Brazilië is een grotere bedreiging dan Iran of China


 4 total views,  2 views today

Terwijl de gefabriceerde crisis voortschrijdt met Iran, dat nu het Verenigd Koninkrijk in de val lokt , richten beleidsmakers in Washington zich steeds meer op een andere dreiging op lange termijn: China. Vorige week meldde The New York Times dat Democraten en Republikeinen zich verenigd hebben in een nieuwe rode angst in Washington. Pete Buttigieg heeft beschreven dat China een ‘ internationale uitbreiding van het autoritaire kapitalisme ‘ produceert . Elizabeth Warren heeft gezegd dat China ‘ zijn economie heeft bewapend. John Bolton heeft gezegd dat het conflict tussen China en de Verenigde Staten elementen bevat van ‘ Clash of Civilizations’ .

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord