Amerika is gek geworden: een 79-jarige vrouw werd net veroordeeld tot gevangenisstraf voor het voeren van zwerfkatten

Amerika is gek geworden: een 79-jarige vrouw werd net veroordeeld tot gevangenisstraf voor het voeren van zwerfkatten

31 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

Om een ​​samenleving soepel te laten functioneren, moet de overgrote meerderheid van de mensen zich op zijn minst enigszins rationeel gedragen. Natuurlijk zullen er altijd uitzonderingen zijn, en dat begrijpen we, maar de meesten van ons werken in de veronderstelling dat de meeste mensen die we in ons dagelijks leven zullen tegenkomen zich niet als idioten zullen gedragen.

 Helaas is dat misschien niet langer een veilige veronderstelling. Terwijl onze samenleving letterlijk voor onze ogen degenereert, lijkt het alsof iemand de schuurdeuren heeft geopend en alle gekken eruit heeft laten. En de waarheid is dat “onze leiders” enkele van de beste voorbeelden van dit fenomeen zijn. Kijk maar eens naar enkele van de winnaars die we voor president hebben. Nogal wat van hen zijn veel beter gekwalificeerd voor het krankzinnige asiel dan voor het hoogste ambt in het land. Natuurlijk eindigt het niet bij onze politici. Overal in dit land lijkt het alsof mensen in machtsposities niet langer recht kunnen denken.

Als je hieraan twijfelt, overweeg dan eens wat er net is gebeurd met een 79-jarige vrouw in Ohio, Nancy Segula genaamd. Toen haar buurman vertrok, liet hij een paar katten achter en ze werden erg hongerig. Dus zou Segula hen voeden en voor hen zorgen, omdat ze niet wilde dat ze zouden lijden. Nou, uiteindelijk kwam een ​​van haar buren hier achter en de dierenverzorger heette …

“Het begon in 2017 toen ik zwerfkatjes voerde. Ik had vroeger een buurman die een paar katten had en hij vertrok dus hij verliet ze, ‘zei Segula. “Ik zou ze altijd voeren en voor ze zorgen omdat ik me zorgen om hen maakte en ik ben een kattenliefhebber. Toen mijn buren er overstuur van raakten, belden ze de dierenverzorger. ‘

Ze kreeg haar eerste citaat in 2017.

Segula was niet van plan de lijdende katten in de steek te laten, en dus bleef ze maar voeren, en de buren bleven de dierenverzorger roepen.

Na verloop van tijd ontving ze in totaal vier citaten.

Helaas vereiste het meest recente citaat dat ze voor de rechtbank moest verschijnen, en toen ze dat deed, veroordeelde een rechter haar tot 10 dagen gevangenisstraf …

Haar laatste citaat vereiste dat ze vorige week voor Magistrate Jeffrey Short verscheen. Hij veroordeelde haar tot 10 dagen in de gevangenis van Cuyahoga County.

‘Ik kon niet geloven wat mijn moeder me vertelde. Ze krijgt 10 dagen in de gevangenis van de provincie, ik kon het niet geloven, ‘zei Dave Pawlowski, haar zoonzoon. ‘Ik weet zeker dat mensen horen wat er in die gevangenis in de binnenstad gebeurt. En gaan ze mijn 79-jarige moeder daarheen laten gaan? ‘

Ernstig?

Is dit wat onze samenleving is geworden?

Een 79-jarige vrouw in de gevangenis zetten voor het voeren van zwerfkatten is keihard gek, maar deze rechter in Ohio doet het eigenlijk.

Lees ook:  Tucker Carlson complot-theorie: Kamala Harris zal je een COVID-19-vaccin weigeren als je geen 'bepaalde kleur' ​​hebt

Gaan we alle senioren die katten voeren in de gevangenis stoppen? Als dat zo is, hebben mijn ouders allerlei problemen, omdat ze zwerfkatten al vele, vele jaren voeren.

Medelijden hebben met mensen in nood mag nooit tegen de wet zijn. In eerdere artikelen heb ik geschreven over hoeveel grote steden in Amerika nu wetten aannemen tegen het voeden van daklozen .

Nou het spijt me – als ik iemand in nood zie en ik die persoon wat eten wil geven, zal geen wet me ervan weerhouden.

Laat me even schakelen en een ander voorbeeld delen van de gekte die Amerika doorkruist.

De afgelopen dagen heeft de politie in Pennsylvania een vrouw gearresteerd die betrapt is op urineren op de aardappelen in haar plaatselijke Wal-Mart. Het volgende komt rechtstreeks van de West Mifflin Borough Police Department …

Op 25 juli 2019 om 08:41 uur reageerde een politieman van West Mifflin op Walmart in West Mifflin voor een aangifte van crimineel onheil. De officier werd opgewacht door een Walmart Loss Prevention-functionaris die het volgende incident meldde.

De LPO werd door een medewerker geïnformeerd dat hij de dag ervoor urine op de vloer bij de aardappelen in de productieruimte opmerkte. De LPO trok vervolgens een video met een vrouw om ongeveer 22:10 uur op 24 juli 2019 die in de aardappelbakken urineerde. De LPO meldde het incident vervolgens bij de politie van West Mifflin.

De rechercheurs van de West Mifflin Police Department onderzochten het incident en konden de acteur identificeren als Grace Brown en contact met haar opnemen. Mevrouw Brown en haar advocaat kwamen naar het station waar ze zichzelf identificeerde als de persoon die op de aardappels urineerde.

Wie ter wereld zou zoiets doen?

Misschien moest ze echt weg, en misschien realiseerde ze zich niet dat Wal-Mart toiletten heeft.

Maar het is waarschijnlijk veel waarschijnlijker dat deze vrouw een uiterst verontrustende nieuwe trend volgde die op sociale media is ontstaan. Volgens CNN begon het oorspronkelijk met ijs …

Het is gewoon grof.

Mensen gaan supermarkten binnen, openen willekeurig een bak ijs, likken de bovenkant, zetten het terug in de vriezer en lopen dan gewoon weg. Oh, en toen plaatsten ze een video van het hele groteske scherm op sociale media zodat iedereen het kon zien.

De #IceCreamChallenge, zoals het nu wordt genoemd, is slechts een van de vele trends in de sociale media in de afgelopen paar jaar waarbij mensen (meestal jongeren) dubieuze dingen deden en online documenteerden.

Maar sinds die tijd heeft deze ‘uitdaging’ zich uitgebreid naar allerlei andere consumentenvoedingsmiddelen. Hoe walgelijker iemand kan zijn als ze voedsel verontreinigen, hoe meer opvattingen en likes ze krijgen op hun sociale mediaprofielen, en dat is blijkbaar het doel.

Natuurlijk is dit weer een teken dat Amerika aan het ontaarden is in een “idiocratie”, omdat je een idioot zou moeten zijn om te denken dat het vervuilen van voedsel in een supermarkt een goed idee is, en je zou een idioot moeten zijn om te worden vermaakt door te kijken naar iemand anders die dit doet.

Onnodig te zeggen dat ik niet erg optimistisch ben over de toekomst van dit land , en ik zou graag iemand horen overtuigen dat we dingen snel kunnen omdraaien.

Omdat onze natie nu letterlijk helemaal gek lijkt te worden, en het wordt erger met elke dag die voorbijgaat.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Drie miljoen mensen hebben het gezien, maar alles aan de corona-video van Ken Jebsen is verkeerd

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  RECHTERS IN NEDERLAND WORDEN GEWAARSCHUWD VOOR DE GUILLOTINE
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments