De bredere weergave onthult het lelijkste van prospects

De bredere weergave onthult het lelijkste van prospects

22 juni 2019 0 Door Indignatie redactie

Een beetje achterover leunen en de gebeurtenissen van de afgelopen weken in de gaten houden, geeft een somber beeld van de huidige staat van de westerse democratie.

We hebben gezien wat het meest overtuigend lijkt voor valse vlaggen in de Golf. Ik heb erop gewezen waarom het onwaarschijnlijk was dat Iran deze specifieke schepen zou aanvallen. Sindsdien hebben we Amerikaanse militaire bronnen die wijzen op videobewijs van een verpakte kleine Iraanse boot die naar verluidt een limpetmijn zou verwijderen van het schip dat de Iraniërs hielpen te redden, wat op de een of andere manier verondersteld werd te bewijzen dat het de Iraniërs waren die het vermeende apparaat plantten. We hebben ook de Japanse eigenaar specifiek het Amerikaanse account laten tegenspreken en zeggen dat het schip werd geraakt door vliegende objecten.

De Iraniërs hebben zeker een vreemde methode van bomafvoer als ze het uitvoeren met onbewapend personeel, met zoveel mogelijk gepropt in een kleine boot in direct contact met de “mijn”. Het is ook moeilijk te begrijpen waarom de vermeende “limpet mijnen” vier voet boven de waterlijn zouden zijn.

Limpetmijnen worden onder de waterlijn geplaatst. Daar zijn verschillende redenen voor. Ten eerste zullen gaten boven de waterlijn geen schip laten zinken. Ten tweede helpt het gewicht van het water de explosie tegen het schip te houden. Ten derde is het duidelijk moeilijker om zowel de duiker die de mijn als de mijn heeft geplaatst te detecteren als deze zich onder het water bevindt. In feite zou het heel moeilijk zijn voor een duiker om een ​​mijn te plaatsen op een hoogte van vier voet boven de waterlijn, zelfs als ze dat wilden.

Er lijkt een opmerkelijke breuk te bestaan ​​tussen de wijdverspreide volksverachting bij weer een nep-westerse macht casus belli in het Midden-Oosten en de bijna universele medeplichtigheid van de Britse politieke en mediaklasse bij het promoten van deze transparante leugen. Het lijkt alsof zelfs het respecteren van de waarheid en het feit is afgedaan in het Britse overheidsstelsel. Dat zou ons veel zorgen moeten maken.

Lees ook:  Laten we het hebben over de impeachment overtredingen

De tweede ontwikkeling had het grootste mediaverhaal van het decennium in het VK moeten zijn, als we iets hadden als een gratis en eerlijke media. Mike Pompeo , de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, maakte duidelijk dat de Trump-regering de verkiezing van Jeremy Corbyn als premier wil voorkomen . Pompeo vertelde een bijeenkomst van Joodse leiders:

Het kan zijn dat meneer Corbyn erin slaagt om de gantlet te laten rennen en verkozen te worden. Het is mogelijk. Je moet weten, we zullen niet wachten tot hij die dingen doet om terug te beginnen.

Deze flagrante inmenging door een buitenlandse mogendheid in de Britse democratie is een absoluut schandaal. Vergelijk het gebrek aan media-verontwaardiging bij Pompeo’s tussenkomst met de belachelijke beweringen over veel minder opvallende Russische pogingen tot beïnvloeding. Dit incident levert onbetwistbaar bewijs dat de wereld inderdaad werkt zoals ik hier een decennium lang heb uitgelegd. Het is geen “complottheorie” dat democratie wordt gemanipuleerd door verborgen krachten, het is een feit. Pompeo’s beschrijving van Corbyn’s weg naar verkiezing als “het uitvoeren van de handschoen” is bijzonder onthullend. Sterker nog, de vluchtige berichtgeving over dit verhaal is gegeven en ik heb tot nu toe nog geen bewijs gevonden dat een MSM-journalist enig vervolgonderzoek doet naar de methoden die de VS van plan zijn – of waarschijnlijk al in dienst heeft – tegen Corbyn .

Iedereen moet hier gloeien, ongeacht op wie ze stemmen.

Iets anders dat de waarheid onthulde van de manier waarop de politieke wereld nu opereert, en dat de media-aandacht die het verdient, nog lang niet heeft gekregen, was de verbluffende openbaring van Matt Kennard over de manier waarop de Guardian is overgenomen door de veiligheidsdiensten. Ik heb jarenlang uitgelegd dat de Guardian uitgegroeid is tot de nieuwe keuze van de beveiligingsdiensten en het is erg handig om documentatie te hebben om het te bewijzen.oorlog

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenHet is vermeldenswaard dat de Guardian het verbod van de DSMA-commissie volledig ophield om Pablo Miller te vermelden bij het melden van de veiligheidsversie van het Skripal-verhaal. Zoals Kennard opmerkt, is het ook heel interessant dat de Guardian Luke Harding’s voorpagina-fabricage van Manafort / Assange-vergaderingen publiceerde twee weken nadat MOD- directeur Dominic Wilson Guardian-plaatsvervangend redacteur Paul Johnson feliciteerde met het ‘opnieuw tot stand brengen van links’ met de beveiligingsdiensten. The Guardian is, net als andere Britse kranten, gecontroleerd door het leger en de veiligheidsdiensten, net als bij andere fatsoenlijke autocratie.

Lees ook:  Madeleine ontvoering tilt het deksel op van de doofpot, politiecompetentie en vreselijke journalistiek

Overigens kan ik het uitstekende werk van Matt Kennard nergens vinden, behalve in die twitterstroom. Er is toch ergens een artikel op een website? Ik kan niets vinden op Google, maar omdat het precies het soort informatie is dat Google routinematig onderdrukt, wil dat nog niet zeggen dat het er niet is. Heeft iemand het gezien?

Ten slotte hebben we natuurlijk gezien dat Sajid Javid het uitleveringsbevel voor Julian Assangeondertekent om naar de Verenigde Staten te worden gestuurd voor de ‘misdaad’ van het publiceren van waarheidsgetrouwe informatie over onwettigheden van de Amerikaanse regering. De uitleveringszitting van Julianus was, in tegenstelling tot de normale gang van zaken, ondanks het feit dat hij te ziek was om persoonlijk aanwezig te zijn. En het werd voorgezeten door rechter Arbuthnot, ondanks het feit dat haar echtgenoot een voormalige minister van Tory is die in samenwerking met een voormalig hoofd van MI6, de oorlogsmisdadiger John Scarlett, een ‘veiligheidsadviesbureau’ is begonnen.die toezicht hield op de vervaardiging van het dossier met leugens over Iraakse massavernietigingswapens, om een ​​illegale agressieoorlog te starten die miljoenen mensen vermoordde en verminkte. Het team van Assange had haar gevraagd om zichzelf op die vrij voor de hand liggende basis te gebruiken, maar ze had geweigerd. Op een eerdere hoorzitting haatte ze Assange met de opmerking dat hij voldoende beweging kon krijgen in de ambassade op een 1,5 meter lang Juliet balkon.

Net zoals de Guardian zich nooit heeft verontschuldigd of teruggetrokken, de leugen van het Assange / Manafort-verhaal, heeft de identiteitspolitiek die valse ‘links’ promootte nooit excuses aangeboden voor het nastreven van Assange over seksuele beschuldigingen in Zweden, die overduidelijk waren op de geringste controle om slechts een pasvorm te zijn die is ontworpen om hem in hechtenis te nemen. Die figuren zoals David Allen Green, Joan Smith en David Aaronovitch, tussen tientallen andere pustulous hacks, die spotten en minachtten voor degenen onder ons die altijd zeiden dat Assange niet werd geconfronteerd met uitlevering aan Zweden, maar aan de Verenigde Staten voor publicatie, zijn getoond als , op zijn best, domme naïeve en onwetende hulpmiddelen van de staat, en waarschijnlijker onoprechte en wrede propagandisten.

Dit korte overzicht van de huidige problemen onthult dat niet alleen westerse regeringen liegen en nep zijn, ze hebben het ook echt opgegeven om te proberen te doen alsof ze dat niet doen. Het machtsmisbruik is naakt en de propaganda wordt geopenbaard door de lichtste poging om het laagje van de democratie weg te poetsen.

Lees ook:  Mila-affaire: haar schoolvrienden spreken zich uit

Ik vind het moeilijk te geloven dat ik leef in tijden waarin Assange lijdt als hij doet voor het vertellen van de waarheid, waar een toegewijde antiracist als Corbyn dagelijks wordt blootgesteld aan valse beschuldigingen van racisme en aan de inspanningen van de VS en de veiligheidsdienst om zijn democratische partij te dwarsbomen. vooruitzichten, waar de meest lachwekkende valse vlag wordt geparadeerd om ons te bewegen naar oorlog met Iran, en waar geen schijn van echt onafhankelijke media is. Maar, grimmig, dat is waar we zijn. Dit staat niet los van de massale en snel groeiende ongelijkheid van rijkdom; de erosie van vrijheid is de noodzakelijke voorwaarde die ultra-rijken in staat stelt om de rest van ons te plunderen. Het blijft mijn hoop dat er uiteindelijk een publieke reactie komt tegen de politieke klassen die zo sterk zijn als de situatie vereist.

*

Opmerking voor lezers: klik op de deelknoppen hierboven of hieronder. Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op je blogsite, internetforums. enz.Comments

comments