‘Hysterisch en dom’: Kushner onthult zijn houding tegenover de Palestijnen

‘Hysterisch en dom’: Kushner onthult zijn houding tegenover de Palestijnen

12 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

Jared Kushner, de schoonzoon van Donald Trump en de persoon die Trump heeft aangesteld om een ​​vredesovereenkomst in het Midden-Oosten te bemachtigen, noemden de Palestijnen ‘hysterisch en stom’. Dat is een bijzonder kwetsende taal afkomstig van een beruchte New Jersey, New York en Maryland slumlord en de zoon van een federaal veroordeelde crimineel. Kushners vader en bezitter van onroerend goed, Charles Kushner, bracht veertien maanden in de gevangenis door nadat hij was veroordeeld voor belastingfraude en getuige was van manipulaties, naast andere misdaden. Jared Kushner denkt dat zijn vader ten onrechte is veroordeeld en gevangen is gezet. Maar de wonderkindzoon van Trump heeft geen probleem om de status-quo in het Midden-Oosten te handhaven, een die heeft geleid tot de grootschalige opsluiting van de bevolking van de Gazastrook in een virtueel woestijngetto.

Mr. Kushner heeft niet het zakelijke inzicht om een ​​broodjeswagen in New York te runnen, laat staan ​​een groot buitenlands beleid als een laatste vredesakkoord in het Midden-Oosten. Een dergelijk concordaat is elke VS-president ontgaan sinds de oprichting van Israël in 1948. Kushner’s faillissementen in onroerend goed zijn legendarisch en ze hebben geresulteerd in hem en zijn vader die zich bezighielden met het verstrekken van leningen voor verlening van leningen uit Qatar, Saoedi-Arabië, Abu Dhabi en China, onder andere landen.

In de nasleep van Kushners ‘Peace to Prosperity’-plan onthuld tijdens een workshop in Bahrein in juni van dit jaar, reageerden overheidsfunctionarissen over de hele wereld met een bijna unanieme duim omlaag. De Bahreinse conferentie leek meer op een bijeenkomst van potentiële investeerders in een van Kushner’s vastgoedzwendel. De Palestijnen, die beweerden dat ze vóór een politieke regeling een economisch plan voor de Palestijnse gebieden zouden presenteren, boycotten het conclaaf van Bahrein. In het “Kushner-plan” zou Gaza een toeristenoord worden met transportroutes door Israël naar de Westelijke Jordaanoever. Er werd geen melding gemaakt van de verlammende Israëlische en Egyptische blokkades opgelegd aan de dichtbevolkte Gaza-enclave van 1,8 miljoen mensen. Kushner toonde zijn totale onwetendheid over geopolitiek, geschiedenis,mensen die terrorisme plegen. “Doet terrorisme? In Kushners verwende, rijke, bijziende blik op de wereld, is ‘terrorisme doen’ hetzelfde als ‘lunchen’ of ‘een show op Broadway doen’.

Kahner’s deelname aan het gabfest van de Amerikaanse minister van Financiën, Steve Mnuchin, beweerde dat de introductie van Kushner een “hot IPO” was, een eerste openbare aanbieding van aandelen in een bedrijf. Doorgewinterde deskundigen uit het Midden-Oosten, waaronder diplomaten en wetenschappers, waren veel minder enthousiast, met een vergelijking van Kushners conferentie met een Monty Python-schets.

Kushner klaagde ook de Palestijnse leiders voor het zeggen van “gekke dingen”. De schoonzoon van de man die dagelijks “gekke dingen” zegt en tweets gelooft dat het “gek” is voor Palestijnse leiders om de Israëlische expansie te veroordelen naar Oost-Jeruzalem, de Westelijke Jordaanoever en de Golanhoogten. In feite was “gek” Trump die de verhuizing van de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem gelastte, waarbij hij het Amerikaanse consulaat-generaal in Jeruzalem beknotte dat diende als de de facto Amerikaanse missie in Palestina, waarbij alle Amerikaanse economische hulp aan de Palestijnen werd afgesloten, de Palestijnse diplomatieke missie in Washington, en het erkennen van de Israëlische soevereiniteit over de Golanhoogte in Syrië.

Kushner noemde de Palestijnen ‘stom en hysterisch’. Niets is echter hysterisch en stom meer dan Kushner’s vriend Binyamin Netanyahu, die ooit voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties stond en een cartoontekening van een bom toonde om te ‘bewijzen’ dat Iran naderde ontwikkeling van een kernwapen. Netanyahu’s histrionics vóór de wereldvergadering was niet de eerste keer dat hij zijn toevlucht nam tot gimmickry en liegt om een ​​lijst met favoriete zionistische praatpunten af ​​te vinken.

Lees ook:  FDA waarschuwt voor COVID-19-test die door het Witte Huis wordt gebruikt nadat uit onderzoek is gebleken dat het de helft van de positieve gevallen mist

Kushner waardeert de hyper-hysterische aard van Israël en zijn aanhangers niet, waarvan hij er één is. De Boycott, Desinvestering en Sanction (BDS) -beweging gericht tegen het racistische en expansionistische beleid van Israël heeft geresulteerd in hysterische extreme maatregelen die erop gericht waren de constitutionele en andere inherente vrijheid van meningsuiting in andere landen te ondermijnen. Deze anti-vrije toespraakacties zijn gevorderd door vrienden en collega’s van Kushner en omvatten achtentwintig Amerikaanse staten die wetgeving vaststellen die individuen en bedrijven die BDS ondersteunen verbiedt staatscontracten te ontvangen. De Israëlische geheime dienst, Mossad, werkt actief aan het verstoren van de wereldwijde BDS-beweging, inclusief de operaties van de Palestine Solidarity Campaign (PSC).

De anti-BDS-campagne omvat Mossad die informatie verzamelt over BDS-operaties in het buitenland en BDS-leiders en -supporters op de INTERPOL- en EUROPOL-kijklijsten plaatst. De zionistische vrienden van Kushner hebben zelfs gesproken over Israël om rechtszaken aan te spannen tegen BDS-organisaties en individuen in het buitenland. Er was weinig verbazing toen de anti-BDS-activiteiten van Mossad in de Verenigde Staten werden gekoppeld aan de inmiddels overleden privé-inlichtingenfirma PSY-Group uit Israël en de presidentiële campagne van Donald Trump 2016.

Kushner kan de hele dag janken dat Palestijnen ‘hysterisch’ zijn. Niemand is hysterischer en hypocriet dan Kushner en zijn orthodox-joodse kliek die de dodeloze Chabad-beweging omvat – die in alles is gebonden, van drugshandel en mensenhandel tot belastingontwijking en witwassen van geld, evenals de 2020-presidentiële campagne van New Jersey Democratic Senator Cory Booker. Zodra de voetbaleigenaar van New England Patriots en het clublid Robert Kraft van Trump Mar-a-Lago een misdadige aanklacht hadden gepleegd om prostitutie uit te lokken van een Florida massagesalon met Chinese werknemers, schonk hij zijn Genesisprijs van $ 1 miljoen – de Israëlische versie van de Nobelprijs – voor de anti-BDS-beweging. Dat soort geld zou voor $ 57 “sessies” hebben betaald bij Kraft’s favoriete, maar nu gesloten, massagesalon in Florida.

Onlangs dwongen de vrienden van Kushner in Israël en Duitsland het ontslag van Dr. Peter Schäfer, een vooraanstaand geleerde van Judaic Studies, als directeur van het Joods Museum van Berlijn. Door inquisitie-achtige tactieken te gebruiken, werd Schäfer door aanhangers van Israël ervan beschuldigd de BDS-beweging te steunen door een link te verzenden naar een brief ondertekend door 240 joodse en Israëlische wetenschappers tegen een wetsvoorstel van het Duitse parlement dat de BDS-beweging in verband bracht met antisemitisme. De campagne tegen Dr. Schäfer was gericht op de activiteiten van een Israëlische organisatie genaamd NGO Monitor. De groep, die niets meer is dan een cipher voor Mossad, richt zich op internationale niet-gouvernementele organisaties die zijn getikt met het ondersteunen van de Palestijnen of de BDS-beweging.

Onder druk van dergelijke antidemocratische krachten als NGO Monitor; zijn in Genève gevestigde metgezel, UN Watch; de American Jewish Committee; en vergelijkbare weerbarstige drukorganisaties, de vrijheid van meningsuiting van pro-Palestijnse activisten zijn ernstig belemmerd door acties van de regeringen van Denemarken, Zweden, Zwitserland, Nederland, Australië, Canada en andere landen.

De heer Kushner en zijn vrienden die zich in Bahrein verzamelden voor zijn studie prospectus over vastgoedontwikkeling (landdiefstal), zouden de wereld laten geloven dat het de Palestijnen zijn die ‘hysterisch’ zijn. Wanneer internationale supporters van de Palestijnen besluiten de Israëli’s te raken, waar het doet pijn – hun portemonnee – alles wat men kan horen van de kantoren en directiekamers van Tel Aviv, West-Jeruzalem, Haifa, Ashkelon, Eilat, Ramat Gan, New York en andere centra van Israëlische handel en intriges is luid geweeklaag en beloftes om “gelijk te krijgen”. En Kushner beschuldigt de Palestijnen ervan “hysterisch” te zijn.

In feite zijn de Palestijnen behoorlijk gematigd als reactie op de openlijke en geheime campagnes van Israël tegen hen en hun onvervreemdbare rechten. Sinds Trump en Kushner hun diplomatieke, politieke en economische oorlog tegen Palestina lanceerden, is de Palestijnse staat erkend door de International Atomic Energy Agency en Colombia; Italië stemde voor een VN-Veiligheidsraad voor een resolutie die zich verzette tegen de Amerikaanse beweging van haar ambassade in Jeruzalem; de VN-groep van 77 (G77) ontwikkelingslanden nodigde Palestina uit om de vergadering van de groep in 2019 voor te zitten; De Spaanse Josep Borell, die pro-Palestijns en hard tegen Israël is, werd de volgende commissaris voor buitenlandse zaken van de Europese Unie; en de voormalige Amerikaanse president Jimmy Carter riep de Verenigde Staten op de Palestijnse soevereiniteit te erkennen.Lees ook:  Greta Thunberg: Generatie belangrijk-belangrijk

Comments

comments