Met Trump die er in 2020 onverslaanbaar uitziet, bereidt Dems Michelle Obama voor op weesgegroetjes

Met Trump die er in 2020 onverslaanbaar uitziet, bereidt Dems Michelle Obama voor op weesgegroetjes

31 juli 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

Met nieuwsgierige timing promoot de reguliere mediamachine de voormalige First Lady als beroemdheid, rockster en heilige met meer publieke fanfare dan zelfs de almachtige Oprah. Wordt Michelle Obama voorbereid als de laatste poging van de Democraat om Trump in 2020 van zijn plaats te krijgen?

Zonder toevlucht te nemen tot Google, wie is Seth Moulton, Wayne Messam of Joe Sestak? Hoe zit het met Michael Bennett, John Delaney en Steve Bullock? Opgeven? Ze zijn enkele van de 25 Democratische kandidaten die een kans willen hebben om hun partij in 2020 naar de overwinning te leiden tegen de schijnbaar niet te stoppen Donald Trump. En hoewel er meer vertrouwde namen op de Democratische bank verschuiven, waaronder Joe Biden, Elizabeth Warren, Kamala Harris en Bernie Sanders, maakt wat er al bekend is over deze kandidaten alleen maar dat iemand meer wil weten over de Moultons, Messams en Bullocks out er.

Met andere woorden, in een tijdperk van identiteitspolitiek kampen de Democraten met een identiteitscrisis met een totaal gebrek aan doel en karakter. Afgezien van hun collectieve woedeaanvallen tegen Donald Trump – die zij begrijpen kan alleen worden verslagen door beschuldiging of ontvoering door buitenaardse wezens – missen de Democraten een verenigende verzamelkreet die niet op een of andere manier verbonden is met het Kremlin.

Ondertussen heeft het eerstejaars bratpakket dat de Democratische gelederen is geïnfiltreerd in de personen van Alexandrië Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Ayanna Pressley en Rashida Tlaib de politieke doelpalen zo ver naar links geduwd dat gemodereerde partijen in een andere tijdzone leven. En wanneer ze niet bezig zijn met het herschrijven van het spelboek midden in de actie, vallen ze hooggeplaatste leden van hun eigen partij aan. Deze politieke onbekwaamheid stelt de hele Democratische Partij bloot aan de wilde Trump-aanvallen van Trump, waardoor ze zich klauteren om alles te verdedigen, van valse beschuldigingen van racisme tot de (betreurenswaardige) toestand van Baltimore.

Charlie Kirk on Twitter

Did you know: The last three mayors of Baltimore have all stepped down or been forced out of office for corruption All three were Democrats See a pattern? 🤔

Slechts één bekende persoon is grotendeels de modder en het bloed van het lopende spektakel gespaard gebleven, en die ogenschijnlijk onsterfelijke is Michelle Obama, vers van een landelijke boekentournee waar ze, om de Guardian te citeren , “stadions vulde” terwijl ze nog steeds de tijd om verrassing gastheer te spelen bij de Grammy Awards. Niet slecht voor een vrouw wiens eerdere claim op roem – naast trouwen met kinderen, aan de eerste zwarte president van Amerika – het Amerikaanse schoollunchprogramma opknapte, dat moet worden gezegd, flunkende cijfers van het studentenlichaam verdiend . Maar laten we de oude geschiedenis een mooi sprookje niet laten verpesten.

De voormalige First Lady is erin geslaagd zo ver boven het stomende, stinkende moeras te blijven dat ze nu wordt gehyped als een hete politieke handelswaar op zich. Iedereen die verrast is door die informatie heeft geen aandacht besteed.

‘Ze is op dit moment een rockster. Ze is nu een politieke beroemdheid,”Lissa Muscatine, mede-eigenaar van Politics and Prose boeken in Washington, DC en in het verleden speechschrijver voor niemand minder dan Hillary Clinton, gutste aan de Britse tabloid.

Ondertussen, ondanks plechtige verklaringen dat ze geen interesse heeft in een politieke carrière, doen zulke bescheiden weigeringen – zoals Obama zeker begrijpt – zelden de ware politieke ambities van een persoon. En voor degenen die naar Michelle’s schamele politieke ervaring wijzen als een reden om haar van verdere overweging te diskwalificeren, hoeven alleen maar naar de eigen glans van haar man te kijken om te begrijpen dat dat argument niet veel betekent. De mainstream media zijn tenslotte de ultieme kingmaker en hebben het laatste woord over het politieke potentieel van een persoon, het promoveren of vernietigen van een kandidaat naar eigen goeddunken. En vergis u niet; de reguliere media kunnen geen genoeg krijgen van hun schat Michelle.

Lees ook:  Sylvana raadt aan: ‘In godesnaam, noem Baudet een fascist, want dat is hij!’

In juli werd de betere helft van Barack Obama in een peiling van het marktonderzoeksbureau YouGov gerangschikt als ‘de meest bewonderde vrouw ter wereld’ . Precies wat ze heeft gedaan om een ​​dergelijke wereldwijde achting te rechtvaardigen, werd nooit op afstand uitgelegd, maar het was genoeg om Oprah Winfrey, actrice Angelina Jolie en zelfs koningin Elizabeth II, die genoegen moest nemen met de vierde plaats, te verslaan. Natuurlijk hebben dergelijke lijsten weinig betekenis, afgezien van informeel gebabbel rond de waterkoeler op sociale media. Wat het wel aantoont, is dat Michelle Obama zich nooit zorgen hoeft te maken over een vijandige media als ze besluit voor een presidentiële run.

Vergelijk als voorbeeld de manier waarop de liberale media verslag uitbrachten over Ivanka Trump toen ze op de G20-top in Osaka, Japan, met haar vader verscheen. Tijdens een pauze in de beraadslagingen waren wereldleiders verzameld in een informeel gesprek toen Ivanka zich bevond in aanwezigheid van de Franse president Emmanuel Macron, de Britse premier Theresa May, de Canadese premier Justin Trudeau en Christine Lagarde, het Franse hoofd van de internationale Monetair Fonds. Toen ze in het bijzijn van deze mondiale powerbrokers een opmerking riskeerde, was de reactie van de media, zoals je zou verwachten, alle dingen in overweging genomen.

Een denigrerende Tweet van Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) vatte de reactie misschien het beste samen.

Alexandria Ocasio-Cortez on Twitter

It may be shocking to some, but being someone’s daughter actually isn’t a career qualification. It hurts our diplomatic standing when the President phones it in & the world moves on. The US needs our President working the G20. Bringing a qualified diplomat couldn’t hurt either. https://t.co/KCZMXJ8FD9

Als een gedachte-experiment, overweeg hoe de media het verhaal zouden hebben gesponnen als een vrouw, vooral een minderheidsvrouw, zoals Michelle Obama, de gesprekspartner was geweest bij dezelfde wereldwijde pow-wow in tegenstelling tot de dochter van Trump. Maar ik dwaal af.

Vorig jaar vertelde een artikel in de Hill de lezers precies wat ze wilden dat ze geloofden: Michelle Obama is een “Dem rockster” die velen willen zien “rennen voor het presidentschap”. Nogmaals, de vraag: op welke gronden? Waarom zoveel opwinding over een vrouw die zo weinig te bieden heeft qua politiek inzicht en ervaring? Het artikel enthousiast met een vage, betekenisloze uitleg.

“Terwijl het land meer versplinterd lijkt dan ooit, geeft Obama’s ambitieuze toon de voormalige presidentsvrouw een hoge morele positie binnen de partij en het Amerikaanse leven. Het is een soortgelijke toon die Obama gebruikte in haar tijd als first lady, toen ze grotendeels probeerde de politieke prutsen aan haar man over te laten, gericht op de gezondheid en voeding van kinderen en het helpen van militaire families. “

De media waren echter net aan het opwarmen. Om te bewijzen dat ze geen grapje maken, interviewde niemand anders dan de hertogin van Sussex Michelle Obama voor het septembernummer van het Britse tijdschrift Vogue. Ja, je leest het goed. Meghan Markle, die optreedt als de allereerste gastredacteur van het ‘invloedrijke septembernummer’, interviewde Obama, vermoed ik, want dat is precies wat een hertogin doet tussen het bezoeken van verschillende landgoederen en paardensportevenementen.

Nog steeds niet overtuigd dat de Democraten en hun media-tekortkomingen iets van plan zijn? De Vogue-editie, getiteld ‘Forces for Change’ – die doet denken aan de versleten ‘Hope and Change’-bumpersticker van weleer? – schijnwerpers van 15 invloedrijke vrouwen, waaronder voormalig first lady Michelle Obama en premier Jacinda Ardern, Nieuw-Zeeland.

Dus wat is het op dit punt? Gewoon veel mediahype voor een voormalige First Lady genaamd Michelle Obama, of meer hoop dat zij de enige democraat is met de door de media gegenereerde stermacht, om Donald Trump te onttronen?

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  De bevolking van Barcelona gooien massaal hun vuilniszakken op straat


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments