De katholieke kerk is uitverkocht aan het globalisme

De katholieke kerk is uitverkocht aan het globalisme

13 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Paus Franciscus ‘ voortdurende steun voor massa-immigratie heeft ertoe geleid dat veel katholieken zich vervreemd voelen van het Vaticaan en zijn pontiff. Hij prijst de demografische veranderingen die zich tijdens zijn preken in Europa hebben voorgedaan en heeft herhaaldelijk het grenshandhavingsbeleid in een aantal landen, het meest recent in Amerika , verstoord . Het kan je vergeven zijn te denken dat hij alleen wordt geleid door zijn eigen politieke overtuigingen, maar er spelen veel diepere krachten.

Het eerste punt om op te merken is het eigen lidmaatschap van de katholieke kerk. Terwijl zijn volgelingen en gelovigen blijven dalen in de ontwikkelde wereld, is de groei in de derde wereld ongekend . In 1900 waren er ongeveer 10 miljoen christenen in Afrika, maar vandaag zijn er 500 miljoen christenen in Afrika; en tegen 2040 zullen er naar verwachting 1 miljard zijn. Naarmate de kerk meer Afrikaans wordt, zullen haar acties en beleid dat ook doen.

Vanuit het perspectief van het Vaticaan is het nu te politiek riskant om Afrikaanse katholieken openlijk te bekritiseren voor hun migratie naar Europa. Het Vaticaan wil zijn toekomstige demografische kern niet beledigen.

Maar verreweg de grootste drijfveer van de immigratieretoriek van het Vaticaan is de meest voor de hand liggende: geld. In de VS heeft de katholieke kerk een uitgebreid netwerk van agentschappen die door de federale overheid worden betaald om migranten, asielzoekers en vluchtelingen in dorpen en steden te hervestigen. Hoe meer immigranten ze hervestigen, hoe meer geld de agentschappen ontvangen . Volgens onderzoek van het Centre for Migration Studies is ongelooflijk genoeg een derde van alle migranten die de VS binnenkomen hervestigd door de katholieke kerk .

Hoewel veel van de migranten katholieken uit Midden- en Zuid-Amerika zijn, komen velen ook uit moslimlanden. Men kan dan zeggen dat de kerk voor migranten werkt vanwege een financiële prikkel en blind is voor het feit dat zij haar eigen vervanger financiert. Een belangrijk voorbeeld hiervan werd voor iedereen een paar jaar geleden in Syracuse, New York, getoond. 75% van alle vluchtelingen die zich in de stad vestigden, was moslim en binnen enkele jaren werd een beroemde katholieke kerk omgebouwd tot een moskee.

De geschiedenis van de rol van het Vaticaan in de vestiging van vluchtelingen in de VS is ook bizarder dan je zou denken. Saul Alinsky, de beruchte joodse linksist die Rules for Radicals schreef , speelde eigenlijk een belangrijke rol bij het opzetten van de CCHD (de katholieke campagne voor menselijke ontwikkeling). Hij gebruikte deze organisatie om zijn eigen Industrial Areas Foundation te financieren, dezelfde stichting die Barack Obama de kunst van het organiseren van gemeenschappen heeft geleerd. Toen Obama president van de Verenigde Staten werd, gaf hij enorme bedragen aan de katholieke kerk zodat zij hun hervestigingsprogramma konden voortzetten – alleen al in 2014 $ 79 miljoen .

Hoe meer je kijkt, hoe meer de tentakels van links worden onthuld. Hun ingewikkelde en krachtige netwerken in de immigratie-industrie werken hand in hand met de eigen programma’s van de katholieke kerk. Met dit in gedachten kun je beginnen een beeld te krijgen van hoe moeilijk het is om de pro-migratielobby in Amerika te ontmantelen. De lobby omvat liefdadigheidsinstellingen, religieuze organisaties en politieke macht; en president Trump zal ze alle drie moeten aanpakken om de immigratie succesvol te maken.

Hoewel ze erg conservatief is over abortus, is de Amerikaanse katholieke kerk in wezen uiterst links als het gaat om immigratiebeleid. Dit wordt niet beter aangetoond in de campagne Justice for Immigrants , die de slogan “één familie onder God” heeft. Ze schrijven vaak open brieven aan politici en lobbyen voor amnestie , en werken ook actief aan het herenigen van gezinnen en kinderen die illegaal het land zijn binnengekomen. Een van de belangrijkste beloften van deze campagne is het beschermen van de illegale immigranten die deel uitmaken van het DACA-programma, iets wat hen in conflict heeft gebracht met de regering Trump.

Lees ook:  Schijtmonarchie Koning 926.000 euro, Maxima 367.000, Beatrix 523.000 Amalia uitkering 1,5 miljoen ALLEMAAL BELASTING VRIJ

In een klassiek geval van doublethink, schetst de principespagina van de campagne Justice for Immigrants het recht van soevereine naties om zijn grenzen te beschermen, maar spreekt zichzelf dan onmiddellijk tegen door te verklaren dat mensen het recht hebben om naar een ander land te migreren, en dat rijke landen geen recht hebben om hun rijkdom beschermen tegen anderen. In feite gaan ze verder en zeggen dat soevereine naties migratiestromen moeten accommoderen.

Vergeet niet dat hoe meer immigranten de katholieke kerk verzorgt, hoe meer geld de katholieke kerk ontvangt. Alleen een naïef persoon kon de campagne Justice for Immigrants toeschrijven aan leerstellingen of politieke overwegingen alleen.

De onwetendheid en onsympathieke houding die sommige katholieke geestelijken tonen tegenover de veiligheid van westerse burgers is ook zeer zorgwekkend.

Een bijzonder berucht incident met kardinaal Egan van New York en bisschop DiMarzio van Brooklyn vond plaats in 2003 in Flushing Meadows. Ze steunden en richtten zich tegelijkertijd op een pro – illegale immigrantenrally die bekend staat als “vrijheidrijders”. Dit veroorzaakte verontwaardiging, want op slechts een steenworp afstand van waar de rally had plaatsgevonden, hadden 5 illegale immigranten een vrouw en haar vriendje aangevallen, voordat ze de vrouw wegsleepten en herhaaldelijk verkrachtten, voordat ze haar bijna dood sloegen.

In 2016 verklaarde kardinaal Nichols, het hoofd van de katholieke kerk in Engeland en Wales, openlijk dat hij Britten wilde laten leren van de “levendigheid van het moslimgeloof” . Ten tijde van zijn opmerkingen werd de volledige omvang van het Pakistaanse verzorgingsbendeschandaal in de media onthuld, en Europa leed aan hoge criminaliteitsniveaus vanwege de migratiecrisis. Hij kwam over als misleid en uit contact.

De pro-migrant katholieke geestelijken in Duitsland waren betrokken bij wat alleen kan worden omschreven als een van de meest bizarre toevalligheden in de moderne tijd. Op 5 januari 2015 schakelde het personeel van de Dom van Keulen de lichten van het gebouw uit om te protesteren tegen een geplande anti-islam / anti-migratierally . Bijna een jaar tot de dag nadat ze dat hadden gedaan, in de nacht van 31 december 2015/1 januari 2016, vonden de seksaanvallen in Keulen plaats net buiten de kathedraal . Meer dan 500 blanke vrouwen werden verkracht of gemolesteerd door meer dan 2000 niet-blanke mannen, van wie velen het afgelopen jaar alleen naar Duitsland waren gemigreerd.

De positie van de katholieke kerk ten aanzien van immigratie is een andere factor waar patriotten zich zorgen over moeten maken, want de paus is nog steeds erg invloedrijk in het werelddiscours. Je kunt de lobbykracht van het Vaticaan in de wereldpolitiek niet onderschatten, of de overtuigende invloed die het heeft op zijn 1,2 miljard volgers. Een toekomstige paus die de demografie van het Westen wil beschermen en zijn leden in de derde wereld wil overhalen om te blijven zitten, kan zeer gunstig zijn voor de vooruitzichten van nationalistische bewegingen in de toekomst.

Naast het feit dat het zeer kritisch is over de pro-immigratie-agenda van het Vaticaan, is het ook goed om het te prijzen met betrekking tot andere kwesties zoals het ondersteunen van het traditionele gezin.

In vroegere tijden stond de Kerk van kruisvaarders en conquistadores sterk met het recht van de Europeaan op zelfbeschikking; en hopelijk zal het binnenkort weer hetzelfde doen.Lees ook:  Open brief aan Chinese regering benadrukt MSM Hypocrisy

Comments

comments