Bolton is in Israël overlegt met Netanyahu Hoe de Amerikaanse aanval op Iran te provoceren

Bolton is in Israël overlegt met Netanyahu Hoe de Amerikaanse aanval op Iran te provoceren

24 juni 2019 2 Door Indignatie redactie
0
()

Zoals ik op 22 juni heb gepost , staat de wereld nog steeds bloot aan het gevaar van een aanval op Iran door Washington die optreedt als agent van Netanyahu.   De Israëlische agent John Bolton is al in Israël in overleg met Netanyahu.   Het is een veilige gok dat er een serieuzere valse vlagaanval wordt gepland die Trump zal dwingen om het gezicht te redden door Iran aan te vallen. Zie dit . 

Als Israël en zijn neoconservatieve Amerikaanse agenten erin slagen het Midden-Oosten in brand te steken, zal het ook de schuld zijn van de Russische en Chinese leiders.   De Russen en Chinezen zouden de situatie kunnen stabiliseren door een NAVO-type alliantie met Iran aan te kondigen en militaire troepen in het land te plaatsen, en door de criminele Netanyahu te informeren dat als de oorlog uitbreekt, Israël als eerste zal gaan. 

Ik ben me bewust van de argumenten dat het niet de verantwoordelijkheid van Rusland en China is om Iran te beschermen en de wereld te redden.   Het probleem met deze visie is dat als een brand uitbreekt, noch Rusland noch China aan de gevolgen ervan kunnen ontsnappen.   Het zou veel intelligenter zijn voor de twee regeringen om gezamenlijke, proactieve maatregelen te nemen dan om geconfronteerd te worden met het moeten reageren op een vuurzee. 

Het Amerikaanse Congres besloot lang geleden de verantwoordelijkheid te ontduiken door zijn oorlogsgezag op te geven, een beslissing die momenteel in handen is van Bolton en Netanyahu.   De Europese politici zijn de dwaze poppen van Washington.   De enige kans voor wereldleiderschap ligt in de Russische en Chinese overheid.   Beiden zouden moeten begrijpen dat hun passiviteit een vorm van dodelijke actie is.

*

Opmerking voor lezers: klik op de deelknoppen hierboven of hieronder. Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op je blogsite, internetforums. enz.

donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  Democraatadvies voor 'bestrijding van online desinformatie' is gezond verstand begraven onder hypocrisie en censuur


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments