Het grootste probleem is de krimp van de westerse bevolking niet het CO2/klimaat

Het grootste probleem is de krimp van de westerse bevolking niet het CO2/klimaat

30 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

Nee, het grootste probleem van deze tijd is niet het klimaat of co2 uitstoot. Het grootste probleem is de krimp van de westerse bevolking. Dat is de grote roze olifant waar niemand over spreekt.

Bijna alle problemen die we nu in onze maatschappij zien, zijn te herleiden tot die krimp en het zijn vooral de oplossingen die onze elites aandragen en de eisen die het bedrijfsleven stellen die voor de grootste problemen zorgen.

We gaan terug naar de jaren 70. Er kwamen denktanks zoals de Club van Rome, de Bilderberg conferentie etc. samen om de wereld vorm te geven voor de komende decennia. Wat is namelijk het geval. Onze elites kwamen er achter dat de westerse bevolking ging krimpen. Hoe gaan we dit oplossen? Dat is de vraag die werd gesteld.

U moet namelijk beseffen dat een krimpende bevolking een enorme invloed heeft op de samenleving en de economie. Voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid zagen we dat de piramide vorm die nodig is voor groei in de bevolking en economie niet meer zou worden gehaald. Na de oorlog werden heel veel kinderen geboren. De babyboom generatie zorgde voor een enorme economische groei maar toen kwamen de jaren 60 en 70. Baas in eigen buik. Feminisme en de pil werden populair en vrouwen gingen steeds meer toetreden tot de arbeidsmarkt. Dat in combinatie met de verzorgingsstaat zorgden er voor dat vrouwen steeds onafhankelijker werden en ook minder kinderen kregen. Om een bevolking gezond te houden moeten stellen 2,1 kinderen krijgen.

De elite zag dat er een dalende trend was ingezet en heden ten dage zitten we in Nederland en de meeste andere Europese landen op 1,6 kind per stel. Iedere gek kan uitrekenen dat we met een grote babyboom generatie en een lage vervangings graad, grote financiële problemen tegemoet kunnen zien. De pensioenen die ons nu voorgerekend worden zullen niet meer kunnen worden uitbetaald. De consumptie in de maatschappij zal gigantisch achteruit gaan waardoor het bedrijfsleven minder zal verdienen en de zorgkosten zullen enorm toenemen.

Die danktanks zullen dit in de jaren 70 hebben zien aankomen en zullen hebben gedacht meerdere vliegen in een klap te kunnen doden. Als we nu eens alle problemen op een hoop gooien. Armoede, religieuze conflicten, honger, overbevolking in de derde wereld, bevolkingskrimp in het westen. Er kwam iemand op een briljant idee.

We gaan de overbevolking uit Afrika en het Midden Oosten overbrengen naar Europa waar ze een krimp in de bevolking krijgen. Op die manier kunnen we de economie laten groeien, kunnen we de bevolking laten groeien, kunnen we die Afrikanen en Arabieren wat beschaving bijbrengen, die dat ook weer thuis uit gaan dragen en dat zorgt weer voor emancipatie van de vrouwen in Afrika en het Midden Oosten, wat daar weer voor minder kinderen zorgt, wat weer de armoede en honger oplost, de immigratie in Europa zorgt ook voor verlichting van de Islam en de instroom van immigranten zorgt weer voor loonmatiging in het westen zodat de westerse bedrijven goedkope arbeid krijgen en door de immigratie hun producten ook weer kunnen verkopen aan een groeiende bevolking.

Lees ook:  De bevolkingsuitwisseling bestaat en zal steeds erger worden

Zo opgelost…fluitje van een cent.

Het probleem is dat de praktijk altijd weerbarstiger is en geen rekening houdt met de theorie.

Het bleek al snel dat de integratie van immigranten vaak geen succes was en dat de arbeidsparticipatie van immigranten gemiddeld veel lager lag dan die van de autochtone bevolking en deze immigranten dus buitensporig veel gebruik maakten van uitkeringen en dus per saldo niets opleverden. Ook bleken ze oververtegenwoordigd in de criminaliteit wat voor veel onrust onder de autochtone bevolking zorgde en ook de verlichting van de Islam viel vies tegen. Doordat veel moslim immigranten slecht integreerden hielden ze nog meer vast aan de eigen cultuur en werden ze religieus gezien vaak allen maar conservatiever.

Het oplossen van de bevolkingskrimp in het westen doormiddel van immigratie is op meerdere fronten belachelijk. Ten eerste moeten al die immigranten ook weer verzorgt worden als ze oud worden en zullen er dus steeds meer immigranten moeten bijkomen omdat de oorspronkelijke immigranten al snel de zelfde geboortecijfers als de oorspronkelijke bevolking hebben. Nederland zal dus moeten blijven groeien en dat is natuurlijk gans onmogelijk. stel je voor 60 miljoen mensen in Nederland…we stellen het probleem dus alleen maar uit. Een ander probleem is dat je de oorspronkelijke cultuur en bevolking van een land helemaal naar de kloten helpt.

De enige oplossing is dat we zullen moeten accepteren dat we krimpen, dat we niet meer zullen groeien en onze economie daar op instellen. We moeten eerlijk zijn en onze overheid zal deze boodschap keihard aan de man moeten brengen. Een krimp van de bevolking zou er ook nog voor zorgen dat we de klimaatdoelstellingen van Parijs gaan halen (mocht je in de co2 sprookjes geloven) en daar zal de linkse goedmens weer erg blij mee zijn.

Andere voordelen zijn dat de lonen zullen stijgen, de prijzen van huizen lager zullen worden, het veel rustiger in Nederland zal worden en we weer enigszins normaal over de wegen kunnen rijden zonder al te veel files.

Het zijn denk ik vooral de gevestigde orde, de ondernemers, de multi nationals, de bedrijven die erg veel moeite zullen hebben met de transitie naar een krimp maatschappij. Deze mensen willen hun financiële positie behouden en zien de negatieve gevolgen voor hun bedrijven en beleggingen. Het zijn dan ook vooral dit soort mensen die immigratie aan alle kanten aanmoedigen. De rekening leggen ze bij de maatschappij neer.

De grote vervanging

De schutter die in Christchurch 50 mensen doodschoot, sprak in zijn manifest zijn zorgen uit over de grote vervanging. Die grote vervanging is het vervangen van de westerse, blanke bevolking door immigranten uit Afrika en het midden Oosten waardoor de bevolkingssamenstelling en cultuur van de Westerse landen uiteindelijk zal veranderen.

Lees ook:  Junker, Merkel, Rutte, Macron en de rest van de EU hebben bloed aan hun handen

Iedereen die ook maar enig onderzoek doet naar dit fenomeen weet dat hij gelijk heeft maar toch mag daar niet over gesproken worden want dan ben je een racist, Nazi etc. Door de terroristische aanslag in Christchruch zal het nog moeilijker worden om dit onderwerp op een normale manier te bespreken maar ik ga het toch proberen.

Ik geef u even een voorbeeld. De Engelsen vochten in de Tweede Wereld Oorlog tegen de Duitsers. Even buiten beschouwing latend dat Engeland en vooral Churchill veel steken lieten vallen in deze Oorlog, kunnen we toch zeggen dat de gemiddelde Engelsman uit vaderlandsliefde ten strijde trok en samen met Rusland en de V.S. de Duitsers versloeg. Het hele doel van die oorlog was voor die simpele Engelse soldaat om er voor te zorgen dat de Duitsers niet de baas zouden worden over Engeland. Ze keerden na de oorlog terug naar hun vertrouwde kopje thee en een Engeland wat nog onder het autonome bewind van de Engelsman stond.

Stel je nu eens voor dat het met de Duitse economie niet zo goed was gegaan na de oorlog en miljoenen Duitsers naar Engeland zouden vertrekken om daar als economisch immigrant aan de slag te gaan. Tientallen jaren later waren sommige Engelse steden compleet VerDuitst. Overal hoorde je Schlager muziek, zag je Duitsers met Beierse kledij en overal waren biertenten met curry worst en zuurkool….hoe denk je dat de gemiddelde Engelse soldaat, die in de Tweede Wereld Oorlog had gevochten, zich dan zou voelen?

Ik vermoed dat deze soldaat zich afvraagt: waar heb ik nu eigenlijk voor gevochten, als de Duitsers alsnog de Engelse steden overnemen? Hebben hier nu honderdduizenden Engelsen het leven voor gelaten?

Tot voor 40 jaar terug was het compleet ondenkbaar in wat voor samenleving dan ook dat je de eigen cultuur zou opgeven en de eigen genetische bloedlijn zou doorbreken, door massaal mensen van andere rassen en culturen in je land toe te laten.

Dat is toch wat er bij ons gebeurd. Je mag jezelf wel eens afvragen of je het erg vindt of onze cultuur over honderd jaar nog wel bestaat en of het erg is dat blanke mensen een minderheid gaan worden in hun eigen landen. Veel linkse mensen die hier helemaal geen moeite hebben zullen het verschrikkelijk vinden als bijv. Afrika helemaal wit zal worden en de oorspronkelijke zwarte culturen zouden verdwijnen.

Dat zijn legitieme vragen. Iedereen vindt het doodnormaal dat Eskimo’s of Indianen opkomen voor hun eigen culturen en ras maar onze elites en media gooien iedere blanke op de brandstapel die opkomt voor de blanke, christelijke, Germaanse cultuur.

Lees ook:  Kunnen moslimterroristen worden gederadicaliseerd? - Deel I

Het is niet de schuld van de immigranten, dus maak niet de fout om racistische haat te kweken tegenover de mensen die hier binnenkomen maar het is wel de fout van onze overheden die dit onzalige plan hebben bedacht.

En voor iedereen die nog twijfelt aan de bedoelingen van onze elites, lees dan even het VN rapport genaamd “Report on REPLACEMENT migration” uit 2000.

Dat geeft heel duidelijk de doelstellingen van onze elites weer. Namelijk het opvangen van de populatie krimp doormiddel van migratie uit Afrika en het Midden Oosten.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments