Rex 84: FEMA’s blauwdruk voor krijgswet in Amerika

Rex 84: FEMA’s blauwdruk voor krijgswet in Amerika

9 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Dit scherpe artikel over de intrekking van burgerlijke vrijheden en vrijheid van meningsuiting in Amerika werd voor het eerst gepubliceerd door Global Research in augustus 2006,

Het brengt de lopende routekaart naar Police State in Amerika op de voorgrond .

Het is van bijzonder belang met betrekking tot de benoeming van William Barr in de functie van procureur-generaal, en niet te vergeten de publicatie van een   FBI-document  waarin staat dat “complottheorieën” kunnen motiveren “binnenlandse extremisten om criminele en soms gewelddadige activiteiten te plegen”

(M.Ch, GR Editor)

fema

***

We staan ​​gevaarlijk dicht bij een situatie waarin ~ als het Amerikaanse volk de straat op ging met rechtschapen verontwaardiging of als er nog een 9/11 was ~ een mechanisme voor staat van beleg snel kon worden geïmplementeerd en uitgevoerd onder REX 84.  

De regering-Cheney / Bush heeft een plan voor de detentie van grote aantallen Amerikaanse burgers in tijden van nood.

Het plan heet REX 84, een afkorting van Readiness Exercise 1984. Via Rex-84 werd een onbekend aantal concentratiekampen opgezet in de Verenigde Staten, voor de internering van dissidenten en anderen die mogelijk schadelijk zijn voor de staat.

Het Rex 84-programma was oorspronkelijk gebaseerd op de redenering dat als een “massale uittocht” van illegale vreemdelingen de Mexicaanse / Amerikaanse grens zou passeren, ze snel zouden worden verzameld en vastgehouden in detentiecentra door FEMA.

Het bestaan ​​van het Rex 84-plan werd voor het eerst onthuld tijdens de Iran-Contra Hearings in 1987 en vervolgens gerapporteerd door de Miami Herald op 5 juli 1987

“Deze kampen moeten worden beheerd door FEMA als de staat van beleg in de Verenigde Staten moet worden geïmplementeerd en het enige dat nodig is, is een presidentiële handtekening op een proclamatie en de handtekening van de procureur-generaal op een warrant waaraan een lijst met namen is gehecht.”

En daar heb je het – het echte doel van FEMA is niet alleen de overheid te beschermen, maar ook het belangrijkste middel voor staat van beleg te zijn.

Daarom kon de FEMA niet onmiddellijk reageren op de ramp met de orkaan Katrina. Humanitaire inspanningen maakten niet langer deel uit van haar taakomschrijving bij het ministerie van Binnenlandse Veiligheid.

Het lijkt erop dat orkaan Katrina FEMA ook een excuus heeft gegeven om haar ongrondwettelijke bevoegdheden in New Orleans te ‘drooglopen’, waarbij ‘ vluchtelingen ‘ (nu ‘evacués’ genoemd) worden verzameld en in verschillende kampen worden ‘ verplaatst ‘. ” Sommige evacués worden door FEMA als ‘geïnterneerden’ behandeld”, schrijft voormalig NSA-medewerker Wayne Madsen .

Lees ook:  Is er een burgeroorlog op komst in de VS

” Er komen nog steeds berichten binnen in WMR die geëvacueerden uit New Orleans en Acadiana [het traditionele tweeëntwintig parochie Cajun-thuisland” die over de Verenigde Staten zijn verspreid, worden behandeld als ‘geïnterneerden’ en niet als ontwrichte Amerikaanse burgers van een ramp “

We staan ​​gevaarlijk dicht bij een situatie waarin ~ als het Amerikaanse volk de straat op ging met rechtschapen verontwaardiging of als er nog een 9/11 was ~ een mechanisme voor staat van beleg snel kon worden geïmplementeerd en uitgevoerd onder REX 84.

Wees gewaarschuwd ~ de Cheney / Bush-regering zal nergens stoppen om hun macht en hun voortdurende neocon-mis-avontuur te behouden en ze hebben momenteel voorgesteld om uitvoerende controle te hebben over alle staten van de Nationale Garde in een nationale noodsituatie.

Gouverneur Tom Vilsack van Iowa noemde het voorstel  ”  een stap verwijderd van een volledige overname van de Nationale Garde, het einde van de Garde als een tweevoudige functie die kan reageren op zowel nationale als nationale behoeften.”

De bepaling was verstopt in de huisversie van de verdedigingswet zonder kennisgeving aan de staten, iets wat Vilsack zei dat hij evenveel kwalijk nam als het voorstel zelf.

Volgens de bepaling zou de president de macht overnemen om de wacht over te nemen in het geval van ”  een ernstige natuurramp of een door de mens veroorzaakte ramp, ongeval of ramp” in de Verenigde Staten.

Onthoud voor de regering Cheney / Bush dat de menigte aan de poorten waar ze echt bang voor zijn geen terroristen is, maar in plaats daarvan de mensen die de waarheid eisen.

REX 84 EN FEMA

http://www.mindfully.org/Reform/2004/FEMA-Concentration-Camps3sep04.htm

MINDFULLY, 2004 – Er zijn meer dan 800 gevangeniskampen in de Verenigde Staten, allemaal volledig operationeel en klaar om gevangenen te ontvangen. Ze zijn allemaal bemand en zelfs omringd door fulltime bewakers, maar ze zijn allemaal leeg. Deze kampen moeten worden beheerd door FEMA als de staat van beleg in de Verenigde Staten moet worden geïmplementeerd en het enige dat nodig is, is een presidentiële handtekening op een proclamatie en de handtekening van de procureur-generaal op een warrant waaraan een lijst met namen is gehecht. . . Het Rex 84-programma is gebaseerd op de redenering dat als een “massale uittocht” van illegale vreemdelingen de Mexicaanse / Amerikaanse grens zou passeren, ze snel zouden worden verzameld en vastgehouden in detentiecentra door FEMA.

Rex 84 stond toe dat veel militaire bases werden gesloten en omgezet in gevangenissen.

Operation Cable Splicer en Garden Plot zijn de twee subprogramma’s die worden geïmplementeerd zodra het Rex 84-programma voor het juiste doel wordt gestart. Garden Plot is het programma om de bevolking te beheersen. Cable Splicer is het programma voor een ordelijke overname van de staat en lokale overheden door de federale overheid.

FEMA is de uitvoerende arm van de komende politiestaat en zal dus alle operaties leiden. De presidentiële uitvoeringsorders die al in het federale register zijn vermeld, maken ook deel uit van het juridische kader voor deze operatie.

De kampen hebben allemaal spoorwegfaciliteiten en wegen die naar en van de detentiefaciliteiten leiden. Velen hebben ook een luchthaven in de buurt. De meerderheid van de kampen kan een bevolking van 20.000 gevangenen huisvesten.

Momenteel bevindt de grootste van deze faciliteiten zich net buiten Fairbanks, Alaska. De faciliteit in Alaska is een enorme faciliteit voor geestelijke gezondheidszorg en biedt plaats aan duizenden mensen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Opnieuw ophef over vlucht 'MH-17'.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Boogaloo is fascistisch, zwaar bewapend, gevaarlijk en vrij in Amerika
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments