Dit is het echte leven in de VS ARMOEDE!!!!!!


“Ik weet niet hoe ik dit gezicht van vreugde en warmte kan behouden wanneer ik naar huis moet en voedsel moet zoeken in andermans afval”

Ondanks al het opscheppen dat de mainstream media constant doen over de Amerikaanse economie, is de waarheid dat de meeste Amerikanen momenteel zwaar worstelen. 59 procent van ons is een salaris om te betalen, en bijna 50 miljoen Amerikanen leven in armoede. Helaas komen de meeste mensen die in armoede leven, eigenlijk uit een huis waar momenteel minstens één persoon werkt. Miljoenen en miljoenen Amerikanen werken zo hard als ze kunnen, maar het is simpelweg niet genoeg om hen boven de armoedegrens te krijgen, en het is een zeer ernstige nationale crisis. Hoewel de werkgelegenheid de afgelopen jaren relatief stabiel is gebleven, is de middenklasse blijven uiteenvallen en zijn de gelederen van de daklozen blijven groeien. Elk jaar stijgen de kosten van levensonderhoud sneller dan de lonen groeien, en als resultaat worden steeds meer Amerikaanse gezinnen permanent uit de middenklasse geboot. Veel Amerikanen werken twee of drie banen in een wanhopige poging om rond te komen, maar vaak is dat zelfs niet genoeg. En als dingen nu zo slecht zijn, hoe zullen de dingen eruit zien als we diep in de volgende recessie zijn?

Abigail Disney is de kleindochter van wijlen Roy Disney, en ze is buitengewoon rijk, maar ze heeft geen actieve rol bij het bedrijf dat haar vader vandaag heeft opgericht.

Onlangs hoorde ze dat medewerkers in Disneyland het heel moeilijk hadden om rond te komen en dus “ging ze naar Disneyland om het zelf te zien” …

Abigail Disney vertelde de “Show Through Through Eyes” van Yahoo News dat een medewerker haar een Facebook-bericht stuurde waarin ze uitte hoe tragisch het werk in het Magic Kingdom is geworden. Dus ging ze naar Disneyland om het zelf te zien.

“Elk van deze mensen met wie ik sprak, zei: ‘Ik weet niet hoe ik dit gezicht van vreugde en warmte kan behouden wanneer ik naar huis moet en voedsel moet zoeken in andermans afval’, ” Disney, 59, vertelde gastheer en mensenrechtenactivist Zainab Salbi van Yahoo News in een interview dat maandag is gepost.

Kun je je voorstellen dat Mickey Mouse en Snow White na een dag kinderen op zoek waren naar voedsel in de afvalcontainer achter een flatgebouw?

Blijkbaar gebeurt dit soort dingen, en een recent onderzoek onder Disney-medewerkers ontdekte dat 73 procent van hen niet genoeg geld verdiende “om maandelijkse basisuitgaven te betalen” …

Uit een enquête uit 2018, uitgevoerd door namens een groep vakbonden, bleek dat bijna driekwart van de voltijdse en deeltijdse werknemers (73%) zei dat ze niet genoeg geld verdienden om in Disneyland Resort te werken om maandelijks basisuitgaven te betalen . Meer dan de helft maakte zich zorgen over uitzetting en ongeveer een tiende meldde dakloos te zijn in de voorgaande twee jaar.

Abigail Disney vertelde de “Show Through Through Eyes” van Yahoo News dat een medewerker haar een Facebook-bericht stuurde waarin ze uitte hoe tragisch het werk in het Magic Kingdom is geworden. Dus ging ze naar Disneyland om het zelf te zien.

“Elk van deze mensen met wie ik sprak, zei: ‘Ik weet niet hoe ik dit gezicht van vreugde en warmte kan behouden wanneer ik naar huis moet en voedsel moet zoeken in andermans afval’, ” Disney, 59, vertelde gastheer en mensenrechtenactivist Zainab Salbi van Yahoo News in een interview dat maandag is gepost.

Kun je je voorstellen dat Mickey Mouse en Snow White na een dag kinderen op zoek waren naar voedsel in de afvalcontainer achter een flatgebouw?

Blijkbaar gebeurt dit soort dingen, en een recent onderzoek onder Disney-medewerkers ontdekte dat 73 procent van hen niet genoeg geld verdiende “om maandelijkse basisuitgaven te betalen” …

Uit een enquête uit 2018, uitgevoerd door namens een groep vakbonden, bleek dat bijna driekwart van de voltijdse en deeltijdse werknemers (73%) zei dat ze niet genoeg geld verdienden om in Disneyland Resort te werken om maandelijks basisuitgaven te betalen . Meer dan de helft maakte zich zorgen over uitzetting en ongeveer een tiende meldde dakloos te zijn in de voorgaande twee jaar.

Zelfs een faillissement zal die leningen niet wissen en ze zullen haar nog vele decennia achtervolgen.

Miljoenen en miljoenen Amerikanen lijden stilletjes terwijl ze worstelen met hun wanhopige financiële omstandigheden, en dit gebeurt terwijl de zaken nog relatief goed zijn.

Maar nu zijn we op weg naar een nieuwe economische neergang, en veel van het land kan zien wat er gebeurt …

Amerikanen uit de middenklasse zijn minder optimistisch over hun economische vooruitzichten dan zes maanden geleden, volgens een nieuw rapport van CUNA Mutual Group.

Hoewel de meerderheid van de ondervraagden zei dat ze zich over het geheel genomen relatief stabiel voelen, scoorden ze hun kansen om in het najaar de Amerikaanse droom te bereiken als een “C” van een “B-minus”, ontdekte de verzekeringsmaatschappij. Bijna de helft maakte zich in toenemende mate zorgen over een aanstaande recessie.

De economische omstandigheden zullen niet beter worden dan ze nu zijn, en waar we naar toe gaan zal erg pijnlijk zijn .

Ik kan absoluut begrijpen dat mensen erg gefrustreerd zijn dat ze geen fatsoenlijk leven kunnen leiden, ook al werken ze extreem hard, maar hoeveel gefrustreerde zijn ze als ze helemaal geen baan hebben?

Al tientallen jaren schilderen we onszelf in een hoek en hebben we de grote economische machine die ons door vorige generaties was overgeleverd verwoest.

Nu is er een dag van afrekening nabij, en het zal uiteindelijk resulteren in de grootste economische woedeaanval die onze natie ooit heeft gezien.

 

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord