Een verhaal van George Soros En de Nederlandse Royals

Een verhaal van George Soros En de Nederlandse Royals

13 augustus 2019 1 Door Indignatie redactie
0
()

Getuigenclaims: George Soros (met Dutch Royals) namen deel aan rituelen met kindermoord / foltering in Nederland / België

Ik heb lang gepost over het onderwerp rituele foltering, moord en misbruik van kinderen van Epstein, omdat het niet alleen een van de meest gruwelijke misdaden is die je maar kunt bedenken, maar het is tegenwoordig ook verbazingwekkend veel voorkomend op aarde. Ik heb waarschijnlijk honderden bronnen van getuigenissen gelezen, waaronder politieagenten, CIA-agenten, overlevenden en zo verder …

De blootstelling van Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein, Kevin Spacey en anderen is nog steeds alleen maar de oppervlakte van dit alles en @pressfortruth heeft zojuist een verhaal, via de Daily Mail, verteld over hoe een fondsmanager van George Soros naar verluidt verschillende vrouwen heeft verkracht en gemarteld in een ‘sekskerker’ .

Bij het lezen van dit, voel ik me gedwongen om mijn publiek eraan te herinneren dat ik, een Nederlandse vrouw genaamd ‘Anne Marie van Blijenburg’, een paar jaar geleden naar voren kwam om de wereld te waarschuwen dat haar eigen man deel uitmaakte van een belangrijk crimineel syndicaat in Europa dat betrokken was in ritueel opofferen van kinderen. Ze beweert getuige te zijn geweest van leden van de Nederlandse koninklijke familie, politici en George Soros (onder andere) die deelnamen aan de misdaden van het vermoorden van kinderen die uit het weeshuis in Nederland waren gehaald en nooit zijn teruggekeerd.

Lees ook:  Er gebeuren vreemde dingen met Europese landen die zich verzetten tegen de aanval van George Soros

Ze verklaart dat de moorden plaatsvonden op de Nederlands / Belgische grens en dat de lichamen dichtbij werden verwijderd. Ze zegt dat ze dit bij de politie heeft gemeld, maar er is niets aan gedaan.

Haar getuigenis is onder te zien

Ondanks de rijkdom aan getuigenissen, zijn de feitelijke vervolgingen die uit dergelijke getuigenissen voortvloeien bijna niets. Op een bepaald moment in Groot-Brittannië kondigde de politie publiekelijk aan dat ze zoveel meldingen van kindermishandeling ontvingen dat ze niet allemaal zouden achtervolgen wegens gebrek aan middelen! Het bewijs toont DUIDELIJK aan dat veel hooggeplaatste politie-agenten zelf betrokken zijn bij georganiseerde kinderontvoeringsringen , hoogstwaarschijnlijk als onderdeel van agenda’s van het geheime genootschap waarin ze verstrikt zijn geraakt. Dit betekent niet dat ‘alle agenten slecht zijn’ – het betekent dat er was een langdurige inspanning van verdraaide geheime genootschapsgroepen om ervoor te zorgen dat hun leden aan de top staan ​​van alle kunstmatige machtspiramides, zoals nationale politiediensten – om ervoor te zorgen dat ze vrij zijn om hun criminele activiteiten voort te zetten zonder te worden betrapt.

Achtergrond van de Nederlandse ‘Royals’ en politici

Verschillende onderzoekers hebben door de jaren heen bewijsmateriaal aangetoond dat rituele kindermishandeling en moord heeft plaatsgevonden in de parlementaire kringen, vergelijkbaar met hoe het in Groot-Brittannië en elders is gebeurd. Een vrij bekende zaak is die van Joris Demmink, die de secretaris-generaal van het Nederlandse ministerie van Justitie was en die door een uit een kinderbordeel in Amsterdam gered kind werd geïdentificeerd als betrokken bij het misbruik. Hij gebruikte zijn positie in de regering om de zaak te begraven. De volgende videodocumentaire legt dit uit:

Lees ook:  Conspiracy theory ‘Gekkies’ die twijfelen aan de juistheid van de consensus over ‘911’

‘Koningin Beatrix’ van Nederland was de dochter van Prins Bernhard,die de oprichter was van de beruchte Bildeberg-bijeenkomsten waarin politieke leiders van over de hele wereld in het geheim (vaak illegaal volgens hun eigen wetten) samenkomen met bedrijfsleiders en anderen om zich in te zetten geheim hoe hun agenda’s uit te voeren.

Getuigenis: Anne Marie van Blijenburgh

Een belangrijke ooggetuige van rituele kindermoorden door Nederlandse vorsten en andere elites waaronder George Soros , beschrijft de moorden die zich sinds 2004 hebben voorgedaan in België en Nederland. Deze video werd live opgenomen op 5 juni 2014 vanuit Nederland en ondanks beweringen dat er meer video zou worden uitgebracht, is het voor zover ik weet nooit geweest.

Ze beschrijft hoe haar man betrokken was bij het ritueel vermoorden van kinderen en hoe ze bij hem was op sommige vergaderingen en het niet kon uitstaan ​​wat ze aan het doen waren. Ze probeerde de situatie aan de politie te melden, maar ze deden niets.

Het is vermeldenswaard dat dit interview werd afgenomen door Kevin Annett, die erom bekend staat dat hij op een eenmanskruistocht is gegaan om te proberen de vermeende Britse monarchie en de katholieke kerk aan te klagen wegens tellingen van kindermishandeling en vele andere misdaden. Ondanks de waarschijnlijkheid dat zijn zaak geldig zou zijn, koos hij ervoor om een ​​common law-rechtbank in te stellen en hen te vervolgen, in wezen alleen. Hoewel dit veel belachelijk maakte, beweer ik dat een behoorlijk deel van het bewijsmateriaal geldig is – uiteindelijk is het echter aan ons om te beslissen wat we voelen en denken dat waar is!, wij blijven spitten.

Lees ook:  Washington's grootste sprookje: "Truth will out"

Corrupt maffiavriendje Mabel van Oranje op loonlijst George Soros

mabel
OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments