‘Go Ahead, Make My Baby’. Clint Eastwood snuift de Georgia Boycot Over ‘Heartbeat’ Law uit Hollywood

‘Go Ahead, Make My Baby’. Clint Eastwood snuift de Georgia Boycot Over ‘Heartbeat’ Law uit Hollywood

30 juni 2019 0 Door Indignatie redactie

Tegenwoordig is het nodig om een ​​dappere man te hebben om de beroemde linkse sekte die Hollywood domineert met een ijzeren vuist te trotseren. Een zeer dappere man. We hebben het over Dirty Harry en Josey Wales, dapper. En het kan ook geen kwaad om uw eigen productiebedrijf te bezitten.

Iconische acteur en regisseur Clint Eastwood heeft aangekondigd dat hij ‘zijn nieuwste film,’ The Battle of Richard Jewell ‘, in Atlanta, Georgia deze zomer zal filmen ondanks oproepen in de filmindustrie om de staat te sanctioneren vanwege de zogenaamde’ Heartbeat ‘wet, die vrouwen verbiedt een abortus te ondergaan zodra een hartslag in de foetus kan worden opgespoord.

Hoewel de wet zeer ethisch en logisch lijkt, gebaseerd op het meest onmiskenbare teken van het leven dat de mens kent, sloeg Hollywood, samen met leden van de Democratische Partij, het als een voorbeeld van de mannelijke broederschap die probeerde te voorkomen dat vrouwen ” autonomie over hun lichamen. “

Er zijn twee directe problemen met dat argument. Ten eerste gaat het ten onrechte ervan uit dat alleen mensen met een knokkel, voorspelbaar wit, tegen abortus zijn. Waarom? Blijkbaar omdat ze genieten van het schouwspel van dominante vrouwtjes, niet omdat ze gekant zijn tegen het idee om een ​​levend wezen te beëindigen met een hartslag, wat meestal rond de zesde week gebeurt. Het kan voor sommige liberalen moeilijk zijn om te geloven, maar er zijn veel mannen die huiveren bij de gedachte aan het doden van een ongeboren vrucht. Nogmaals, dit specifieke sentiment heeft niets gemeen met het willen domineren van vrouwen; in feite komt dat punt zelden in de calculus.

Een persoon moet een religieuze fanaat of een mannelijke chauvinistische varken niet af te vragen hoe Democratische wetgevers van de staat New York stond op en juichte de passage van de zogenaamde Reproductive Health Act, die het mogelijk maakt voor abortussen in de 24 ste week van de zwangerschap als het ‘welzijn’ van de moeder op het spel staat. Met dergelijke ambiguïteit in het spel, zullen vrouwen in de staat New York het leven van een baby op elk moment kunnen beëindigen – zelfs als de baby op een of andere manier een eerste poging tot abortus overleeft. Moord op verzoek, als u wilt.

Maar de situatie wordt erger. Tegelijkertijd eisen de liberalen het recht om ongeboren baby’s bijna naar believen te beëindigen, ze willen het land overspoelen met illegale immigranten en hun kinderen, omdat het schouwspel van hordes daklozen aan de deurmat van Amerika hen zogenaamd in tranen brengt. Met andere woorden, een volledig ontwikkelde baby in de baarmoeder van de moeder verdient minder bescherming dan het kind dat illegaal door de Verenigde Staten is gereisd met een volwassene. Vervolgens zullen de Democraten waarschuwen voor een ‘demografische crisis’ van hun eigen maken om meer illegale immigranten toe te staan ​​- die bijna gegarandeerd blauw zullen stemmen bij toekomstige verkiezingen.

Allie Beth Stuckey on Twitter

Late term abortions now legalized in NY, in which a fully formed ~6lb child is poisoned to death. God forgive us for being a country that celebrates infanticide. https://t.co/9p8S2UXOKa

Ten tweede negeren de liberalen nonchalant het feit dat miljoenen vrouwen ook fel gekant zijn tegen de praktijk van abortus. Het zijn niet alleen maar een stel oude blanke wetgevers die manieren bedenken om de vrouwelijke soort te onderdrukken. Er zijn vrouwen zowel binnen als buiten de overheid die pleiten tegen de praktijk. Ondanks het ‘aantrekkelijke’ liberale argument dat zegt dat vrouwen vrij moeten zijn om te doen wat ze willen met hun lichaam, laten peilingen zien dat minder vrouwen dan mannen abortusrechten ondersteunen.

De Republikeinse partij heeft zwaar op steun van blanke vrouwen vertrouwd , vooral degenen die zich als evangelische christenen identificeren, om hardere beperkingen op abortussen door te voeren. Zij zijn de drijvende kracht in die staten – van Alabama en Georgië tot Kentucky en Missouri – die de meest restrictieve anti-abortuswetgeving hebben doorstaan. Nu met meer staten rekening houdend met hun eigen variaties van anti-abortuswetten, en de vrees groeit dat de uitspraak van het Hooggerechtshof van 1973, Roe versus Wade, in gevaar is, zijn de Hollywood-liberalen gek.

OpinionToday.com on Twitter

White Women Are Helping States Pass Abortion Restrictions: Their support for Republican officials has been key to the GOP’s strength in the South (@RonBrownstein) https://t.co/WDytxdy1VN

Dit brengt ons terug naar Clint Eastwood. Als iemand in staat is om op te staan ​​tegen de linkse elite die aan de politieke touwtjes van Hollywood trekt, is Eastwood zeker die persoon. Hij bezit de slagkracht, de reputatie en de integriteit om een ​​stem van de rede te zijn in een zee van absolute waanzin.

Toegegeven, de macht om iemand in het openbare domein te beschamen, vooral in deze dagen van alomtegenwoordige sociale media, is inderdaad een krachtige techniek. Niemand wil bijvoorbeeld een dweper worden, of iemand die zich bezighoudt met ‘hate speech’, wat dat ook is, dus wat er gebeurt, is dat niemand zich uitspreekt, niemand iets doet. Angst neemt het over en de ‘progressieven’ krijgen het groene licht om door te gaan op hun destructieve manier.

Wat nodig is om de liberalen het hoofd te bieden, is een zekere mate van onbevreesdheid ten opzichte van ongegronde aanvallen op iemands karakter, handelen in overeenstemming met iemands bewustzijn zonder voldoende aandacht voor de schreeuwende theatrics die onvermijdelijk met de act gepaard zullen gaan. Gelukkig toonde Mr. Eastwood op 89-jarige leeftijd aan dat de moed in een clown-wereld op zijn kop werd gezet. Zulke nobele mannen zijn vandaag beperkt verkrijgbaar.Comments

comments