Het is voorbij: de democraten en de republikeinen beide schuldig aan het faillissement van Amerika en vernietigen onze toekomst

Het is voorbij: de democraten en de republikeinen beide schuldig aan het faillissement van Amerika en vernietigen onze toekomst

23 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

Beide grote politieke partijen werken samen om de financiële toekomst van Amerika te vernietigen, en de meeste Amerikanen lijken het niet te kunnen schelen. Ooit werden de Republikeinen beschouwd als “de partij van fiscale verantwoordelijkheid”, maar nu zijn ze net zo slecht als de “vrije bestedende” Democraten. 

Zoals u hieronder zult zien, is zojuist een “compromis” -deal bereikt die de federale uitgaven drastisch zal verhogen en de federale schuldlimiet zal opschorten tot na de volgende verkiezingen. Met andere woorden, beide partijen zijn samenzwerend om ons schuldenprobleem de komende anderhalf jaar veel, veel erger te maken, en dit zou gehuil van verontwaardiging in heel Amerika moeten veroorzaken. Maar in plaats daarvan lijken de meeste Amerikanen tevreden te zijn met de gratis bestedingswijzen van onze politieke leiders, en slechts een handvol stemmen luiden het alarm als we ons in de richting van financiële vergetelheid bewegen.

Toen Barack Obama op 20 januari 2009 werd ingehuldigd, bedroeg de Amerikaanse staatsschuld een totaal van $ 10.626.877.048.913,08.

Natuurlijk gingen we verder met de grootste schuldenlast in de geschiedenis van onze natie, en toen Obama’s twee voorwaarden eindigden, was de Amerikaanse nationale schuld gestegen naar $ 19.947.304.555.212,49.

Toen trad Donald Trump in functie, en we zijn in een duizelingwekkend tempo schulden kwijtgeraakt. Op dit moment is de Amerikaanse staatsschuld $ 22.023.119.533.123,43.

In de afgelopen tien en een half jaar hebben we dus iets minder dan 11,4 biljoen dollar toegevoegd aan onze schuldenberg. En als je dat uit elkaar haalt, betekent dat dat onze politici elk uur van elke dag meer dan 100 miljoen dollar hebben gestolen van toekomstige generaties Amerikanen tijdens het Trump / Obama-tijdperk.

Helaas worden de zaken een stuk slechter. Er wordt voorspeld dat “n on-discretionaire uitgaven” dramatisch zullen stijgen naarmate Baby Boomers dit decennium in ongekende aantallen met pensioen gaan, en als gevolg daarvan zal onze nationale schuld niet te lang 30 biljoen dollar raken. Het volgende komt uit een recent Forbes-artikel …

Tegen het einde van 2020 zal het bijna $ 25 biljoen naderen. En dat is exclusief de staats- en lokale schuld van $ 3 biljoen plus hun $ 6 biljoen niet-volgestorte pensioenverplichtingen.

Merk op dat dat alles zonder recessie is.

Het eengemaakte tekort zal gemakkelijk $ 2 biljoen raken en $ 2,5 biljoen naderen in de volgende recessie. Binnen 2 tot 3 jaar later zal de totale Amerikaanse schuld ten minste $ 30 biljoen bedragen.

Deze schuld is een existentiële bedreiging voor onze republiek, en zelfs zonder al onze andere zeer ernstige problemen zou het voldoende zijn om ons helemaal zelf neer te halen.

Maar in plaats van er iets aan te doen, hebben onze politici zojuist een “compromis” -overeenkomst bereikt die de uitgaven dramatisch zal verhogen …

De Amerikaanse president Donald Trump zei maandag dat er een “compromis” -bipartisanale begrotingsovereenkomst is bereikt die de federale uitgaven met 320 miljard dollar zal stimuleren en de schuldlimiet zal opschorten na de volgende presidentsverkiezingen.

De deal, als het Congres zoals verwacht zou slagen, zou de federale overheid in staat stellen meer geld te lenen en een rampzalig faillissement in de komende maanden te voorkomen, terwijl de budgetlimieten voor defensie en binnenlandse uitgaven aanzienlijk worden verhoogd.

Ik weet niet of ik zelfs de woorden heb om te beschrijven hoe walgelijk ik ben door dit alles.

Natuurlijk zijn moeraswezens zoals Senaat Majority Leader Mitch McConnell gewoon blij met wat er net is gebeurd …

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Trump zegt dat het de beste economie ooit is. De aandelenmarkt en de werkloosheid bewijzen hem ongelijk.

“Ik ben zeer bemoedigd dat de regering en spreker Pelosi een tweejarige financieringsovereenkomst hebben bereikt die de middelen veiligstelt die we nodig hebben om onze strijdkrachten opnieuw op te bouwen,” zei McConnell, R-Ky. “Dit was ons hoofddoel: doorgaan met het herstellen van de paraatheid van onze strijdkrachten en het moderniseren van ons leger om af te zien van en te verdedigen tegen groeiende bedreigingen voor onze nationale veiligheid. Dat omvat investeren in onze faciliteiten hier thuis, zoals Ft. Knox, Ft. Campbell, en het Blue Grass Army Depot, waar mijn staat Kentucky trots op is. “

Hij schaamt zich helemaal niet voor wat hij Amerika aandoet.

We kunnen op geen enkele manier terugkomen van een schuld van 30 biljoen dollar. Het is de grootste schuld die elke regering ooit heeft opgebouwd in de geschiedenis van de wereld en het dreigt de mooie toekomst te vernietigen die onze kinderen en onze kleinkinderen zouden moeten hebben.

Gelukkig zijn er een paar stemmen die nog steeds dapper genoeg zijn om zich uit te spreken. Een van hen is Maya MacGuineas …

“Deze overeenkomst is een volledige afstand van fiscale verantwoordelijkheid door het Congres en de president,” zei Maya MacGuineas, voorzitter van de commissie voor een verantwoordelijke federale begroting, een belangenbehartigingsgroep in Washington. “Het kan de slechtste budgetovereenkomst in de geschiedenis van ons land worden, voorgesteld op een moment dat onze fiscale voorwaarden al precair zijn.”

En nadat het nieuws over deze budgetdeal bekend was geworden, plaatste de Amerikaanse vertegenwoordiger Mark Walker een afbeelding van de Joker die een enorme stapel geld verbrandde …

Als reactie tweette GOP Rep. Mark Walker uit North Carolina een foto van de Joker die een stapel geld in brand stak , uit de “Batman” -film “The Dark Knight” uit 2008 (“Het enige waar je om geeft is geld,” de Joker klaagt over een geharde crimineel in de loopbaan als het geld opraakt: “Deze stad verdient een betere klasse crimineel. En ik ga het hen geven.”)

Rep. Mark Walker on Twitter

Budget deal. https://t.co/PHa754iGRJ

Ik zou echt willen dat we optimistisch zouden zijn dat de dingen in de toekomst zullen veranderen, maar als de Republikeinen en de Democraten beiden niet om onze exploderende nationale schuld geven, is er echt geen hoop, omdat we geen andere haalbare politieke opties hebben . Ik maakte de staatsschuld een van mijn kernproblemen toen ik me aansloot voor het congres , maar helaas kwamen de grote Washington PAC’s binnen met een hoop extern geld en zorgden ervoor dat een van mijn tegenstanders won.

Helaas verdrinken niet alleen de VS in schulden. Volgens de laatste cijfers heeft het totale bedrag van de schuld in de wereld een totaal van 246 biljoen dollar bereikt …

Volgens de nieuwste IIF Global Debt Monitor die vandaag is uitgebracht, bereikte de schuld over de hele wereld in het eerste kwartaal van 2019 $ 246 biljoen, een stijging met $ 3 biljoen in het kwartaal, en overtrof de groeisnelheid van de wereldeconomie naarmate de totale schuld / bbp steeg tot 320%

Al die schulden kunnen nooit worden afbetaald onder ons huidige systeem.

Uiteindelijk is het enige dat kan worden gedaan de grootte van de bubbel blijven vergroten totdat deze onvermijdelijk barst en het hele wereldwijde economische systeem in vlammen opgaat.

De lener is de dienaar van de geldschieter en schulden worden gebruikt om de hele planeet letterlijk tot slaaf te maken.

De mensheid moet dringend wakker worden, maar op dit moment zijn er lang niet genoeg mensen die mensen over deze zaken informeren.Lees ook:  De melkveeboeren worden door dit kabinet kapot gemaakt en komen met fikse schulden te zitten

Comments

comments