Dertig slechte bankiers

Dertig slechte bankiers

12 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Jacob A. Frenkel is voorzitter van JP Morgan Chase International, lid van de Trilaterale Commissie, hij diende twee termijnen als de gouverneur van de Bank of Israel en Order of Merit in de rang van Cavaliere di Gran Croce-onderscheiding uit de Republiek Italië. Frenkel is ook bestuurslid van het Aspen Institute Italia en de Raad voor de VS en Italië. Frenkel is een Israëlische bankier voor de Black Nobility van Italië.

Tharman Shanmugaratnam is voorzitter van de Monetaire Autoriteit van Singapore. Er is een moorddadig Australisch huurlingbedrijf actief in Singapore, Unity Resources Group genaamd, dat betrokken is bij een internationale mensenhandel. Shanmugaratnam is een Britse kroonagent door zijn opleiding aan de London School of Economics, Cambridge en Harvard.
Guillermo Ortiz is partner en lid van de raad van bestuur van BTG Pactual was gouverneur van Banco de Mexico, werd benoemd tot lid van de raad van bestuur van de Bank voor Internationale Betalingen en was uitvoerend directeur bij het IMF. Ortiz is een agent van het Huis van Bourbon.
Paul A. Volcker diende twee termijnen als voorzitter van de raad van bestuur van het Federal Reserve System. Volker is een Britse Crown-agent via Harvard en de London School of Economics, door British Crown opgerichte universiteiten.
Jean-Claude Trichet was voormalig president van de Europese Centrale Bank en ere-gouverneur van Banque de France en is voorzitter van de Europese groep van de Trilaterale Commissie en is commandeur van de Légion d’Honneur.
Leszek Balcerowicz is professor aan de Warsaw School of Economics en is een Poolse Ridder in de Orde van de Witte Adelaar, een ridderschap gecreëerd door het Huis van Wetten. Balcerowicz is een Oost-Europese financiële autoriteit die werkt onder het Huis van Saksen-Weimar-Eisenach, de huidige hertogen van Wettin.
Ben Bernanke was voorzitter van de raad van bestuur van het Federal Reserve System en is een agent van British Crown Harvard. Bernanke heeft een hoge autoriteit op het gebied van internationaal bankieren en werkt voor de Rothschilds en Goldsmiths van Londen.
Mark Carney is de gouverneur van de Bank of England en voorzitter van het Monetary Policy Committee. Hij werkte 13 jaar bij Goldman Sachs. Hij is een Britse Crown Harvard-agent en kreeg een jezuïeten middelbare schoolopleiding.
Agustin Carstens is General Manager voor Bank voor Internationale Betalingen en een Mexicaanse topbankier. Carstens is opgeleid aan de Universiteit van Chicago, waar hij connecties heeft gemaakt met de Chicago Outfit, die een alliantie hebben met de Mexicaanse drugskartels. Agustin Carstens werkt voor de familie House of Bourbon en de Zwitsers-Spaanse familie Casanova.
Jaime Caruana was de voormalige algemeen directeur van de Bank voor internationale betalingen en was de gouverneur van de Bank van Spanje. Jaime Caruana is een crimineel agent van de Cuntrera-Caruana Mafia-clan die bekend staat als de bankiers en witwassers van Cosa Nostra. De Spaanse koninklijke familie regeerde eeuwenlang over Sicilië en Caruana werkt voor de Italiaanse en Spaanse Bourbon-families.
Domingo Cavallo is momenteel een partner in Global Source Partners LLC en de voorzitter en CEO van DFC Associates LLC. Cavallo is een Britse Crown Harvard-agent en werd ook opgeleid aan de Universidad Nacional de Córdoba in Argentinië, dat oorspronkelijk een jezuïeten- en vervolgens franciscaanse school was.
Mario Draghi is president van de Europese Centrale Bank en is lid van de raad van bestuur van de Bank for International Settlements. Draghi was jezuïet opgeleid aan het Massimiliano Massimo Instituut en is de topbankier van Rome. Draghi is een familielid van de families Borghese en Del Drago en werkt ook onder de families Massimo en Torlonia.
William C. Dudley is de voormalige president en chief executive officer van de Federal Reserve Bank of New York en partner en directeur van Goldman Sachs en was tien jaar lang de belangrijkste Amerikaanse econoom van het bedrijf. Dudley werkt voor het Beierse huis van Wittelsbach via zijn werk met Goldman Sachs, een bank opgericht door Beierse bankiers.
Roger W. Ferguson, Jr. was vice-voorzitter van de raad van bestuur van het Amerikaanse Federal Reserve System. Ferguson is een Britse kroonagent door zijn opleiding aan Yale.
Arminio Fraga is de oprichter van Gavea Investimentos in Brazilië en was president van de Centrale Bank van Brazilië. Hij was Managing Director van Soros Fund Management. Fraga was jezuïet opgeleid aan de Katholieke Universiteit van Rio de Janeiro en is agent van het Braziliaanse koninklijk huis van Orleans-Braganza.
Timothy Geithner is momenteel president van Warburg Pincus, was president en CEO van de Federal Reserve Bank van New York en zit in de raad van bestuur van de Council on Foreign Relations. Geithner is een Britse kroonagent door zijn opleiding aan Yale.
Gerd Hausler is voorzitter van de raad van toezicht van de Beierse Bayerische Landesbank en was directeur van de afdeling International Capital Markets van het IMF, was lid van de raad van bestuur van Dresdner Bank AG en heeft gewerkt bij Lazard en de Hessische Deutsche Bundesbank . Hausler is een agent van verschillende Duitse vorsten, waaronder het Huis van Hessen en het Beierse Huis van Wittelsbach.
Philipp Hildebrand is vice-voorzitter van BlackRock, het grootste bedrijf voor vermogensbeheer met meer dan $ 6 biljoen aan beheerd vermogen. Hij was ook directeur van de Bank voor internationale betalingen en was voorzitter van de raad van bestuur van de Zwitserse nationale bank totdat hij ontslag nam vanwege beschuldigingen van handel met voorkennis en degene die over hem rapporteerde werd gearresteerd wegens het overtreden van de Zwitserse bankgeheimen. Zijn vriendin is de miljardair Margarita Louis-Dreyfus en voorzitter van Louis Dreyfus Group. De familie Dreyfus is agent van het Nederlandse Huis van Oranje-Nassau met hun hoofdkantoor in Nederland.
Gail Kelly is een Senior Global Advisor voor UBS. Ze was directeur van St. George Bank en Westpac. Kelly is een Britse Crown-agent door haar opleiding aan de Universiteit van New South Wales.
Mervyn King was gouverneur van de Bank of England en is een Ridder van het Britse Rijk en Britse Ridder van de Orde van de Kouseband. Hij is een nobele baron in de City of London Corporation en werkt samen met de Rothschilds, Goldsmiths en Montagu familie die mede-oprichters waren van de Bank of England.
Paul Krugman was adviseur bij de Federal Reserve Bank van New York, de Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds en de Verenigde Naties. Hij is een Britse kroonagent door zijn werk bij Yale en een Nederlandse kroonagent door zijn werk bij Princeton.
Christian Noyer was een voormalig gouverneur van de Banque de France, voormalig voorzitter van de Bank voor Internationale Betalingen, en is een plaatsvervangend gouverneur bij het Internationaal Monetair Fonds. Noyer is een Franse kroonagent via het Legioen van Eer van het Huis van Bonaparte.
Raghuram G. Rajan was gouverneur van de Reserve Bank of India en was Chief Economist en Director of Research bij het International Monetary Fund. Rajan is opgeleid aan de Chicago Booth School of Business.
Maria Ramos is Chief Executive Officer van Barclays Africa Group en was de Group Chief Executive van Transnet Ltd, de Zuid-Afrikaanse staatseigen vrachttransport en logistieke dienst. Ze is een Britse Crown-agent via de University of London en werkt samen met Quaker-bankiers in het Verenigd Koninkrijk zoals de Barclay-familie. De familie Barclay zijn ook Britse edelen en een andere tak zijn Britse zakenmensen en miljardairs. Transnet houdt zich, zoals de meeste grote transportbedrijven, bezig met mensenhandel. Transnet is ook aangeklaagd wegens het stelen van pensioenen.
Kenneth Rogoff is hoogleraar economie aan de Harvard University en een Britse kroonagent. Rogoff werkt als adviseur en strateeg voor centrale bankiers.
Masaaki Shirakawa is de voormalige gouverneur van de Bank of Japan en agent van de koninklijke familie van Japan, de Britse kroonridders in de Orde van de Kouseband. Shirakawa was ook vice-voorzitter van de raad van bestuur van de BIS.
Lawrence Summers is professor aan de Harvard University en een Britse kroonagent. Summers was secretaris van de Schatkist tijdens de Clinton-regering en de directeur van de Nationale Economische Raad van het Witte Huis tijdens de Obama-regering.
Tidjane Thiam is Chief Executive Officer van Credit Suisse Group AG en is een Franse kroonagent als lid van het Bonaparte’s Legion of Honor.
Adair Turner was voorzitter van de Britse Financial Services Authority, was vice-voorzitter van Merrill Lynch Europe, professor aan de London School of Economics, fellow van de Royal Society en voorzitter van de raad van bestuur van het Institute for New Economic Thinking. Turner is een Britse edelman in Ecchinswell.
Kevin Warsh zat in de raad van bestuur van het Federal Reserve System en is een Britse kroonagent door zijn opleiding aan Harvard. Warsh heeft ook samengewerkt met de Bank of England.
Axel A. Weber is de voorzitter van UBS Group en voorzitter van het Institute of International Finance. Weber is ook bestuurslid van de Swiss Bankers Association en de International Monetary Conference. Hij is ook lid van de Trilaterale Commissie. Weber is een internationale topbankier en een agent van de Duitse en Italiaanse edelen door hun Warburg-bankiers die UBS gedeeltelijk creëerden en door zijn opleiding aan verschillende Duitse universiteiten die werden opgericht door koninklijke families in Duitsland, waaronder de Nassau-Weilbergs van Luxemburg en Habsburgs van Oostenrijk evenals de Universiteit van Keulen die werd opgericht door het pausdom.
Yi Gang is de gouverneur van de People’s Bank of China en zit in de raad van bestuur van de Bank for International Settlements. De bende is opgeleid in de Verenigde Staten en werkt samen met de koninklijke Yi-familie van China en hun triade-bendes. De Britse kroon heeft invloed op China via zijn letterlijke en nu geheime controle over Hong Kong.
Ernesto Zedillo is de directeur van het Yale Centre for the Study of Globalization en een Britse kroonagent. Zedillo is lid van The Elders en voorzitter van de High-Level Commission on Modernisation of World Bank Group Governance. Zedillo was ook een voormalige president van Mexico en werkt onder het Spaanse huis van Bourbon, dat recentelijk Battenberg-afkomst heeft gedeeld met de Britse koninklijke familie.
Zhou Xiaochuan is vice-voorzitter van het Boao-forum voor Azië en is gouverneur voor China bij het Internationaal Monetair Fonds, in de raad van bestuur van de Bank voor internationale betalingen en is ook gouverneur voor de Afrikaanse Ontwikkelingsbank, de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank, en de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling die betrokken zijn bij de afkoop van naties. Zhou is een communist en werkt bij de koninklijke familie van China en werd ook opgeleid in de Verenigde Staten.


Lees ook:  Waarom Nederlanders bankiers haten

Comments

comments