Hoe te voorkomen dat u online een Russische agent wordt genoemd

Hoe te voorkomen dat u online een Russische agent wordt genoemd

11 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Het altijd betrouwbare NBC News heeft een  belangrijk en informatief artikel gepubliceerd met de  titel “Rusland-gekoppelde Twitter-accounts hebben ‘doxxing’ bevorderd over raciale spanningsvideo’s ‘, dat onverschrokken onderzoeksinschuldigingen en hypermoderne vaagheid gebruikt om lezers te informeren dat virale video’s van Amerikanen die racistisch zijn in wezen een Russische fabricage.

De vier auteurs van het artikel documenteren stoutmoedig de schokkende, bombshellbevindingen van een Clemson University-studie dat “bijna 30 verdachte Twitter-accounts” betrokken waren bij het retweeten van video’s van racistisch gedrag van blanke Amerikanen, en, zoals alerte lezers zich inmiddels bewust zouden moeten zijn, “verdachte ‘Is een ander woord voor’ Russisch ‘. Omdat we allemaal weten dat racisme nooit een probleem is geweest in Amerika en alleen Russische agenten een dergelijk vreemd idee zouden kunnen promoten, kunnen we er gerust van uitgaan dat iedereen die virale video’s deelt van blanke Amerikanen die vreselijk zijn voor minderheden, een subversieve agent van het Kremlin is .

Vanwege de noodzaak om de westerse democratie te beschermen tegen de kwaadaardige invloed van Moskou, is het steeds noodzakelijker geworden voor patriottische burgers om aandacht te vragen voor deze snode propagandisten, zodat gebruikers van sociale media niet worden gehypnotiseerd door hun zielcorrumperende memes. Dit is de reden waarom je heel vaak waakzame netizens online alarm ziet geven wanneer ze iemand betrappen die iets Kremliny doet, zoals scepsis uitspreken over westerse inlichtingendiensten of Kamala Harris bekritiseren. Hier zijn vijf dingen die u kunt doen om te voorkomen dat u in het kruisvuur van deze cruciale informatieoorlog terechtkomt en zelf een Russische agent wordt genoemd:

1. Steun altijd alle acties van het Amerikaanse leger en zijn bondgenoten.

Er is maar één persoon die baat heeft bij scepsis over de activiteiten van westerse strijdkrachten, en dat is Vladimir Poetin. Niemand dan een GRU-agent zou het feit in twijfel trekken dat onze dappere mannen en vrouwen in uniform vechten voor vrijheid en democratie in het hoogste belang van alle betrokkenen. Onze vertrouwde leiders hebben nooit tegen ons gelogen over waar ze de strijdkrachten voor gebruiken, en ze gaan nu niet beginnen.

Deze regel is van toepassing op nieuws dat ook de noodzaak van militaire actie aantoont. Als de televisie je vertelt dat Bashar al-Assad gifgas heeft laten vallen op een gebied vol kinderen en videocamera’s, en je merkt dat je gedachten over details kibbelen, zoals de afwezigheid van een strategische reden voor zoiets, gewoon ontspannen en blijven kijken. Dit is gewoon je geest die je Russisch probeert te maken. De tv zal je rechttrekken.

2. Geloof alles wat de nieuwsverslaggevers je vertellen.

Het is een bekend feit dat Poetin’s belangrijkste doel in zijn hybride oorlog tegen waarheid en vrijheid is om ons vertrouwen in onze instellingen te verzwakken. Dat is stap één van zijn plot: het vertrouwen in onze instellingen en media verzwakken. Stap twee, nou, niemand weet wat stap twee is, maar stap drie is de annexatie van Amerika en de EU in de Russische Federatie.

Lees ook:  Wateroorlogen en het lot van Amerika

De beste manier om dit sinistere complot te dwarsbomen is daarom om zoveel mogelijk vertrouwen te stellen in gezaghebbende nieuwsinstanties die, anders dan de Russische media, op geen enkel moment bekend zijn met nepnieuws of propaganda. Er is een volledig gevarieerd aanbod van vertrouwde media om uit te kiezen, variërend over het hele politieke spectrum van politiek conservatieve verkooppunten zoals  The Wall Street Journal  en Fox News, tot zeer vooruitstrevende nieuwsverkooppunten zoals  The Washington Post  en MSNBC. Er is voor elk wat wils!

3. Accepteer Joe Biden als je Heer en Verlosser.

President Joe is aan het gebeuren. Het is als een van zijn beroemde nekkussen: je vindt het misschien niet leuk, je wilt het misschien niet, maar het gebeurt. Je kunt dus net zo goed wennen aan het idee. Vecht er niet tegen. Protesteer er niet tegen. Wees er niet Russisch over.

Deze regel is ook van toepassing op de surrogaat Joe Bidens die in de vleugels wacht in het geval dat Plan A valt. Ook geen bezwaar tegen president Kamala, president Liz of president Beto. Als de DNC besluit dat dat het beste voor u is, stemt u ervoor en zegt u bedankt, jullie brutale kleine rotzooi.

4. Kus tot de macht, trap neer op de onderdrukten.

Je regering houdt van je. Uw regering zou nooit iets doen om u kwaad te doen. Uw regering zou nooit iets doen om iemand kwaad te doen. Iedereen die je regering of haar vrienden bekritiseert, is je vijand. Ze zijn Russisch. Ze moeten vernietigd worden.

De ongewassen massa’s willen van uw leiders afnemen wat rechtmatig van hen is. De ongewassen massa’s zijn gehypnotiseerd door Rusland. Ze weten niet wat het beste voor hen is. Het zijn nuttige idioten. Het is jouw taak om hun denkende, loyale burger te corrigeren. Corrigeer ze zo krachtig als nodig.

5. Geloof dat alle problemen van Amerika in januari 2017 zijn begonnen.

Het is algemeen bekend dat het Witte Huis door het Kremlin is geïnfiltreerd met behulp van een complex schema waarbij hackers, Facebook-memes, Trump Tower en Russische prostituees plassen. Alle problemen van Amerika begonnen in die tijd, of het nu gaat om racisme, geweergeweld, deportaties, corruptie van de Republikeinse partij of politieke verdeeldheid. Elke poging om problemen vóór januari 2017 of een andere locatie dan Moskou te traceren, is Russisch. Als we de Poetin-pop kwijt zijn, lossen we alle problemen van Amerika voor altijd op.

Als u deze vijf stappen nauwgezet volgt, loyale burger, weet u zeker dat u nooit een Russische agent wordt genoemd. Waarschijnlijk. Kan zijn. Hangt ervan af hoe gehoorzaam je bent. Ik zou me er geen zorgen over maken.Lees ook:  Kritische burgers worden nu door de heersers beledigd als "corona-ontkenners"

Comments

comments