Er komt een andere theorie naar voren: werd Jeffrey Epstein uit zijn cel geruild om te voorkomen dat hij werd vermoord?

Er komt een andere theorie naar voren: werd Jeffrey Epstein uit zijn cel geruild om te voorkomen dat hij werd vermoord?

14 augustus 2019 1 Door Indignatie redactie

De schijnbare moord op Jeffrey Epstein stuurt schokgolven over de hele wereld, waardoor meer mensen wakker worden voor het feit dat de diepe staat zo gevaarlijk is dat zelfs gevangenen niet veilig zijn om te worden vermoord .

Het is nu voor elke denkende persoon duidelijk geworden dat Amerika wordt bezet door een vijandelijke macht, een corrupt crimineel kartel dat bekend staat als “Democraten” die iedereen zal doden die in de weg zit of hun macht bedreigt. Jeffrey Epstein had natuurlijk kunnen getuigen dat Bill Clinton een seriële verkrachter en kindermisbruiker is, wiens perverse misdaden al tientallen jaren worden verdoezeld door de medeplichtige linkse media.

Maar wat als president Trump en William Barr wisten dat Epstein op het punt stond te worden vermoord en maatregelen namen om hem op een veilige locatie te beveiligen zodat zijn getuigenis ook kon worden veiliggesteld? Epstein zou de sleutel van de Democraat naar beneden te brengen zijn diepe staat verraders waarvan de leiders al lang verbonden met kinderhandel, video chantage en satanische kind molestering rituelen. Getuigenis van Epstein kan het hele kaartenhuis omverwerpen en de zieke, satanische kinderoffers en verkrachtingsrituelen blootleggen die democraten op hoog niveau al tientallen jaren uitvoeren.

Daarom is deze alternatieve theorie op zijn minst het overwegen waard. Hoewel het onmogelijk is om te weten of dit waar is, lijkt er fotografisch bewijs te zijn (zie hieronder) dat het dode lichaam dat uit de gevangeniscel van Jeffrey Epstein is getrokken niet het lichaam van Epstein was . Het lichaam was “geruild”, volgens sommige analisten die heel goed naar het bewijs kijken.

De meest waarschijnlijke verklaring van dit alles blijft naar mijn mening de eenvoudigere theorie dat Jeffrey Epstein werd vermoord door diepe staatsfunctionarissen verbonden aan de Clintons. Per slot van rekening zijn de Clintons is omgeven door een lange lijst van mysterieuze sterfgevallen , “zelfmoorden” en lijkzakken. Het aantal ex-Clinton lijfwachten, accountants en zakenpartners die zijn vermoord, is werkelijk verbazingwekkend. En de verdachte gebeurtenissen in de gevangenis waar Epstein werd vastgehouden, blijven toenemen. Waarom zijn er bijvoorbeeld geen videobeelden van Epstein die zelfmoord pleegt? Waarom werden de bewakers weggetrokken? Waarom werd Epstein verwijderd uit de zelfmoordwacht? Waarom werd de celgenoot van Epstein één dag eerder uit zijn cel verwijderd? Bekijk een samenvatting van deze belangrijke vragen .

Lees ook:  Hoe een roofdier in het volle zicht opereerde

Zelfs AG William Barr heeft vragen:

ABC News Politics on Twitter

NEW: Attorney General Bill Barr says he was “appalled” and “angry” at the failure to “adequately secure” Jeffrey Epstein. “We are now learning of serious irregularities at this facility that are deeply concerning and demand a thorough investigation” https://t.co/O0OFAg3xyj https://t.co/LiLUJj5cdD

Fotografische analyse: het lichaam dat uit de cel van Epstein is verwijderd, lijkt niet overeen te komen met Jeffrey Epstein

Volgens Intellihub , die enkele van de beste onderzoeksjournalistiek leidde na de massale schietpartij in Las Vegas, lijkt de foto van een lichaam dat wordt verwijderd uit de gevangeniscel van Epstein het lichaam weer te geven van een man die helemaal geen Epstein is. We hebben de oorsprong van deze foto’s of de conclusies van de analyse nog niet bevestigd, maar het is een theorie die het overwegen waard is, omdat de gezichtsprofielen niet overeenkomen. Vooral de neus lijkt niet dezelfde neus te zijn als Jeffrey Epstein:

Volgens Intellihub heeft een arbeider in de gevangenis een bericht aan 4chan gepost dat is geregistreerd als geplaatst 10 minuten voordat de media het verhaal van Epstein’s dood brak. Volgens dit bericht, dat nog niet is geverifieerd (dus neem het met een korreltje zout):

Nadat ik niets meer heb gezegd, probeer me niet te doxen maar gisteravond na 0415 namen ze hem [Epstein] [voor] medisch in een gebufferde rolstoel, maar niet 1 triage-verpleegster zegt dat ze met hem spraken. Het volgende dat we weten, komen bestelwagens opdagen? We doen geen releases in het weekend, tenzij een rechter het beveelt. Het volgende dat we weten, is dat hij in een eenmanscel zit en zichzelf ophangt? Hier is het ding, de reisbus heeft zich NIET aangemeld en we hebben het kenteken niet geregistreerd en een man met een groene jurk militaire uitrusting zat achter in de bus volgens de torenman die hem door de poort liet. Jongens, ik ben nu aan het beven, maar ik denk dat ze hem hebben uitgeschakeld.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenTribunal Report ⚖ on Twitter

This 4chan post was posted at 8:44 AM ET 10 minutes before the story broke to the public via @AaronKatersky on twitter at 8:53 AM. Post number: 222520257 on /pol/. Not lending any credence to this story but it was posted before anyone knew Epsten was dead. Decide for yourself.

Deze schijnbare post lijkt erop te wijzen dat een militair persoon arriveerde en Jeffrey Epstein (levend) verwisselde met een lijk dat op Jeffrey Epstein leek. Is het waar? Jij beslist.

Shepard Ambellas on Twitter

Dead Epstein on left vs alive on right. Any questions? Case closed. He’s alive. The dead man is not Epstein.

Wees natuurlijk sceptisch tegenover dit alles. Er zijn veel potentiële theorieën over wat er met Jeffrey Epstein is gebeurd. Omdat het bewijs zo agressief wordt verdoezeld, heeft niemand van ons (nog) bewijs dat een bepaald verhaal juist is. We weten echter zeker dat de gevestigde media tegen ons allemaal liegen .

Lees ook:  Welke vermeende complottheorieën zijn nog niet werkelijkheid geworden?

Wie wil Jeffrey Epstein verwijderen en in leven houden?

De voor de hand liggende vraag op dit punt is dan wie Jeffrey Epstein zou willen verwijderen en in leven houden? Hier zijn eigenlijk maar twee mogelijkheden voor:

Mogelijkheid # 1) William Barr en president Trump bevalen hem naar een veilige locatie te gaan om zijn getuigenis te verkrijgen en te helpen de diepe staat neer te halen.

Mogelijkheid 2) De diepe staat (Clintons) ontvoerde hem om hem te martelen en te doden. Maar deze verklaring slaat nergens op, omdat het voor hen veel gemakkelijker is om hem gewoon in zijn eigen cel te doden en ermee klaar te zijn. Er is geen rationele reden om hem uit zijn cel te verwijderen, alleen om hem ergens anders te doden.

Daarom is de enige overgebleven verklaring – als je denkt dat hij is uitgewisseld met een ander lichaam – dat de DOJ en Trump hem hadden verplaatst om zijn getuigenis te verkrijgen. Er is ook een ‘wildcard’-theorie dat Epstein voor Mossad werkte en dat Mossad in de gevangeniscel sloop en hem uitwisselde, maar dat lijkt op dit moment te vergezocht. Zelfs voor samenzweringsanalisten.

A bright future Lambright 2020 on Twitter

@alex_mallin #BreakingNews! #Epstein NOSE doesn’t match the body. Does #QAnon know?

Leeft Epstein nog?

Dit alles brengt ons tot de mogelijkheid dat Jeffrey Epstein nog in leven is, en hij kan in Amerikaanse militaire hechtenis zijn waar hij op het punt staat allerlei video-opgenomen getuigenissen aan te bieden met de naam van alle democraten op hoog niveau die hem geld betaalden om seksueel misbruik te maken tiener meisjes en jongens.

Lees ook:  Trump zegt "Wetenschap weet het niet" en geeft bladafval de schuld van California Fires

Of misschien is dit allemaal gewoon wishful thinking en de waarheid is dat Epstein dood is als een rots. Dode mannen praten niet. En ze praten vooral niet over de Clintons.

Trouwens, de linkse media – gerund door absolute idioten en verraders – zeggen nu dat als je de officiële verklaring van Jeffrey Epstein die zelfmoord pleegt niet gelooft, je een ‘complottheoreticus’ bent. Dit zijn dezelfde media-media die de afgelopen drie jaar een wild gefabriceerde samenzweringstheorie over Rusland hebben gestimuleerd. Hunsamenzweringen zijn geen samenzweringen, ziet u. Maar uw samenzweringen zijn “samenzweringstheorieën.” Dat is de manier waarop de gestoorde, linkse media werkt, en dat is precies waarom er geen intelligent persoon in Amerika vertrouwt iets de berichten in de media niet meer.

Er zal ongetwijfeld veel meer breaking news (en mogelijk bewijsmateriaal) over Jeffrey Epstein de komende dagen zijn. Maar als hij leeft en wordt vastgehouden door de DOJ of het Amerikaanse leger, kan zijn getuigenis de hele Democratische partij imploderen die al tientallen jaren wordt geleid door kinderhandel en verkrachters. Jeffrey Epstein zou echt het ultieme wapen kunnen zijn om de door Democraten gedomineerde schaduwregering neer te halen. Dat wil zeggen, tenzij hij al op kamertemperatuur is.

Vertrouw de media niet. Vertrouw hier op je instinct. Terwijl je toch bezig bent, was de moord op JFK ook een diepe cover-up van de corrupte FBI van de jaren zestig. Dus misschien wil je een paar boeken van Jim Marrs oppakken en meer leren over de realiteit, omdat de diepe staat al sinds de Tweede Wereldoorlog psyops op het Amerikaanse volk uitvoert. Pas nu is er een president gearriveerd die de bezettende vijandelijke strijdmacht (dwz diepe wezens van het moeras in de staat) zou kunnen uitdagen die Amerika al generaties lang onder controle heeft.

Complottheorien zullen de aankomnde dagen doorgaan. Dingen gaan interessant worden …Comments

comments