61-jarige gehandicapte man laat PRECIES zien waarom u voorbereid moet zijn om uw huis te verdedigen

61-jarige gehandicapte man laat PRECIES zien waarom u voorbereid moet zijn om uw huis te verdedigen

30 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

Hoe vaak heb je een debat over wapenbeheersing gezien waarin iemand binnenkomt, “Niemand heeft een AR-15 nodig. Wat ga je doen, ermee op herten jagen? ‘Het is een druk jaar geweest voor voorstanders van wapenbeheersing, het goedkeuren van draconische wet na draconische wet.

Soms maakt het deel uit van een oprecht essay, zoals dit, dat gewoon een ander essay is waarin een man stoer doet over zijn opvattingen over hogesnelheidswapens.

Er is geen plaats voor snelle wapens in de handen van de burgers. Geen enkel aantal lange oratoria van leiderschap van de National Rifle Association en panderende politici zal ooit de dood rechtvaardigen die dit land al heeft geleden. “Every Marine a Rifleman” is een adagium voor mariniers, niet voor burgers. We staan ​​niet langer onder de onderdrukkende heerschappij van een buitenlandse koning, en het is dwaasheid om te denken dat door burgers van dergelijke wapens af te houden, we onze republiek riskeren. We riskeren niets anders dan de opgeblazen wapenlobby in Washington te beledigen. Maar door niets te doen, blijven we het leven van onze kinderen riskeren. ( bron )

De auteur van dat stuk vindt dat, aangezien een pistool geen match is voor een AR-15, niemand anders dan politie en leger er een moet hebben.

Maar dat is precies waarom we wapens zoals AR-15’s moeten kunnen bezitten.

Een gehandicapte heer in Summerfield, Florida liet precies zien waarom iemand afgelopen woensdag een AR-15 nodig had toen hij handig met vier indringers thuis te maken had die dachten dat hij een zacht doelwit was.

Afgevaardigden kregen het telefoontje woensdag om 20:21 uur en gingen naar het huis om 14999 SE 32nd Court Road in reactie op een rapport van schoten.

Sgt. Micah Moore vond Doyle met een schotwond en een geweer naast hem op de grond. Afgevaardigden kwamen het huis binnen en vonden Jackson dood op de vloer van de eetkamer. Rechercheurs zeiden dat hij een “Jason” -masker op zijn hoofd droeg, handschoenen aan beide handen, een spijkerbroek en een zwart shirt.

Bij Jackson’s hoofd was een semi-automatisch pistool, zeiden rechercheurs.

Door het huis in te gaan, vonden afgevaardigden de 61-jarige huiseigenaar in een slaapkamer.

Hij had een AR-15-geweer op zijn benen en bloedde uit een schotwond in de maag, volgens de ambtenaren van de sheriff. Doyle en de huiseigenaar werden vervoerd naar Ocala Regional Medical Center, waar Doyle stierf.

Afgevaardigden bleven het gebied doorzoeken.

Afgevaardigde Austin Coon en K-9 Afgevaardigde Alberto Gago, met zijn hond Nitro, vonden Rodriguez en Hamilton in het 15000 blok van Southeast 36th Avenue, volgens arrestatierapporten. Rodriguez verstopte zich in hoog gras aan de kant van de weg.

Hij droeg een joggingbroek en een paars shirt. Hamilton droeg alle zwarte kleding.

Afgevaardigden zeiden dat de mannen zweten. ( bron )

Ik wed dat ze waren zweten toen ze ontdekten hoe outmatched ze waren. Dit is wat er gebeurde. De politie heeft ervoor gekozen om de dappere huiseigenaar niet te noemen.

De huiseigenaar vertelde rechercheur Travis O’Cull dat, ongeveer een uur voor de schietpartij, een man die hij zich nauwelijks herinnert van een eerdere Craigslist-transactie op de voordeur klopte, volgens de ambtenaren van de sheriff.

De huiseigenaar zei dat hij de deur niet opende, maar het mannetje door een schuifdeur aan de achterkant zag turen. Hij zei dat hij de man vroeg wat hij aan het doen was en hem werd verteld dat hij hulp nodig had met zijn voertuig.

De huiseigenaar zei dat hij de persoon vertelde dat hij gehandicapt was en hem niet kon helpen. Die persoon ging toen weg en [de] huiseigenaar ging slapen.

De huiseigenaar vertelde de detective dat hij werd gewekt door een hard geluid en pakte zijn AR-15, die bij zijn bed was. Hij zag een gemaskerde persoon in het huis, zei hij, en hij en de indringers wisselden geweervuur ​​uit. Hij zei dat hij op de man in het masker had geschoten en op een tweede persoon die naar hem toe was gekomen.

De huiseigenaar zei dat het Jackson was die hem neerschoot. ( bron )

Als er ooit een reden was om klaar te zijn om iemands huis te verdedigen, dan is dit het wel.

De andere twee verdachten werden geïnterviewd en vervolgens gearresteerd.

Twee van de vier verdachten hebben een strafblad. De lokale politie zegt dat de huiseigenaar niet wordt aangeklaagd en dat hij niets heeft gedaan om te voorkomen dat hij wapens bezit. Hij is in stabiele toestand, herstellende in het ziekenhuis.

Hier zijn de mug shots van de vermeende indringers van het huis.

vs

foto tegoed: Ocala.com

Ben je bereid om JOUW huis te verdedigen?

Ik heb eerder geschreven over waarom preppers wapens nodig hebben , maar het is belangrijk op te merken dat je ook in goede tijden wapens nodig hebt als je jezelf wilt verdedigen. Dit verhaal is een perfect voorbeeld van waarom. Er vindt geen ramp of SHTF-gebeurtenis plaats in Summerfield, Florida. Het was maar een gewone nacht in juli … totdat 4 mensen zouden hebben besloten het huis van een onschuldige man binnen te vallen.

Als de huiseigenaar geen grotere vuurkracht had gehad, zou dit verhaal waarschijnlijk een heel ander einde hebben gehad. Stel je voor dat je 4 gewapende indringers thuis tegenkomt met een Glock.

En dit, dames en heren, is de reden waarom mensen eigenlijk nodig hebben AR-15s. We moeten bereid zijn om onze huizen en onze families te verdedigen, want als je de politie binnen enkele seconden nodig hebt, zijn ze slechts enkele minuten verwijderd.

Over Daisy

Daisy Luther is een koffie-swigging, schietende blogger die schrijft over actuele gebeurtenissen, paraatheid, soberheid, vrijwilligerswerk en het streven naar vrijheid op haar website,  The Organic Prepper . Ze wordt op grote schaal opnieuw gepubliceerd in alternatieve media en ze beheert alle belangrijke nieuwslinks op haar verzamelde site  PreppersDailyNews.com. Daisy is de bestverkopende auteur van  4 boeken  en runt een klein digitaal publicatiebedrijf . Ze woont in de bergen van Virginia met haar familie. Je kunt haar vinden op  Facebook ,  Pinterest en  Twitter .

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments