De verhalen beginnen zelfs de goedgelovigheid van Amerikanen te overtreffen….

De verhalen beginnen zelfs de goedgelovigheid van Amerikanen te overtreffen….

16 juni 2019 0 Door Indignatie redactie

De afgelopen dagen hebben zich interessante ontwikkelingen voorgedaan. De VS of Israël trof een Japans schip met kleine raketjes en probeerde de Iraanse mijnen de schuld te geven. De Japanse rederij heeft een einde gemaakt aan de valse-vlaggebeurtenis. Hij wees erop dat de schade boven, niet onder de waterlijn lag en dat de bemanningsleden objecten in de lucht zagen naderen.

The Gulf of Credibility – LewRockwell LewRockwell.com

I really cannot begin to fathom how stupid you would have to be to believe that Iran would attack a Japanese oil tanker at the very moment that the Japanese Prime Minister was sitting down to friendly, US-disapproved talks in Tehran on economic cooperation that can help Iran survive the effects of US economic sanctions.

In de New York Times gaf David Sanger, naar mijn mening een in het algemeen onbetrouwbare verslaggever, vrij wat een persoon met mijn kwart eeuw ervaring in Washington als gevoelige nationale veiligheidsinformatie zou beschouwen toen hij meldde dat Washington malware in het Russische elektriciteitsnet stopte. Wie heeft deze gevoelige nationale veiligheidsinformatie gelekt? Waarom worden ze niet gearresteerd en vervolgd voor het lekken naar een verslaggever? Waarom wordt Sanger zelf, zoals Julian Assange, niet gearresteerd om verzonnen redenen? Het heeft geen zin om Rusland de informatie in openbare onthulling te geven, omdat dat Rusland in staat stelt om de malware te vinden en te elimineren. Aangezien het geen steek houdt, stelt het de vraag of het verhaal van de Sanger correct is of slechts iets dat aan hem door NSA wordt overhandigd die zijn beeld wil oppoetsen alvorens het een slachtoffer samen met Brennan en Comey en Hillary in de geprobeerde Russiagate frameup van President Trump wordt.

Lees ook:  Bolivia: tussen onafhankelijkheid of overdracht aan Amerikaanse hegemonie

U.S. Escalates Online Attacks on Russia’s Power Grid

WASHINGTON – The United States is stepping up digital incursions into Russia’s electric power grid in a warning to President Vladimir V. Putin and a demonstration of how the Trump administration is using new authorities to deploy cybertools more aggressively, current and former government officials said.

Het verhaal van Sanger verliest alle geloofwaardigheid wanneer hij de weerlegd bewering herhaalt dat “Rusland’s Internet Research Agency [is] de groep in het hart van de hackers tijdens de verkiezingen van 2016 in de Verenigde Staten. Het was een van de vier operaties die zijn zogenaamde Russia Small Group rond de tussentijdse verkiezingen organiseerde. Ambtenaren hebben daar in het openbaar over gesproken, hoewel ze weinig details hebben verstrekt.”.

Ray McGovern, William Binney en andere gepensioneerde inlichtingenwerkers hebben overtuigend bewezen dat er geen sprake was van hacken. De informatie die Wikileaks onthulde was een lek van binnenuit het Democratisch Nationaal Comité.

Hoe is het mogelijk dat David Sanger dit niet weet? Hoe kan zijn New York Times redacteur dit niet weten?

Steun deze website en steun het vrije alternatieve nieuws zonder censuur:
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  Ook de Britten, Fransen en Duitsers zeggen dat Iran achter de aanval op Saoedische olie-installaties zit


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Comments

comments