Het rijk komt voor Tulsi Gabbard de nieuwe hoop van de VS

Het rijk komt voor Tulsi Gabbard de nieuwe hoop van de VS

2 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Het tweede debat onder de hoopvolle democraten was opmerkelijk om twee dingen. Het gebrek aan gemeenschappelijk fatsoen van de meesten van hen en Tulsi Gabbard’s immense, carrière-einde aanval op Kamala Harris’ (D-Deep State) record als advocaat-generaal in Californië.

Harris kwam uit het eerste debat, de duidelijke winnaar en Gabbard sneed haar op maat met een van de beste minuten van politieke televisie sinds Donald Trump tegen Hillary Clinton zei: “Omdat je in de gevangenis zit.”

Gabbard’s verwijdering van Harris was zo perfect en haar slotverklaring over het onverantwoordelijke karakter van het buitenlandse beleid van de Trump-administratie was zo krachtig dat ze actief moest worden onderdrukt op Twitter.

En binnen enkele minuten na het debat eindigden de media en de politieke machines in overdrive om haar uit te smeren als een Russische agent, een Assad-apoloog en een favoriet van alt-right.

Nu mensen, laat me je iets vertellen. Ik schrijf en praat veel over Gabbard en degenen aan de rechterkant van mij zijn echt sceptisch over het feit dat ze een soort plant is voor Israël of de gevestigde orde. Als ze er echt een van was, zou ze niet hebben gestemd met 1% die aan dat debat deelnam.

Ze zou zijn gepromoot als de sterkste competitie van Harris en diende als coöperatie voor Harris.

Dat is niet wat er is gebeurd.

Nee, het feit dat Gabbard net zo gemeen en ongegrond wordt besmeurd als ze is door alle juiste mensen, zowel links als rechts, is al het bewijs dat je nodig hebt dat ze 1) de echte deal is en 2) ze zijn bang voor haar .

Wanneer Lindsey Graham na een debat twee keer over Tulsi Gabbard tweet , wanneer de neocons vanWashington Post zoals Josh Rogin haar aanvallen , weet je dat ze hun slipje in een bos hebben.

Je verwacht het uiteraard van het Harris-kamp. Maar als het rechtstreeks afkomstig is van mensen zoals Navid Jamali (dubbelagent, marine-inlichtingendienst, MSNBC-medewerker), weet je dat het rijk zich zorgen begint te maken.

Naveed Jamali on Twitter

Like Jill Stein and Donald Trump, Gabbard is counting on Russian support. This is why she won’t criticize Assad. This is what we’ve become. An election rife with foreign influence. This is how they attack our election security, not by hacking, but by doing this. https://t.co/delzVncET1

Gabbard krijgt nu de Ron Paul-behandeling. Het zal alleen vanaf hier intensiveren. Ze zullen haar achterna komen met alles wat ze hebben.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Twee gejuich voor de Never Trumpers: ze spreken zich nu tenminste uit

In de afgelopen week heeft ze Kamala Harris op de nationale tv vernietigd, Google aangeklaagd voor verkiezingen en ondertekend op het wetsvoorstel van Thomas Massie (R-KY) om de Federal Reserve te controleren. Wat doet ze volgende week, de drugsoorlog beëindigen?

Tulsi Gabbard is weliswaar een werk in uitvoering. Maar wat ik in haar zie, is iets dat heel bijzonder kan zijn. Ze is jong genoeg om zowel hartstochtelijk moedig als bereid te zijn om te gaan waar de waarheid haar brengt.

En die waarheid heeft haar gebracht waar Democraten al meer dan veertig jaar bang voor zijn geweest: het Amerikaanse rijk.

De hele tijd dat ik opgroeide, was sociale zekerheid het derde spoor van de Amerikaanse politiek. Dat was, net als zoveel andere parels van wijsheid, onzin.

Het echte derde spoor van de Amerikaanse politiek is imperium. Elke kandidaat die publiekelijk tegen het rijk is, is de vijand van niet alleen de staat, het zijn quislings in de media, de bedrijven die ervan profiteren en de partijmachines van zowel de GOP als de DNC.

Dat is de misdaad van Gabbard. En het is de enige misdaad die ertoe doet.

Wanneer het rijk aan de lijn is, sluiten links en rechts in de VS de rijen en verenigen zich tegen de dreiging. Het goede nieuws is dat ze alleen maar hun zielige Rusland bashen en een beroep doen op hun autoriteit op buitenlands beleid.

Trouwens, buitenlands beleid dat de meeste mensen in Amerika eerlijk gezegd verachten.

En de reactie op haar optreden tijdens het tweede debat was net zo voorspelbaar als de opkomende zon in het oosten. Het is ook gemakkelijk tegen te gaan. Gabbard zal vanaf hier een zware strijd tegemoet gaan en we zullen in de komende weken ontdekken hoe diep in het Trump Derangement-syndroom de gemiddelde democratische kiezer is.

Als ze niet in de peilingen begint te klimmen, zijn de Democraten verloren. Ze zullen hebben getekend voor gek Progressivisme en meer Empire in hun lust om Donald Trump te vernietigen. Maar ze zullen verliezen omdat alleen een principiële anti-imperialist als Gabbard Trump terug kan duwen naar zijn dagen toen hij de buitenstaander was in de GOP-debatten, tegen de stomme buitenlandse politiek.

Niemand anders in het veld zou op dit punt op afstand geloofwaardig zijn. Het is het gebied waar Trump de zwakste is. Hij is niet zwak voor vrouwenrechten, racisme, homorechten of de rest van de idiote identiteitspolitiek van de rest van het democratische veld.

Hij is het zwakst op het punt dat hem in de eerste plaats heeft gekozen, buitenlands beleid. Hillary was de kandidaat van Empire. Trump was het niet. Daarom zagen we een internationale samenzwering ontstaan ​​om hem en zijn presidentschap te vernietigen. Nu wordt hetzelfde apparaat gemobiliseerd tegen Tulsi Gabbard.

Dat is goed. Als solide weet ze dat wanneer je luchtafweergeschut gebruikt, je je doelwit te boven bent. Laten we nu hopen dat ze in staat is zichzelf in stand te houden om deze verkiezingscyclus weg te duwen van de waanzin waarmee de elite ons wil afleiden en ervoor zorgen dat het de enige is die de wereld ervan weerhoudt om te genezen en het rijk van chaos te beëindigen.Lees ook:  De volgende burgeroorlog?

Comments

comments