Frankfurt treinmoord: Heeft Merkel bloed aan haar handen

Frankfurt treinmoord: Heeft Merkel bloed aan haar handen

31 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

Duitsland is in shock na de gruwelijke moord op een achtjarige jongen die in Frankfurt voor de trein werd geduwd. En Angela Merkel? Op het moment dat de stoffelijke resten worden geborgen, gaan zij en haar man – alsof er niets gebeurd is – in een helikopter van de federale politie (die eigenlijk de grenzen moet beveiligen) op vakantie. Casual en relaxed.

Duitsland, een land waar je goed en graag leeft. Deze vaak aangehaalde zin zou ook van toepassing moeten zijn op de vermoorde 8-jarige jongen, die deze week voor de trein werd geduwd. Nu kan het niet meer, zoals zo vaak het geval is. We zien hier opnieuw een dramatisch geval in een lange reeks van misdaden door migranten, die door de mainstream media en politici standaard worden verzwegen.

Ditmaal is het de dood van een kind, een nooit te overwinnen pijn die de verwoeste en getraumatiseerde ouders en familieleden hun hele leven zullen moeten meetorsen.

In dit land is de veiligheid in openbaar lokaal en langeafstandsverkeer is volledig ingestort. In het bijzonder blijken vooral de stations criminaliteitsprioriteiten. Vanuit de regering wordt natuurlijk ontkend dat dit iets te maken kan hebben met het openen van de grenzen en het massaal importeren van migranten.

De Duitse overheid heeft volledig gefaald ondanks duidelijke problemen. Nu werd dan het hoofd van een kind afgesneden en de darmen lagen overal, als je Facebook gelooft. De moeder van het kind zal waarschijnlijk geen toekomst meer hebben en de willekeurige toeschouwers zullen hun leven lang worden geplaagd door nachtmerries. De mainstream media verhullen het walgelijke karakter van de recente Afrikaanse “verrijking”, terwijl ze alles op dit punt schandalig onder het tapijt vegen. De gruwelijke foto’s zal de bondskanselier ongetwijfeld niet te zien krijgen…. daar zorgen haar secundanten wel voor.

Lees ook:  Katapulterende Russisch-bemoeizuchtige propaganda

Terwijl Angela Merkel op de beruchte Chemnitz-video, waarin een Duitser een migrant een paar meter in het openbaar met grote verontwaardiging achterna liep, had gereageerd, en uiteindelijk zelfs het hoofd van het Bundesverfassungsschutz zijn hoed moest afzetten, is van de kanselier naar de griezelige genocide van Frankfurt geen mening, geen activiteit, geen tekenen va leven waar te nemen. In plaats van naar Frankfurt te vliegen, de ouders en familie te steunen en haar medeleven te betuigen, vloog Merkel met een helikopter naar het zuiden: op vakantie naar Zuid-Tirol.

Over een dubbele moraal gesproken! De moord in Frankfurt heeft heel Duitsland geschokt. Maar waar zijn de duidelijke en expliciete woorden van Merkel? Wat je momenteel wel over Merkel leest?

Dit hier:

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren“Diner met rode wijn – Merkel geniet met haar gezelfschap van haar zomervakantie” [Merkur],
“Na Bayreuth komt Zuid-Tirol: kanselier neemt afscheid voor een wandelvakantie” [Bunte],
“Op naar het zuiden” [Der Spiegel],
“Eerste foto’s van vakantie: Merkel geniet van een pauze” [Bild],  enzovoort.

Dit zijn de krantenkoppen over Merkel, terwijl Duitsland rouwt om de op brute wijze vermoorde achtjarige jongen.
De kleine jongen zou ook vast graag op vakantie zijn gegaan…..

Lees ook:  Greta's Thunberg PR-team maakt fouten

 

Merkel kijkt wel uit om zijn ouders te confronteren met de gevolgen van haar beleid en aan hen uit te leggen dat hun geliefde kind een onschuldig slachtoffer was van het onbegrepen concept van tolerantie van de politieke elites, onder háár leiding. Zou zij elke dag als ze in de spiegel kijkt denken aan Mia uit Kandel, Maria uit Freiburg en nu dan deze 8-jarige jongen, die allemaal uit hun leven zijn gehaald, omdat zij de door de staat getolereerde anarchie, de chaos tot een politiek principe heeft gemaakt?

We hebben het vaker gezegd: Merkel is een ijskoude neocommuniste en die zou haar vakantie nooit onderbreken omdat een Duits kind door een migrant voor de trein wordt gegooid. Immers: in het verleden ontbraken ook altijd “troostende woorden” voor familieleden van gedode autochtone Duitsers, die door migranten zijn vermoord. En met elke dag één of meerdere slachtoffers is dat aantal al aardig opgelopen. Maar in het openbaar treurt ze maar al te graag (en snel) om elke migrant die om een of andere reden naar de andere wereld gaat. Daarom wordt zij inmiddels door velen de immigrantenkanselier genoemd en gaat ze als zodanig vast ook de geschiedenis in.

De Duitse bevolking is in shock maar inmiddels begint in de politiek de steeds terugkerende, voortdurende beweging van de opwinding te draaien. Nu is er nog ontzetting en verontwaardiging met kant-en-klare condoleances, morgen gaat het politieke debat hierover, in de komende dagen is er dan nog de wake (voor de bühne) en demonstraties over de tragische dood van het slachtoffer en aan het einde van de week volgt dan de discussie over een politieke radicalisering van de bevolking.

Lees ook:  De grenzen van de witte identiteitspolitiek van Trump

In al die jaren na Merkel’s “wir schaffen das” is er niets veranderd. Na de gebeurtenissen op oudejaarsavond 2016 in Keulen vroeg de Frankfurter Allgemeine: “Wat zijn de gevolgen na het besef dat deze mannen, die door de politie werden beschreven als dronken, ongeremd en gewelddadig, volgens ooggetuigenverslagen afkomstig waren uit Noord-Afrika of de Arabische wereld?”
Misschien maken we nog mee dat, ter nagedachtenis aan de toenmalige aanbeveling van de burgemeester van Keulen Henriette Reker, om op openbare plaatsen voor de veiligheid een “armlengte” afstand tot vreemden te bewaren, bij onze oosterburen voortaan wordt geadviseerd “meerdere armlengtes” te hanteren?Comments

comments