Eerste reacties op de vreselijke moord op kinderen in het centraal station van Frankfurt

Eerste reacties op de vreselijke moord op kinderen in het centraal station van Frankfurt

30 juli 2019 2 Door Indignatie redactie

Frankfurt am Main. Weer wordt een vrouw direct voor een aankomende trein geduwd. Deze keer zelfs haar kleine achtjarige jongen, direct na haar. De vrouw kan zichzelf in de laatste seconde redden, maar haar zoon wordt door de trein gepakt en “gedood”. Ook hier wordt zonder enig herkenbaar motief een waarschijnlijk onbekend persoon voor de dader, hier zelfs een klein weerloos kind, zomaar vermoord. Deze keer probeerde de moordenaar zelfs een derde persoon voor de trein te duwen. Verdacht genoeg een andere buitenlander. Deze keer een vermeende 40-jarige uit Eritrea (Noordoost-Afrika).

De misdaad vond vanochtend plaats kort voor 10 uur ‘s morgens op het Centraal Station van Frankfurt op perron 7. De misdaad was een van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van de stad. Volgens de huidige stand van de kennis gebeurde dit als volgt. Eerst wordt een 40-jarige vrouw door een man voor een ICE-trein geduwd. Op de laatste seconde kan de vrouw op een voetpad tussen de sporen rollen en zichzelf redden. Maar direct na haar duwt dezelfde man ook de achtjarige jongen van de vrouw het spoor op, direct voor de aankomende trein. Het kind wordt betrapt door de ICE en “omgerold”, dus de officiële woordkeuze. Dan probeert de dader zelfs een derde persoon in het bed van het spoor te duwen, die het kan ontlopen.

Lees ook:  De wereld beschermen tegen Amerikaanse chaos is geen eenvoudige taak

Dan vlucht de dader, maar wordt vervolgd door verschillende getuigen. Hij wordt dan overweldigd door voorbijgangers in de directe omgeving van het bureau en wordt vastgehouden tot de politie arriveert. De politie arresteert de verdachte dan. De verdachte moordenaar zou een 40-jarige Afrikaan uit Eritrea zijn. Eritrea ligt in het noordoosten van Afrika, de bevolking bestaat voor ongeveer 50 procent uit moslims en voor ongeveer 48 procent uit christenen. De moordcommissie heeft het onderzoek overgenomen. Het onderzoekt een voltooide moord en twee pogingen tot moord. Volgens eerdere bevindingen is er, net als bij de moord op Voerde, geen verband waarneembaar tussen de verdachte moordenaar en de drie slachtoffers, die mogelijk willekeurig en willekeurig zijn geselecteerd.

Zowel de politie als de brandweer hadden een groot contingent op het centraal station van Frankfurt. 16 ambulances en een helikopter waren ter plaatse. Er wordt gezegd dat er dramatische taferelen hebben plaatsgevonden in de stationshal. “Het volk stortte in elkaar”, meldde een ooggetuige, die in de ICE 529 uit Düsseldorf zat, die de jongen binnenkwam en ‘overrunning’ gaf. Verschillende reizigers en voorbijgangers moesten medisch verzorgd worden. Het platform was vol met kinderen, vertelde de getuige de hr. Een conducteur, die vanuit de trein naar de misdaad moest kijken, zou luid hebben geschreeuwd, ging de getuige verder. De moeder van de vermoorde jongen werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze medische zorg krijgt.

Lees ook:  Coronavirus doodsraadsel: Chinese onderzoeker in de VS Dr. Bing Liu gedood bij moordaanslag

Deze verdere vreselijke misdaad overstijgt de horizon van de beschaafde mensen. Ik kan me niets vergelijkbaars herinneren dat zich de laatste decennia ooit in deze frequentie heeft voorgedaan. Ons land is drastisch aan het veranderen. Nee, ik ben niet blij met deze verandering. Ik ben geschokt. Lees hier hoe anderen erover rapporteren en commentaar geven:

De ARD verklaart de misdaad als volgt : ” s Morgens stappen een moeder en haar acht jaar oude kind op de rails. Vermoedelijk werden ze geduwd. “

Spiegel online  meldde voor het eerst: “Boy gevangen en gedood door inkomende ICE”

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenJörg Kachelmann schrijft op Twitter : ” #Frankfurt Mijn gedachten zijn bij de moeder en het gezin van het kind en bij de machinist van de  @DB_Bahn,  wiens leven vanmorgen werd verwoest. En voor het kind hoop ik dat er precies de lucht is, zoals ik hem in zulke gevallen wens en stel me voor. “

De journalist en non-fictie-schrijver Boris Reitschuster merkt op: ” Voor mij veroorzaakt de daad van #Frankfurt compassie. En bang dat zoiets weer zal gebeuren, dat het mijn buurman zal raken. Voor velen is de eerste reactie angst dat de handeling ‘het verkeerde kan gebruiken’. Dat vervreemd me. Eet ideologie fundamentele menselijke gevoelens? “

Alice Weidel (AfD) schrijft in een eerste verklaring het volgende : “Deze gruwelijke daad maakt ongelooflijk! De dader heeft niet alleen een leven beroofd, maar heeft de ouders van het kind een levenslange hel gestuurd. Mijn medeleven met de ouders. Moge de dader zijn rechtvaardige straf krijgen! “ En even later: ” Volgens politie #Frankfurt heeft een 40-jarige Afrikaan de 8-jarige en zijn moeder op het spoor geduwd. De daad van wreedheid is moeilijk te verslaan – wat moet er nog meer gebeuren? Bescherm eindelijk de burgers van ons land – in plaats van de onbeperkte welkomstcultuur! “

Dr. Rafael Korenzecher , de redacteur van de joodse Rundschau ,  spreekt direct en meedogenloos over een “verschrikkelijk falen van het migratiebeleid” en vraagt:  “Hoe lang moet deze waanzin doorgaan? Een onschuldig achtjarig kind zal een ander vreselijk slachtoffer worden van het onhoudbare en onverantwoorde migratiebeleid van bondskanselier Merkel en haar niet minder onschuldige linker en groene omgeving. “

*

Omslagfoto:  screenshot van Hessenschau

**Lees ook:  Medewerkers van Amazon luisteren niet alleen naar uw privégesprekken die zijn vastgelegd door Alexa; ze kennen ook je huisadres

Comments

comments