6 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

ANALYSEBUFFET: 25 dringende dingen die u moet weten over Spygate, Epstein, China, financiële ineenstorting, massale schietpartijen en burgeroorlog

epstein

 7 total views,  3 views today

Dingen die je moet weten over de komende aanklacht en arrestatie van diepe staatsverraders die de spygate-samenzwering hadden:

 • In echt bombshellnieuws is de CEO van Overstock.com naar buiten gekomen en heeft hij verklaard dat hij alle antwoorden heeft over de samenzwering van de collusie in Rusland. Tot grote schrik van luisteraars zei hij eigenlijk: “Dat gaat gebeuren en ik denk dat we hierdoor het grootste schandaal in de Amerikaanse geschiedenis gaan zien. Maar het was allemaal politiek. Alles wat je denkt te weten over Rusland en Clinton-onderzoeken is een leugen. Het is allemaal een dekmantel. Het was allemaal politieke spionage … ‘
 • De spygate hoax gaat dit jaar imploderen, waarschijnlijk eind november. Verwacht strafrechtelijke aanklachten te zien voor James Comey en John Brennan, de twee meesterbreinen achter de poging tot politieke staatsgreep tegen een zittende Amerikaanse president. Dan Bongino, Sean Hannity, Sara Carter en John Solomon verdienen allemaal Pulitzers voor hun vastberaden journalistiek om de waarheid te achterhalen. De Epoch Times heeft hier ook uitstekend over gerapporteerd.
 • Zodra Comey en Brennan worden aangeklaagd – samen met anderen – zullen er inspanningen worden geleverd om hen tegen Obama en Clinton te keren. Obama was het diepste brein van de staat achter dit alles, en hij zal waarschijnlijk het land ontvluchten (zie hieronder) in plaats van zelf te worden aangeklaagd.
 • Tussen nu en dan gaat het gestoorde, wetteloze Links elke valse vlag-massale schietoperatie uitvoeren die ze in de maak hebben, inclusief het loslaten van MKultra-onderwerpen op verschillende zachte doelen (dwz menigten van mensen in pistoolvrije zones). Antifa krijgt de opdracht om tegelijkertijd zijn binnenlandse terroristische operaties op te voeren, met als doel een burgeroorlog aan te wakkeren die massale chaos veroorzaakt voordat William Barr de arrestaties van diepe staatsverraders kan beveiligen. De medeplichtige media zullen brutaal liegen over elke schietpartij om Trump de schuld te geven, ongeacht de werkelijke oorsprong van het geweld.
 • Kijk uit naar CNN die wordt gesloten nadat de volledige waarheid van het spygate-fiasco aan het licht komt. CNN zal dan nul geloofwaardigheid hebben, na zo’n actieve rol te hebben gespeeld bij het promoten van de waanvoorlichting. De NYT en Washington Post duwden ook de hoax, maar ze zullen waarschijnlijk overleven.

Wat u moet weten over China en tarieven:

 • China staat op het punt van politieke ineenstorting. Het enige dat het communistische regime ondersteunt, is de sterke economische groei van de afgelopen 25 jaar. Die economische groei is verstoord door de tarieven van Trump, die een slag van politieke en tactische genialiteit zijn.
 • Nu ontvluchten fabrieken China en verhuizen naar Taiwan, Vietnam en Mexico, waardoor de industriële basis wordt gestript en het vertrouwen in de communistische leiders verloren gaat. Overal in China groeit het verschil van mening en het kan overal exploderen als China zijn hand oplegt in de omgang met de demonstranten in Hong Kong. Maar China kan zichzelf niet helpen , want het wordt gerund door autoritaire communisten en alle autoritaire communisten willen wanhopig iedereen vermoorden die hun macht bedreigt. Let dus op dat Hong Kong de vonk is die leidt tot landelijke burgerlijke onrust in China. Met behulp van de tarieven van Trump kunnen we getuige zijn van het begin van het omverwerpen van het kwaadaardige rijk van Rood China.
 • Merk op dat elke militaire aanval door China op de bevolking van Hong Kong enorme onzekerheid op de wereldmarkten zal veroorzaken, wat misschien een grote correctie of crash veroorzaakt. Als je nog steeds gewone aandelen op het hoogtepunt van deze bubbel hebt, begrijp je helemaal geen bubbels.

Sommige dingen die u moet weten over de dood van Jeffrey Epstein:

 • Er is nu gemeld dat ‘geschreeuw en geschreeuw’ werd gehoord dat uitging van de gevangeniscel van Jeffrey Epstein de nacht dat hij ‘zelfmoord’ werd gepleegd.
 • Er is een alternatieve theorie die veronderstelt dat Jeffrey Epstein nog in leven is , nadat hij in beschermende bewaring is genomen door Trump-ambtenaren. De theorie zegt dat Epstein werd verwisseld met een lijk en dat de foto’s van het lijk die werden vrijgegeven voor het publiek een persoon lijken af ​​te beelden wiens gelaatstrekken niet overeenkomen met die van Jeffrey Epstein. De theorie kan natuurlijk verkeerd zijn, dus beslis zelf wat je denkt dat er is gebeurd.
 • De FBI viel gisteren de satanische tempel van Jeffrey Epstein binnen, volgens berichten in de media. Ongetwijfeld werken ze hard om al het bewijs te begraven en de Clintons te beschermen, want dat is waar de corrupte FBI tegenwoordig allemaal over lijkt te gaan.
 • Denk eens aan het feit dat slechts vijf jaar geleden bijna niemand zou hebben geloofd in het bestaan ​​van een satanische tempel op een ‘orgie-eiland’ waar globalisten als Bill Clinton seksueel misbruik maken van minderjarige jongens en meisjes. Nu is het mainstream nieuws . Het laat alleen maar zien dat de media-instelling de controle over het verhaal volledig heeft verloren. Zelfs met enorme, gecoördineerde technische censuur van onafhankelijke media, komt de waarheid nog steeds naar buiten. En Slick Willie komt nog steeds weg met alles, inclusief diddling tieners …

Sommige dingen waar u op moet letten bij bankieren en financiën:

 • Wist u dat het vrachtschip waarop recent $ 1 miljard cocaïne door Amerikaanse autoriteiten was gevonden, eigendom was van JPMorgan Chase ? Wist je dat veel internationale banken afhankelijk zijn van witgewassen drugsgeld om te blijven drijven? Wanneer de mondiale schuldenpiramide instort, zullen deze banken proberen drugsgeld te gebruiken om het allemaal te ondersteunen.
 • Goud stijgt als het vertrouwen in het fiat-valutaschuldsysteem begint te eroderen. Iedereen die aandelen en obligaties achterhoudt wanneer de markt instort, zal willen dat ze hun activa in goud en zilver hadden omgezet.
 • Alle rationaliteit heeft nu de markten verlaten. Aandelenwaarderingen zijn nu grotendeels gebaseerd op ‘verhalen’ in plaats van op economische fundamentals. Rationele beleggers worden elke dag weggevaagd en marktsignalen hebben geen zin meer voor ervaren handelaren. Dit zijn allemaal tekenen dat het einde van deze bellenfase snel nadert.

Sommige dingen die je in de gaten moet houden over wapens en zelfverdediging:

 • Heb je gemerkt hoe snel gepraat over de schietpartij in El Paso uit de media verdween na de zelfmoord / moord op Jeffrey Epstein?
 • Massale opnames vinden nu elk weekend plaats in Chicago , maar de media zwijgen volledig. Blijkbaar tellen zwart-op-zwart massa-opnames niet.
 • Wapenaankopen stijgen de lucht in in Amerika na de recente schietpartijen, en er is een sterke nadruk op verborgen draagwapens die worden gekocht door beginnende kopers van wapens . Dit betekent dat veel mensen die hun hele leven hebben geleefd denken: “Ik heb geen pistool nodig” zich nu realiseren: “Verdomme, ik heb wel een pistool nodig!”
 • Er gaat een gerucht dat president Trump en de ATF actie kunnen ondernemen tegen pistoolbeugels. Dit zorgt ervoor dat de verkoop van armsteunen overal omhoog schiet. De angst is dat Trump probeert armsteunen te verbieden op dezelfde manier als hij recent de bumpstocks verbood.
 • Dem-kandidaat Joe Biden belooft nu herhaaldelijk dat hij, als hij president wordt, landelijke inbeslagname van alle vuurwapens van particulieren zal bevelen. Dit zal natuurlijk een burgeroorlog veroorzaken, omdat gewapende patriotten zich realiseren dat de radicale linkse tirannen eerst hun politieke tegenstanders gaan ontwapenen en vervolgens alle conservatieven naar vernietigingskampen sturen– een resultaat dat herhaaldelijk wordt bepleit door linksen.

Wat u moet weten over de komende uitvoerende opdracht om de censuur van de technische reuzen te stoppen:

 • De aanstaande bestuursorde van president Trump vereist dat de FCC sociale mediaplatforms reguleert, net als openbare nutsbedrijven. Op dezelfde manier dat een telefoonbedrijf uw service niet kan afsluiten alleen omdat ze het niet leuk vinden wat u zegt op de telefoon, zullen Facebook, Twitter en andere voldoende grote sociale mediaplatforms nodig zijn om de uitoefening van gratis te respecteren spraak onder alle gebruikers, ongeacht hun politieke opvattingen.
 • De FTC zal zich ondertussen richten op Google en zijn zoekmachine bias / oneerlijke handelspraktijken.
 • De technische reuzen zullen aanklagen om te proberen al dergelijke voorschriften te stoppen, en dit betekent dat de voorschriften pas ver na de verkiezingen van 2020 zullen worden geïmplementeerd. Dienovereenkomstig betekent dit dat Google er heel goed in slaagt om de verkiezingen te stelen , zoals het al lang van plan was te doen. Als de verkiezingen worden gestolen door wetteloze links, verwacht dan een landelijke opstand van patriotten die het zat zijn om gecensureerd te worden, besmeurd als blanke supremacisten, de-monetized en vervolgens in de grond gestampt door de leugenaars, valsspelers en pedofielen aan de linkerkant . Op een gegeven moment zouden we niet verrast zijn om invallen te zien op de kantoren van Google, Facebook en Twitter.

Dingen die je moet weten over overleven en de mogelijkheid van een burgeroorlog in Amerika:

 • Het wordt steeds duidelijker dat steden dodelijke vallen zijn in welke vorm dan ook. Omdat steden afhankelijk zijn van kunstmatige inputs, veroorzaakt de verstoring van die inputs grote ravage in de steden. Er is een brede discussie onder analisten over de mogelijkheid van een burgeroorlog en het gemak van het uitschakelen van de elektriciteitsnetstations die stroom leveren aan liberaal geleide steden.
 • Steden andere bronnen ontzeggen, zoals voedsel, glasvezel (communicatie), water en brandstof, zou steden theoretisch ook veranderen in chaoszones. Als een burgeroorlog zich in Amerika afspeelt, en als de vijanden van Amerika bijvoorbeeld Google en CNN zijn, is het moeilijk voor te stellen hoe werknemers bij Google of CNN zouden blijven werken als ze geen voedsel, water, bandbreedte of elektriciteit hebben.
 • Er is een geloofwaardige analyse die concludeert dat China wacht op een gelegenheid om via Californië de Verenigde Staten binnen te vallen en dat de linkse bureaucraten van Californië openlijk China’s invasie verwelkomen. Gouverneur Newsom, in het bijzonder, is naar verluidt al uitverkocht aan de Chinezen en bereidt een Chinese militaire landingszone voor in Californië. (Zie TheCommonsenseShow.com voor aanvullende analyse.)
 • Er is ook geloofwaardige informatie die beweert dat Barack Obama zich voorbereidt om de Verenigde Staten te ontvluchten na de aanklacht tegen James Comey en John Brennan. Obama zal naar verluidt naar Europa vluchten waar hij zal proberen het hoofd van de Verenigde Naties te benoemen, terwijl hij de Verenigde Staten verklaart een “schurkenstaat” te zijn die moet worden binnengevallen en bezet met VN-troepen. Het ultieme plan van Obama is altijd de volledige vernietiging van de Verenigde Staten en de overstroming van Europa met extremisten van moslims geweest.


Bereid je voor op totale chaos in de komende weken en maanden. Als je nog niet op de hoogte bent van je voorbereidingen, zit je achter de curve.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments