Een geest van wetteloosheid is neergedaald op de straten van de VS

Een geest van wetteloosheid is neergedaald op de straten van de VS

25 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

De VS hebben een hele generatie Amerikanen grootgebracht die de wet niet respecteren en nu oogsten we wat we hebben gezaaid. Ik kan niet eens beginnen je te vertellen hoe gealarmeerd ik ben door sommige van de video’s die ik de laatste tijd heb bekeken.

Zoals je hieronder zult zien, negeren jongeren overal in de natie brutaal de wet, blokkeren en mishandelen wetshandhavers en plegen criminele daden in grote groepen. Ik denk dat ‘wetteloosheid’ misschien het beste woord is om te beschrijven wat er gebeurt en velen geloven dat wat we tot nu toe hebben gezien, nog maar het begin is. Ik heb zoveel respect voor de goede wetshandhavers in het hele land die hun leven dag in dag uit op het spel zetten om ons allemaal te beschermen, maar ik zou op dit moment niet in hun schoenen willen staan. Als je je afvraagt ​​waarom ik zoiets zou zeggen, bedenk dan eens wat er net is gebeurdin New York City …

In een reeks schokkende video’s zien we dat NYPD-officieren overgoten zijn met emmers water en bekogeld met projectielen terwijl ze probeerden hun werk te doen (in één video waren de officieren bezig met een arrestatie).

Het verbluffende beeldmateriaal, dat voor het eerst online werd gezien op maandag, toont de brutale jonge mannen in Harlem en Brooklyn dousing politieagenten met water en, in één frame, wordt een officier met een lege rode plastic emmer achter in het hoofd gebonsd. De aanvallen op de officieren begonnen toen ze een andere jongeman arresteerden, en in de video kunnen ze de man zien boeien terwijl hij op de motorkap van een auto werd uitgestrekt.

Hoe zou u reageren als u zo zou worden aangevallen?

Als ik in die situatie een politieagent was geweest, had ik dat soort misbruik niet kunnen laten gaan, en die jonge aanvallers zouden op de harde manier hebben geleerd dat er zeer ernstige gevolgen zijn voor het aanvallen van een politieagent.

Maar dit is wat er gebeurt als we een hele generatie opvoeden zonder enige waarden.

Lees ook:  Nog een Syrische overwinning - en het westen blijft still

Deze jonge mensen doen gewoon wat goed lijkt in hun eigen ogen, en soortgelijke dingen gebeuren in het hele land.

Een ‘flash mob’ bijvoorbeeld stormde onlangs een North Face-winkel in Wisconsin binnen en stal voor $ 30.000 aan merchandise …

Een band met winkeldieven die een ‘flashmob’ vormden en een North Face-winkel binnenstormden, wordt ervan beschuldigd $ 30.000 aan merchandise te stelen, volgens een rapport in Kenosha News.

Dramatische video verkregen van de Pleasant Prairie Police Department toont de groep van tien winkeldieven de winkel binnenlopen, voordat ze snel zoveel items pakken als ze kunnen dragen en naar buiten rennen.

Hoe koud moet je zijn om zoiets te doen?

Een nog grotere flash-mob bestormde een Walgreens in Philadelphia op 4 juli …

De politie van Philadelphia heeft op 4 juli bewakingsvideo’s uitgebracht van tientallen tieners die vandaliseren en stelen van een Walgreens in South Street. Het incident gebeurde in de winkel op blok 1800 van South Street in het Graduate Hospital-gedeelte van de stad.

Zoals je kunt zien op videobeelden van het incident , leken de jongeren veel plezier te hebben in de misdaden die ze begingen.

Als de dingen nu zo gek zijn, hoe zullen de dingen er dan uitzien als de economische omstandigheden echt slecht worden en die jonge mensen echt wanhopig worden?

Elders in Philadelphia viel een roedel tienermeisjes wreed willekeurige vrouwelijke slachtoffers aan die ze op straat tegenkwamen, en video van de aanvallen veroorzaakte behoorlijk wat verontwaardiging …

Een bende tienermeisjes filmde zichzelf op vrouwelijke vreemdelingen in willekeurige aanvallen op de straten van Philadelphia.

De verontrustende video toont de meisjes die hun nietsvermoedende slachtoffers op straat naderen voordat ze overgaan tot het slaan en op de grond worstelen.

De gewelddadige video wekte verontwaardiging toen het online werd gedeeld.

Natuurlijk zullen veel van deze jonge criminelen in de gevangenis belanden, maar in veel gevallen betekent dat gewoon dat ze zullen leren hoe ze nog betere criminelen kunnen worden van degenen waarmee ze zijn opgesloten.

Lees ook:  Oude GOP-adviseur: deze verkiezing van de VS "is de gevaarlijkste periode sinds de burgeroorlog"

En de waarheid is dat onze gevangenissen in veel gevallen volledig en volledig uit de hand zijn gelopen. Er wordt bijvoorbeeld gemeld dat een gevangenis in Mississippi naar verluidt de bendes op een gegeven moment de leiding had gegeven.

Overal waar je kijkt is wetteloosheid. Deze week, toen ICE-ambtenaren kwamen opdagen om een ​​illegale immigrant in Nashville te arresteren, vormden de buren van de man een menselijke ketting om hem heen om dat te voorkomen …

Toen de Amerikaanse immigratie- en douanehandhavers maandag in een huis in Nashville aankwamen in een poging een man daar vast te houden, kwamen buren en activisten bijeen om de man te ondersteunen, die urenlang in een busje met een kind bleef zitten voordat de agenten vertrokken.

En toen de agenten en politieagenten die ze ter plaatse hadden geroepen eindelijk waren weggereden, vormden buren die de man en de jongen hadden gevoed, gehydrateerd en koel, een menselijke ketting van het busje naar het huis terwijl de man en de jongen naar binnen schuifelden .

Uiteindelijk zijn de ICE-ambtenaren vertrokken en is de illegale immigrant ontsnapt.

Wanneer er een wijdverbreid gebrek aan respect is voor wetshandhaving op grote schaal, is dat een recept voor chaos.

En zonder twijfel staat onze natie op de rand van grote chaos. Overweeg deze cijfers …

Na een week waarin president Trump en zijn vijanden giftige woorden naar elkaar gooiden, wordt nu gewaarschuwd dat de volgende fase ‘geweld’ kan zijn.

Bijna 8 van de 10 Amerikanen vertelden het Pew Research Center dat aanhangers voor beide partijen de politiek beladen retoriek met geweld konden ‘volgen’. Het was hoger voor Democraten, 91%, dan Republikeinen, 61%.

Dag na dag zorgen de reguliere media voor meer woede, frustratie, strijd, onenigheid en verdeeldheid. Ik heb nog nooit meer haat in Amerika gezien dan ik nu zie, en het is buitengewoon moeilijk om je voor te stellen hoe dit allemaal goed zou kunnen eindigen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Prinses Mabel, Soros en de Clintons zijn oude bekenden van elkaar en NIET te vertrouwen

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments