Jeffrey Epstein werd gewond in NYC-gevangeniscel gevonden na mogelijke zelfmoordpoging

Jeffrey Epstein werd gewond in NYC-gevangeniscel gevonden na mogelijke zelfmoordpoging

25 juli 2019 1 Door Indignatie redactie

Epstein werd semi-bewust aangetroffen met vlekken in zijn nek, zeiden bronnen en onderzoekers proberen precies samen te stellen wat er is gebeurd

Beschuldigde pedofiel en rijke Manhattan-financier Jeffrey Epstein werd gewond en in een foetale positie in zijn cel gevonden in een gevangenis in New York City, volgens bronnen dicht bij het onderzoek.

  • Beschuldigde pedofiel en financier Jeffrey Epstein raakten gewond en in een foetushouding aangetroffen in zijn cel bij een NYC-gevangenis

  • Epstein werd semi-bewust aangetroffen met vlekken in zijn nek, zeiden bronnen en onderzoekers proberen precies samen te stellen wat er is gebeurd

  • Twee bronnen vragen zich af of Epstein zichzelf probeerde op te hangen, terwijl een derde bron zich afvroeg of Epstein een overdracht probeerde te krijgen

Epstein, die wordt vastgehouden in het Metropolitan Correctional Center tijdens zijn proces tegen samenzwering en sekshandel, werd semi-bewust aangetroffen met markeringen in zijn nek, vertelden twee bronnen Nieuws 4. Onderzoekers proberen precies samen te stellen wat er is gebeurd en zeggen dat details onduidelijk blijven .

Twee bronnen vertellen Nieuws 4 dat Epstein mogelijk heeft geprobeerd zichzelf op te hangen, terwijl een derde bron waarschuwde dat de verwondingen niet ernstig waren en vroegen zich af of Epstein het misschien zou gebruiken als een manier om een ​​overdracht te krijgen.

Een vierde bron zei dat een aanval niet is uitgesloten en dat een andere gevangene werd ondervraagd. De gevangene met wie onderzoekers hebben gesproken in de faciliteit in Lower Manhattan is volgens twee bronnen geïdentificeerd als Nicholas Tartaglione. Tartaglione is een voormalige politieagent in Westchester County die in december 2016 werd gearresteerd en beschuldigd van het doden van vier mannen in een vermeende samenzwering van cocaïneverspreiding en vervolgens hun lichamen begraven in zijn tuin in Otisville in Orange County, volgens de rechtbankverslagen.

Bronnen vertelden Nieuws 4 onderzoekers ondervroegen Tartaglione, en de voormalige agent beweerde niets te hebben gezien en stond erop dat hij Epstein niet aanraakte, aldus bronnen.

Lees ook:  We zijn nu allemaal beul

De advocaat van Tartaglione ontkende alle claims dat zijn cliënt de financier aanviel en zei dat zijn cliënt en Epstein goed met elkaar konden opschieten. De advocaat voegde toe Epstein werd vandaag gezien en lijkt in orde te zijn.

“Ze zitten in dezelfde eenheid en doen het goed”, zegt Bruce Barket, een advocaat voor Tartaglione. Hij zei dat elke bewering dat Tartaglione Epstein zou hebben kunnen aanvallen “absoluut niet waar is.”

Barket zei dat Tartaglione en Epstein klagen over de omstandigheden in het MCC, waaronder overstromingen, knaagdieren en slecht voedsel.

Epstein is nu op zelfmoord horloge in MCC, volgens twee bronnen. Advocaten voor Epstein kwamen niet onmiddellijk terug voor commentaar.

Een woordvoerder van het Bureau of Prisons heeft geen oproepen beantwoord en woordvoerders van de US Marshals en het kantoor van de US Attorney weigerden commentaar te geven.

Het meest recent in de sekshandelzaak tegen Epstein, werd de rijke financier op 18 juli borgtocht geweigerd na een zoekbevel na openbaring dat Epstein een vals paspoort en stapels contanten had opgeslagen in zijn kluis.

Rechter Richard Berman uit het Amerikaanse district noemde het risico op vluchten en gevaar voor de gemeenschap in zijn beslissing tegen Epstein, een geregistreerde zedendelinquent en privé-eilandeigenaar die in de vroege jaren 2000 geconfronteerd wordt met nieuwe federale aanklachten voor het uitbuiten van tientallen minderjarige meisjes in New York en Florida. Dat betekende dat Epstein in afwachting van de rechtszaak achter de tralies zou blijven (een datum voor de start waarvan nog moet worden vastgesteld).

Epstein advocaten hebben maandag hun beroepschrift ingesteld bij de borgtocht.

Berman zei dat officieren van justitie een “overwicht” hebben vastgesteld van het bewijs dat Epstein een vluchtrisico is, het nep Saoedische paspoort noemde “betreffende”, en zei dat de regering ook gemeenschapsgevaar vestigde door “duidelijk en overtuigend bewijs” – wat leidde tot zijn beslissing om de financier achter de tralies.

De advocaten van Epstein wilden dat hij bij huisarrest werd vrijgelaten met elektronische bewaking in zijn herenhuis van $ 77 miljoen in Manhattan. Ze zeiden dat hij niet zou vluchten en bereid was een fortuin van ten minste $ 559 miljoen als onderpand te verpanden.

Lees ook:  BEKIJK 'immuun' GRAZY Trump danst op 'YMCA' en bied aan om het publiek te kussen tijdens de 1e post-Covid-rally in Florida

Berman omschreef hun voorgestelde borgtochtpakket als “onherstelbaar ontoereikend” en zei: “Ik betwijfel of een borgtochtpakket zijn gevaar voor de gemeenschap kan overwinnen.”

Officieren van justitie hadden ondertussen beweerd dat het bewijsmateriaal tegen Epstein “sterker met de dag” groeide nadat de laatste dagen meerdere vrouwen contact met hen opnemen om te zeggen dat hij hen misbruikte toen ze minderjarig waren.

Berman citeerde de verklaring van slachtoffers als zijnde van invloed op zijn beslissing, naast de vermeende geschiedenis van Epstein van het intimideren, bedreigen en afbetalen van getuigen of andere bij de zaak betrokken partijen.

Een van de beschuldigers die hij noemde was Courtney Wild, die onlangs naar voren kwam en zei dat Epstein haar seksueel begon te misbruiken toen ze 14 was in Palm Beach. Ze vertelde verslaggevers op een nieuwsconferentie in New York dinsdag dat Epstein “nooit zal stoppen met seksueel misbruik van kinderen totdat hij in de gevangenis zit” en drong er bij de rechter op aan om borgtocht te weigeren.

Berman vroeg zich ook af of Epstein zich heeft gehouden aan de vereisten om een ​​geregistreerde zedendelinquent te zijn, wat hij meer dan tien jaar geleden moest doen als onderdeel van een pleidooi met de aanklagers van Florida.

Epstein heeft gepleit niet schuldig aan samenzwering en aanklacht wegens sekshandel ingesteld door het US Attorney’s Office in Manhattan. De beschuldigingen van Wild maken geen deel uit van die aanklacht. De volgende re

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  Corona-lockdown bevordert psychische aandoeningen en verhoogt zelfmoordcijfers

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments