Britse piraterij in de eenentwintigste eeuw

Britse piraterij in de eenentwintigste eeuw

9 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

Oude trucjes zijn soms moeilijk te vergeten als ze deel uitmaken van een historisch gedrag dat in de loop der jaren transformeert in staatspolitiek.

De Britten konden het verlangen om terug te keren naar de oude handel niet tegenhouden. In de eenentwintigste eeuw, net begaan ze een middeleeuwse handeling die wettigheid mist met gevolgen die niet alleen het land het imago van de “heren” van invloed kan zijn kan ook leiden en bij te dragen tot een groot conflict dat de wereld kan vermijden op dit punt van congestie en accumulatie van druk op politiek, economisch en militair niveau.

Huidige accommodaties geostrategische en geopolitieke plaatjes niet kunnen weerstaan ​​grillen van narcisten ongezonde interne sociale en politieke problemen, met een verlies van regionale geloofwaardigheid en met een bloedige geschiedenis van samenzweringen en de massale vernietiging van landen en continenten, tot nu toe, de wereldbevolking In elk continent blijft hij dit land herinneren als de belangrijkste lade van kaarten en grenzen die we vandaag op de wereldkaart kennen als “onafhankelijke” landen. Groot-Brittannië verdeeld de wereld in grenzen met voorbedachten rade de lange termijn, etnische, raciale en politieke toekomst conflicten van religieuze aard dat zij voornemens zijn imperialistische belangen gunsten te verplaatsen.

Britse narcisme deze tijd komt plotseling de stijl van een blinde man in een lokale Japanse keramische vazen ​​en kristallen, waardoor stokken om ruis te heffen en voelbaar. In dit geval heeft knipogen Trump administratie gebruikt om zuurstof te geven aan de stervende premier met een monumentale interne druk, aan de andere kant, zwaait Europees bestuur dat werkt om het water te stabiliseren verstoord Iran, om te voorkomen elke stijging van de olieprijzen stik naar Europa economisch, en ten slotte, om Iran te duwen tegen een directe aanval aan te passen het verlies van Dron gedaald in Iraanse territoriale wateren zonder te worden gewroken ” theatraal ” als ik hef beheer de “haviken”,

Met dat alles zien de analisten dat de Britse piraterij geen wettelijke basis heeft die haar ondersteunt:

1) De verovering van het Iraanse vrachtschip in internationale wateren moet worden ondersteund door een wet aangenomen in de Veiligheidsraad die een verbod vereist op dit soort circulaire vrachtschepen. Er is geen verbod en minder een bevel dat de Britse marine in staat stelt om deze aberratie te realiseren die indruist tegen de wet en internationale wetten.

2) De Europese sancties tegen Syrië verbieden alleen de aankoop van Syrische ruwe olie, maar niet de ruwe olie die legaal van welk deel dan ook aan het Syrische volk komt via zijn regering die legitiem is erkend door de internationale gemeenschap, zelfs meer wanneer dit vrachtschip niet naar Syrië is gegaan en vanwege zijn omvang is de diepgang groter dan de diepte van de Syrische kusthavens kan verdragen, zoals bevestigd door een woordvoerder van de Iraanse kanselarij. 

Lees ook:  Waarom sommige complottheoretici geloven dat Bill Gates achter het coronavirus zit

3) Deze daad van piraterij, ging zelfs verder dan de dezelfde houding en de sancties van deze “haviken” van de Trump Administration, die, tot nu toe, heeft een zee van inkt en honderden pennen besteed door Trump, het ondertekenen van wetten en regels, niet durven tot op heden, het afvuren van een enkele kogel tegen de Perzische land, hoewel ze hebben gevraagd en gesmeekt, kroonprinsen Bin Salman en Bin Zayed als goed, “het merk” Bibi Netanyahu.

Dus de Britse verhuisde het omgaan met de narcistische onzin met een hoge mate van gebrek aan klassiek strategisch lezen avonturier die een beslissing en op de weg op zoek naar de oplossing maakt, typisch de laatste tijd ook in de politiek buiten de huidige regering van Trump .

Maar deze keer staat de stap op het bestuur van Iran; het land dat drie stappen in zijn voordeel doet met intelligentie, waardigheid, dwang en naleving van beloften en waarschuwingen. Tegen het carnaval van bedreigingen door Trump op basis van zijn boek “The Art of the Deal” , lanceert Iran een derde optie tegen de twee, die zogenaamd onvermijdelijk waren: knielen en onderhandelen of een totale invasiestijl in de oorlog Afghanistan en Irak.

Tot verbazing van velen draait het Iraanse leiderschap met zijn historische wijsheid en transparante overtuiging in principes, de tafel in de richting van een oorlog die niet wil, maar er niet bang voor is, voor een tegenstander die ook geen oorlog wil, maar er bang voor is, volgens de denker en de Libanese geostrategische analist Naser Khandil in zijn column Iran Win de derde ronde met berekeningsnauwkeurigheid gepubliceerd in de krant “Al-Binaa” op 8 juli 2019.  

Volgens de grote analist Khandil, Iran, met de aanval op de Saoedische oliepijpleiding door hutiés Jemen Ansarolá, als de ineenstorting van Dron, maar binnen 60 dagen, die op zondag het laatst verstreken met de vervulling van de belofte verrijking te verhogen tot de bepalingen van de nucleaire deal 5 + 1, het is niets meer dan een Iraanse overwinning met “nauwkeurigheid van de berekening”, waar de Trump Administration verlaagt de toon van “het verdedigen van hun bondgenoten ” van de Arabische Golfstaten, en beperkt de militaire respons alleen ” als ze worden aangevallen hun bases en soldaten “; na Dron gaat met het excuus van “niet willen mogelijke dood van 135 Iraanse soldaten veroorzaken” na te zeggen dat ” voor Dron niet de moeite waard een aanval”, waaruit blijkt dat de reden was geen van beiden noch de andere zoals hierboven vermeld,

Narcisme en onwetendheid wanneer ze samenkomen in een economische of politieke macht, zijn een dodelijke en suïcidale vergelijking. Deze hebben geleid tot de ineenstorting van vele “piraten” en vele “keizers” en het verhaal vertelt. Zeker, deze wereld van politieke elites, beheerd door de grootmachten van multinationale ondernemingen en banken, heeft niet begrepen dat de wereld al nieuwe palen heeft en dat afschrikwekkende krachten zijn ontstaan ​​die in staat zijn om nieuwe regels te stellen; Deze elites moeten begrijpen dat, als het het goede, het slechte is, het de onvermijdelijke optie zal zijn.

Geschreven door Aleksander Nagi, privéconsulent over kwesties in het Midden-Oosten.Lees ook:  De presidentsverkiezingen, is het Trump vs. Biden of Trump vs. een bende komieken?

Comments

comments