Komt de BIG ONE eraan? NASA-vliegtuigvluchtpatroon langs San Andreas laat de alarmbellen af ​​gaan onder waarnemers

Komt de BIG ONE eraan? NASA-vliegtuigvluchtpatroon langs San Andreas laat de alarmbellen af ​​gaan onder waarnemers

14 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Speculatie groeit over wat de National Aeronautics and Space Administration (NASA) stiekem zou kunnen doen nadat waarnemers onlangs een NASA817-vliegtuig opmerkten dat mysterieus zijn weg zocht naar de San Andreas Fault in Californië .

Rapporten geven aan dat het laagvliegende vaartuig werd gezien dat van het Palmdale-gebied in Zuid-Californië naar Boise, Idaho reed, terwijl het onderweg in en rond de San Andreas slingerde.

Volgens sommigen zou NASA de fout van dichtbij hebben kunnen inspecteren, mogelijk uit angst dat deze in de zeer nabije toekomst zou kunnen wegglippen en de ‘grote’ zou kunnen veroorzaken.

CBS2- ankervrouw Jasmine Viel verklaarde tijdens een recent rapport over het vreemde fenomeen dat het NASA-vliegtuig “enge” geluiden maakte die “groot en hard” waren. Ondertussen heeft NASA nog geen publieke verklaring gegeven waarom het dit vliegtuig naar de regio heeft gestuurd , wat meer vragen dan antwoorden over de situatie heeft gecreëerd.

“Een geregistreerd NASA-vliegtuig werd opgemerkt dat het zigzaggende vliegpatronen nabij en over de San Andreas-breuklijn deed,” verklaarde Tyler Glockner van het YouTube-kanaal “secureteam10” in een recente video over deze ongewone gebeurtenis.

“Het is bijna alsof het over de grond scant alsof het probeert meer gegevens te krijgen over wat er onder gebeurt. Wat is er aan de hand? Gebeurt er iets? Wat weten ze Maken ze zich ergens op voor? Weten ze dat de Grote eraan komt? ‘Vroeg hij verder.

Eén ding is zeker: het is slechts een kwestie van tijd voordat de ‘grote’ eindelijk toeslaat

In een andere video-analyse stelde YouTuber Lisa Haven haar eigen vragen over wat NASA hier lijkt te weten waarover het publiek niet weet.

Lees ook:  Luchtvervuilingsniveaus vallen overal ter wereld, omdat het coronavirus ervoor zorgt dat steden en industrieën worden gesloten

Verwacht NASA in de zeer nabije toekomst een nieuwe, nog grotere aardbeving in Californië? Is er een manier om deze toekomstige aardbeving te detecteren op basis van de vorige aardbevingen in de buurt van het Naval Air Weapons Station in China Lake begin juli?

Het lijkt erop dat deze en andere gerelateerde theorieën wel degelijk inhoud hebben en dat de meeste mensen niet op de hoogte zijn van wat er feitelijk aan de hand is, omdat ze gewoon geen aandacht schenken aan het schrift aan de muur.

De San Andreas Fault vormt, voor het geval je het niet wist, de tektonische grens tussen de Pacifische plaat en de Noord-Amerikaanse plaat. Het loopt een verbazingwekkende 750 mijl over de lengte van Californië, en er wordt gezegd dat het te laat is voor de “grote”.

“De overheid heeft NASA ingeschakeld om te kijken of ze kunnen voorspellen wanneer ze zal uitbarsten, omdat we zogenaamd te laat zijn voor een Big One”, schreef een YouTube-commentator in reactie op nog een video-analyse van de situatie.

“Ze kunnen de foutenlijn van San Andreas controleren op eventuele wijzigingen die zijn veroorzaakt door de recente aardbevingen,” schreef een ander.

Zelfs de reguliere media merken op dat hier iets niet klopt en dat het publiek grotendeels in het donker wordt gelaten over de geheime zorgen van de regering over de San Andreas Fault.

Lees ook:  De vaccinrace

De nu opgedroogde Salton Sea, meldt SFGate.com , bevindt zich direct bovenop de San Andreas Fault. En dit is belangrijk omdat men gelooft dat zijn steeds veranderende geologische geschiedenis een belangrijke rol speelt bij het periodiek afzetten van deze fout, wat betekent dat het een mogelijke indicator is voor een dreigende aardbeving.

“De huidige Salton Sea, het grootste meer van Californië, ontstond toen een ongeluk in een irrigatie-engineeringproject in 1905 de Colorado-rivier toestond de Salton Sink binnen te stromen en het waterlichaam te vormen dat meer bezocht zou worden dan Yosemite Valley in het midden van de 20e eeuw, ”Legt dit zelfde rapport verder uit.

“Het werd ook een van de belangrijkste haltes voor trekvogels in Noord-Amerika.”

The big one’ nadert nu snel

LOS ANGELES – ’The Big One’ staat op het punt los te barsten, zo waarschuwen seismologen. Het betekent dat de zo gevreesde San Andreas-breuk in Californië zich zou opmaken de westkust van Amerika in een aardbeving te storten die zijn weerga niet kent.

De onheilspellende berichten waren te horen op een congres voor seismologen en zorgen voor onrust in de regio. Al zijn ze wel wat gewend in Californië en vaker gewaarschuwd dat de grote aardbeving gaat plaatsvinden.

Maar nu lijkt het echt raak. ,,De druk aan de zuidelijke kant van de breuk heeft zich opgebouwd en is al meer dan 100 jaar niet meer vrijgekomen. De veren op het San Andreas-systeem staan heel strak aangespannen’’, aldus Thomas Jordan van het California Earthquake Center tijdens de Nationale Aardbevingsconferentie in Long Beach, Californië.

Lees ook:  Een gids voor de meest veelbelovende kandidaten voor coronavirusvaccins over de hele wereld

Dit zuidelijke deel van de breuk die in totaal bijna 1300 kilometer lang is en een groot deel van Californië beslaat, ligt bij miljoenenstad Los Angeles. Als daar een aardbeving plaatsvindt kunnen er duizenden doden vallen. In de stad wordt al jarenlang geprobeerd zo veel mogelijk gebouwen en huizen voor te bereiden op een grote aardbeving. Maar de schade zal enorm zijn.

De laatste tijd zouden al zo’n tweehonderd kleine aardbevingen zijn losgebarsten. Dat kan een teken zijn dat er iets groters op komst is. De gouverneur van Californië, Jerry Brown, heeft net deze week een wet getekend die het mogelijk maakt dat inwoners vroegtijdig via hun mobiele telefoon waarschuwingen krijgen.

De Andreas-breuk, waar de Pacifische plaat en de Noord-Amerikaanse plaat langs elkaar schuiven, wordt ook wel een slapende reus of tikkende tijdbom genoemd. De laatste keer dat het tot een grote aardbeving met een kracht van 7.8 kwam, was in 1906 in San Francisco.

De meeste schade kwam toen door een grote brand na de beving. Er vielen 3000 doden. De regio was toen nog veel minder bewoond.Comments

comments