Een teken van de tijd? Las Vegas wordt geraakt door een sprinkhanenplaag van ‘bijbelse verhoudingen’

Een teken van de tijd? Las Vegas wordt geraakt door een sprinkhanenplaag van ‘bijbelse verhoudingen’

30 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

Het wordt “de Great Grasshopper Invasion van 2019” genoemd en het maakt echt veel mensen in Las Vegas in paniek, omdat de meesten van hen niet begrijpen waarom dit plotseling gebeurt. Ongebruikelijk nat weer creëerde eerder dit jaar ideale fokomstandigheden, en nu zijn enorme zwermen sprinkhanen naar Sin City afgedaald. Volgens AccuWeather zijn er “miljoenen” van hen, en er wordt geprojecteerd dat ze “weken” blijven rondhangen. De experts verzekeren ons dat er niets aan de hand is, en dat is waarschijnlijk waar, maar ik heb nog nooit eerder zoiets gehoord in de moderne Amerikaanse geschiedenis. Volgens één rapport zijn er zoveel sprinkhanen dat “je ze vanuit de ruimte kunt zien” , en de zwermen zijn zo dik dat ze“Verscheen zelfs op weerradar” …

Een sprinkhanenzwerm van bijbelse proporties is neergedaald op Las Vegas, meldt CNN. De invasie zal naar verwachting weken duren, en het is zo dicht dat het zelfs op de weerradar is verschenen.

De wolk van vliegende insecten is praktisch niet te onderscheiden van een regenbui op weerkaarten. Na het een tijdje gevolgd te hebben, merkten experts op dat het niet bewoog zoals normale regenpatronen, en het kwam niet overeen met wat meteorologen rapporteerden vanaf de grond. De mysterieuze massa die zich in Las Vegas had gevestigd, moest door iets anders worden veroorzaakt.

Natuurlijk was de ‘mysterieuze massa’ een kolossale zwerm sprinkhanen, en het lijkt erop dat ze van plan zijn om een ​​tijdje rond te blijven hangen.

En het is vooral ‘s nachts slecht in Las Vegas, omdat zoals staatentomoloog Jeff Knight heeft opgemerkt, deze sprinkhanen zich aangetrokken voelen tot ultraviolet licht …

“Wanneer we een natte winter of lente hebben, bouwen deze dingen zich op. Vaak, wanneer populaties te groot worden, triggert het de insecten om nieuwe gebieden te vinden, ‘zei Knight.

Knight zegt dat de sprinkhanen zich aangetrokken voelen tot ultraviolet licht, waardoor dalstations en parkeerplaatsen populaire plekken zijn voor zwermen, wat slecht kan zijn voor het bedrijfsleven.

“Als je duizenden van dergelijke insecten hebt, creëert het die paniek in iemands geest,” zei Knight.

Onnodig te zeggen dat de Vegas-strook momenteel vol is met sprinkhanen en op sommige plekken zijn ze zo dik dat het lijkt alsof het buiten sneeuwt.

Het goede nieuws is dat deze sprinkhanen geen bedreiging voor de mens vormen. Staatentomoloog Jeff Knight legde verslaggevers uit dat deze insecten niet bijten en geen ziekte dragen …

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Corona: Bill Gates verhoogt de druk op regeringen

De entomoloog van de staat in Nevada, Jeff Knight, vertelde verslaggevers dat het aantal volwassen pallid-winged winghoppers die noordwaarts reizen naar centraal Nevada ongewoon is, maar niet ongekend en ze vormen geen gevaar. Knight zegt dat de insecten geen ziekte dragen, niet bijten en waarschijnlijk niemand de tuin zullen beschadigen voordat ze binnen enkele weken zijn verdwenen.

Deze sprinkhanen zijn echter erg, erg hongerig, en dus zal elke vegetatie een doelwit zijn.

Nancy Ryan on Twitter

John took this video outside the flamingo just now. It’s not snowing. It’s grasshoppers. #lasvegas #GRASSHOPPERS https://t.co/HvF6AZGfjQ

Volgens een lokale technicus voor ongediertebestrijding heeft deze gigantische zwerm sprinkhanen het potentieel om alles wat ze groeien groeien volledig te vernietigen …

“Het zijn plantenvoeders, dus ze staan ​​erom bekend dat ze gewassen tenietdoen. Ze kunnen tuinen, planten, vegetatie vernietigen, ‘zei Engels.

Natuurlijk, als de meeste mensen horen van een gigantische zwerm vliegende sprinkhanen, denken ze meteen aan de sprinkhanenplaag in Exodus hoofdstuk 10 …

12 Toen zei de Heer tegen Mozes: “Strek uw hand uit over het land Egypte voor de sprinkhanen, zodat zij op kunnen komen over het land Egypte en elk kruid van het land kunnen opeten, zelfs alles wat de hagel over heeft.”

13 Dus strekte Mozes zijn staf uit over het land Egypte; toen bracht de Heere die dag en al die nacht een oostenwind over het land. En toen het ochtend was, bracht de oostenwind de sprinkhanen. 14 De sprinkhanen gingen op over het gehele land van Egypte en vestigden zich op het gehele grondgebied van Egypte. Ze waren erg zwaar. Nooit eerder waren er zulke sprinkhanen geweest als zij, noch zou er ooit zoiets meer zijn. 15 Want zij bedekten het aangezicht van de gehele aarde, zodat het land verduisterd werd, en zij aten elk kruid van het land, en al de vrucht van de bomen die de hagel had achtergelaten. Dientengevolge bleef er niets groen achter in de bomen of kruiden van het veld, door heel het land van Egypte.

Onnodig te zeggen dat wat Las Vegas nu ervaart niets op die schaal is. Maar het is interessant om op te merken dat dit gebeurt in de enige Amerikaanse stad met een gigantische sfinx voor een gigantische piramide die specifiek is gemodelleerd naar de piramides van Egypte.

Uiteindelijk zullen deze sprinkhanen over een paar weken verdwijnen en iedereen zal snel vergeten dat dit ooit is gebeurd.Lees ook:  "Als iets uit het boek Exodus": sprinkhaan-legers verslinden hele boerderijen in Kenia "In slechts 30 seconden"

Comments

comments