De SCHOKKENDE Koninklijke nazi-orde van de oranjes

De SCHOKKENDE Koninklijke nazi-orde van de oranjes

12 augustus 2019 1 Door Indignatie redactie

Het Huis van Oranje-Nassau is een autoriteit op hoog niveau over de samenleving en functioneert als een tak van het Romeinse rijk van het Vaticaan. Het huis van Oranje-Nassau is de voormalige heilige Romeinse en Franse adel die momenteel Nederland regeert als een constitutionele monarchie.

Koning Willem-Alexander is het door het bloed aangestelde staatshoofd en hij autoriseert wetten en is volgens zijn wetten als onschendbaar gedefinieerd, wat betekent dat hij niet aan wetten onderworpen is. De Nederlandse ministers dienen de koning als zijn gevolmachtigde en nemen alle verantwoordelijkheid. De Nederlandse koninklijke familie wordt verondersteld extreem rijk te zijn met een groot aantal aandelen in Royal Dutch Shell. De term Shell staat symbool voor Venus en Venetië. In het schilderij ‘De geboorte van Venus’ van Sandro Botticelli wordt de oranjerode Romeinse godheid afgebeeld, geboren uit de oceaan uit de schaal van een parel. Lucifer wordt geassocieerd met Venus.
Venus wordt in afbeeldingen afgebeeld als een oranje planeet. Veel van de Venetiaanse koopvaardijbankiers vestigden zich opnieuw in Londen en Amsterdam. Het huis van Oranje-Nassau kan verwant zijn aan de Tron-familie van Venetië die heerste als Doges en een wapenschild gebruikte met rode en gele kleuren zoals Royal Dutch Shell. Het Huis van Oranje-Nassau heeft de Nederlandse Handelsvereniging opgericht en werd ABN AMRO Bank met ongeveer 480 miljard aan activa. Alexander Brenninkmeijer is een Nederlandse miljardair en zijn familie is getrouwd met de Bourbon-Parma-tak van het Nederlandse koningshuis.
De familie Van der Vorm is miljardair Nederlandse kooplieden en bezit Hal Investments met Martijn van der Vorm als hoofd. De familie Wellesley in het Verenigd Koninkrijk is de Nederlandse prinsen van Waterloo en werkt nauw samen met de koninklijke familie van Nederland. Charles Wellesley, de 9e hertog van Wellington, is leider geweest van ongeveer een dozijn handelsbedrijven in Londen. De stad Venetië is vernoemd naar Venus en was eeuwenlang een belangrijk handels- en bankcentrum in Europa. Als koopmansfamilie hebben de Orange-Nassau’s niet alleen aandelen in Royal Dutch Shell, maar ook in Royal Philips Electronics, KLM Royal Dutch Airlines en Holland America Line cruiseschepen waarmee de Nederlandse vader van de gebroeders Koch naar de Verenigde Staten zeilde Staten. De reden dat deze bedrijven de term koninklijk gebruiken, is dat ze voornamelijk eigendom zijn van de Nederlandse koninklijke familie. Prins Friso van Orange-Nassau was een voormalige vice-president van Goldman Sachs International in Londen en was een financieel officier voor Urenco Group, een bedrijf dat zich bezighoudt met uraniumverrijking. De weduwe van prins Friso, prinses Mabel van Orange-Nassau, werkte als regisseur voor het Open Society Institute van George Soros.
Prins Constantijn van Nederland werkte als consultant voor Booz Allen & Hamilton in Londen en ook voor Rand Corporation in Europa. Rand Corporation is een particuliere onderneming die militaire operaties, kunstmatige intelligentie en wapensystemen adviseert, ontwikkelt en plant. Donald Douglas Sr. kreeg het Commander’s Cross of the Order of Orange-Nassau en zijn Douglas Aircraft Company ontwikkelde Rand Corporation. Henry H. Arnold was mede-oprichter van Rand Corporation en ook een Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Rand Corporation is een particuliere onderneming die militaire operaties, kunstmatige intelligentie en wapensystemen adviseert, ontwikkelt en plant. Donald Douglas Sr. kreeg het Commander’s Cross of the Order of Orange-Nassau en zijn Douglas Aircraft Company ontwikkelde Rand Corporation. Henry H. Arnold was mede-oprichter van Rand Corporation en ook een Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Rand Corporation is een particuliere onderneming die militaire operaties, kunstmatige intelligentie en wapensystemen adviseert, ontwikkelt en plant. Donald Douglas Sr. kreeg het Commander’s Cross of the Order of Orange-Nassau en zijn Douglas Aircraft Company ontwikkelde Rand Corporation. Henry H. Arnold was mede-oprichter van Rand Corporation en ook een Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
Jan Jaap de Graeff is een Nederlandse nobel die kamerheer was van koningin Beatrix van Nederland. De familie Graeff heeft voor de Nederlandse kroon gewerkt als politici, bankiers en zakenmensen. De familie produceerde vier burgemeesters van Amsterdam en Andries Cornelis Dirk de Graeff was de gouverneur-generaal van Nederlands-Indië en minister van Buitenlandse Zaken. Dirk Georg de Graeff was een bestuurder van Royal Dutch Shell en was lid van de raad van bestuur van General Bank Nederland. De familie Graeff leidde ook de Nederlandse Oost-Indische Compagnie met een directeur en president van het bedrijf. Dirk Jan de Geer was een Nederlandse adellijke minister-president van Nederland en schuldig bevonden aan verraad omdat hij probeerde een vredesverdrag met de nazi’s te sluiten. Verschillende adellijke families van Nederland zoals de familie Geer vestigden zich ook in Zweden. Vandaag is Jonas De Geer lid van de Zweedse partij die een neonazistische fractie is. Johan De Geer is een Zweedse zakenman en mede-oprichter van Endurance Capital, een investeringsmaatschappij die actief is in Vietnam. Baron Carl Johan De Geer is een Zweedse edelman en liet zien dat zijn grootmoeder een nazi-supporter was. Louis De Geer was een Nederlandse zakenman die de Zweedse tak De Geer en de Zweedse Africa Company oprichtte die zich bezighield met goudwinning. De familie Van Lynden is een krachtige Nederlandse adel. Graaf Theo van Lynden van Sandenburg was een voormalige premier van Nederland in de 19e eeuw. Aernout van Lynden is van deze Nederlandse familie en werkt als journalist die zich bezighoudt met oorlogspropaganda. Baron Carel van Lynden is maritiem advocaat en betrokken bij wetten met betrekking tot de financiering van scheepvaart en bunkers. Barones Henriette van Lynden-Leijten werkt als een Nederlandse ambassadeur. Van den Bosch is een andere Nederlandse adel. Graaf Johannes van den Bosch was een Nederlandse adel die directeur was van De Nederlandsche Bank en zijn zoon is het huidige hoofd van deze familie. Ed van den Bosch is de penningmeester van Vereniging Voor Credit Management. Van Verschuer is een Nederlandse en Hessische adel die zich bezighoudt met militair en politiek. Otmar Reinhold Ralph Ernst von Verschuer was een nazi-eugeneticus die werkte bij het Kaiser Wilhelm-instituut en zijn assistent was de sadistische arts Josef Mengele. Otmar’s zoon Helmut von Verschuer is een lid op hoog niveau van de Europese Commissie. De Nederlandse adel van Balveren fuseerde door verschillende huwelijken met de familie Verschuer. De familie Verschuer heeft een groot gezin in Nederland en bezit het landgoed Glory Marienwaerdt. De familie Brenninkmeijer is een Nederlandse koopman die tientallen miljarden waard is. Prinses Carolina de Marchioness van Sala van de Italiaans-Nederlandse Bourbon-Parmas trouwde met de miljardair Albert Brenninkmeijer. De familie Brenninkmeijer is nauw verbonden met de rooms-katholieke kerk.
Het Huis van Oranje-Nassau heeft de Nederlandse Handelsvereniging opgericht die later ABN AMRO Bank heeft opgericht en ABN AMRO is gedeeltelijk eigenaar van Saudi Hollandi Bank of Saudi Arabia. Prins Carlos van Bourbon-Parma, die via zijn moeder prinses Irene van Nederland lid is van de Nederlandse koninklijke familie, werkte voor de ABN AMRO Bank. De familie Dreyfus werkt samen met het Huis van Oranje-Nassau als Hoffactoren en verhuisde hun Louis-Dreyfus-groep naar Nederland. Margarita Louis-Dreyfus is het hoofd van het bedrijf en wordt geleid door prinses Margarita de gravin van Colorno, een Nederlandse en Italiaanse koninklijke. Hubert Dreyfus werkte voor de afdeling kunstmatige intelligentie van de Rand Corporation en zijn broer Stuart Dreyfus werkt ook voor Rand. De naam Orange komt van het Keltische vorstendom Orange in Frankrijk. De Nederlandse koninklijke familie is protestant. Het Loyal Orange Institute is een Ierse (Keltische) vrijmetselaarsorde in Ierland en werd in 1798 opgericht ter ere van de in Nederland geboren protestantse koning Willem van Oranje. Koning Willem-Alexander is vandaag het echte hoofd van de Loyal Orange Order. De Irvine-familie van Ierland waren Nederlandse loyale vrijmetselaars die mede-oprichter waren van Orange County, Californië.
De Loyal Orange Order gebruikt LOL als acroniem voor Loyal Orange Lodge. Het algemeen gebruikte acroniem voor “Hardop lachen” wordt verondersteld een Illuminati-creatie te zijn met de echte betekenis van “Lucifer’s our Lord”. Lucifer is een Latijnse term die is gemaakt als epitheton voor Vesper. Vesper verwijst ‘s avonds naar Venus. Steve Burke is een Ierse rooms-katholiek en de CEO van NBCUniversal. Steve Burke is lid van Phi Beta Kappa, opgericht in het Nederlands gecontroleerde Engelse Crown Royal Chartered College of William and Mary. Koningin Beatrix van Nederland is een Dame van de Soevereine Militaire Orde van Malta in Rome en haar overleden echtgenoot Prins Claus Amsberg was lid van de nazi-strijdkrachten van de Wehrmacht. Prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld was de vader van koningin Beatrix en lid van de Nazi-partij en SS cavaleriedivisie. De familie Koch met David Koch en Charles Koch kwam uit Nederland en wordt door de Nederlandse kroon gefinancierd. David en Charles Koch zijn beide ongeveer 50 miljard waard. Prins Bernhard was betrokken bij de organisatie van de Bilderberg Groep samen met de jezuïet Jozef Retinger. De voormalige overste generaal van de jezuïeten Peter Hans Kolvenbach kwam uit Nederland. Sebastiaan Tromp was een Nederlandse jezuïet priester met nauwe banden met het Vaticaan en Donald Trump was jezuïet opgeleid in Fordham.
De Italiaans-Nederlandse prins Jamie van Bourbon-Parma is de neef van Beatrix en een ridder van Malta en ook de Nederlandse ambassadeur bij de Heilige Stoel. Prins Jamie is van het Huis van Bourbon-Parma, dat een voortzetting is van de Farnese-familie die de jezuïeten heeft gevestigd en deze bloedlijn heeft nog steeds een deel van het gezag over de jezuïeten die diep zijn geïnfiltreerd in het Amerikaanse ministerie van Defensie en de Amerikaanse inlichtingendiensten met hoofdkantoor aan de Pentagon die een contract hebben met Rand Corporation. Koning Willem-Alexander is een extreem onderdrukkende tiran. Prins Jamie is van het Huis van Bourbon-Parma, dat een voortzetting is van de Farnese-familie die de jezuïeten heeft gevestigd en deze bloedlijn heeft nog steeds een deel van het gezag over de jezuïeten die diep zijn geïnfiltreerd in het Amerikaanse ministerie van Defensie en de Amerikaanse inlichtingendiensten met hoofdkantoor aan de Pentagon die een contract hebben met Rand Corporation. Koning Willem-Alexander is een extreem onderdrukkende tiran. Prins Jamie is van het Huis van Bourbon-Parma, dat een voortzetting is van de Farnese-familie die de jezuïeten heeft gevestigd en deze bloedlijn heeft nog steeds een deel van het gezag over de jezuïeten die diep zijn geïnfiltreerd in het Amerikaanse ministerie van Defensie en de Amerikaanse inlichtingendiensten met hoofdkantoor aan de Pentagon die een contract hebben met Rand Corporation. Koning Willem-Alexander is een extreem onderdrukkende tiran.
De Nederlandse grondwet
Artikel 42 – Ministeriële verantwoordelijkheid
De regering wordt gevormd door de koning en de ministers.
De koning is onschendbaar; de ministers zijn verantwoordelijk.
Definitie van onschendbaar
1: beveiligen tegen overtreding of godslastering
een onschendbare wet
De Nederlandse grondwet
Artikel 87
1. Een voorstel wordt wet zodra het is aangenomen door de Staten-Generaal en is geratificeerd door de Koning.
2. De Koning en de Staten-Generaal stellen elkaar in kennis van hun beslissing over enig wetsvoorstel.
Willem-Alexander (Nederlands: [ˈʋɪləm aːlɛkˈsɑndər]; geboren Willem-Alexander Claus George Ferdinand, 27 april 1967) is de koning van Nederland
Koningin Máxima van Nederland (geboren Máxima Zorreguieta Cerruti; [1] 17 mei 1971) is de echtgenote van koning Willem-Alexander.
Beatrix van Nederland [1] (Beatrix Wilhelmina Armgard, Nederlandse uitspraak: [ˈbeːjaːtrɪks ˌʋɪlɦɛlˈminaː ˈʔɑrmɡɑrt] (luister); geboren op 31 januari 1938) is lid van de Nederlandse koninklijke familie die vanaf 30 april 1980 regeerde als koningin van Nederland. aftreden op 30 april 2013.
Lijst met titels en onderscheidingen van Beatrix van Nederland
SMOM: Knight Grand Cross of Honour and Devotion of the Sovereign Military Order of Malta [75]
https://www.encyclopedia.com/books/politics-and-business-magazines/abn-amro-holding-nv
Geworteld in de 19e-eeuwse handel in Nederlands-Indië, ABN AMRO Holding, is NV uitgegroeid tot een grote internationale bank met activiteiten in meer dan 60 landen. De in Amsterdam gevestigde holding is de topbankgroep van Nederland, waar het een kwart van zijn 3.400 kantoren heeft. Met $ 600 miljard aan totale activa
De oorspronkelijke voorvader van ABN was de Nederlandsche Handel-Maatschappij, een bedrijf dat in 1824 werd opgericht bij besluit van de Nederlandse koning Willem I – Holland’s Merchant Monarch.
NTS richtte Saudi Hollandi Bank op in Jeddah om de islamitische pelgrims uit Nederlands-Indië te dienen
De kroon van het Huis van Oranje krijgt weinig aandacht, maar het is onbetaalbaar en meer dan het waardige bedrijf voor de fantastische sieraden van het Huis van Romanov die in de familie zijn gebracht toen Anna Pavlovna Romanov in 1816 met Koning Willem II trouwde. De Czarevna bracht ook drie sets van gouden servies en twee miljard gulden, ongeveer een miljard dollar. De familie bezit immens onroerend goed, waaronder vijf paleizen. Paleis Huis ten Bosch in Den Haag, onlangs opnieuw ingericht door Beatrix, is volledig uitgerust met een nucleaire schuilkelder en kogelvrij glas. Maar het pronkt ook met elegantie uit het verleden met zijn Louis XVI-decor en een enorme kristallen kroonluchter van Waterford. Het grootste deel van de koninklijke rijkdom bevindt zich in aandelen. Het is bekend dat de familie een groot aantal aandelen bezit in Exxon, de ABN-bank, Anaconda en KLM Royal Dutch Airlines.
De meest waardevolle deelneming in de familie is ongetwijfeld Royal Dutch / Shell. “The Royal in Royal Dutch / Shell”, merkt William Hoffman, de biograaf van Juliana, op “was het Huis van Oranje.” In 1890 verkreeg Jean Kessler een charter van de Nederlandse overheid om het op twee na grootste bedrijf ter wereld te vormen. (na General Motors en Exxon), met een omzet in 1986 van $ 64,8 miljard. Naar verluidt bezit de koninklijke familie nog ongeveer 5% van de aandelen, met een waarde van ongeveer $ 1,8 miljard. Toen Beatrix werd geboren, gaat het verhaal, Nederlanders zongen en dansten op het volgende liedje: Beatrix, Beatrix Deze kleine gulden zal uitgroeien tot rijks. Rijks zijn ‘Rijksdaalders’, elk 2 1/2 gulden waard. Vanaf het allereerste moment in haar leven leek Beatrix een koningin die bedoeld was voor het bedrijfsleven.
 “The Royal in Royal Dutch / Shell”, merkt William Hoffman, de biograaf van Juliana, op “was het Huis van Oranje.” In 1890 verkreeg Jean Kessler een charter van de Nederlandse overheid om het op twee na grootste bedrijf ter wereld te vormen. (na General Motors en Exxon), met een omzet in 1986 van $ 64,8 miljard. Naar verluidt bezit de koninklijke familie nog ongeveer 5% van de aandelen, met een waarde van ongeveer $ 1,8 miljard. Toen Beatrix werd geboren, gaat het verhaal, Nederlanders zongen en dansten op het volgende liedje: Beatrix, Beatrix Deze kleine gulden zal uitgroeien tot rijks. Rijks zijn ‘Rijksdaalders’, elk 2 1/2 gulden waard. Vanaf het allereerste moment in haar leven leek Beatrix een koningin die bedoeld was voor het bedrijfsleven. “The Royal in Royal Dutch / Shell”, merkt William Hoffman, de biograaf van Juliana, op “was het Huis van Oranje.” In 1890 verkreeg Jean Kessler een charter van de Nederlandse overheid om het op twee na grootste bedrijf ter wereld te vormen. (na General Motors en Exxon), met een omzet in 1986 van $ 64,8 miljard. Naar verluidt bezit de koninklijke familie nog ongeveer 5% van de aandelen, met een waarde van ongeveer $ 1,8 miljard. Toen Beatrix werd geboren, gaat het verhaal, Nederlanders zongen en dansten op het volgende liedje: Beatrix, Beatrix Deze kleine gulden zal uitgroeien tot rijks. Rijks zijn ‘Rijksdaalders’, elk 2 1/2 gulden waard.
Vanaf het allereerste moment in haar leven leek Beatrix een koningin die bedoeld was voor het bedrijfsleven. Jean Kessler verkreeg een charter van de Nederlandse overheid om het op twee na grootste bedrijf ter wereld te worden (na General Motors en Exxon), met een omzet in 1986 van $ 64,8 miljard. Naar verluidt bezit de koninklijke familie nog ongeveer 5% van de aandelen, met een waarde van ongeveer $ 1,8 miljard. Toen Beatrix werd geboren, gaat het verhaal, Nederlanders zongen en dansten op het volgende liedje: Beatrix, Beatrix Deze kleine gulden zal uitgroeien tot rijks. Rijks zijn ‘Rijksdaalders’, elk 2 1/2 gulden waard. Vanaf het allereerste moment in haar leven leek Beatrix een koningin die bedoeld was voor het bedrijfsleven. Jean Kessler verkreeg een charter van de Nederlandse overheid om het op twee na grootste bedrijf ter wereld te worden (na General Motors en Exxon), met een omzet in 1986 van $ 64,8 miljard. Naar verluidt bezit de koninklijke familie nog ongeveer 5% van de aandelen, met een waarde van ongeveer $ 1,8 miljard. Toen Beatrix werd geboren, gaat het verhaal, Nederlanders zongen en dansten op het volgende liedje: Beatrix, Beatrix Deze kleine gulden zal uitgroeien tot rijks. Rijks zijn ‘Rijksdaalders’, elk 2 1/2 gulden waard. Vanaf het allereerste moment in haar leven leek Beatrix een koningin die bedoeld was voor het bedrijfsleven. Hollanders zongen en dansten op het volgende liedje: Beatrix, Beatrix Deze kleine gulden zal uitgroeien tot rijks. Rijks zijn ‘Rijksdaalders’, elk 2 1/2 gulden waard. Vanaf het allereerste moment in haar leven leek Beatrix een koningin die bedoeld was voor het bedrijfsleven. Hollanders zongen en dansten op het volgende liedje: Beatrix, Beatrix Deze kleine gulden zal uitgroeien tot rijks. Rijks zijn ‘Rijksdaalders’, elk 2 1/2 gulden waard. Vanaf het allereerste moment in haar leven leek Beatrix een koningin die bedoeld was voor het bedrijfsleven.
Botticelli’s geboorte van Venus
Oranje haar Venus geboren uit de zee en rijdend op een zeeschelp
schelp
Royal Dutch Shell-logo. Rood gemengd met geel maakt oranje.
De Tron was een adellijke familie van Venetië wiens meest prominente lid, Nicolò Tron, diende als de Doge van Venetië van 1471 tot 1473.
http://venice.umwblogs.org/exhibit/titians-venetian-venuses/venus-in-venice/
Het is de stad Venetië in de Renaissance die misschien het meest gemeen heeft met de mythologische figuur van Venus. De nauwe gelijkenis van hun namen en hun relatie met de zee suggereert misschien dat Venetianen waarde haalden uit het verbinden van het beeld van de godin met het beeld van de stad. Een bijzonder betekenisvolle verbinding betreft het idee van hun respectieve oorsprong. Zowel Venus als Venetië werden letterlijk uit de zee geboren. Bovendien heeft de markt voor afbeeldingen van de godin die uit het schuim is opgestoken, zijn oorsprong in de stad geplaveid met straten van water.
Harry Koch was de vader van Fred C. Koch [1900-1967], en de grootvader van de twee bekende broers Koch, rijke industriëlen, Charles Koch [1936] en David Koch [1940].
Harry Koch was een Nederlandse immigrant die in 1888 in de Verenigde Staten aankwam, op de eerste New Amsterdam, het vlaggenschip van de bekende Holland America Line.
David Koch
REAL-TIME NETTO WAARD $ 50.6B
David Koch deelt de meerderheidsbelang van Koch Industries, het op een na grootste privébedrijf van de VS, met zijn broer Charles.
Koch Industries, met een omzet van $ 100 miljard, beheert pijpleidingen, produceert kunstmest en maakt Dixie-bekers en gewatteerd noordelijk toiletpapier.
Charles Koch
REAL-TIME NETTO WAARD $ 50.6B
Charles Koch is sinds 1967 voorzitter en CEO van Koch Industries, het op een na grootste particuliere bedrijf van Amerika.
De inwoner van Kansas bezit een aandeel van 42% in het bedrijf, evenals zijn broer
Charles Wellesley, 9e hertog van Wellington
Vice-voorzitter van Thames Valley Broadcasting Ltd tussen 1975 en 1984.
Directeur van Ferrocarril de Antofagasta a Bolivia Ltd tussen 1977 en 1980.
Raadslid voor Basingstoke Borough Council tussen 1978 en 1979.
Directeur van Eucalyptus Pulp Mills Ltd tussen 1979 en 1988.
Directeur van Transatlantic Holdings plc tussen 1983 en 1996.
Directeur van Global Asset Management Worldwide Inc tussen 1984 en 1999.
Vice-voorzitter van Deltec Panamerica SA tussen 1985 en 1989.
Voorzitter van Deltec Securities (UK) Ltd tussen 1986 en 1989.
Directeur van Continental en Industrial Trust plc tussen 1987 en 1990.
Vice-voorzitter van Guinness Mahon Holdings Ltd tussen 1988 en 1991.
Directeur van Sun Life Corp Ltd tussen 1988 en 1996.
Directeur van Rothmans International Ltd tussen 1990 en 1993.
Voorzitter van Dunhill Holdings Ltd tussen 1991 en 1993.
Vice-voorzitter van Vendôme Luxury Group plc tussen 1993 en 1999.
Voorzitter van Framlington Group Ltd tussen 1994 en 1999.
Voorzitter van Sun Life & Provincial Holdings plc in 1996.
Directeur van Pernod Ricard SA
Naast zijn Britse titels heeft de hertog van Wellington ook de erfelijke titels van 9e Prins van Waterloo (Prins van Waterloo) van het Koninkrijk der Nederlanden
HAL Investments is een Nederlandse beleggingsmaatschappij.
De Holland-America Line rederij werd in 1873 in Rotterdam opgericht. In 1989 werd het bedrijf verkocht aan de American Carnival Corporation & plc voor een bedrag van 1,2 miljard gulden.
Het grootste deel, ongeveer 68%, van de beursgenoteerde aandelen HAL Trust is eigendom van de familie van de oprichters Van der Vorm, en het management was lang in handen van Martijn van der Vorm (20 augustus 1958). [2] [3] De familie is een van de rijkste in Nederland en staat in de Quote 500 van 2009 op de tweede plaats met een geschat vermogen van € 4,3 miljard. [4] De familie Van der Vorm staat bekend als heel dichtbij. Martijn van der Vorm, voorzitter van de raad van bestuur, nam ontslag op 30 september 2014, na 21 jaar. [5] Hij werd lid van de raad van toezicht. Zijn opvolger Melchert Groot is 25 jaar bij HAL en sinds 2003 lid van de raad van bestuur. [5]
Martijn van der Vorm
Wij zijn een protestantse broederschap met leden over de hele wereld. Autonome Grand Lodges zijn te vinden in Schotland, Engeland, de Verenigde Staten van Amerika, West-Afrika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.
Onze naam komt van William III, Prins van Oranje, en wordt bewaard omdat zijn overwinning op despotische macht de basis legde voor de evolutie van de constitutionele democratie in de Britse eilanden.
De Grand Orange Lodge van Ierland is opgericht in 1798. We hopen dat u via deze website meer te weten zult komen over ons en de oranje traditie.
Het Loyal Orange Institute of England maakt deel uit van de wereldwijde Orange-broederschap, bestaande uit een onbeperkt aantal christenen, wiens vaste overtuigingen zijn gebaseerd op de Reformatieprincipes en waarheden van de Open Bijbel.
De meest aanbiddende grootmeester van Engeland, Bro WR Bather
De Irvine-families waren landbouwpioniers en prominente landeigenaren in Californië die hun naam gaven aan de stad Irvine, Californië.
James Irvine I
James Irvine (1827-1886) werd geboren in County Down, Ierland op 27 december 1827, de tweede na de jongste van negen kinderen. Toen de aardappelteelt in Ierland mislukte in 1845, behoorden James Irvine en zijn jongere broer William tot degenen die naar de Verenigde Staten vertrokken.
James Irvine II
Hij was lid van de Boheemse Club
James II bezat bijna een derde van het land in het huidige Orange County. De stad Irvine (voorheen Myford) is naar hem genoemd. Hij stierf aan de ziekte van Bright in 1947. [5]
Stephen B. Burke (geboren op 14 augustus 1958) is een Amerikaanse zakenman. Hij dient als executive vice president van Comcast en als president en chief executive officer van NBCUniversal. [1] [2]
Steve Burke is een Ierse katholiek. Zijn vader, Daniel B. Burke was een voormalig president van Capital Cities Communications, voormalig eigenaar van het ABC-netwerk. [3] Hij studeerde af aan Colgate University, waar hij lid was van Phi Beta Kappa
Phi Beta Kappa
Het werd gesticht aan het College van William en Mary op 5 december 1776, als de eerste collegiale Griekse letterbroederschap en behoorde tot de vroegste collegiale broederlijke verenigingen. [8]
Willem III (Nederlands: Willem; 4 november 1650 – 8 maart 1702), [2] ook algemeen bekend als Willem van Oranje, was vanaf de geboorte soevereine Prins van Oranje, stadhouder van Holland, Zeeland, Utrecht, Gelderland en Overijssel in de Republiek van 1672 en koning van Engeland, Ierland en Schotland van 1689 tot zijn dood in 1702. Als koning van Schotland staat hij bekend als William II. [3] Hij is soms informeel bekend in Noord-Ierland en Schotland als “King Billy”. [4]
William heeft het College van William en Mary (in het huidige Williamsburg, Virginia) in 1693 begiftigd. [139]
Prinses Margarita en Edwin de Roy van Zuydewijn
Margarita Maria Beatriz de Bourbon de Parma, gravin de Colorno, is geboren op 13 oktober 1972 in Nijmegen, Nederland. Ze heeft een jongere tweelingbroer Jaime.
Prins Pieter Christiaan van Nederland, prinses Carolina en Albert Brenninkmeijer wonen een feest bij van het bewind van prinses Beatrix op 1 februari 2014 in Rotterdam, Nederland.
Sterk geheimzinnig C&A Brenninkmeijer is een wereldwijde krachtpatser in fashion retailing
Het bedrijf is nauw verbonden met de katholieke kerk en is een toegewijd aanhanger van de kerk. Moeder Theresa Brenninkmeijer was trouwens van 1988 tot 2011 een priorin en later abdis van een klooster in Denemarken.
Er wordt ook gemeld dat de familie Brenninkmeijer de rijkste familie van Nederland is. Albert Brenninkmeijer, geboren in 1974, trouwde in 2012 met prinses Carolina van Bourbon-Parma, een neef van koning Willem-Alexander van Nederland.
Alexander Brenninkmeijer is lid van de vijfde generatie van een van de rijkste families van Europa.
Prins Constantijn van Nederland (Constantijn Christof Frederik Aschwin; geboren op 11 oktober 1969) is de derde en jongste zoon van de voormalige Nederlandse koningin Beatrix en haar echtgenoot, Claus von Amsberg, en is de jongere broer van de regerende Nederlandse koning, Willem -Alexander. Hij is lid van het Nederlands Koninklijk Huis van Oranje-Nassau en momenteel vierde in de lijn van opvolging van de Nederlandse troon. [1]
Prins Constantijn studeerde rechten aan de Universiteit Leiden, werd advocaat en werkte vervolgens bij de afdeling Brussel van de (Nederlandse) commissaris voor buitenlandse betrekkingen van de Europese Unie, Van den Broek. Later werd hij aangenomen door de EU en bleef hij daar tot eind 1999 in verschillende functies werken. In december 2000 ontving hij een Master of Business Administration aan INSEAD in Fontainebleau, Frankrijk. Daarna bracht hij een zomer door bij de International Finance Corporation van de Wereldbankgroep in Washington, DC. Hij werkte tot eind 2002 voor strategische consultants Booz Allen Hamilton in Londen. Sinds 2003 werkt hij voor de RAND Corporation Europe in Brussel.
RAND> Gepubliceerd onderzoek> Bladeren op auteur
Constantijn van Oranje-Nassau
Op 14 mei 1948 scheidde Project RAND – een organisatie die onmiddellijk na de Tweede Wereldoorlog werd opgericht om militaire planning te verbinden met beslissingen voor onderzoek en ontwikkeling – gescheiden van de Douglas Aircraft Company uit Santa Monica, Californië en werd een onafhankelijke, non-profit organisatie.
Donald Wills Douglas Sr. (6 april 1892 – 1 februari 1981) was een Amerikaanse vliegtuigbouwer en ingenieur.
Hij richtte de Douglas Aircraft Company op in 1921 (het bedrijf fuseerde later met McDonnell Aircraft om McDonnell Douglas Corporation te vormen).
Commander’s Cross of the Order of Orange-Nassau (1950)
Nederlandse onderscheidingen aan Amerikaanse onderdanen voor de Tweede Wereldoorlog
Deze vertaalde link stelt dat Henry Harley “Hap” Arnold tot ridder van de Nederlandse kroonorde van Oranje-Nassau was
Henry Harley ‘Hap’ Arnold (25 juni 1886 – 15 januari 1950) was een Amerikaanse algemeen officier in de rangen van generaal van het leger en generaal van de luchtmacht. Arnold was een luchtvaartpionier, hoofd van het luchtkorps (1938-1941), commandant van de US Army Air Forces, de enige generaal van de US Air Force met een rang van vijf sterren en de enige officier met een rang van vijf sterren in twee verschillende Amerikaanse militaire diensten. [1] Arnold was ook de oprichter van Project RAND, dat zich ontwikkelde tot een van ‘s werelds grootste denktanks voor non-profit wereldwijd beleid, de RAND Corporation
NEEM CONTACT OP MET LOUIS DREYFUS HOLDING BV
HOOFDKANTOOR
Louis Dreyfus Holding BV
WTC Amsterdam, H-25
Zuidplein 208
1077 XV Amsterdam, Nederland
RAND> Gepubliceerd onderzoek> Bladeren op auteur
Hubert L. Dreyfus
Alchemie en kunstmatige intelligentie 1965
-tron
Het achtervoegsel “-Tron” geeft een complex wetenschappelijk instrument aan.
Hubert L. Dreyfus, een filosoof wiens boek “What Computers Can’t Do” uit 1972 hem tot een gesel en uiteindelijk een inspiratie voor onderzoekers in kunstmatige intelligentie maakte, stierf op 22 april in zijn huis in Berkeley, Californië. Hij was 87.
In 1965, na een tijd bij RAND Corporation te hebben doorgebracht, publiceerde hij ‘Alchemy and Artificial Intelligence’, een schokkende aanval op het werk van Allan Newell en Herbert A. Simon, twee van RAND’s toonaangevende kunstmatige intelligentie-onderzoekers, en volgde met de even provocerende ‘ Wat computers niet kunnen doen: een kritiek op kunstmatige reden. ”
De kracht van menselijke intuïtie en expertise in het tijdperk van de computer ‘(1985), een boek waaraan hij samenwerkte met zijn jongere broer Stuart, hoogleraar industriële engineering aan Berkeley.
Stuart E. Dreyfus
Carel Baron Van Lynden
De Geer (ook: De Geer van Jutphaas en De Geer van Oudegein) is een familie van Waalse afkomst die tot de Zweedse en Nederlandse adel behoort.
De heer De Geer heeft meer dan 10 jaar ervaring in uitvoerend management in opkomende markten en is mede-oprichter van Endurance Capital.
Sinds 2012 woont de heer De Geer in Vietnam, waar hij Managing Director is van Oriflame – een van de bekendste consumentenmerken van het land
Otto Willem Arnold baron van Verschuer
grondbezitter
Verschuer (oorspronkelijk van der Schuer) is een Nederlandse adellijke familie oorspronkelijk uit Appelrebroeck bij Barneveld in Gelderland. De familie heeft vestigingen in Nederland en Duitsland.
Otmar (Reinhold Ralph Ernst) Baron von Verschuer (1896 – 1969) is een Duitse eugenetische arts die een van de belangrijkste theoretici was van het racistische beleid van het Derde Rijk tijdens de nazi-periode.
Tijdens de Tweede Wereldoorlog inspireerde en financierde hij de “Nazi Medical Experiments” onder leiding van zijn assistent, Dr. Josef Mengele. Verschillende organen, ledematen, bloed van gedeporteerden die eerder besmet waren met tyfus, werden verzameld door Josef Mengele en verzonden naar Otmar Von Verschuer en andere leden van het Kaiser Wilhelm-instituut.
https://en.wikipedia.org/wiki/Helmut_von_Verschuer
Baron Helmut von Verschuer (geboren op 6 december 1926), in het Nederlands ook wel Helmut van Verschuer genoemd, was een Europese ambtenaar die van 1958 tot 1987 een hoge ambtenaar van de Europese Commissie was.
Prins Claus der Nederlanden (Claus van Amsberg)
Hij sloot zich aan bij de Duitse jeugd en later de Hitler-jeugd. Lidmaatschap van beide organisaties was verplicht voor in aanmerking komende jongens.
Claus werd in 1944 opgenomen in de Duitse Wehrmacht. Hij trainde met een gepantserde divisie van augustus 1944 – maart 1945. Claus werd vervolgens soldaat in de Duitse 90e Panzergrenadier-divisie in Italië in maart 1945, maar door de Amerikaan gevangen genomen troepen in Merano, Italië voordat ze deelnamen aan gevechten.
Bernhard, Prins van Lippe-Biesterfeld en later Prins van Nederland
In zijn studententijd was Bernhard lid geworden van de NSDAP. NIOD-historicus Gerard Aalders en historicus Coen Hilbrink onthulden in 1996 het bewijs dat Bernhard op 1 mei 1933 als NSDAP-lid was geregistreerd. Bernhard ontkende deze bewering. Bernhard gaf echter in 1962 toe dat hij als aspirant-lid betrokken was geweest bij Hitler’s Sturmabteilung (SA) en de Schutzstaffel (SS). Bernhard bleek tijdens zijn studententijd in Berlijn ook lid te zijn geweest van de nationaalsocialistisch georiënteerde Deutsche Studentenschaft.
We weten dat sommigen hebben bewezen dat de man van koningin Juliana begin jaren dertig lid was van de SA (Sturmabteilungen), de ‘schoktroepen’ van de nazi-partij. De prins had deze verbondenheid gerechtvaardigd door te zeggen dat hij daarheen moest gaan om zijn studie af te maken. Nieuwe onthullingen zullen waarschijnlijk veel meer lawaai maken: volgens aanwijzingen van een Nederlandse historicus zou Prins Bernhard nog een lidmaatschapskaart voor de Nazi-partij (NSDAP) in zijn zak hebben, de dag van zijn huwelijk met prinses Juliana van Nederland, januari 7e 1937!
Sebastiaan Peter Cornelis Tromp
Tromp bezocht een gymnasium op het Canisius College in Nijmegen in de Sociëteit van Jezus. Voordat hij aan zijn theologische studies begon, studeerde hij klassieke talen aan de Universiteit van Amsterdam in 1921
Vervolgens werd hij professor in de ‘Theologia Fundamentalis’ aan het Theologicum van de jezuïeten in Maastricht.
Peter Hans Kolvenbach SJ (30 november 1928 – 26 november 2016) was de negenentwintigste algemene overste van de Society of Jesus, de grootste mannelijke katholieke religieuze orde.
De jeugd van Kolvenbach werd doorgebracht in Druten, nabij Nijmegen in Nederland.
De familie Farnese was een invloedrijke familie in het Italiaanse Renaissance. De titels van Hertog van Parma en Piacenza en Hertog van Castro waren in handen van verschillende leden van de familie.
De belangrijkste leden waren paus Paul III, Alessandro Farnese
‘Regimini Militantis Ecclesiae’ (Latijn voor de regering van de kerkmilitaris) was de pauselijke stier die op 27 september 1540 door paus Paulus III werd afgekondigd en de eerste goedkeuring gaf aan de Society of Jesus, ook bekend als de jezuïeten
Prins Carlos van Bourbon-Parma, hertog van Parma en Piacenza [a] [1] (geboren op 27 januari 1970) is het huidige hoofd van het Huis van Bourbon-Parma, en tevens lid van de Nederlandse Koninklijke Familie.
Na zijn studie werkte Carlos voor het bedrijf ABN AMRO in Amsterdam, waar hij betrokken was bij de voorbereidingen voor de invoering van de euro. Daarna werkte hij een tijdje in Brussel als public affairs-consultant voor het bedrijf European Public Policy Advisors (EPPA). Sinds 2007 houdt hij zich bezig met projecten op het gebied van duurzaamheid in het bedrijfsleven.
Prins Jaime Bernardo van Bourbon-Parma, graaf van Bardi (geboren op 13 oktober 1972) is de tweede zoon en het derde kind van prinses Irene van Nederland en Carlos Hugo, hertog van Parma. Hij is lid van het koninklijk en hertogelijk huis van Bourbon-Parma, en ook een uitgebreid lid van de Nederlandse koninklijke familie en een Nederlandse edelman met de titel Prins de Bourbon de Parme. De titel “Count of Bardi” wordt niet herkend door de Nederlandse adel. Sinds 2014 is hij de Nederlandse ambassadeur bij de Heilige Stoel.
Józef Retinger was de oprichter van de Europese beweging en van de invloedrijke Bilderberg-bijeenkomsten. In 1996 is het boekje ter ere van de 50e verjaardag van de Europese Liga voor economische samenwerking gewijd aan het geheugen van Retinger. Prins Bernhard van Nederland, de eerste president van de Bilderberg Group, schrijft in een voorwoord graag over Retinger:
http://home.teleport.com/~flyheart/retinger.htm
Wie was Józef Hieronim Retinger?
Oprichter en secretaris van de Bilderberg-conferentie
De oudere Józef Retinger stierf plotseling in 1897, terwijl JHR nog een jongen was, en graaf Zamoyski nam de kleine Józio onder zijn hoede. JHR dacht er oorspronkelijk aan priester te worden en schreef zich zelfs in voor een seminarie (hij trad het noviciaat van de jezuïeten in Rome in), maar trok zich na drie maanden terug
https://www.independent.co.uk/news/obituaries/prince-bernhard-of-the-netherlands-674988.html
Prins Bernhard van Nederland
In 1954 richtte hij bijvoorbeeld de Bilderberg-conferenties op, een forum waar politici en ambtenaren aan beide zijden van de Atlantische Oceaan elkaar konden ontmoeten om privé-problemen te bespreken
album_large_1623893
Koning Willem-Alexander van Nederland
Leden van het Koninklijk Huis
Koning Willem-Alexander van Nederland
Koningin Maxima van Nederland
Koningin Beatrix van Nederland
Prinses Irene van Nederland
Prinses Christina van Nederland
Prinses Margriete van Nederland
Pieter van Vollenhoven
Prins Maurits van Orange-Nassau en Vollenhoven
Prinses Marilee van Orange-Nassau en Vollenhoven
Prins Bernhard van Orange-Nassau en Vollenhoven
Prinses Annette van Orange-Nassau en Vollenhoven-Sekreve
Prins Pieter-Christiaan van Orange-Nassau en Vollenhoven
Prinses Anita van Orange-Nassau en Vollenhoven-Eijk
Prins Floris van Orange-Nassau en Vollenhoven
Prins Constantijn van Nederland
Prinses Laurentien van Nederland
Prinses Mabel van Orange-Nassau


Lees ook:  Mabel van Oranje een zeer rijke onbetrouwbaar prinses flink gestegen in de Quote 500

Comments

comments