Ruslands Expert’s 2017 Profetie over de nucleaire dreiging van Russiagate komt uit

Ruslands Expert’s 2017 Profetie over de nucleaire dreiging van Russiagate komt uit

19 juni 2019 1 Door Indignatie redactie
0
()

De  New York Times  heeft een anoniem geproduceerd rapport gepubliceerd met de titel ‘ US Escalates Online Attacks on Russia’s Power Grid ‘ over de ‘plaatsing van mogelijk verlammende malware binnen het Russische systeem op een diepte en met een agressiviteit die nog nooit eerder is geprobeerd’, wat mogelijk zou kunnen “Duik Rusland in duisternis of verlam zijn militairen”, met een anonieme ambtenaar die meldt dat “we dingen doen op een schaal die we nooit een paar jaar geleden hebben overwogen.”

Het is duidelijk dat dit opnieuw een serieuze escalatie is in de  voortdurend toenemende reeks stappen  die zijn gezet in een nieuwe koude oorlog tussen de twee nucleaire supermachten van de planeet. Was er een bericht gelekt naar Russische media van anonieme Kremlin-functionarissen dat Moskou zijn cyber-agressie tegen het Amerikaanse energienetwerk zou escaleren, dan zou dit ongetwijfeld een oorlogsdaad worden genoemd door de politiek / mediaklasse van de VS en zijn bondgenoten met eisen voor onmiddellijke vergelding.

Om dit in perspectief te plaatsen,  meldde The New York Times  vorig jaar  dat het Pentagon aandrong op de Amerikaanse Nuclear Posture Review om de strategie op te nemen van represailles tegen ernstige Russische cyberaanvallen op Amerikaanse elektriciteitsnetten  met kernwapens .

rusland

Dus dat is eng genoeg. Wat nog enger is, is de informatie die de  Times in de 21e tot en met de 23e alinea’s  van zijn rapport ver weg begroef  :

“Twee beleidsambtenaren zeiden dat ze dachten dat de heer Trump niet gedetailleerd was geïnformeerd over de stappen om ‘implantaten’ – softwarecode die kan worden gebruikt voor surveillance of aanval – in het Russische netwerk te plaatsen.

“Pentagon en inlichtingenfunctionarissen beschreven een brede aarzeling om in detail te gaan met Mr. Trump over operaties tegen Rusland om bezorgdheid over zijn reactie – en de mogelijkheid dat hij het zou kunnen tegengaan of bespreken met buitenlandse functionarissen, zoals hij deed in 2017, toen hij een gevoelige operatie in Syrië voor de Russische minister van Buitenlandse Zaken.

“Omdat de nieuwe wet de acties in cyberspace definieert als verwant aan traditionele militaire activiteiten op de grond, in de lucht of op zee, zou zo’n briefing niet nodig zijn, voegde ze eraan toe.”

In een artikel getiteld ” Pentagon houdt Trump in het donker over zijn cyberaanvallen op Rusland “,  beschreef Peter Wade van Rolling Stone deze schokkende onthulling als volgt:

“Nieuwe wetten, vorig jaar goedgekeurd door het Congres, staan ​​toe dat dergelijke ‘clandestiene militaire activiteit’ in cyberspace doorgaat zonder de goedkeuring van de president. Dus in dit geval beschermen die nieuwe wetten de Amerikaanse belangen … door de zittende president uit de knoop te houden. Wat een (enge) tijd om te leven. “

Rolling Stone on Twitter

Pentagon Keeps Trump in the Dark About its Cyber Attacks on Russia https://t.co/CJLFjbkR6x

Dus Trump is nu een beetje gebonden. De escalatie is al ingevoerd, die waarschijnlijk een gelijk antwoord van Moskou zal zien als het niet wordt teruggeschaald. Maar het terugschalen zou een hele nieuwe golf van krijsende alarmisme van de politieke / media-klasse betekenen over de complottheorie die niet zal sterven ongeacht hoeveel bewijs ertegen is: dat Trump een gecontroleerde marionet van het Kremlin is. Allemaal terwijl hij werkt aan de zaak voor herverkiezing in 2020.

Stephen F Cohen, emeritus hoogleraar Russische studies aan de universiteit van New York en de universiteit van Princeton en een van Amerika’s toonaangevende experts op het gebied van de betrekkingen tussen de VS en Rusland, waarschuwt al jaren dat precies dit zou gebeuren. In een interview in april 2017  over  Democracy Nowwaarschuwde Cohen dat het plaatsen van politieke druk op een Amerikaanse president om nooit een stap terug te doen van escalaties tijdens een confrontatie tussen nucleaire supermachten mogelijk mondiale gevolgen zou hebben als de toenemende spanningen een situatie zien die vergelijkbaar is met de Cubaanse rakettencrisis nog een keer.

Lees ook:  Iran, It's Your Move - Trump's verwijdering van de Iraanse generaal Qassim Suleimani zal waarschijnlijk een wereldwijde oorlog starten

“Ik denk dat dit het gevaarlijkste moment is in de Amerikaans-Russische betrekkingen, althans sinds de Cubaanse rakettencrisis,” zei Cohen. “En misschien is het ook gevaarlijker, omdat het complexer is. Daarom hebben wij – en dan hebben we ondertussen in Washington deze – en, naar mijn oordeel, feitelijke beschuldigingen dat Trump op de een of andere manier door het Kremlin in gevaar is gebracht. Dus, op dit ergste moment in de Amerikaans-Russische betrekkingen, hebben we een Amerikaanse president die politiek mishandeld wordt door de slechtst denkbare – het is ongekend. Laten we stoppen en nadenken. Geen enkele Amerikaanse president is ooit beschuldigd van verraad. Dit is waar we het hier over hebben, of dat zijn medewerkers verraad hebben gepleegd. ‘

“Stel je bijvoorbeeld John Kennedy voor tijdens de Cubaanse rakettencrisis,” zei Cohen. “Stel je voor dat Kennedy ervan werd beschuldigd geheime Sovjet-Kremlin-agent te zijn. Hij zou kreupel zijn geweest. En de enige manier waarop hij had kunnen bewijzen dat hij dat niet was, was een oorlog tegen de Sovjet-Unie hebben gelanceerd. En in die tijd was de optie een nucleaire oorlog. ‘

Mensen nemen zelden de tijd om diep na te denken over het unieke belangrijke feit dat onze soort binnen het bereik van een haar is gekomen van totale vernietiging tijdens de Cubaanse rakettencrisis. We leerden lang nadat het allemaal voorbij was dat de enige reden waarom een ​​nucleair bewapende Sovjetonderzeeër zijn lading niet aan de Amerikaanse marine ontlaadde en een volledige nucleaire uitwisseling tussen de VS en de USSR tot stand bracht, was omdat een van de drie mannen in de sub die nodig was om het gebruik van het wapen te autoriseren, stond tegenover de andere twee en weigerde. Die man heette  Vasili Arkhipov en hij is verantwoordelijk voor het feit dat jij en iedereen waar je van houdt vandaag bestaat. Er is een  goede PBS-documentaire  over het evenement op YouTube als je nieuwsgierig bent.

President Kennedy ging voortdurend heen en weer in communicatie met de Sovjets tijdens de Cubaanse rakettencrisis, en een aantal dingen hadden tijdens deze uitwisseling cataclysmisch verkeerd kunnen zijn als Kennedy bepaalde concessies op bepaalde tijden niet had gemaakt en wist wanneer hij terughoudend moest zijn in plaats van te drukken vooruit. Hij maakte een reeks diplomatieke stappen die niet mogelijk zouden zijn in dit huidige paranoïde, lekgevoelige klimaat, inclusief het  stiekem herinneren aan de Amerikaanse Jupiter-raketten vanuit hun positie in Turkije op verzoek van Chroesjtsjov.

Voor alle verontwaardiging die liberalen tonen wanneer een bekende Republikein de uitdrukking “diepe staat” uit, is het zeker interessant dat de opperbevelhebber zich in een situatie bevindt waarin hij in de gril zit van een collectief van oorlogsstokers die zijn vooruitstrevende agenda’s tegen een natie die zij beschouwen als een geostrategische bedreiging voor de Amerikaanse hegemonie. Het roept de vraag op, wie heeft er echt de leiding?

De Amerikaanse oorlogsmachine is de krachtigste militaire macht in de geschiedenis van de beschaving, en de alliantie van naties die zij verdedigt is functioneel het krachtigste rijk dat de wereld ooit heeft gezien. Omdat zoveel macht afhangt van het gedrag van deze gigantische oorlogsmachine, wordt het door degenen met echte macht als te belangrijk gezien om aan de wil van het electoraat te worden overgelaten, en te belangrijk om te worden overgelaten aan de wil van de verkozen commandant-in -Chief. Dit is de reden waarom Amerikanen de meest gepropageerde mensen ter wereld zijn. Daarom is hysterie in Rusland al drie jaar in hun psyche gestraald en daarom lopen we allemaal een steeds groter risico om te sterven in een nucleaire holocaust.

UPDATE:  Trump  lijkt nu te ontkennen  dat wat  de bronnen van de New York Times melden er gebeurt. Het is onwaarschijnlijk dat de  Times een verhaal in zijn geheel zou fabriceren, dus als Trump het verhaal feitelijk ontkent, dan liegen beide bronnen over wat ze doen in hun eigen vermeende banen, of wordt Trump nog steeds in het donker bewaard, of Trump liegt gewoon.

“Geloof je dat de Falende New York Times zojuist een verhaal hebben gedaan waarin staat dat de Verenigde Staten de cyberaanvallen op Rusland aanzienlijk uitbreiden,” zo heeft Trump getweet. “Dit is een virtuele daad van Verraad door een eens zo mooi artikel, zo wanhopig op zoek naar een verhaal, elk verhaal, zelfs als het slecht is voor ons land. OOK, NIET WAAR! Alles gaat vandaag met onze Corrupt News Media. Ze zullen doen of zeggen wat nodig is, zelfs niet bij de minste gedachte! Dit zijn ware lafaards en zonder twijfel DE VIJAND VAN DE MENSEN! “

Meer en meer benieuwd.

Donald J. Trump on Twitter

Do you believe that the Failing New York Times just did a story stating that the United States is substantially increasing Cyber Attacks on Russia. This is a virtual act of Treason by a once great paper so desperate for a story, any story, even if bad for our Country…..

Donald J. Trump on Twitter

ALSO, NOT TRUE! Anything goes with our Corrupt News Media today. They will do, or say, whatever it takes, with not even the slightest thought of consequence! These are true cowards and without doubt, THE ENEMY OF THE PEOPLE!

donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  Na de dood van Soleimani wil Israël zich alleen beschermen tegen de storm


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments