Jeffrey Epstein, stroman, afgedankt

Jeffrey Epstein, stroman, afgedankt

24 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

De Epstein-zaak Een kat in het nauw….

Meneer D.J. Trump heeft een rel nodig. Hij fungeert als woordvoerder van de werkelijke macht, dankzij die werkelijke macht mag hij zijn verhaaltjes doen. De man stelt intellectueel weinig voor, heeft geen ideeën of inspiratie, kortom een ideale nitwit die zo nu en dan onzin uit kraamt. Hij kon zo lid worden van de “hoge adel”. Zo nu en dan maakt hij een fout, door zelf iets te beslissen. Het laatste stukje eigen initiatief was het niet aanvallen van Iran nadat die een Amerikaanse drone uit de lucht hadden durven schieten en en passant een spionagevliegtuig de stuipen op het lijf joeg. Woordvoerders van het White House die zich niet aan het script houden, moeten heel goed oppassen.

Maar hij zit niet alleen dankzij de werkelijke macht in een microfoon te schreeuwen. Daar komt iets meer bij kijken. En dan met name een verborgen verleden. Zijn eigenaardige zienswijze op vrouwen komt niet zomaar uit de lucht vallen. Zulke lui met veel teveel geld zien anderen met minder geld als slaafjes en slavinnetjes – hoe jonger hoe beter.

Waarom nu?

U heeft ongetwijfeld gelezen dat in de verenigde staten van Amerika een zwaar onderbemeten rijkaard voor de tweede keer in 10 jaar tijd is gearresteerd wegens pedofilie. Deze Jeffrey Epstein is een notoir pedofiel, beschermd en aangestuurd door hogere machten via geheime diensten als Mossad en CIA – twee handen op één kinderbuikje.

Waarom deze onverbeterlijke verkrachter van minderjarigen precies nu weer in de schijnwerpers moest? Want niets is toeval, alles heeft een doel. Deze meneer Epstein heeft connecties en die heeft hij allemaal in een boekje opgeschreven. Dat boekje is in 2010 al eens op straat komen te liggen. Iedereen heeft het nu over dat boekje en wie er zoal in staan. Wijlen Freddy Heineken, Mick Jagger, Billy Clinton, Alan Dershowitz, Ehud Barak om maar eens een paar te noemen. Standaard wordt altijd vergeten dat een bepaald Brits prinsje niet in dat boekje staat, maar regelmatig met veel te jonge meisjes wordt gefotografeerd, al of niet met boezemvrind Epstein er bij.

Lees ook:  De president van wet en orde
epstein
Hoge smeerlappen

Dat is iedereen al weer vergeten. Prins Andrew is immuun voor rechtsvervolging, omdat zijn moeke hem snel even heeft geridderd in de Orde van de Kouseband – u weet wel, die clowneske idioten in optocht. Een orde van Hoge Smeerlappen, die op uw kosten doen en laten wat ze willen. Honi soit qui mal y pense….

andrew

Afijn, we kennen het verhaal Jimmy Savile (SMOM), ook familie uit de “hogere smeerlapperij”, necrofiel en pedofiel in ruste. Ook hij lag goed bij de Windsors c.s. vanwege zijn liefdadigheid en goede connecties met de mensenhandel.

Meneer Trump staat ook in Epstein’s kleine zwarte boekje en mede daarom is hij woordvoerder van The White House mogen worden. Dan kan hij wat beter worden aangestuurd. Om te voorkomen dat hij wordt gewipt, wordt het lawaaicircus om hem heen opgevoerd. Hij hoeft maar over een muur te beginnen of de democraten schieten hem te hulp. Afleiding is altijd de beste verdediging. Als niets meer helpt: Tehran bombarderen.

Wat we hier zien is de Politieke Chantage en Sabotage Machine van de heersende macht in volle werking. Een mislukte Highschool student die luttele jaten later miljarden met speculeren op Wallstreet verdient is een teken dat hier heel wat anders aan de hand is. Epstein komt uit een verpauperde Joodse familie en is op jonge leeftijd gerecruteerd door een westerse geheime dienst en/of de Mossad – vele handen op één kinderbuikje. Het geluk lachte hem plotseling toe, maar daar moest hij duur voor betalen. Steenrijk, pedofiel en chantabel. Hij was en bleef stroman voor zijn gulle suikeroom Leslie Wexner, een multimiljardair en onderdeel van een gouden cirkel rond e Amerikaanse regering. Stromannetje dus en zijn taak was het om de “groten der aarde” eveneens chantabel te maken. Chanteren is controleren en controleren is regeren. Zo gaat het al honderden jaren. Chantage wordt kracht bijgezet door valse vlag operaties en economische recessies – honderden jaren aan één stuk.

Lees ook:  De regering van Trump heeft elke verbinding met de waarheid weggenomen

Agent Jeffrey Epstein heeft zijn dingetjes gedaan, hij wordt nu afgedankt, definitief. Deze bejaarde pedo is 66 jaar en zal heel wat andere onderbemeten onnozelaars gezellig in zijn “Lolita’s Express” mee de afgrond in sleuren. Figuren als D.J. Trump, Bill & Hillary Clinton, Prins Kouseband Andrew en Richard Branson lopen weinig gevaar en zullen er warm noch koud van worden. Hun grootste zorg zal zijn de continuering van hun perverse leventjes. Tot ze ook worden afgedankt.

Zou het “koninkrijk” aan de Noordzee er ook een tik van mee krijgen? Per slot van rekening is ineens de “koning” der Nederlanden ook in de kousenband gehesen en hoort bij “The Big Club”, vergeven van pedofielen en andere zelfbenoemde lidmaten van de “Hoge Adel”. Tuig van de richel dus.

andrew
Orde van de Smeerlappen

Is P. Ettertje de Vries al ingeseind? Misschien dat zijn DNA-truukje werkt om aan te tonen, dat de “massages” van Epstein heel wat anders betekenden voor zijn hooggeëerd publiek minderwaardig uitschot. Op uitschot kun je maar het beste uitschot loslaten om de boel op te ruimen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  VN ROEPT APOCALYPTISCHE OMVOLKING EUROPA MOET VERSNELLEN!

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments