Een open uitnodiging voor tirannie

Een open uitnodiging voor tirannie

8 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Elke Amerikaan zou zich grote zorgen moeten maken dat de regering in Washington dit FBI-document niet als een open uitnodiging voor tirannie ziet, het afwijst en zijn terugroeping eist.

De FBI heeft een document gepubliceerd waarin wordt geconcludeerd dat ‘complottheorieën’ gelovigen kunnen motiveren om misdaden te plegen.

FBI Conspiracy Theory Redacted by Kelli R. Grant on Scribd

Gezien de groeiende acceptatie van preventieve arrestatie, dat wil zeggen, het arresteren van iemand voordat hij een misdaad kan plegen waarvan hij vermoedt dat hij van plan is om te plegen, officiële verklaringen uitdagen, zoals die aangeboden voor de moorden op John F. Kennedy, Robert Kennedy, en Martin Luther King of de officiële verklaring voor 9/11, kunnen nu leiden tot toezicht door autoriteiten om een ​​reden voor preventieve arrestatie te vinden.   Presidenten George W. Bush en Obama creëerden de precedenten van de politiestaat voor de opschorting van habeas corpus en de moord op burgers op verdenking alleen zonder gepast proces.   Als Amerikanen voor onbepaalde tijd preventief kunnen worden vastgehouden en preventief kunnen worden vermoord, kunnen   Amerikanen verwachten preventief gevangen te worden gezet voor misdaden die zij niet hebben begaan.  

Zoals Lawrence Stratton en ik uitlegden in ons boek,  The Tyranny of Good Intentions , wordt de historische prestatie van het smeden van de wet in een schild van de mensen in onze tijd teruggedraaid, terwijl de wet wordt veranderd in een wapen in de handen van de overheid.

Het FBI-document zegt dat complottheorieën “meestal haaks staan ​​op officiële of gangbare verklaringen van gebeurtenissen.”   Let op het gebruik van “officiële” en “heersende”.   Officiële verklaringen zijn verklaringen die door overheden worden gegeven.   Veel voorkomende verklaringen zijn de verklaringen die de media herhalen.   Voorbeelden van officiële en heersende verklaringen zijn: Saddam Hussein’s massavernietigingswapens, Assad’s gebruik van chemische wapens, Iraanse kernwapens, Russische invasie in Oekraïne en de officiële verklaring van de Amerikaanse regering voor de vernietiging van Libië.   Als een persoon aan officiële verklaringen zoals deze twijfelt, is die persoon een ‘samenzweringstheoreticus’.  

Officiële en heersende verklaringen hoeven niet consistent te zijn met feiten.   Het is voldoende dat ze officieel zijn en de overhand hebben.   Of ze waar zijn of niet, is niet relevant.   Daarom kan een persoon die opkomt voor de waarheid worden bestempeld als een samenzweringstheoreticus, gecontroleerd en misschien preventief gearresteerd. 

Overweeg 9/11.   Er is nooit officieel een forensisch onderzoek naar 9/11 uitgevoerd.   In plaats daarvan werd de vernietiging van de gebouwen aan Osama bin Laden toegeschreven en werden scenario’s en simulaties gemaakt om de bewering te ondersteunen, niet om de waarheid te vinden.   Architecten, ingenieurs, wetenschappers, piloten en first responders op locatie kunnen de officiële verklaring niet verenigen met de feiten.   Het wetenschappelijke en getuigenis dat ze hebben geproduceerd, wordt afgewezen als ‘complottheorie’.   Het zijn de experts die op het bewijs staan ​​die worden gedefinieerd als complottheoretici, niet degenen die het verhaal van de 9/11 complot van Osama bin Laden hebben gecreëerd.

Lees ook:  Het haarstylingbezoek van koningin Pelosi, deel II: The Queen strikes back [Video]

Overweeg Russiagate.   Hier hebben we een vermeende samenzwering tussen Trump en Rusland dat de officiële heersende verklaring was.   Maar om te geloven in de Russiagate samenzwering was niemand een complottheoreticus, omdat deze samenzwering de officiële heersende verklaring was.   Maar om aan de Russiagate samenzwering te twijfelen, werd men wel een complottheoreticus.

Wat het FBI-rapport doet, opzettelijk of onopzettelijk, is een samenzweerder definiëren als een persoon die aan officiële verklaringen twijfelt.   Met andere woorden, het is een manier om elke verantwoordelijkheid van de overheid te voorkomen.   Wat de regering ook zegt, ongeacht hoe voor de hand liggend een leugen, moet als feit worden geaccepteerd of we zullen op een lijst worden geplaatst om te worden gecontroleerd op preventieve arrestatie.

In feite beperkt het document van de FBI het eerste amendement, dat wil zeggen vrije meningsuiting, tot het recht om officiële en gangbare verklaringen te herhalen. Elke andere toespraak is een samenzweerderig geloof dat kan leiden tot het plegen van een misdrijf.

Elke Amerikaan zou zich grote zorgen moeten maken dat de regering in Washington dit FBI-document niet als een open uitnodiging voor tirannie ziet, het afwijst en zijn terugroeping eist.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Donald Trump's laatste poging? Zijn aanhangers vragen om zijn schulden te betalen

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Italië: kunstmatige financiële crisis: alles over het beschermen van de VS!
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments