 5G , vooral een die uitzendingen door satellieten omvat, zou het onmisbaar zijn om de hulp van de Verenigde Naties in te roepen. Er moet een geschikte secretaris-generaal worden benoemd, bij voorkeur iemand met een professionele achtergrond als elektricien en natuurkundige . Timing is hier alles, want zo’n kans ontstaat maar eens in de acht jaar.

Mochten 5G-voorstanders hierin slagen, dan zouden ze goud hebben geslagen, want een secretaris-generaal van de VN kan alle activiteiten van de organisatie in de gewenste richting sturen , zorgen dat 5G-inzet bijdraagt ​​aan de implementatie van alle verdragen en conventies en wordt zo gezien als een conditio sine qua non in alle resulterende beleidsvormingsactiviteiten.

De secretaris-generaal van de VN heeft ook het voorrecht van “spontaan” tot aanstelling, bijvoorbeeld, een internationaal panel voor digitale samenwerking , die alle internationale voorstanders van 5G in één keer kunnen zijn, terwijl een moeilijke mensen, zoals een gunstige uitzondering van wetenschappers of artsen kennis over de schadelijke biologische effecten van EMR. De taakomschrijving van het panel zou willen zorgen voor de scheiding van het gebruikelijke werk van de VN, waarbij opnieuw tijdrovende vragen worden vermeden die zouden kunnen worden gesteld door VN-functionarissen of andere betrokken deskundigen. De leden van het panel zouden automatisch toegang krijgen tot alle VN-lidstaten, daarbij profiterend van de mogelijkheid om hen eenzijdig te overtuigen van de voordelen van 5G terwijl het handig nalaat mogelijke nadelen van de technologie te vermelden.

Moet iemand het lef hebben om bezwaren te maken tegen het falen van de VN om zelfs maar het woord ‘gezondheid’ te noemen in de haast om 5G te omarmen in al zijn programma’s en te helpen bij het opleggen ervan op elke centimeter van de planeet en in de ruimte , kan de samenwerkingsovereenkomst tussen Interpol en de Internationale Telecommunicatie-unie van de VNop nuttige wijze worden ingeroepen om een ​​dergelijke persoon te intimideren als een potentiële cybercrimineel .

De algemeen gunstige wereldwijde publieke opinie over VN-activiteiten in combinatie met universele onwetendheid over die activiteiten en hun doeleinden, maakt het zoeken naar dergelijke internationale hulp duidelijk voordelig.

Een scala aan mogelijkheden om 5G uit te rollen

Ik hoop dat het nu duidelijk is voor alle regeringen die deze inleiding op de meest effectieve 5G-implementatiestrategieën ter wereld lezen, dat ze een scala aan mogelijkheden en ondersteuning ter beschikking hebben voor het implementeren van 5G. Excuses met betrekking tot de tegenstand van wetenschappers en artsen over de hele wereld die  klagen over het gebrek aan gezondheids- en veiligheidstests van 5G, onder verwijzing naar de tienduizenden onderzoeken die de biologische effecten van EMR aantonen, of 5G het stomste idee noemen in de geschiedenis van de wereld zal niet worden getolereerd.

Noch excuses met betrekking tot oppositiegebieden van onderdanen van jouw landen die fenomenale stijgingen in alle belangrijke ziektes van de beschaving aanhalen sinds de komst van draadloze technologie en smartphones, plus ADHD , autisme , zelfmoorden , depressie , neurologische ziektenen catastrofale afname van vruchtbaarheid over heel de wereld de planeet, evenals grote dalingen in insectenpopulaties .

5G IS EEN GOED DING OMDAT WIJ DAT ZEGGEN EN JULLIE KUNNEN DOEN ALS JE GELEERD HEBT OF LEUK OM HET TE BETREUREN WANNEER WE ALLES BEHEERSEN

Getekend:

Sophia

pp. AI

*

Opmerking voor lezers: klik op de deelknoppen hierboven of hieronder. Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op je blogsite, internetforums. enz.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Banken in pandemische onrust


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments