Mueller zag eruit als een dwaas, die geen idee had wat er in ‘zijn’ rapport stond.

Mueller zag eruit als een dwaas, die geen idee had wat er in ‘zijn’ rapport stond.

25 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

De dubbele woensdag-getuigenissen van Robert Mueller waren volgens de meeste verslagen een totale ramp voor democraten in de hoop de zaak voor het afzetten van president Trump te versterken.

Niet alleen waren er geen rokende geweren, het strompelende, onhandige, verwarde optreden van Mueller alleen al was een enorm averechts effect voor Democraten die de voormalige FBI-directeur onder de aandacht wilden brengen – wiens ‘uitstekende reputatie’ als carrièreambtenaar wegsmolt om een ​​verwarde oude man te onthullen die was duidelijk onbekend met zijn eigen rapport.

Mollie on Twitter

Robert Mueller literally just said he wasn’t familiar with Fusion GPS. My Lord. My Lord.

MATT DRUDGE on Twitter

Drug test everyone in Washington. Everyone!

Geloof ons niet op ons woord. Filmmaker Michael Moore legt perfect de sombere toon vast onder Democraten die de prestaties van woensdag op Mueller panning.

“Broze oude man, niet in staat om dingen te onthouden, struikelen, weigeren om basisvragen te beantwoorden … Ik zei het in 2017 en Mueller bevestigde het vandaag,” tweette Moore, voegde eraan toe: “All you experts en gematigde en saaie Dems die het publiek vertelden om hun vertrouwen in de gewaardeerde Robert Mueller – vanaf nu gewoon STFU. ”

Michael Moore on Twitter

A frail old man, unable to remember things, stumbling, refusing to answer basic questions…I said it in 2017 and Mueller confirmed it today – All you pundits and moderates and lame Dems who told the public to put their faith in the esteemed Robert Mueller – just STFU from now on

Moore werd vergezeld door mensen zoals Chuck Todd, Michael Isikoff en NeverTrumper Bill Kristol.

Meet the Press on Twitter

WATCH: Did Democrats get a dramatic moment from Robert Mueller’s testimony this morning? #MuellerHearings “On substance, Democrats got what they wanted,” says @chucktodd “On optics, this was a disaster.” https://t.co/57GzwADE4f

Lees ook:  Het plan van Trump om de galg, de elektrische stoel, de gaskamer en het vuurpeloton nieuw leven in te blazen herinnert aan een moeilijke geschiedenis

“Beschuldiging is voorbij,” zei ANC News Senior National Correspondent Terry Moran.

Ryan Saavedra on Twitter

ABC News Senior National Correspondent Terry Moran on Democrats’ Robert Mueller hearing: “impeachment’s over” https://t.co/X0l9EPTuL6

Oliver Darcey van CNN tweette: “Lijkt op dit moment vrij duidelijk dat Mueller niet de beste woordvoerder is voor zijn eigen rapport.”

Oliver Darcy on Twitter

Seems pretty clear at this point that Mueller is not the best spokesperson for his own report.

De diepgewortelde leiding van Yahoo News Michael Isikoff was het er zelfs mee eens: “Mueller lijkt steeds meer verward.”

Michael Isikoff on Twitter

Mueller seems increasingly befuddled.

Zelfs NeverTrumper Bill Kristol had moeite om een ​​zilveren voering te vinden.

Bill Kristol on Twitter

These could both be true: Robert Mueller isn’t a dazzling or dynamic or even a particularly compelling witness at a congressional hearing; and his report, along with his testimony, is entirely truthful and damning.

White House-adviseur Jay Sekulow vat het samen:

Jay Sekulow on Twitter

who, as hard as they tried, were unable to establish either obstruction, conspiracy, or collusion between the Trump campaign and Russia. It is also clear that the Special Counsel conducted his two-year investigation unimpeded.

Jay Sekulow on Twitter

The American people understand that this issue is over. They also understand that the case is closed.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Een progressieve 'kunstvorm' van democratische impotentie: de 'wereld' eindelijk 'krijgt het'

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  De hysterische opdracht in ons land om het hele land van het ‘gas’ af te halen
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments