Andrew Yang een Trump in democraten jasje

Andrew Yang een Trump in democraten jasje

20 juni 2019 0 Door Indignatie redactie

Democratische kandidaat Andrew Yang is snel opgestaan ​​om een ​​ster te worden aan de helderste kant van het ” intellectuele donkere web ” door een beroep te doen op de kiezers van de arbeidersklasse die de basis vormden voor de aandacht van zijn partij met de belofte van een zeer sappige stukje welzijnstaart . Maar is Yang een sterke kandidaat en wat zijn zijn kansen om het Witte Huis te nemen?

Afgaand op de ongekende mainstream media-rage die plaatsvond nadat Trump was verkozen tot president van de Verenigde Staten, doet het winnen van het Oval Office er nog steeds toe. Het proces om het te winnen wordt echter niet gedaan door goede ideeën, eerlijkheid en eerlijk patriottisme. In plaats daarvan wordt het gedaan door agressieve marketing, toegeeflijkheid en torenhoge beloften. Obama werd niet alleen president in 2008, maar hij won ook de titel van ” Marketeer van het Jaar ” gebaseerd op zijn campagne van “Hope and Change”. “Make America Great Again” was ook een PR-triomf waardig om te winnen in de grootste populariteitswedstrijd op aarde.

Kandidaat Yang heeft tot nu toe nog geen winnende slogan of afbeelding maar hij heeft wel een winnend idee – Universal Basic Income (UBI), waarnaar hij verwijst als het Vrijheidsdividend, dat elke Amerikaan een cheque van $ 1.000 per maand zou geven om te gebruiken als ze zien het geschikt. Op sommige Youtube Alt-Right \ Alt-Light legendarische interviews met Joe Rogan en Ben Shapiro , zei Yang dat zijn ervaring werkte voor zijn eigen “Venture for America” ​​-programma (dat “een tweejarig fellowship-programma geeft”voor recent afgestudeerden die bij een startup willen werken en banen willen creëren in Amerikaanse steden “) en kijken naar verwachte banenverlies als gevolg van de volgende golf van automatisering die de wereldeconomie zal treffen, is hij er zeker van dat UBI de enige manier is om om te gaan met de enorme werkloosheid die binnenkort in de VS zal verschijnen. Dit bericht was zeker in staat om interesse te wekken in het soort kiezers die afstonden door de campagne van Hillary Clinton.

Om zijn visie verder te ondersteunen, beweert Yang dat zijn statistieken zeggen dat retail en truckrijden twee gigantische gebieden van de Amerikaanse economie zijn die volledig zullen worden vernietigd door de voorspelde opkomst van de robots en dat “het herscholen van de truckers om te coderen” niet haalbaar is optie als het gooien van college en training bij mensen (wat een mantra is van de meeste Democraten zoals Sanders en Ocasio-Cortez) lost deze problemen niet op. Yang zegt ook dat veel universiteitsgraden (sommige advocaten, accountants, administratief werk) ook in de nabije toekomst zo waardeloos zullen zijn en dat het voor de samenleving beter zou zijn om beroepen als loodgieters te heroverwegen en te herwaarderen, die niet door robots vervangen kunnen worden en iedereen voorzien van het minimum dat ze nodig hebben om te overleven om de maatschappij overeind te houden.

In goede “Ik voel je pijn” democraat mode Yang spreekt de drugsverslaving, lage geboortecijfers en zelfmoord in de VS in zijn interviews, maar hij schrijft ze bijna universeel toe aan de resultaten van hoge werkloosheid en atomisering van arbeid. Het is erg leuk om te horen dat een presidentiële kandidaat erkent dat, vooral voor mannen, banen ons identiteit en doel in het leven geven en wanneer we het verliezen, kunnen we gewelddadig reageren op onszelf of de samenleving, maar het is een schande dat Yang dat niet kan zien er zou een spirituele ideologische crisis in Amerika kunnen zijn en dat massaal drugsmisbruik en zelfmoord in de rijkste natie in de menselijke geschiedenis iets meer te maken heeft met dan je baan te verliezen aan een robot. De echte crisis is het liberalisme zelf, maar dat is een onderwerp voor een andere dag, maar de vraag is of Yang kan winnen?

Lees ook:  BURGEROORLOG?: Verkiezingsadvocaat roept Trump-aanhangers op om 'tweede amendement voorraden' in te slaan

Andrew Yang’s persoonlijkheid en stijl

De heer Yang spreekt met een zeer kalme stem, hij gebruikt veel informatie en statistieken, met slechts af en toe een beroep op Amerikanen die het moeilijk hebben. Deze ‘intellectuele’ benadering is een losersgame als mensen beslissingen nemen op basis van emoties in plaats van reden, vooral als het gaat om het kiezen van de volgende president. Een kleine, zacht gesproken intelligente kerel met veel statistieken is een vreselijke verkoop. De mensen die op een kandidaat stemmen die hen de meeste “gratis” spullen zal geven, zullen niet opletten, Yang, die in de media zou moeten zijn als een verkoper van tweedehands auto’s die schreeuwt over hoe elke stem voor hem $ 1000 per maand is voor de rest van je leven, tevredenheid gegarandeerd, zonder geld!

Dit wil niet zeggen dat het Amerikaanse volk dom is, dit is precies hoe de Westerse Democratie werkt. Zoals hij nu is, is Yang te steriel en intellectueel om te winnen.

Andrew Yang’s visie

Zoals hierboven genoemd is het aanbieden van zogenaamd gratis dingen aan de massa (zoals Sanders met gratis collegegeld) altijd een winnaar, maar de apocalyptische economische profetie die Andrew Yang heeft voor de toekomst van Amerika is heel angstaanjagend en absoluut angstaanjagend genoeg om iemand te laten stemmen om het te vermijden. Hoewel deze Democraat zelf buitengewoon saai is, is zijn duistere kijk op Amerika in de komende decennia levendig en angstaanjagend. Deze visie als gehyped zou kunnen compenseren voor Yang’s totale gebrek aan persoonlijkheid. Dan is het misschien weer beter voor de Democraten om de visie van Yang gewoon in een ander vat te plaatsen dat beter te verkopen is, omdat zijn ideeën veel beter zijn dan hij zelf is om te winnen.

Andrew Yang’s is een One-Trick Pony

Hoewel hij poogt een mythos weg te gooien van het zijn van de zoon van immigranten die succesvol zijn geworden in de Amerikanen en kritiek hebben op de politieke correctheid, is Yang in wezen een UBI-machine op dit punt. Hoewel hij een beroep doet op veel van de populistische posities van Trump, doet de Orangeman gewoon die posities beter. Bovendien is het voor zijn basis en centristen mogelijk dat “Alt-Light” -posities niet opwindend genoeg zijn om mensen naar buiten te laten gaan om te stemmen. Tot nu toe is het enige echte verkoopargument van Yang slechts één probleem. Er zijn kiezers met een enkel probleem, maar UBI is veel meer nieuw voor de Amerikaanse psyche dan geweren en abortus. Yang moet een platform rond een kern zijn Vrijheidsdividend uitbreiden naar andere kwesties die de kiezers zullen aantrekken of hij is eenvoudigweg gedoemd als kandidaat.

Zoals eerder vermeld, is de moderne democratie in het westen een populariteitswedstrijd. Het doel is om de wedstrijd koste wat het kost te winnen en de gevolgen worden verdoemd. Dus we moeten Andrew Yang niet beoordelen op de legitimiteit van zijn ideeën of de inhoud van zijn karakter, maar op zijn pure verhandelbaarheid, want dat is het enige dat telt op dit punt. En in termen van marketing probeert deze democraat de linkse troef te zijn die de Amerikaanse arbeider wil redden van een aanstaande economische apocalyps, die begrijpt waar de gewone mensen vandaan komen en nog steeds lefty genoeg is om een ​​nieuwe vorm te bieden van Welfare State als de oplossing. Als Yang een grotere persoonlijkheid had, zou dit waarschijnlijk werken, maar zoals het er nu uitziet, is hij, ondanks zijn heldere spreekvaardigheid, goede argumentatie en zichtbare wilskracht, gewoon te saai en saai om alles te winnen. Hij probeert een beetje Alt-Right te spelen in termen van positieve actie, haatspraak enz., Maar het komt allemaal over als erg zacht in vergelijking met de Donald, terwijl het tegelijkertijd degenen vervreemd die Pussy Hats aan een AOC of Sanders zouden dragen rally. Zoals eerder gezegd, is Yang gewoonweg het verkeerde schip om het idee van UBI voor de Democraten te dragen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Terwijl u uw steentje bijdraagt ​​om het milieu te sparen, krijgen olie- en gasmanagers bonussen voor het vernietigen ervan

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Amerikaanse coronavirusgevallen passeren 500 als uitdagende Trump de reactie prijst
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments