Vladimir Poetin Putin Slams ‘Obsolete Liberalism.’. Wat verhindert Westerse leiders om hetzelfde te doen?

Vladimir Poetin Putin Slams ‘Obsolete Liberalism.’. Wat verhindert Westerse leiders om hetzelfde te doen?

4 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

De Russische leider had enkele zeer openhartige opmerkingen over de staat van de westerse democratieën, gebonden aan het liberale idee, waarvan Poetin zegt dat het ‘zijn doel voorbijgestreefd’ is.

Vorige week, aan de vooravond van de G20-top in Japan, zat Vladimir Poetin met een tijdje in het Kremlin met de Financial Times. Van de vele kwesties die werden aangeroerd, was het de openhartige discussie over het liberalisme die de hardste snaar trof in de westerse hoofdsteden.

In de loop van zijn betoog dat het doel van de regering is om een ​​”stabiel, normaal, veilig en voorspelbaar leven voor de mensen op te bouwen en naar een betere toekomst toe te werken”, vergeleek Poetin dat doel met het liberalisme in het Westen, dat hij beargumenteerde “Heeft het doel ervan overleefd.”

Lionel Barber on Twitter

Exclusive FT interview: Vladimir Putin says liberalism has ‘become obsolete’, champions national populism sweeping Europe, and assails mindless multiculturalism and sexual diversity https://t.co/zVbKkyCe6H

Poetin wees op het rampzalige immigratiebeleid, aangevoerd door de Duitse bondskanselier Angela Merkel, om ongehoorde aantallen mensen zonder papieren toe te staan ​​het Europese continent te overstromen. Hoeveel van die nummers toekomstige terroristen blijken te zijn, is naar alle waarschijnlijkheid.

“Toen het migratieprobleem aan de orde kwam, gaven veel mensen toe dat het beleid van multiculturalisme niet effectief is en dat de belangen van de kernbevolking in overweging moeten worden genomen,” zei de Russische leider.

Poetin zei verder dat, hoewel veel mensen in het buitenland “onze hulp nodig hebben”, hij vroeg waarom westerse leiders niet “de belangen van hun eigen bevolking” hebben overwogen, wanneer het aantal migranten dat op West-Europa opklimt “niet slechts een handvol is”. van mensen maar duizenden of honderdduizenden? ‘

Het is onnodig om te zeggen dat het antwoord op die opmerking in de Westerse hoofdsteden, waar zelfs het idee van open grenzen ter discussie wordt gesteld, bijna hetzelfde is als racisme, snel en furieus overkwam.

Donald Tusk, de voormalige premier van Polen die nu optreedt als raadsvoorzitter van de Europese Raad – een positie waarin hij overigens niet door democratische instemming werd verkozen, maar door de Europese Raad werd benoemd – was het oneens met de bewering van Poetin dat “het liberalisme achterhaald is. ‘

“Wie beweert dat liberale democratie achterhaald is, beweert ook dat vrijheden achterhaald zijn, dat de rechtsstaat achterhaald is en dat mensenrechten achterhaald zijn”, zei Tusk op de G20-top in Japan.

Hoewel Poetin nooit zo veel heeft gezegd, kan hij het ermee eens zijn dat, in het licht van het eenzijdige besluit om illegale immigranten toe te laten tot de Europese Unie, de rechtsstaat en de mensenrechten ook op de rand van veroudering zijn. Hoewel velen het hebben over de ‘rechten’ van de immigranten, praten weinigen in het Westen over de behoeften van de lokale bevolking die al het slachtoffer is van de instroom. Noch was er enige vorm van democratische consensus voordat de Europese grens werd geopend en honderdduizenden freeloading foreigners gebruik maakten van het genereuze socialezekerheidsstelsel van Europa. Van de landen die wel stelling namen tegen dit zogenaamde ‘plan’, met name Hongarije en Polen, worden ze momenteel gestraftvandaag door Brussel voor hun “onverzettelijkheid”. Maar hun echte misdaad was eigenlijk de EU te redden van verdere interne chaos en desintegratie.

Op de vraag of Angela Merkel een fout had begaan door ermee in te stemmen de grenzen van Europa open te stellen voor de ongehinderde stroom immigranten, was het antwoord van de Russische leider onmiskenbaar duidelijk.

“Een hoofdfout,” zei hij.

Lees ook:  Het westen vertoont zijn onveiligheidscomplex

Op dit punt moet de vraag worden gesteld waarom Merkel en andere Europese staatshoofden, zoals de Franse president Immanuel Macron, deze invasie in de eerste plaats hebben toegestaan, vooral wanneer deze duidelijk indruist tegen de nationale belangen. Wat beïnvloedde zijn besluitvormingsproces? Was het iets dat de westerse leiders zich oplegden tijdens de jaarlijkse Bilderberg- bijeenkomsten , die altijd achter gesloten deuren worden gehouden? Of misschien was het de financier George Soros, die geen geheim heeft gemaakt van zijn inspanningen om immigranten zonder papieren naar de Europese kusten te lokken? Inderdaad, zijn Europees beleidinstituut voor Open Society heeft letterlijk honderden keren met leden van de Europese Commissie gesprokenin de loop van het laatste decennium. De non-profitgroep, die net een enorme boost van $ 18 miljard kreeg van Soros zelf, heeft zelfs een lijst opgesteld met meer dan 200 ” betrouwbare bondgenoten ” in het EU-parlement die het verwrongen wereldbeeld van de financier delen. Was dit wat Brussel motiveerde om zijn gracht te verlagen in het licht van een daadwerkelijke invasie?

Het feit dat zulke ongemakkelijke vragen moeten worden beschouwd, spreekt boekdelen over de toestand van de westerse democratie, die niet langer reageert op de wil van het volk, maar eerder de wil van degenen met de meeste te besteden fondsen. Gegeven een keuze in de kwestie laten peilingen zien dat Europeanen het ‘Merkel-plan’ ronduit zouden hebben verworpen.

Hetzelfde kan gezegd worden over het debat over LGBT-rechten. Hoewel niemand eraan denkt om iemand het recht te ontzeggen om volgens hun verlangens te leven, heeft de natie een verantwoordelijkheid, beweerde Poetin, om kinderen tegen de boodschap te beschermen.

“Ik probeer niemand te beledigen, omdat we zijn veroordeeld voor onze vermeende homofobie zoals die is,” begon hij. “Maar we hebben geen problemen met LGBT-personen. God verhoede, laat ze leven zoals ze willen. Maar sommige dingen lijken ons overdreven.

“Ze beweren nu dat kinderen vijf of zes geslachtsrollen kunnen spelen. Ik kan niet eens precies zeggen wat deze geslachten zijn, ik heb geen idee. Laat iedereen gelukkig zijn, daar hebben we geen probleem mee. Maar dit mag de cultuur, tradities en traditionele familiewaarden van miljoenen mensen die deel uitmaken van de kernpopulatie niet overschaduwen. “

Ik zou zeggen dat de overgrote meerderheid van de westerse burgers het eens zou zijn met de Russische leider. We hebben het hier immers over de rechten van iedereen, niet alleen degenen die een LHBT-levensstijl onderschrijven, maar die nog moeten worden toegevoegd, zijn nog steeds in de minderheid. En de zogenaamde ‘anti-homo’-wet die zoveel mensen ten onrechte aan Rusland toeschrijven, is niets meer dan wetgeving die kinderen beschermt tegen blootstelling aan een volwassen onderwerp voordat ze oud genoeg zijn om de informatie te verwerken. De rechten van kinderen, die niet fysiek of intellectueel bereid zijn om dergelijke onderwerpen te bespreken, laat staan ​​te begrijpen, moeten eveneens worden gerespecteerd.

Helaas is dat niet het standpunt dat in veel westerse hoofdsteden wordt ingenomen, waar in sommige gevallen kinderen vanaf vijf jaar worden onderwezen over ‘alternatieve levensstijlen’. En zoals ik in een vorige column heb besproken , staat de Amerikaanse medische gemeenschap onder strikte instructie om niet langer psychologische counseling te suggereren voor kinderen die zich ‘identificeren’ met het andere geslacht. Integendeel, de kinderen zullen op het snelle spoor worden geplaatst voor seksuele ‘herplaatsingschirurgie’, een proces dat is beladen met ongelooflijke valkuilen.

Verrassend genoeg delen veel westerlingen veel met Rusland, om nog maar te zwijgen van de Russische leider. Helaas vertegenwoordigen de reguliere media de standpunten van Poetin zelden in een onpartijdig licht, wat geen verrassing mag heten. De westerse wereld lijkt een agenda te hebben, een hyper-liberale agenda vol met gevaarlijke culturele experimenten, zelfs voor jongeren, die de meerderheid van de mensen niet wil. Westerse politici hebben andere meesters die ze moeten bevallen dan het electoraat.Lees ook:  OPERATIE WARP SPEED: Bedrijf gekoppeld aan Robert Kadlec van HHS, klaar om exclusieve productie van COVID-19-vaccins te worden

Comments

comments