11 voorspellingen van de gigantische aardbeving die ervoor zorgt dat grote delen van Californië in de Stille Oceaan vallen

11 voorspellingen van de gigantische aardbeving die ervoor zorgt dat grote delen van Californië in de Stille Oceaan vallen

31 juli 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

We zijn net getuige geweest van de grootste aardbevingen die Californië in decennia hebben getroffen, en dit heeft ertoe geleid dat velen in de toekomst op zoek gingen naar profetieën over nog meer destructieve aardbevingen in Californië. In dit artikel heb ik 11 voorbeelden van mannen en vrouwen opgenomen die hebben aangetoond dat er op een dag een gigantische aardbeving zal plaatsvinden waardoor een groot deel van de westkust de Stille Oceaan ingaat, maar dit is geen uitputtende lijst. De waarheid is dat God ons al heel, heel lang voor dit komende oordeel waarschuwt, en hopelijk zal dit recente schudden meer mensen wakker maken.

Hier volgen 11 profetieën over de historische aardbeving die op een dag grote delen van de staat Californië naar de Stille Oceaan zullen laten afglijden …

# 1 John Paul Jackson : “Er is een aardbeving voorspeld die Californië zal verwoesten. Dit betekent dat wolkenkrabbers zullen vallen dat de vorm van de Verenigde Staten zal veranderen na die aardbeving. Dat zal pas gebeuren nadat er een storm is en er een zware storm naar Californië komt. Het is ofwel een orkaan van ongelooflijke kracht, of het is een storm van ongelooflijke kracht. Maar een grote, grote orkaan, onze ongelooflijke kracht zal naar Californië komen en de aardbeving die (Californië) vernietigt, zal pas plaatsvinden nadat die heeft plaatsgevonden. Dus er is een manier om te zeggen: Oké, ik heb tijd,maar dat betekent niet dat het morgen geen aardbeving zal zijn 7.5 weet je, of volgende week of twee weken vanaf nu wat kracht hebben. Ik heb het tegen iemand die de vorm van Californië verandert waar je niet in Californië wilt wonen, waar dan ook in Californië , maar dat gebeurt of misschien zelfs het grootste deel van de westkust. Waar een binnenzee wordt gevormd en en Baja een eiland wordt en de monding van de binnenzee zich vormt tussen San Diego en Los Angeles. Dat gaat niet gebeuren voordat die storm komt. Dat is een teken dat God dit geven aan de mensen zal geven – maak je geen zorgen om die grote. Dit teken zal gebeuren zal eerst gebeuren. “( Bekijk de video hieronder )

# 2 Dr. Melanie Rettler : In ongeveer 2017 had ik een flitsvisie terwijl ik wakker was.

Het was alsof ik in een situatie viel en slechts een paar voet boven de grond zweefde. Ik wist dat ik in Californië was en naar het oosten keek.

Er waren overal lijken en gewonde mensen. Er is zojuist iets catastrofaal gebeurd. Ik hoorde mensen zeggen en schreeuwen, de heuvels in, de heuvels in, en ze renden naar het oosten.

Er was een scheur in de grond voor mij en ik wist dat het te laat was voor al die mensen, alleen de mensen die al op of op de heuvels waren hadden een kans. Ik wist dat de heuvels waar ze het over hadden waar ik was geweest. Het hele visioen lijkt maar een paar seconden te duren.

# 3 E.R. Lindsey : In Californië splitst de San Andreas-fout zich en zakt het land ten westen ervan in de oceaan. Dit zal 150 voet vloedgolven veroorzaken die de wereld zullen omcirkelen en de meeste kuststeden van de aarde onder water zetten. Enorme scheuren zullen in de grond verschijnen. Veel vulkanen zullen uitbarsten. De hele aarde zal beven.

# 4 Maurice Sklar : ik zag een enorme aardbeving die net leek te barsten voor de kust van Californië. Het deed me denken aan een Saltine-cracker die net in tweeën barstte! De grote steden langs de westkust vielen gewoon in de oceaan, helemaal van Mexico tot Alaska en gigantische golven stroomden landinwaarts totdat een groot deel van de westkust er gewoon niet was! Het was verdwenen in de Stille Oceaan.

# 5 Michael Boldea: Terwijl ik in een diepe slaap viel, had ik een droom. Ik droomde dat ik in een hotelkamer lag te slapen, toen het bed hevig begon te trillen. Ik wist meteen wat er gebeurde. Na in de jaren ’80 in Californië te hebben gewoond, was ik me scherp bewust van hoe een aardbeving voelde. Plots lag ik niet meer in bed, maar hoog boven de baai van San Francisco en keek ik neer op de golden gate bridge. Terwijl ik ernaar keek, begon het te beven, uiteen te vallen en in de wateren beneden te vallen. Ik bleef naar de verwoesting kijken, gebouwen zien instorten en massa’s mensen proberen onderdak te vinden. Toen sprak een stem uit de hemel, een stem die ik nog nooit eerder had gehoord, een stem van grote autoriteit. “Ik zal dit land van zijn grondvesten schudden, zoals de ogen van deze generatie niet hebben gezien. De wereld zal ontzag hebben en beven van angst, omdat zelfs de geografie van deze natie zal worden getransformeerd. Mijn toorn is klaar om te worden uitgestort, want de zonde heeft Mijn tempel overspoeld. ‘

# 6 Kristina Heuken-Goossen : “Toen zag ik een zeer grote en grote stad. Veel hoge gebouwen. Het was nacht. En plotseling al deze grote steden en de hele stad … Dit alles verdween in de oceaan. Zoals slowmotion … hellend. Dit was aan de westkust van Amerika. ‘

# 7 Elane Durham : Aardbevingen hadden plaatsgevonden en er waren orkanen en hevige stormen geweest – het hele land was door deze dingen verwoest. Ik zag ook hier en daar enorme vuren branden – niet zozeer de vlammen als de rook die naar mij opsteeg – omdat grote delen van het land leken te branden of te branden. Er waren ook explosies in sommige gebieden, een soort blikseminslag in een donkere lucht, die grote schade aanrichtten.

Waar Washington en Oregon waren geweest, waren er meestal eilanden, het water kwam landinwaarts over het grootste deel van Californië en Arizona en delen van Utah en Nevada. Toch waren er ook eilanden, enorme, dus het was niet alsof het allemaal oceaan was …

# 8 Sarah Hoffman : ik zag een enorme aardbeving in Utah en daarna in Californië. Er waren aardbevingen in heel Californië, maar waren vooral verwoestend in de gebieden Los Angeles en San Francisco.

Deze aardbevingen veroorzaakten vulkanen in het hele Westen. Ze begonnen een enorme hoeveelheid as en rook in de lucht te spuwen en de lucht werd erg donker en vies. De zon werd nog donkerder vanwege de rook en de as die overal begon te regenen.

Ik zag ook enorme golven water over de westkust vegen en toen realiseerde ik me dat het overal in de kuststeden van de hele wereld gebeurde. Los Angeles was bijna volledig weggevaagd. De golven waren enorm.

# 9 Nita Johnson: De kaart stond in een zilverachtig licht en was volledig in staten verdeeld. net zo plotseling als het was verschenen, hoorde ik een stem, zo robuust als het geluid van vele wateren maar met een grote intensiteit, aanwijzingen beginnen te geven. Beginnend met de westkust, zou de stem spreken en datzelfde zilveren licht zou vanuit de hemel naar beneden schieten als een laserstraal op de kaart. Het licht zou het pad volgen dat door de stem wordt geleid en dan zouden de effecten volgen zoals ik zal uitleggen. Ten eerste riep de stem: ‘De westkust, Californië, Oregon en Washington, vanaf de meest zuidelijke punt tot Seattle, zullen natuurrampen ondergaan, zoals aardbevingen, overstromingen en brand, en vijandelijke aanvallen. “De lijn schoot omhoog over de kaart en nam het grootste deel van Californië over en liet slechts een klein deel over dat grensde met Arizona en Nevada. Het ging door Oregon en nam ongeveer de helft van die staat in beslag en vervolgens door Washington, ongeveer een derde van die staat, en vervolgens door Seattle naar de oceaan. Zodra de lijn Seattle raakte, verdween alles ten westen van de lijn.

# 10 Patti Young : “ Ik kreeg 5 jaar geleden een visioen. Ik was met zijn hele gezin aan het eten van Thanksgiving. En zoals wij er waren, niet precies op Thanksgiving. Een grote aardbeving vond plaats langs de hele westkust. Het was een 9.1, alles bijna vernietigd. En mijn kinderen ………… En in dit visioen, aan mijn linkerzijde, zaten 2 kerstfoto’s aan de muur. Ik wist in mijn geest dat het niet helemaal Kerstmis was … Ik bid en vraag de Heer om mij te leiden. Ik ben in Zuid-Californië, Riverside. 

# 11 Ten slotte wil ik de hele visie van Joe Brandt uit 1937 met u delen. Houd er rekening mee dat veel van de details waarvan hij getuige was niet in 1937 bestonden, maar deze beschrijven perfect onze huidige tijd. Let ook goed op zijn beschrijving van de president die in functie zal zijn wanneer dit evenement plaatsvindt …

1937 VISIE OP DE KOMENDE AARDBEVING
door Joe Brandt

DE DAG VAN DE AARDBEVING

Ik werd wakker in de ziekenhuiskamer met een verschrikkelijke hoofdpijn – alsof de hele wereld in mijn hersenen draaide. Ik herinner me vaag de val van mijn zwarte paard. Terwijl ik daar lag, begonnen zich in mijn gedachten beelden te vormen die bewogen met de snelheid van bliksembeelden die draaiden – beelden die stil stonden. Ik leek in een andere wereld te zijn. Of het de toekomst was, of dat het een oud land was, kon ik niet zeggen.

Toen langzaam, zoals het zilveren scherm van de ‘talkies’, maar met kleur en geur en geluid leek ik me in Los Angeles te bevinden. Het was Los Angeles – het was groter, veel groter en bussen en vreemd gevormde auto’s drukten de straten van de stad rond. Ik dacht aan Hollywood Boulevard, en ik bevond me daar op Hollywood Boulvard. Of dit waar is, weet ik niet, maar er waren veel jongens van mijn leeftijd met baarden en sommigen met oorbellen. Alle meisjes droegen echte korte rokken … en ze slopen voort, bewegend als een dans. Ik vroeg me af of ik met ze kon praten en ik zei “hallo”, maar ze hoorden of zagen me niet. Ik besloot dat ik er net zo grappig uit zou zien als zij naar mij keken. Ik heb een tijdje die gekke wandeling geprobeerd. Ik denk dat het iets is dat je moet leren. Ik kon het niet. Ik merkte dat het stil was in de lucht, een soort stilte. Er ontbrak nog iets, iets dat er zou moeten zijn.

In het begin kon ik er niet achter komen, ik wist niet wat het was – toen deed ik het. ER WAREN GEEN VOGELS. Ik luisterde. Ik liep twee blokken naar het noorden op de Blvd … Alle huizen … geen vogels. Ik vroeg me af wat er met hen was gebeurd. Zijn ze weggegaan? Waar? Nogmaals, ik kon de stilte horen. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt. Ik luisterde … alleen de stilte.

Toen wist ik dat er iets ging gebeuren. Ik vroeg me af welk jaar het was. Het was zeker niet 1937. Ik zag op de hoek een krant met een foto van de president. Het was zeker Mr. Roosevelt niet. Hij was groter, zwaarder, grote oren. Als het niet 1937 was, vroeg ik me af welk jaar het was. Het leek op 1969 … maar ik wist het niet zeker. Mijn ogen werkten niet precies goed ..

Er kwam iemand … iemand in 1937 … het was die dikke verpleegster die klaar was om mijn temperatuur op te nemen. Ik werd wakker. Gekke droom (Er zijn pagina’s over een soortgelijke droom die zich voordoet – zichzelf in Los Angeles – hoewel het de volgende dag was (in 1937) was het dezelfde dag in Los Angeles, en de droom zou doorgaan waar de laatste droom ophield. ) Mijn hoofdpijn is erger. Het is een wonder dat ik niet gedood ben op dat paard. Ik heb nog een gekke droom gehad, terug in Hollywood. Deze mensen. Waarom kleden ze zich zo, vraag ik me af? Ik bevond me terug op de Boulevard. Ik wachtte tot er iets zou gebeuren. Er zou iets GROOTS gebeuren en ik zou er zijn. Ik keek omhoog naar de klok bij dat grote theater. Het was 10 minuten voor 4. Er zou iets GROOTS gebeuren. Ik liep door de straat. In het beton voor een theater hadden ze namen van sterren. Ik herkende er een paar. De andere namen die ik nog nooit had gehoord. Ik begon me te vervelen. Ik wilde terug naar het ziekenhuis in Fresno en ik wilde daar op de Boulevard blijven, zelfs als niemand me kon zien. Die gekke kinderen. Waarom zijn ze zo gekleed? Misschien is het een aantal grote Halloween-dingen, maar het lijkt niet op Halloween. Meer als het vroege voorjaar.

Er was weer dat geluid. dat GEBREK AAN GELUID. STILLNESS, STILLNESS, STILLNESS. WETEN deze mensen niet dat de vogels ergens naartoe zijn gegaan? De STILTE WORDT GROTER EN GROTER. IK WEET DAT HET GEBEURT. ER GAAT IETS GEBEUREN. Er gebeurt nu iets!

Dat deed het zeker. Ze maakte me wakker, grijnzend en glimlachend, die dikke verpleegster weer. “Het is tijd voor je melk, jochie,” zegt ze. Jeetje, de oude vrouw van 30 die zich gedraagt ​​als de pyjama van de kat. De volgende keer brengt ze misschien warme chocolademelk.

HET MOMENT VAN HET GEBEUREN

Waar ben ik geweest Waar ben ik niet geweest! Ik ben tot het einde van de aarde en terug geweest. Ik ben aan het einde van de wereld geweest. Er is niets meer over. Zelfs Fresno niet, ook al lig ik hier op dit moment. Als mijn ogen maar een beetje helderder zouden worden zodat ik dit allemaal kan opschrijven. Niemand zal me trouwens geloven.

Lees ook:  Bevestigde gevallen van COVID-19 verschijnen letterlijk overal in de Verenigde Staten

Ik ga terug naar dat laatste moment op de Boulevard. Een lieve jongen ging voorbij en sleepte een kleine jongen (tweeling, denk ik) aan elke hand. Haar rok was omhoog – nou ja, behoorlijk hoog – en ze zag er moe uit. Ik dacht even dat ik haar kon vragen naar de vogels, wat er met hen was gebeurd, en toen herinnerde ik me dat ze me niet zag. Haar haar was helemaal vaag, helemaal over haar hoofd. Veel van hen zagen er zo uit, maar ze zag er zo moe en alsof ze ergens spijt van had. Ik vermoed dat ze spijt had VOORDAT het gebeurde, omdat het zeker gebeurde.

Er was een vreemde geur. Ik vind het niet leuk. Een geur als zwavel, zwavelzuur, een geur als de dood. Even dacht ik dat ik terug was in chemie. (chemie). Toen ik rondkeek naar het meisje, was ze weg. Ik wilde haar om de een of andere reden vinden. Het was alsof ik wist dat er iets ging gebeuren en ik bij haar kon blijven, haar kon helpen. Ze was weg en ik liep een half blok en zag toen de klok weer. Mijn ogen leken op die klok gelijmd. Ik kon me niet bewegen. Ik wachtte gewoon. Het was VIJF MINUTEN OM VIER UUR OP EEN ZONNE MIDDAG. Ik dacht dat ik daar voor altijd naar die klok zou blijven staan ​​wachten tot er iets zou komen.

Toen het kwam, was het niets. Het was gewoon niets. Het was lang niet zo moeilijk als de aardbeving die we twee jaar geleden hadden. De grond beefde, slechts een ogenblik. Mensen keken elkaar verbaasd aan. Toen lachten ze, ik lachte ook. Dus dit was waar ik op had gewacht. Deze grappige kleine shake. Het betekende niets. Ik was opgelucht en ik was teleurgesteld. Waar had ik op gewacht? Ik begon de Boulevard op te lopen en mijn benen te bewegen zoals die kinderen. Hoe doen ze dat?

Ik ben er nooit achter gekomen. Ik voelde me alsof de grond niet stevig onder me was. Ik wist dat ik droomde en toch droomde ik niet. Er was weer die geur – afkomstig van de oceaan. Ik ging naar de 5 en 10 (Newberry’s?) En zag de gezichten van de kinderen. Twee van hen stonden recht voor me en kwamen mijn kant op. Beide met baarden. Eén met oorbellen. Eén zei: “laten we deze plek verlaten. Laten we teruggaan naar het oosten. ‘Hij leek bang. Het was alsof de trottoirs trilden – maar je kon ze niet zien. Niet met je ogen zou je dat niet kunnen. Een oude dame had een hond, een kleine witte hond, en ze stopte en keek bang, greep hem in haar armen en zei: “Laten we naar huis gaan, Frou, Frou. Mama gaat je naar huis brengen. ‘Die arme oude dame, die haar hond vasthoudt. Ik werd bang. Echt bang.

Ik herinnerde me het meisje. Ze was waarschijnlijk ver beneden het blok. Ik begon te rennen. Ik rende en rende en de grond trilde. Maar ik kon het niet zien. Ik kon het niet voelen. Maar ik wist dat het trilde. Iedereen zag er bang uit. Ze zagen er vreselijk uit. Een jonge dame ging gewoon op het trottoir zitten en verdubbeld. Ze bleef maar zeggen “aardbeving, het is DE aardbeving.” Maar ik zou niet kunnen zien dat iets anders was.

Toen het kwam. Hoe het kwam Als niets in Gods wereld. Niets leuks. Het was de schreeuw van een sirene, lang en laag, of de schreeuw van een vrouw die ik een baby hoorde toen ik een kind was. Het was verschrikkelijk. Het was alsof er iets – een monster – DE ZIJWANDEN OPDRUKTE. Je voelde het lang voordat je het zag, alsof de trottoirs niet meer zouden blijven hangen. Ik keek naar de auto’s. Ze toeteren maar waren niet bang. Ze bleven maar bewegen. Ze leken nog niet te weten dat er iets aan de hand was. Toen kwam die witte auto, die baby van halve grootte, vanaf de binnenste rij recht tegen de stoeprand aan. Het meisje dat reed zat daar gewoon. Ze zat daar met haar ogen te staren, alsof ze zich niet kon bewegen, maar ik kon haar horen. Ze jankte. Als een klein meisje. Ze maakte grappige geluiden. Ik keek naar haar en dacht aan het andere meisje.

Ik zei dat het een droom was en ik zou wakker worden. Maar ik werd niet wakker. Het schudden was weer begonnen, maar deze keer anders. Het was een mooie trilling, alsof een wieg een minuut op en neer schommelde, en toen zag ik het midden van de Boulevard. leek in tweeën te breken. Het beton zag eruit alsof het recht omhoog werd geduwd door een gigantische schop. Het brak in tweeën. Dat is de reden waarom de auto van het meisje uit de hand liep .. EN DAN EEN LUID GELUID OPNIEUW ZOALS IK NOOIT HEB GEHOORD VOOR … DAN HONDERDEN GELUIDEN … ALLE SOORTEN GELUIDEN … kinderen, en vrouwen en die gekke jongens met oorbellen. Ze bewogen allemaal, zo leek het, sommigen boven het trottoir. Ik kan het niet beschrijven. Ze werden OPGEHEVEN. en de wateren bleven sijpelen … sijpelen. Het geschreeuw. Het was verschrikkelijk. Ik werd wakker. Ik wil die droom nooit meer hebben.

DE AARDBEVING

Het kwam weer. Zoals de eerste keer die een preview was en alles wat ik me kon herinneren was dat het het einde van de wereld was. Ik was daar precies – al dat gehuil. Precies in het midden ervan. Mijn trommelvliezen hadden het gevoel dat ze zouden barsten. Overal lawaai. Mensen vallen, sommigen zijn zwaar gewond. Stukken van 
gebouwen, chips, vliegen in de lucht. Eén raakte me hard aan de zijkant van het gezicht, maar ik leek het niet te voelen.

Ik wilde alleen maar wakker worden, weg van deze plek. Het was leuk geweest in het begin, de eerste droom, toen ik een beetje wist dat ik het einde van de wereld zou gaan dromen of zoiets. Dit was verschrikkelijk. Er zaten oudere mensen in de auto’s. De meeste kinderen waren op straat. Maar die oude jongens schreeuwden bloedige moord, alsof iemand hen kon helpen … Niemand kon hen helpen. Niemand kon hen helpen.

Toen voelde ik mezelf opgetild. Misschien was ik dood. Ik weet het niet. Maar ik was over de stad. Het kantelde in de richting van het oceaanachtige kantelen van een picknicktafel. De gebouwen hielden vast, beter dan je kon geloven. Ze hielden vast. Ze hielden vast. De mensen zagen dat ze vasthielden en probeerden zich aan hen vast te klampen of naar binnen te gaan. Het was fantastisch. Alsof een gebouw een eigen wil had. Al het andere breekt om hen heen en ze hielden vast. Ik was boven hen en keek naar beneden. Ik begon voor hen te rooten. Houd die lijn vast, zei ik. Houd die lijn vast. Houd die lijn vast. Ik wilde juichen, schreeuwen, schreeuwen. Als de gebouwen vasthielden, die gebouwen op de Boulevard. Misschien het meisje – het meisje met de twee kinderen – misschien kon ze naar binnen.

Het zag er lang uit, misschien drie minuten, en drie minuten was voor altijd. Iedereen probeerde binnen te komen. Ze zouden vasthouden. Je wist dat ze het zouden volhouden, zelfs als de wateren omhoog bleven komen. Alleen deden ze dat niet. Ik heb nooit gedacht hoe het zou zijn als een gebouw zou sterven. Een gebouw sterft net als een persoon. Het wijkt, sommige van de grotere deden precies dat. Ze begonnen af ​​te brokkelen, als een oude man met parese, die het niet meer kon verdragen. Ze brokkelen af ​​tot niets. En de kleintjes schreeuwden als een gek en boven het gebrul van het volk. Ze waren dol op sterven. Maar gebouwen sterven. Ik kon niet meer naar de mensen kijken. Ik wilde steeds hoger worden. Ik bleef mezelf hoger houden.

Toen leek het alsof ik er helemaal niet meer was, maar ik kon zien. Ik leek op Big Bear te zijn in de buurt van San Bernardino, maar het grappige is dat ik overal kon zien. Ik wist wat er gebeurde. De aarde leek opnieuw te trillen. Ik kon het voelen, ook al was ik hoog. Deze keer duurde het misschien twaalf seconden en het was zachtaardig. Je kon niet geloven dat zoiets zachts zoveel schade kon aanrichten. Maar toen zag ik de straten van Los Angeles – en alles tussen het San Bernardino-gebergte en LA. Het kantelde allemaal in de richting van de oceaan, huizen, alles wat overbleef. Ik zag de grote rijstroken – tientallen grote rijstroken nog steeds vol met auto’s – vijf rijstroken op één plek en alle auto’s op dezelfde manier glijden.

Nu kwam de oceaan binnen en bewoog als een enorme slang over het land. Ik vroeg me af hoe lang het was en ik kon de klok zien, ook al was ik er niet op de Boulevard. Het was 4:29. Het was een half uur geweest. Ik was blij dat ik het huilen niet meer kon horen. Maar ik kon alles zien. Ik kon alles zien.

DE ANDERE STEDEN

Toen, alsof ik naar een enorme wereldkaart keek, kon ik zien wat er op het land en met mensen gebeurde. San Francisco voelde het, maar ze leek op geen enkele manier op Hollywood of Los Angeles. Ik leek te zien dat het de GARLOCK FAULT was, niet alleen de SAN ANDREAS die San Francisco op zijn kop zette. Het bewoog net als die aardbevingsfilm met Jeanette McDonald en Gable. Ik zag al die bergen bij elkaar komen – de Sierra Nevada en de San Andreas en Garlock.

Ik wist wat er ging gebeuren met San Francisco – het zou gaan veranderen, vanwege Garlock. Het zou op zijn kop komen te staan. Ik denk dat het snel ging vanwege het draaien. Het leek veel sneller dan Hollywood, maar toen was ik er niet precies. Ik was ver weg.

Ik sloot mijn ogen lang – ik denk tien minuten – en toen ik ze opende zag ik Grand Canyon, die grote grote kloof kwam dichterbij en Boulder Dam werd van onderaf geduwd. En dan, Nevada, en tot Reno. Helemaal in het zuiden, ook in Baja, Californië, Mexico. Het leek erop dat een vulkaan daar aan het uitbarsten was, samen met al het andere.

Ik zag de kaart van Zuid-Amerika, vooral Colombia. Nog een vulkaanuitbarsting die heftig schudt. Venezuela leek een koning van vulkanische activiteit te hebben. Ver weg in de verte, kon ik Japan ook op een fout zien. Het was zo ver weg – niet gemakkelijk te zien, omdat ik nog steeds op Big Bear Mountain was, maar Japan begon de zee in te gaan. Ik kon toen de tijd niet zien en de mensen leken op poppen, ver weg. Ik kon het geschreeuw niet horen, maar ik kon de verbaasde blik op hun gezichten zien. Ze zagen er zo verrast uit. Ze waren allemaal poppen. Het was zo ver weg dat ik het nauwelijks kon zien. Binnen een minuut of twee leek het voorbij. Iedereen was weg. Er was niemand meer over.

Ik kende de tijd nu niet. Ik zag geen klok. Ik probeerde het eiland Hawaï te zien. Ik zag gewoon enorme vloedgolven … ertegenaan slaan. De mensen op straat werden nat en ze waren bang. Maar ik zag niemand de zee in gaan. Ik leek de hele wereld rond. Meer overstromingen. Wordt de wereld doorweekt? Constant in Opel. Zwarte Zee stijgt. Suezkanaal leek om de een of andere reden op te drogen. SICILIË .. ze houdt niet vast. Ik kon de kaart zien. Mt Etna shackt. Veel van dit gebied leek te gaan, maar het leek eerder of later te zijn.

Ik was nu niet zeker van tijd. ENGELAND … enorme overstromingen, maar geen vloedgolven. Water, overal water, maar niemand gaat de zee in. Mensen waren bang en huilden. Op sommige plaatsen vielen ze op hun knieën op straat en begonnen te bidden voor de wereld. Ik wist niet dat de Engelsen emotioneel waren. Ierland, Schotland – allerlei kerken waren druk – het leek dag en nacht. Mensen droegen kaarsen en iedereen huilde om Californië, Nevada, delen van Colorado – misschien alles, zelfs Utah.

Iedereen huilde – de meesten kenden zelfs niemand in Californië, Nevada, Utah, maar ze huilden alsof ze bloedverwanten waren. Zoals een familie. Zoals het hen is overkomen. NEW YORK kwam in zicht – ze was er nog steeds, er was niets gebeurd, maar het waterniveau was ver omhoog. Hier waren de dingen anders. Mensen renden op straat en schreeuwden: ‘einde van de wereld’. Kinderen kwamen restaurants tegen en aten alles wat te zien was. Ik zag een schoenenwinkel met alle schoenen in ongeveer vijf minuten verdwenen. Fifth Avenue – iedereen rent. Sommige radio komt uit een luidspreker die binnen een paar minuten de stroom kan uitschakelen. Ze moeten zichzelf beheersen. Vijf meisjes renden als een gek naar de YWCA, die plaats op Lexington of ergens. Ze renden alsof ze doodsbang waren. MAAR ER gebeurde niets in New York. Ik zag een oude dame met vuilnisbakken, ze vullen met water. Iedereen leek doodsbang. Sommige mensen zagen er versuft uit. De straten leken gevuld met luide luidsprekers. Het was geen daglicht. Het was nacht. Ik zag, zoals de volgende dag, en alles was topsy turvy. Luidsprekers opnieuw over brandstoftanks gebroken in gebieden – tekort aan olie. Mensen leken markten te plunderen.

Oregon, Washington, The Dakotas, Missouri, Minnesota, Canada

Ik zag veel plaatsen die veilig leken en mensen waren niet bang. Vooral de landelijke gebieden. Hier leek alles bijna alsof er niets was gebeurd. Mensen leken naar deze plaatsen te gaan, sommige te voet, sommige in auto’s (die nog brandstof hadden). Ik hoorde – of op de een of andere manier wist ik dat er ergens in het Atlantische land was opgekomen. Heel veel land. Ik werd erg moe. Ik wilde wakker worden. Ik wilde terug naar het meisje – om te weten waar ze was – zij en die twee kinderen. Ik bevond me terug in Hollywood – en het was nog steeds 4:29. Ik was toen niet op Big Bear, ik zat boven Hollywood. Ik was er gewoon. Het leek volkomen natuurlijk in mijn droom.

TV, Radio, Ham Operators

Ik kon het nu horen. Ik hoorde ergens een radiostation dat mensen uitschreeuwde dat ze niet in paniek moesten raken. Ze stierven op straat. Er waren fotozenders met films – sommigen in Hollywood – deze gingen door, met al het schudden. Een collega (op de foto (tv) zender) was een kleine korte jongen die doodsbang had moeten zijn. Maar dat was hij niet. Hij bleef schreeuwen en instructies lezen. Iets over helikopters of vliegtuigen zou overgaan – een soort vliegtuigen – maar ik wist dat ze dat niet konden.

Er gebeurden dingen in de atmosfeer. De golven raasden nu op. Golven. Wat een golven. Nachtmerrie golven. Toen zag ik opnieuw, Boulder Dam, naar beneden gaan … samen duwen, samen duwen uit elkaar-Nee, Grand Canyon duwde samen, en Boulder Dam brak uit elkaar. Het was nog daglicht. Al deze radiostations gingen tegelijkertijd af – Boulder Dam was kapot. Ik vroeg me af hoe iedereen het zou weten, mensen uit het oosten. Dat was toen ik de ‘hamradio-operators’ zag. Ik zag ze op de vreemdste plaatsen, alsof ik er precies bij was. Zoals de kleine man met een bril. Ze bleven alarm slaan. Eén bleef maar zeggen: “Dit is Californië. We gaan de zee in. Dit is Californië. We gaan de zee in .. Ga naar de hoge plaatsen. Ga naar de bergen. Alle staten west – dit is Californië. We gaan naar de – We gaan naar de – Ik dacht dat hij ‘zee’ ging zeggen. Maar ik kon hem zien. Hij was in het binnenland, maar de wateren waren binnengekomen. Zijn hand klampte zich nog steeds vast aan de tafel, hij probeerde op te staan, zodat hij opnieuw kon zeggen: “Dit is Californië, we gaan de zee in. Dit is Californië waar we de zee in gaan. ‘Ik leek dit steeds weer te horen, wat uren leek, alleen die woorden.

Ze hielden het vol tot het laatste moment – ze riepen allemaal: “Ga naar de bergen – Dit is Californië. – We gaan de zee in.” Ik werd wakker. Het leek niet alsof ik had gedroomd. Ik ben nog nooit zo moe geweest. Een minuut of twee dacht ik dat het was gebeurd. Ik vroeg me af over twee dingen. Ik had niet alles gezien wat er met Fresno (zijn huis) was gebeurd en ik had niet ontdekt wat er met dat meisje was gebeurd. Ik heb er de hele ochtend over nagedacht. Ik ga morgen naar huis. Het was maar een droom. Het was niets meer.

Niemand in de toekomst op Hollywood Boulevard. gaat oorbellen dragen – en die baarden. Zoiets gaat nooit gebeuren. Dat meisje was zo echt voor mij – dat meisje met die twee kinderen. Het zal nooit gebeuren – maar als dat zo was, hoe kon ik haar dan vertellen (misschien is ze nog niet eens geboren) om weg te gaan van Californië als ze haar tweeling heeft – en ze kan niet op de Boulevard zijn. die dag. Ze was zo echt!

Het andere ding – die hamoperators – blijven zo hangen en zeggen hetzelfde: “Dit is Californië. We gaan de zee in. Dit is Californië. We gaan de zee in. Ga naar de bergen. Ga naar de heuveltoppen. Californië, Nevada Colorado, Arizona, Utah. Dit is Californië. We gaan de zee in. ‘Ik denk dat ik dat nog dagen hoor.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Coronavirus en de Bill Gates Foundation


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments