Hezbollah verplaatst troepen naar de Israëlische grens terwijl het zich voorbereidt op een aanval als een VS-Iran oorlog uitbreekt

Hezbollah verplaatst troepen naar de Israëlische grens terwijl het zich voorbereidt op een aanval als een VS-Iran oorlog uitbreekt

23 juli 2019 1 Door Indignatie redactie

Het is buitengewoon duidelijk geworden dat als de VS en Iran oorlog voeren, de hele regio in brand wordt gestoken. Iran heeft al gedreigd om Israël extreem hard te raken als de VS aanvallen en hordes Hezbollah-jagers masseren nu langs de grenzen van Israël in afwachting van een militair conflict. 

Zoals je hieronder zult zien, wordt geschat dat Hezbollah nu 150.000 eigen raketten op Israël heeft gericht, en een militaire officier van Hezbollah waarschuwde onlangs dat ze “deze keer het eerste schot afvuren”. De oorlog tussen Israël en Hezbollah in 2006 was zeer destructief, maar de waarheid is dat het niet eens de moeite waard is om te vergelijken met hoe het volgende conflict eruit zal zien. Vandaag is Hezbollah de meest zwaarbewapende terreurorganisatie die de wereld ooit heeft gezien, en hun strijdkrachten zijn verhard na vele jaren bezig te zijn geweest met de bloedige oorlog in Syrië. Na overwinning na overwinning in die strijd, worden nu dezelfde jagers ingezet langs de Israëlische grens. Het volgende komt uithet dagelijkse beest …

Hezbollah’s strijdkrachten, gehard in de Syrische burgeroorlog, zijn begonnen zich opnieuw te verplaatsen naar de Israëlische grens, niet alleen in Libanon, maar in Syrië tegenover de door Israël bezette zijde van de Golanhoogte.

Hezbollah-jagers die met The Daily Beast spraken, zeggen dat hun organisatie pijn lijdt en klaar staat om vijandelijkheden te initiëren – als en wanneer Teheran dat nodig acht.

Het enige wat Teheran hoeft te doen is het bevel geven en die krachten gaan naar binnen.

Een Hezbollah-commandant die door het Daily Beast werd geïnterviewd, geeft zelfs openlijk toe dat “we deze keer het eerste schot afvuren” …

“De sancties hebben ons nu voorbereidingen getroffen voor het omgaan met het Israëlische front”, zegt “Commandant Samir”, een Hezbollah-officier die verantwoordelijk is voor 800 strijders aan de grens van Libanon met Israël. Hij weigert zijn echte naam te gebruiken omdat hij niet bevoegd is om met de media te praten. “We zullen deze keer het eerste schot afvuren”, zegt hij.

Terwijl ik blijf waarschuwen, staan ​​we letterlijk aan de vooravond van het uitbreken van de derde wereldoorlog in het Midden-Oosten.

Op het moment dat Amerikaanse raketten Iran raken, zullen de Israëli’s op hun hoede moeten zijn omdat ze zullen worden aangevallen.

Een Hezbollah-functionaris zei zelfs dat “als een raket Iran raakt, het zal worden behandeld zoals Israël het deed” .

En laat er geen twijfel over bestaan ​​- Hezbollah is volledig in staat de hel neer te regenen op Israëlische steden. Volgens een rapport in een Israëlische nieuwsbron van eind vorig jaar, wordt geschat dat het arsenaal aan raketten en raketten van Hezbollah nu is gestegen tot 150.000 …

Het arsenaal aan raketten en raketten van de Libanese terroristische groep Hezbollah is gegroeid tot 150.000, onthulde minister van Binnenlandse Veiligheid Gilad Erdan (Likud) zondag.

Tijdens een conferentie op zondag georganiseerd door het Jerusalem Institute for Strategic Studies, benadrukte Erdan de toenemende militaire aanwezigheid van Iran en zijn bondgenoten langs de Israëlische grens, meldde Israel Hayom .

Kun je je de verwoesting voorstellen die zou worden veroorzaakt door 150.000 raketten en raketten die worden afgevuurd in een gebied ongeveer ter grootte van New Jersey?

Ja, het Israëlische leger zou sommigen van hen onderscheppen, maar velen zouden erdoorheen komen.

Natuurlijk heeft Israël nog meer vuurkracht, en ze zouden ongetwijfeld het conflict winnen. Vorige week beloofde de Israëlische premier Benjamin Netanyahu dat Israël ‘met enorme kracht zou handelen’ als er een oorlog met Hezbollah zou uitbreken.

Helaas zou het waarschijnlijk niet alleen Hezbollah zijn dat Israël zou vechten. De Iraniërs hebben ook ‘training en ondersteuning’ gegeven aan Hamas en de Palestijnse islamitische Jihad . En het trok zeker wenkbrauwen op toen een delegatie van Hamas het weekend in Teheran bezocht. Het volgende komt uit de Jerusalem Post …

Het hoofd van het politieke bureau van de Hamas-terroristenbeweging, Ismail Haniyeh, zei zaterdag dat hij hoopte dat een bezoek van een senior Hamas-delegatie in Teheran dit weekend “belangrijke resultaten” zou opleveren, volgens een persbericht van Hamas over de terreurgroep website.

Uiteindelijk kon Israël tegelijkertijd vechten tegen Hezbollah, Hamas, Islamitische Jihad en Iran, en zo’n oorlog zou anders zijn dan alles wat we ooit eerder hebben gezien.

En het geweld zou niet alleen beperkt blijven tot het Midden-Oosten. In een eerder artikel heb ik de enorme aanwezigheid beschreven die Hezbollah al heeft in Noord-Amerika, en Hamas en de islamitische Jihad zijn hier zeker ook aanwezig.

Kun je je de chaos voorstellen die we zouden zien als al die terroristen plotseling werden losgelaten en ze begonnen ‘zachte doelen’ in heel Amerika te vernietigen?

Dus de Trump-regering moet heel, heel zorgvuldig nadenken voordat ze oorlog voert met Iran. Want zodra het begint, is er geen weg meer terug.

Op dit punt is onze grensbeveiliging een complete en volslagen grap, en conservatieve activisten documenteren al jaren dat illegale immigranten gemakkelijk heen en weer over de grens kunnen springen. Voor zeer georganiseerde terreurorganisaties is het geen probleem om operatoren naar de Verenigde Staten te krijgen. Ze zijn hier en wanneer het juiste moment komt, zullen ze toeslaan.

Ik roep al vele jaren hard op tot de Amerikaanse regering om onze grenzen te beveiligen , maar het is niet gebeurd en nu kunnen we een zeer grote prijs betalen voor onze dwaasheid.

Het enige dat nodig is, is één verkeerde beweging om oorlog uit te barsten. Iran, Hezbollah, Hamas en de islamitische Jihad bereiden zich allemaal voor om te vechten, en ze zouden allemaal letterlijk alles gooien wat ze hebben naar de Verenigde Staten en Israël.

We willen geen oorlog voeren tegen hordes apocalyptische terroristen die ons haten met een passie die de meeste westerlingen zich niet eens kunnen voorstellen. Het zou een vreselijke, bloedige, nachtmerrieachtige oorlog zijn en geen van onze levens zou ooit weer hetzelfde zijn.

Michael Snyder is een nationaal gesyndiceerde schrijver, media-persoonlijkheid en politiek activist.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments