Wie heeft de Tweede Wereldoorlog gewonnen?

Wie heeft de Tweede Wereldoorlog gewonnen?

18 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

Ik ben altijd geïntrigeerd door degenen in de pro-interventionistische menigte die de Tweede Wereldoorlog achterna zitten om het imperialistische interventionisme in het Midden-Oosten en de rest van de wereld te rechtvaardigen. Ze gedragen zich altijd alsof de Verenigde Staten de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen en ook de Joden hebben gered van de Holocaust. Niets kan zo belachelijk zijn.

Met betrekking tot de Europese Joden waren ze praktisch allemaal dood aan het einde van de oorlog. De Tweede Wereldoorlog heeft hen niet gered van de Holocaust.

Even belangrijk was dat de Verenigde Staten niet de oorlog binnengingen om de Joden te redden van de Holocaust. Het ging de oorlog in omdat Duitsland de oorlog verklaarde tegen de Verenigde Staten na de Japanse aanval op Pearl Harbor.

Als de Japanners niet hadden aangevallen en Duitsland niet de oorlog had verklaard aan de Verenigde Staten, is het helemaal niet duidelijk dat de Verenigde Staten ooit de oorlog zouden zijn binnengekomen. Erkennend dat de Eerste Wereldoorlog een totale verspilling van Amerikaanse levens en middelen met zich meebracht, waren de meeste Amerikanen standvastig gekant tegen het betreden van een nieuwe buitenlandse oorlog in Europa.

Ze omvatten ogenschijnlijk Franklin Roosevelt, die de Amerikanen tijdens zijn presidentiële campagne in 1940 vertelde: “Ik heb dit al eerder gezegd, maar ik zal het steeds weer zeggen; jullie jongens zullen niet naar buitenlandse oorlogen worden gestuurd. ‘

Natuurlijk geven de meeste mensen nu toe dat Roosevelt loog en, in feite, alles in het werk stelde om de wil van het Amerikaanse volk te dwarsbomen door zowel de Duitsers als de Japanners op te hitsen en aanvankelijk de Amerikanen in de val te lokken.

We mogen ook de houding van de Amerikaanse regering jegens de joden, inclusief die in Duitsland en Polen, niet vergeten. Roosevelts regering hield niet meer van hen dan het Hitler-regime. Toen Hitler aanbood de Joden levend te laten leven, liet Roosevelt hen inderdaad  niet naar de Verenigde Staten komen . Immigratiequota was het excuus dat hij gebruikte.

Trouwens, vergeet niet hoe de regering van Roosevelt de Duitse Joden behandelde in de beruchte ‘ Voyage of the Damned ‘, toen Amerikaanse functionarissen weigerden Joodse vluchtelingen uit Duitsland toestemming te geven om van boord te gaan in Miami Harbor, wetende dat de Duitse scheepskapitein waarschijnlijk degraderen zou om ze terug te brengen naar Nazi-Duitsland.

Nee, de trieste waarheid is dat de toetreding van de VS tot de Tweede Wereldoorlog de Joden niet redde van de Holocaust, noch was dat ooit een doel van de Amerikaanse regering.

“Maar, Jacob, we hebben de nazi’s verslagen. Betekent dit niet dat we de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen? ‘

Niet precies. Zie je, het draait om de betekenis van het voornaamwoord ‘wij’. Met ‘wij’ bedoelen de interventionisten ‘Groot-Brittannië, Frankrijk, de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie’.

Maar als je dat voornaamwoord opsplitst in zijn afzonderlijke delen, merk je meteen een probleem op. Groot-Brittannië, Frankrijk en de Verenigde Staten hebben de oorlog niet gewonnen. De Sovjet-Unie deed het.

Laten we terugdenken aan wie de oorlog aan wie heeft verklaard. Toen Duitsland en de Sovjet-Unie Polen binnenvielen, verklaarden Groot-Brittannië en Frankrijk de oorlog aan Duitsland en niet andersom. Waarom deden ze dat? Hun aangekondigde doel was om het Poolse volk te bevrijden van nazi-tirannie.

Lees ook:  SPECIAAL : Dr. Martin Luther King Jr. in zijn eigen woorden

Waarom hebben ze ook niet de oorlog verklaard aan de Sovjet-Unie, ook al omdat het Polen was binnengevallen? Goede vraag! De interventionisten hebben daar nooit een antwoord op.

Dus wat was het resultaat aan het einde van de Tweede Wereldoorlog? Zijn de Polen bevrijd van de tirannie van de nazi’s?

Nou ja, en interventionisten houden ervan om dat duidelijk te maken.

Maar er is een probleem hier. Terwijl ‘wij’ onze overwinning op de nazi’s de komende decennia vierden, deden de Polen dat niet.

Waarom niet?

Omdat ze de komende decennia onder controle van de Sovjet-Unie bleven staan! Vergeet niet: de Sovjet-Unie maakt deel uit van het ‘wij’ wanneer interventionisten uitroepen dat ‘wij’ de oorlog hebben gewonnen.

Wat is er mis met het onder controle blijven van de Sovjet-Unie? je vraagt. Welnu, de Sovjet-Unie werd bestuurd door een communistisch regime, een regime dat net zo wreed was als het naziregime. Terwijl de Amerikaanse interventionisten ervan overtuigd waren dat communistische overheersing op de een of andere manier beter was dan de nazi-overheersing, wisten de Polen dat er helemaal geen verschil was.

Om vervolgens nog erger te maken, gebruikten Amerikaanse interventionisten de Sovjet-Unie – ja, hun voormalige partner en bondgenoot van de Tweede Wereldoorlog die deel uitmaakt van het ‘wij’ – om de massale opbouw van het Amerikaanse militair-industriële complex en de nationale veiligheidsstaat, samen met hun steeds groter wordende militaire en CIA-budgetten, geheimhouding, moorden, staatsgrepen, regimeveranderingsoperaties, Koude Oorlog, Koreaanse oorlog, Vietnamoorlog, MKULTRA, COINTELPRO en al de rest die het gevolg was van de post-World War II “communistische dreiging” voor Amerika.

Dus de Tweede Wereldoorlog gaf ons Sovjet communistische controle over Oost-Europa en Oost-Duitsland, samen met een immer ontluikende oorlogsstaat hier thuis, en interventionisten blijven volhouden dat “wij” de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen. Oh, ik was bijna vergeten te vermelden dat het naoorlogse tijdperk ons ​​ook op de rand van nucleaire vernietiging bracht tegen onze oude Tweede Wereldoorlog-partner en bondgenoot, de Sovjet-Unie, met wie “wij” de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen.

De interventionisten zeggen dat als de Verenigde Staten niet in de Tweede Wereldoorlog zouden zijn opgenomen, Duitsland de Verenigde Staten zou hebben binnengevallen en veroverd. Oh? Verwijzen ze naar de natie die zelfs het Engelse Kanaal niet kon doorkruisen om Engeland binnen te vallen en te veroveren?

Bovendien is er geen enkele hoeveelheid bewijs dat Hitler zelfs de oceaan wilde oversteken om de Verenigde Staten binnen te vallen en te bezetten. Hitler’s bedoelingen waren altijd om naar het oosten te gaan – tegen de Sovjet-Unie – ja, tegen de natie die uiteindelijk de Koude Oorlogsvijand van de Verenigde Staten zou blijken te zijn – na dienst te hebben gedaan als partner en bondgenoot van de Tweede Wereldoorlog.

Bovendien, als de Verenigde Staten een wereld zouden overleven waarin de Sovjetunie Oost-Duitsland en Oost-Europa zou beheersen, waarom zou het dan niet hetzelfde hebben kunnen doen met een wereld waarin Nazi-Duitsland Duitsland en Oost-Europa beheerste?

Ik zou nalatig zijn als ik niet zei dat de Amerikaanse overwinning op Japan, terwijl het erin slaagde de Japanse troepen China te laten verlaten, ook met China eindigde in de handen van Mao en de Chinese communisten, een situatie die tot op de dag van vandaag overblijft . Ik veronderstel echter dat Amerikaanse interventionisten zouden zeggen dat dat niet noodzakelijk een slechte zaak is, aangezien het Chinese communistische regime de Amerikaanse regering het geld heeft geleend om Irak en Afghanistan binnen te vallen.

Wie heeft de Tweede Wereldoorlog gewonnen? De communisten deden het, samen met de liefhebbers van de grote regering hier thuis, die vervolgens de communistische dreiging gebruikten om van Amerika een garnizoenoorlogstaat te maken.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Maak kennis met de vegetarische anti-vaxxers die de pokkeninoculatie in Victoriaans Groot-Brittannië leidden

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Trump versus de staten: wat federalisme betekent voor de reactie van het coronavirus
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments