Dit is het echte leven in de VS ARMOEDE!!!!!!

Dit is het echte leven in de VS ARMOEDE!!!!!!

18 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

“Ik weet niet hoe ik dit gezicht van vreugde en warmte kan behouden wanneer ik naar huis moet en voedsel moet zoeken in andermans afval”

Ondanks al het opscheppen dat de mainstream media constant doen over de Amerikaanse economie, is de waarheid dat de meeste Amerikanen momenteel zwaar worstelen. 59 procent van ons is een salaris om te betalen, en bijna 50 miljoen Amerikanen leven in armoede. Helaas komen de meeste mensen die in armoede leven, eigenlijk uit een huis waar momenteel minstens één persoon werkt. Miljoenen en miljoenen Amerikanen werken zo hard als ze kunnen, maar het is simpelweg niet genoeg om hen boven de armoedegrens te krijgen, en het is een zeer ernstige nationale crisis. Hoewel de werkgelegenheid de afgelopen jaren relatief stabiel is gebleven, is de middenklasse blijven uiteenvallen en zijn de gelederen van de daklozen blijven groeien. Elk jaar stijgen de kosten van levensonderhoud sneller dan de lonen groeien, en als resultaat worden steeds meer Amerikaanse gezinnen permanent uit de middenklasse geboot. Veel Amerikanen werken twee of drie banen in een wanhopige poging om rond te komen, maar vaak is dat zelfs niet genoeg. En als dingen nu zo slecht zijn, hoe zullen de dingen eruit zien als we diep in de volgende recessie zijn?

Abigail Disney is de kleindochter van wijlen Roy Disney, en ze is buitengewoon rijk, maar ze heeft geen actieve rol bij het bedrijf dat haar vader vandaag heeft opgericht.

Onlangs hoorde ze dat medewerkers in Disneyland het heel moeilijk hadden om rond te komen en dus “ging ze naar Disneyland om het zelf te zien” …

Abigail Disney vertelde de “Show Through Through Eyes” van Yahoo News dat een medewerker haar een Facebook-bericht stuurde waarin ze uitte hoe tragisch het werk in het Magic Kingdom is geworden. Dus ging ze naar Disneyland om het zelf te zien.

“Elk van deze mensen met wie ik sprak, zei: ‘Ik weet niet hoe ik dit gezicht van vreugde en warmte kan behouden wanneer ik naar huis moet en voedsel moet zoeken in andermans afval’, ” Disney, 59, vertelde gastheer en mensenrechtenactivist Zainab Salbi van Yahoo News in een interview dat maandag is gepost.

Kun je je voorstellen dat Mickey Mouse en Snow White na een dag kinderen op zoek waren naar voedsel in de afvalcontainer achter een flatgebouw?

Blijkbaar gebeurt dit soort dingen, en een recent onderzoek onder Disney-medewerkers ontdekte dat 73 procent van hen niet genoeg geld verdiende “om maandelijkse basisuitgaven te betalen” …

Lees ook:  “The Fears of the Germans” Duitsers zijn banger voor Trump dan voor Corona

Uit een enquête uit 2018, uitgevoerd door namens een groep vakbonden, bleek dat bijna driekwart van de voltijdse en deeltijdse werknemers (73%) zei dat ze niet genoeg geld verdienden om in Disneyland Resort te werken om maandelijks basisuitgaven te betalen . Meer dan de helft maakte zich zorgen over uitzetting en ongeveer een tiende meldde dakloos te zijn in de voorgaande twee jaar.

Abigail Disney vertelde de “Show Through Through Eyes” van Yahoo News dat een medewerker haar een Facebook-bericht stuurde waarin ze uitte hoe tragisch het werk in het Magic Kingdom is geworden. Dus ging ze naar Disneyland om het zelf te zien.

“Elk van deze mensen met wie ik sprak, zei: ‘Ik weet niet hoe ik dit gezicht van vreugde en warmte kan behouden wanneer ik naar huis moet en voedsel moet zoeken in andermans afval’, ” Disney, 59, vertelde gastheer en mensenrechtenactivist Zainab Salbi van Yahoo News in een interview dat maandag is gepost.

Kun je je voorstellen dat Mickey Mouse en Snow White na een dag kinderen op zoek waren naar voedsel in de afvalcontainer achter een flatgebouw?

Blijkbaar gebeurt dit soort dingen, en een recent onderzoek onder Disney-medewerkers ontdekte dat 73 procent van hen niet genoeg geld verdiende “om maandelijkse basisuitgaven te betalen” …

Uit een enquête uit 2018, uitgevoerd door namens een groep vakbonden, bleek dat bijna driekwart van de voltijdse en deeltijdse werknemers (73%) zei dat ze niet genoeg geld verdienden om in Disneyland Resort te werken om maandelijks basisuitgaven te betalen . Meer dan de helft maakte zich zorgen over uitzetting en ongeveer een tiende meldde dakloos te zijn in de voorgaande twee jaar.

Zelfs een faillissement zal die leningen niet wissen en ze zullen haar nog vele decennia achtervolgen.

Miljoenen en miljoenen Amerikanen lijden stilletjes terwijl ze worstelen met hun wanhopige financiële omstandigheden, en dit gebeurt terwijl de zaken nog relatief goed zijn.

Maar nu zijn we op weg naar een nieuwe economische neergang, en veel van het land kan zien wat er gebeurt …

Amerikanen uit de middenklasse zijn minder optimistisch over hun economische vooruitzichten dan zes maanden geleden, volgens een nieuw rapport van CUNA Mutual Group.

Hoewel de meerderheid van de ondervraagden zei dat ze zich over het geheel genomen relatief stabiel voelen, scoorden ze hun kansen om in het najaar de Amerikaanse droom te bereiken als een “C” van een “B-minus”, ontdekte de verzekeringsmaatschappij. Bijna de helft maakte zich in toenemende mate zorgen over een aanstaande recessie.

De economische omstandigheden zullen niet beter worden dan ze nu zijn, en waar we naar toe gaan zal erg pijnlijk zijn .

Ik kan absoluut begrijpen dat mensen erg gefrustreerd zijn dat ze geen fatsoenlijk leven kunnen leiden, ook al werken ze extreem hard, maar hoeveel gefrustreerde zijn ze als ze helemaal geen baan hebben?

Al tientallen jaren schilderen we onszelf in een hoek en hebben we de grote economische machine die ons door vorige generaties was overgeleverd verwoest.

Nu is er een dag van afrekening nabij, en het zal uiteindelijk resulteren in de grootste economische woedeaanval die onze natie ooit heeft gezien.

 

Lees ook:  De hongerige schuldmachine moet gestopt worden!: Incasso is kassa kassa en kassa!
Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Waarom ze zo Trump hem houden
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments