Zijn we alleen? Bijna 400.000 mensen hebben zich aangemeld voor Facebook-evenement om Area 51 te ‘bestormen’ en ‘aliens te zien’

Zijn we alleen? Bijna 400.000 mensen hebben zich aangemeld voor Facebook-evenement om Area 51 te ‘bestormen’ en ‘aliens te zien’

31 juli 2019 0 Door Indignatie redactie

Als je je ooit hebt afgevraagd of we alleen zijn in de Melkweg, ben je geen vreemde ruimte.

Meer dan 379.000 mensen hebben zich aangemeld voor een Facebook-evenement om Area 51 in het zuiden van Nevada te plunderen in een poging om “ze buitenaardse wezens te zien”. Nog eens 396.000 respondenten markeerden zichzelf als “geïnteresseerd” op de evenementenpagina vanaf donderdagavond.

Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us

Causes event in Amargosa Valley, NV by Shitposting cause im in shambles and 2 others on Friday, September 20 2019 with 1.4M people interested and 2M…

“Als we [N] aruto rennen, kunnen we ons sneller bewegen dan hun kogels,” zegt de beschrijving van de gebeurtenis, een humoristische verwijzing naar een Japans mangakarakter dat bekend staat om te rennen met zijn armen naar achteren gestrekt en zijn hoofd naar voren.

De pagina nodigt respondenten uit om 20 september bijeen te komen in het Area 51 Alien Center, een combinatiediner, supermarkt en bordeel in Amargosa Valley, Nevada, ongeveer 90 mijl van Las Vegas.

Hoewel het evenement maanden duurt, zijn gebruikers van sociale media al begonnen te speculeren over wat er in de hooggeclassificeerde luchtmachtfaciliteit in de woestijn van Nevada zou kunnen zijn.

De faciliteit is al lang het onderwerp van samenzweringstheorieën, met veel speculaties dat het de schuilplaats van de overheid zou kunnen zijn voor geheimen over buitenaardse wezens en UFO’s.

Lees ook:  De meeste veteranen zeggen dat Amerika's oorlogen een verspilling zijn. Niemand luistert naar hen.

Maar degenen die hopen op een buitenaardse waarneming willen misschien ergens anders kijken – Nevada staat op de 13e plaats in het land voor onverklaarbare waarnemingen van vliegtuigen. De staat Washington stond eerst op de lijst.

En wat aliens betreft, er zijn vreemdere dingen gebeurd – een incident van 25 jaar geleden waarbij honderden mensen meldden dat ze UFO’s langs Lake Michigan hadden gezien, is nog steeds niet opgelost.

De organisatoren van het evenement zijn misschien niet zo enthousiast om te ontdekken of de waarheid daar is, hoewel: Een bericht op de pagina met een “spelplan” voor het evenement bevatte een disclaimer onderaan.

“Hallo Amerikaanse overheid, dit is een grapje en ik ben niet van plan dit plan verder te zetten”, schreef een Facebook-gebruiker met de naam Jackson Barnes.

“Ik ben niet verantwoordelijk als mensen besluiten om gebied (sic) 51 daadwerkelijk te bestormen.”

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  Een leger om te huren: Trump wil geld verdienen door Amerikaanse soldaten te verhuren

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Lees ook:  The Hell of Working bij Trump's Nieuwe Favoriete Network

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments