Californië lanceert een griezelig ‘wieg naar carrière’-datasysteem om alles over kinderen op te sporen.

Californië lanceert een griezelig ‘wieg naar carrière’-datasysteem om alles over kinderen op te sporen.

22 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

Voor het geval we u de laatste tijd niet genoeg eng, dystopisch nieuws hebben bezorgd, heeft de leider van het land in Creepy Dystopia, Californië, een gloednieuw programma. Het “Cradle to Career Data System” zal alles bestuderen en documenteren over een kind dat in de staat is geboren.

Maar maak je geen zorgen, het is voor het welzijn van je kinderen.

Wat is in hemelsnaam het “Cradle to Career Data System”?

Beginnend bij de geboorte en het stalking van het kind tot hij of zij bij het personeel komt, wil Californië alle soorten demografische gegevens en variabelen in de gaten houden. Ze doen dit door informatie te verzamelen van ‘partnerentiteiten’. Ze gebruiken deze informatie volgens  de Pasadena-ster om ‘passende interventies en ondersteuning te bieden om ongelijkheden in kansen aan te pakken en de resultaten voor alle studenten te verbeteren’.

Wie zijn deze partnerentiteiten, vraag je?

De “partnerentiteiten” omvatten (maar zijn niet beperkt tot) “overheidsentiteiten die verantwoordelijk zijn voor gegevens uit het basis- en secundair onderwijs, entiteiten die verantwoordelijk zijn voor gegevens over vroeg leren, segmenten van openbaar hoger onderwijs, particuliere hogescholen en universiteiten, overheidsentiteiten die verantwoordelijk zijn voor financiële steun aan studenten, verstrekkers van kinderopvang, arbeidsbureaus en medewerkers voor arbeidsbemiddeling, en overheidsdiensten die programma’s voor gezondheid en menselijke diensten beheren. “( bron )

De leraressen, principes, professoren, babysitters en leveranciers van overheidsdiensten die je toevallig gebruikt, zullen dus elk detail van het leven van je kind ophoesten.

Natuurlijk wil Californië gewoon helpen.

Dit heeft voor mij hints van communistische landen die de slimste studenten uit hun huis halen en hen opleiden om voor de staat te werken. Het toegegeven doel is echter datacollectie voor de mensen die de regels opstellen.

Het “Crieber-tot-Carrière-gegevenssysteem” is eenvoudig het engste ding dat uit Californië komt sinds “The Silence of the Lambs” in de bioscopen is uitgebracht. Het doel is om de etnische, economische en educatieve gegevens van elk kind in de staat te verzamelen, hun cijfers bij te houden en hun voortgang naar vroege volwassenheid, en maken een bepaalde vorm van de gegevens beschikbaar voor beleidsmakers, analisten en activisten. ( bron )

Dit is geen misschien. Het is al aangenomen als een trailer-factuur (dus het ging niet door het gebruikelijke wetgevingsproces) en werd gefinancierd met een budget van $ 10 miljoen.

Het kantoor van planning en onderzoek van de gouverneur is nu bevoegd om contracten af ​​te sluiten met “planningsbegeleiders” die adviesgroepen zullen samenstellen “bestaande uit vertegenwoordigers van studenten, ouders, werknemers, bedrijven en bedrijven, aandelen en organisaties voor sociale rechtvaardigheid, onderzoekers, privacyexperts, vroege onderwijsexperts, schooldistricten, handvestscholen en provinciekantoren van het onderwijs. “( bron )

Californiërs, de privacy van je kinderen staat hier op het spel. Ze zullen deel gaan uitmaken van een stapel gegevens die zullen worden gebruikt om toekomstige wetten uit te voeren om ‘gelijkheid’ te waarborgen. Maar op elk moment zullen deze gegevens daar zijn, het leven van uw kind, elke keer dat ze naar de directeur worden gestuurd. kantoor, die opkomt tegen autoriteit, die speciale vaardigheden of talenten heeft, hoe de ouders van het kind zijn. Het hele leven van die persoon in één handig bestand. En pardon als ik niet geloof dat de gegevensverzameling stopt zodra ze een baan hebben. Gegevens zijn op dit moment koning, dus waarom zou je een goede zaak opgeven?

We zijn al  bijgehouden waar we komen  zodra we oud genoeg zijn om een ​​mobiel te hebben of internetten. Maar dit begint goed, zoals de titel van het programma aangeeft, aan de wieg.

Waarom doen ze dit?

Het draait allemaal om ‘sociale rechtvaardigheid’. Denk aan quota op steroïden.

“Advocates eisen al jaren gegevens voor de mensen in de Golden State”, legt Equity Alert uit, om “antwoord te geven op de belangrijkste vragen over de vraag of en hoe onze staatsscholen, hogescholen, universiteiten en personeelssystemen raciale gelijkheidskloven dichten en Californiërs dienen .”

Het lijkt erop dat het doel is verder te gaan dan wetten die discriminatie en positieve bevestiging uitsluiten tot een dappere nieuwe wereld, een waarin overheidsbureaucraten het economische succes van elke raciale en etnische groep en subgroep afleiden en overheidsfinanciering in een poging belonen. om “equity” te bereiken ( bron )

Natuurlijk weten we allemaal dat dit soort dingen eigenlijk niet rechtvaardig zijn, althans niet voor kinderen uit groepen die niet als ‘in gevaar’ worden beschouwd.

Er is nog geen woord over of ouders wel of niet kunnen afzien van hun nakomelingen.

Dit normaliseert zeker het bewaken.

We hebben op deze site veel geschreven over het  sociale-kredietsysteem  en de  bewakingsstaat  waarin we leven. Voor mij lijkt een programma als dit gewoon weer een spijker in de kist van privacy. Denk niet dat dit zal stoppen bij de grens van Californië.

Deze kinderen zullen zich vanaf hun eerste moment van bewustzijn zorgen maken over hun permanente reputatie. Dat is een ontzettend grote last om iemand aan te trekken die nog steeds met zijn vingers eet en pull-ups naar bed draagt. Deze kinderen zullen hun hele leven onder een microscoop doorbrengen, ten goede of ten kwade, terwijl een persoon met gegevensinvoer elke actie van een notitie in hun verslag intypt.

Als je een systeem voor sociale kredietwaardigheid wilt hebben  zoals dat in China , dan denk ik dat je vroeg moet beginnen.Comments

comments