10 citaten uit grote namen in het politieke spectrum die verdacht zijn over de oorzaak van de dood van Epstein

10 citaten uit grote namen in het politieke spectrum die verdacht zijn over de oorzaak van de dood van Epstein

12 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Was er een samenzwering om Jeffrey Epstein te vermoorden? De afgelopen 24 uur hebben de reguliere media volgestaan ​​met verhalen over de verschillende ‘samenzweringstheorieën’ die zijn ontstaan ​​rond de dood van Jeffrey Epstein.

En natuurlijk is de term “samenzweringstheorie” in essentie een verkorte manier geworden voor de reguliere media om elke verklaring af te wijzen die niet past bij de “officiële” interpretatie van een bepaald nieuwsevenement. Tot nu toe hebben de reguliere media het verhaal onder druk gezet dat de dood van Jeffrey Epstein een ‘zelfmoord’ was, hoewel we eigenlijk nog geen enkel bewijs hebben dat dit waar is. Misschien als we eindelijk de autopsieresultaten krijgen, worden dingen duidelijker, maar misschien ook niet. Hoe dan ook, het was vrij opmerkelijk om te zien hoe grote namen uit het hele politieke spectrum hebben gereageerd op de dood van Epstein.

Als de dood van Epstein geen zelfmoord was, dan moest er vrijwel zeker meer dan één persoon bij betrokken zijn geweest.

En als er meer dan één persoon bij betrokken was, zou dat passen bij de wettelijke definitie van een “samenzwering”.

Volgens Cornell Law School bestaat er een “samenzwering” wanneer er een “overeenkomst tussen twee of meer mensen is om een ​​illegale daad te plegen, samen met een intentie om het doel van de overeenkomst te bereiken.”

Rijke en krachtige mensen werken samen om de hele tijd illegale handelingen te plegen. Als je dat niet gelooft, moet je wakker worden en leren hoe de wereld echt werkt. Alleen de tijd zal uitwijzen of de dood van Jeffrey Epstein het gevolg was van een “samenzwering”, maar op dit moment twijfelen veel prominente personen aan het officiële verhaal. Hier volgen 10 citaten van grote namen in het politieke spectrum die verdacht zijn over de oorzaak van Epstein’s dood …

Alexandria Ocasio-Cortez : “We hebben antwoorden nodig. Veel van hen.”

Amerikaanse vertegenwoordiger Matt Gaetz : ” Voorzitter @RepJerryNadler moet prioriteit geven aan een gerechtelijk onderzoek naar hoe Jeffrey Epstein stierf in federale hechtenis (in Nadler’s eigen buurt!) Boven de bevestiging van Kavanaugh (die al is gebeurd), en de hoax van Rusland (die nooit is gebeurd).”

Joe Scarborough : “Een man die informatie had die het leven van rijke en krachtige mannen zou hebben vernietigd, belandt dood in zijn gevangeniscel. Hoe voorspelbaar … Russisch. ‘

Lees ook:  Jeffrey Epstein aanklager Jennifer Araoz klaagt Ghislaine Maxwell, 3 Epstein-stafleden aan

Lou Dobbs : ‘ Dead Men Tell No Tales. Jeffrey Epstein dood aangetroffen in de gevangeniscel van Manhattan; meerdere rapporten claimen dood door zelfmoord #MAGA #AmericaFirst #Dobbs ”

Amerikaanse vertegenwoordiger Al Green : “ De zelfmoord van Mr. Epstein is een onmogelijkheid. Wanneer zich een onmogelijkheid voordoet met machtige mensen en mogelijke criminaliteit, moet er een onderzoek plaatsvinden om speculatie te beëindigen. Omdat het publiek het recht heeft om het te weten, roep ik op tot een congresonderzoek. #JefferyEpstein ”

Rudy Giuliani : “ Wat betekent het woord watch in de zin suicide Watch? Wie was aan het kijken? Wat toont de camera? Het is ondenkbaar dat Epstein zichzelf had kunnen ophangen als er een zelfmoord was. Volg de motieven. “

Harlan Z. Hill : ‘ Dode mannen vertellen geen verhalen. Net als Jeffrey Epstein namen begint te noemen, besluit hij zelfmoord te plegen? Mkay. Volledig geloofwaardig. “

Voormalig senator Claire McCaskill : ‘ Er stinkt iets naar de hemel. Hoe hangt iemand met zelfmoordwacht op zonder interventie? Onmogelijk. Tenzij … ”

Paul Krugman : “ Als we in een paranoïde fantasie-universum zouden leven, zou ik heel achterdochtig zijn over de Epstein-zelfmoord, zelfs niet of het echt zelfmoord was. En weet je wat? De Epstein-case zelf laat zien dat we * soort van leven in een paranoïde fantasie-universum. “

Procureur-generaal William Barr : “Ik was geschokt toen ik hoorde dat Jeffrey Epstein vanochtend vroeg dood werd gevonden door een kennelijke zelfmoord in federale hechtenis. De dood van de heer Epstein roept serieuze vragen op die moeten worden beantwoord. Naast het onderzoek van de FBI heb ik de inspecteur-generaal geraadpleegd, die een onderzoek opent naar de omstandigheden van de dood van de heer Epstein. ”

President Trump sprong ook in dit debat toen hij iets retweette dat een conservatieve cabaretier genaamd Terrence K. Williams had gepost .

Terrence K. Williams on Twitter

Died of SUICIDE on 24/7 SUICIDE WATCH ? Yeah right! How does that happen #JefferyEpstein had information on Bill Clinton & now he’s dead I see #TrumpBodyCount trending but we know who did this! RT if you’re not Surprised #EpsteinSuicide #ClintonBodyCount #ClintonCrimeFamily https://t.co/Y9tGAWaAxX

Maar voor mij was er één citaat dat opviel boven alle citaten die ik tot nu toe met u heb gedeeld.

De New York Post interviewde een voormalige gevangene van het Metropolitan Correction Center in Lower Manhattan, en volgens die gevangene zou het voor Epstein letterlijk onmogelijk zijn geweest om zichzelf te doden …

Er is geen manier dat de mens zichzelf had kunnen doden. Ik heb teveel tijd in die eenheden gedaan. Het is een onmogelijkheid.

Tussen de vloer en het plafond is als acht of negen voet. U kunt op geen enkele manier verbinding maken.

Je hebt vellen, maar ze zijn op papierniveau, niet sterk genoeg. Hij was 200 pond – het zou nooit gebeuren.

Je kunt de rest van zijn account hier lezen . Na het lezen van dat verslag was ik er zeker van overtuigd dat het uiterst onwaarschijnlijk was dat Epstein zelfmoord zou hebben kunnen plegen.

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat Epstein aan natuurlijke oorzaken is gestorven, maar het is waarschijnlijk veel waarschijnlijker dat hij is vermoord om rijke en machtige mensen te beschermen waartegen Epstein had kunnen getuigen.

Het spijt me als dit niet past bij jouw kijk op de wereld, maar de waarheid is dat we in een maatschappij leven die verzadigd is van het kwaad . Dat is al vanaf het begin waar, en de menselijke natuur is niet veranderd.

Hopelijk komt er een onderzoek naar wat er is gebeurd en hopelijk komt de waarheid naar voren. Maar ik ben zeker niet optimistisch, en de reguliere media zullen ongetwijfeld hun best doen om deze hele smerige affaire te verbergen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Het boeiende BBC-interview van prins Andrew laat zien hoe de rijken en machtigen het kwaad mogelijk maken

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Rex 84: FEMA's blauwdruk voor krijgswet in Amerika
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments