Moslims worden wakker met het feit dat vaccins zijn gemaakt van vuile dierlijke ingrediënten … en ze eisen “Halal” -vaccins

Moslims worden wakker met het feit dat vaccins zijn gemaakt van vuile dierlijke ingrediënten … en ze eisen “Halal” -vaccins

1 augustus 2019 1 Door Indignatie redactie

Elke arts die beweert dat het veilig is om vreemde dierlijke eiwitten in het spierweefsel van een levende mens te injecteren, liegt. Het is eigenlijk heel gevaarlijk en kan ernstige allergische reactiesen auto-immuunziekten veroorzaken. 

Toch bevatten tegenwoordig veel vaccins, waaronder de ‘neusgriepvaccins’, viraal geïnfecteerd dierlijk weefsel en met bacteriën geïnfecteerde cellen van honden, varkens, kippen, koeien en kalveren, adelaars, Afrikaanse groene apen en ja, menselijke abortussen. Dan is er gelatine, die gereduceerd is (denk aan extreem ingekookte) dierenhuiden, spieren, kraakbeen, hoeven, huiden en andere lichaamsdelen die niet als “vlees” kunnen worden verkocht.

In Engeland wordt van elk kind tussen de leeftijd van 2 en 10 jaar “verwacht” dat het het vaccin tegen neusgriep krijgt, omdat het deel uitmaakt van de inspanningen van de regering om de massa’s ziek te maken voor winst op de korte en lange termijn, net als in de VS Moslims in Engeland maken bezwaar tegen deze krankzinnige praktijk en verklaren dat het niet is toegestaan ​​(of “halal”) door hun religieuze praktijken volgens de islamitische wet (om nog maar te zwijgen van het is zeer onnatuurlijk).

Kortom, deze islamitische ouders willen geen vuile vaccins, wat betekent dat vuile vaccins, het immuunsysteem van hun kinderen binnendringen. Ze weten beter, en we hebben het hier niet alleen over de artsen.

Het woord komt van moslimmedici en wetenschappers , en ze zijn niet de enige intelligente mensen ter wereld die WETEN dat de meeste vaccins gevaarlijke en experimentele ingrediënten bevatten die afkomstig zijn van de ziekste dieren op aarde – dieren die genetisch gemodificeerde voedselorganismen eten, worden geïnjecteerd met antibiotica en synthetische hormonen, worden misbruikt en gemarteld en onmenselijk geslacht voor voedsel en vaccins.

Lees ook:  Bill Gates: Noem de behandeling van Trump tegen coronavirus-antilichamen geen ‘remedie’

Vuile, zieke CAFO-dieren worden omgezet in gelatine voor vaccins

Wil je schone vaccins? Je zult ze nergens vinden. Je kunt erom vragen en je zou een vaccin zonder conserveermiddel kunnen krijgen, of een vaccin zonder gelatine van varkensvlees, maar het zal niet schoon zijn – niet bij lange na (excuseer de woordspeling). De grieppropagandisten zullen liegen en je in elk geval vertellen dat de gelatinevrije vaccins “minder effectief” zijn om je te proberen in te praten over de “ziekte” die ontstaat door het krijgen van griepvaccins, of ze nu zijn geïnjecteerd, neusspray of “conserveermiddelvrij”. ”

Artsen over de hele wereld gebruiken elk excuus in het boek om elk vreemd ingrediënt, zware metalen toxine, antibioticum en dodelijk diervirus te rechtvaardigen om hun patiënten ervan te overtuigen dat alle vaccins altijd “veilig en effectief” zijn en dat elk “risico het voordeel waard.

Vuile medicijnen in de vorm van vaccins afgewezen door iedereen die de WAARHEID kent over de verraderlijke ingrediënten

Ben je vegetarisch of veganistisch? Je hoeft geen Amish, joods, boeddhistisch of hindoe te zijn om gevaarlijke rundvleesderivaten en dodelijke varkensvirussen (denk aan Circovirus in de Rotavirus vax hier) uit je bloed te houden en organen te reinigen. Vaccins bevatten meestal een vorm van geïnfecteerde gelatine die ook genetisch gemodificeerde organismen bevat. Onderdelen van varkens (varkens) en runderen (koeien) zijn de meest populaire soorten en worden gebruikt om te voorkomen dat vaccins beschadigd raken door hitte of vriesdrooglaboratoriumtechnieken.

Er zijn plantaardige derivaten die de hele vaccinindustrie zou kunnen gebruiken in plaats van deze gevaarlijke vreemde dierlijke eiwitten en verminderde lichaamsdelen. Waarom doen ze dat niet? Welnu, dat antwoord is eenvoudig. Vaccins zijn niet echt bedoeld om te voorkomen dat mensen ziekten oplopen of verspreiden.

Het belangrijkste doel van vaccins is het creëren van gezondheidsschade op lange termijn voor een van de meest geheimzinnige, krachtige en lucratieve industrieën op de planeet. Er zijn alternatieven voor kwik als conserveermiddel , maar kwik is goedkoop en nogmaals, de missie gaat NIET over veiligheid en werkzaamheid. Daarin ligt ‘de wrijving’ – en we hebben het niet over de wrijving wanneer de verpleegster een met alcohol doordrenkte wattenbolletje op de arm van uw kind wrijft voordat hij bekende neurotoxines en carcinogenen injecteert.

 

Lees ook:  Wetenschappelijk bewijs dat het griepvaccin de griep verspreidt
Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Deze week komen er nog vijf asteroïden binnen, maar NASA waarschuwt voor een naderende flyby dichterbij dan de MAAN
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments