Econoom: Jeffrey Epstein wordt vermoord in de gevangenis om de ‘elites’ te beschermen die medeplichtig zijn aan zijn misdaden

Econoom: Jeffrey Epstein wordt vermoord in de gevangenis om de ‘elites’ te beschermen die medeplichtig zijn aan zijn misdaden

1 augustus 2019 1 Door Indignatie redactie

Econoom Martin Armstrong voorspelt dat Jeffrey Epstein nooit een proces zal zien omdat hij in de gevangenis zal worden gedood om verbindingen te verbergen met machtige mensen die medeplichtig zijn aan zijn misdaden tegen sekshandel. 

Armstrong merkt op dat Epstein wordt gehuisvest in de “10 South” -eenheid in NYC, ook bekend als “the hole” of “America’s Guantanamo”, waar terroristen worden gehouden “om ze af te sluiten van de wereld zonder regelmatige toegang tot bezoeken of telefoons . ”

De omstandigheden daar zijn zo slecht dat zelfmoorden door wanhopige federale gevangenen niet ongewoon zijn.

“Gevangenen worden vaak gedood door anderen als een dekmantel, zodat de overheid hen de schuld kan geven, maar vreemd genoeg slagen ze erin een soort deal te krijgen”, schrijft Armstrong, suggererend dat Epstein’s celgenoot Nicholas Tartaglione, die de doodstraf krijgt voor vier drugsgerelateerde moorden, zal “nooit de doodstraf ondergaan” omdat hij medeplichtig is aan of een oogje dichtknijpt voor Epstein’s “zelfmoord”.

“Ofwel Epstein wordt dood aangetroffen en claimt zelfmoord omdat hij spijt heeft, of hij zal een deal sluiten en daarna waarschijnlijk dood worden gevonden voor een hartaanval. Ik zou geschokt zijn als er NOOIT een openbare rechtszaak zou zijn toegestaan, ‘voegde hij eraan toe in een voorspelling die werd gedaan voordat bleek dat Epstein ernstig gewond was in de gevangenis in wat sommige rapporten beweerden dat het een zelfmoordpoging was. 

Zoals we eerder meldden, een advocaat voor een van de slachtoffers van Jeffrey Epstein, vreest dat er een “hit” is uitgezet in het leven van Epstein en gespeculeerd over de vraag of Epstein zou “overleven” om zijn aanstaande proces te maken. 

VRAAG: Denkt u dat Jeffrey Epstein ooit voor de rechter zal komen?

Lees ook:  Baanbrekende uitspraak van het EVRM: Spanje kan migranten onmiddellijk naar Marokko uitzetten

ANTWOORD: OP GEEN MANIER !!!!!! Ten eerste, als de rechtbank eerlijk was, zou hij op borgtocht moeten zijn, waar hij aanbood 24 uur bewakers te betalen, een armband te dragen en zijn paspoort in te leveren. Er was geen manier waarop hij had kunnen vluchten en dit zou hem in staat hebben gesteld om veilig te zijn. Door hem in MCC te gooien, weet je zeker dat (1) er nooit een eerlijk proces zal zijn en (2) hij een deal moet sluiten of (3) hij op de een of andere manier zal worden gedood. Epstein zal zichzelf ophangen, zo zullen ze zeggen, of worden gedood door een medegevangene die de schuld voor de tijd van zijn bieding neemt.

Geen geval met een hoog profiel mag NOOIT worden berecht waar dingen die de regering niet wil onthullen ooit openbaar kunnen worden. De Death in Custody Reporting Act van 2000 , die vergelijkbare gegevens van staten verzamelde, is in 2006 verlopen, dus het is bijna onmogelijk om gegevens te krijgen over zelfs hoeveel gevangenen zelfmoord plegen, niet minder onder welke voorwaarde ze vastbesloten zijn zelfmoord te zijn in plaats van strategische moorden.

Ofwel Epstein wordt dood aangetroffen en claimt zelfmoord omdat hij spijt heeft, of hij zal een deal sluiten en daarna waarschijnlijk dood worden gevonden voor een hartaanval. Ik zou geschokt zijn als er NOOIT een openbare rechtszaak zou zijn toegestaan.

Lees ook:  De Britse prins Andrew heeft "nul-samenwerking" verstrekt aan de Amerikaanse onderzoekers

Opmerking: Toen ik dit schreef, was er nog geen nieuws. Vervolgens werd Epstein bijna dood in zijn cel gevonden met verwondingen aan zijn nek . Ze weigeren, zoals altijd, uit te leggen wat er plaatsvond, bewerend dat ze niet zeker weten of hij werd aangevallen of een zelfmoordpoging was. Hij zit in het gat. Als hij niet alleen was, roept dat vragen op. Maar zodra iemand als deze in MCC wordt gegooid, heeft hij weinig kans om te overleven.

Conservatieve commentator Ann Coulter vroeg dat het Bureau of Prisonons Jeffrey Epstein naar een Super Max-faciliteit verhuisde zodat “de mensen die hem dood willen hebben” hun medeplichtigheid aan zijn misdaden met betrekking tot mensenhandel niet kunnen verbergen. 

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

Lees ook:  Oplopende spanningen in aanloop naar Thanksgiving

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments