De opkomst van de totale wereld controle is in de VS al aan de gang

De opkomst van de totale wereld controle is in de VS al aan de gang

15 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

“ Adolf Hitler leeft en leeft in de Verenigde Staten , en hij komt snel aan de macht.” – Paul Craig Roberts, voormalig assistent-secretaris van de Schatkist, over het gevaar van de FBI voor onze burgerlijke vrijheden

Ondanks de vingerwijziging en verontwaardiging van degenen die toezien hoe de regering bij elke bocht de rechtsstaat aflegt, is de vraag niet of Donald Trump de nieuwe Adolf Hitler is, maar of de Amerikaanse politiestaat het nieuwe Derde Rijk is.

Voor degenen die het huidige en voorbije politieke landschap kunnen bekijken zonder partijdige oogkleppen, zijn de waarschuwingssignalen onmiskenbaar: de liefdesaffaire van de Deep State met totalitarisme begon lang geleden.

De Amerikaanse regering bewonderde inderdaad het nazi-regime dat het na de Tweede Wereldoorlog in het geheim Hitler’s werknemers rekruteerde, zijn protocollen overnam, zijn gedachtegang over recht en orde omarmde, zijn tactiek in stapsgewijze stappen implementeerde en de basis legde voor de opkomst van het vierde rijk.

Klinkt vergezocht? Lees verder. Het is allemaal gedocumenteerd.

Met elke dag die voorbijgaat, leent de regering van de Verenigde Staten nog een blad uit het speelboek van nazi-Duitsland:  Geheime politie . Geheime rechtbanken. Geheime overheidsinstanties. Toezicht. Censuur. Intimidatie. Intimidatie. Martelen. Brutality. Brede corruptie. Entrapment. Indoctrinatie. Onbepaalde detentie.

Dit zijn geen tactieken die worden gebruikt door constitutionele republieken, waar de rechtsstaat en de rechten van de burger de overhand hebben. Het zijn eerder de kenmerken van autoritaire regimes, waar de enige wet die telt in de vorm van hardhandige, unilaterale dictaten komt van een hoogste heerser die een geheime politie gebruikt om de bevolking te controleren.

Dat gevaar wordt nu gevormd door de FBI, wiens lijst met misdaden tegen het Amerikaanse volk bestaat uit bewaking, desinformatie, chantage, beknelling, intimidatietactieken, intimidatie en indoctrinatie, overheidsoverschrijdingen, misbruik, wangedrag, verboden terrein, criminele activiteiten mogelijk maken en privéschade aanrichten eigendom, en dat is gewoon gebaseerd op wat we weten.

Overweeg de vergaande bevoegdheden van de FBI om te surveilleren, vast te houden, te ondervragen, te onderzoeken, te vervolgen, te straffen, te politieeren en in het algemeen als een wet op zichzelf te fungeren – net als hun nazi-neven en nichten en , de Gestapo – en probeer vervolgens uzelf ervan te overtuigen dat de Verenigde Staten nog steeds een constitutionele republiek.

Net als de Gestapo beschikt de FBI over enorme middelen, enorme onderzoeksbevoegdheden en een  enorme vrijheid om te bepalen wie een vijand van de staat is .

Tegenwoordig heeft de FBI meer dan 35.000 personen in dienst en heeft meer dan 56 veldkantoren in grote steden in de VS, evenals 400 ingezeten agentschappen in kleinere steden en meer dan 50 internationale kantoren. Naast een ‘datacampus’, die meer dan 96 miljoen sets vingerafdrukken uit de hele Verenigde Staten en elders herbergt, heeft de FBI ook uitgebreide databases over Amerikanen die worden toegevoegd aan en gebruikt door lokale politiebureaus.

Net als de  Gestapo die post en telefoontjes bespioneerde , hebben FBI-agenten carte blanche toegang tot de meest persoonlijke informatie van de burgers.

De  FBI heeft toegang tot elk poststuk dat het postsysteem passeert . Bovendien stelt de National Security Letters van het agentschap   de FBI in staat om in het geheim te eisen dat banken, telefoonmaatschappijen en andere bedrijven hen klantinformatie verstrekken en deze niet aan de klant bekendmaken.

Net als de geavanceerde surveillanceprogramma’s van de Gestapo, kunnen de spionagecapaciteiten van de FBI zich verdiepen in de meest intieme details van Amerikanen (en de lokale politie toestaan ​​dit ook te doen).

Lees ook:  Het vervelende geheim achter Aramco, ISIS en Trump in Syrië

Naast technologie (die wordt gedeeld met politiebureaus) waarmee ze kunnen luisteren naar telefoongesprekken, e-mails en sms-berichten kunnen lezen en webactiviteiten kunnen volgen, beschikt de FBI-surveillance over een  invasieve verzameling spionagetools . Wetshandhavingsinstanties gebruiken ook software  voor het volgen van  sociale media om Facebook-, Twitter- en Instagram-berichten te volgen. Bovendien stellen geheime FBI-regels agenten ook in  staat journalisten te bespioneren zonder significant juridisch toezicht.

Net als de macht van de Gestapo voor iedereen maken een vijand van de staat, de FBI heeft de macht om iedereen die een binnenlandse terrorist te labelen.

Als onderdeel van de zogenaamde voortdurende oorlog tegen terreur van de regering, is de de facto geheime politie van het land begonnen de termen “anti-overheid”, “extremistisch” en “terrorist” door  elkaar te gebruiken . Bovendien blijft de regering haar groeiende lijst met kenmerken toevoegen die kunnen worden gebruikt om een ​​individu (vooral iedereen die het niet eens is met de overheid) te identificeren als een  potentiële  binnenlandse terrorist.

Net als de Gestapo-geïnfiltreerde gemeenschappen om de Duitse burgers te bespioneren, infiltreert de FBI routinematig politieke en religieuze groepen, evenals bedrijven.

Zoals Cora Currier  schrijft voor het  onderscheppen : “Door mazen te gebruiken die het al jaren geheim houdt, kan de FBI in bepaalde omstandigheden zijn eigen regels omzeilen om undercoveragenten of informanten naar politieke en religieuze organisaties te sturen, evenals naar scholen, clubs en bedrijven … ”De FBI heeft zelfs  technici van Geek Squad bij Best Buy betaald om de computers van klanten  zonder een bevel te bespioneren .

Net zoals de Gestapo de Duitse politiemacht verenigde en militariseerde tot een nationale politiemacht, zijn de Amerikaanse politiemachten grotendeels gefederaliseerd en veranderd in een nationale politiemacht.

Naast overheidsprogramma’s die de politiediensten van het land voorzien van militair materieel en training, heeft de  FBI ook een Nationale Academie  die elk jaar duizenden politiechefs traint en hen indoctrineert in een mindset van agentschappen die het gebruik van bewakingstechnologie en het delen van informatie tussen lokale, provinciale, federale en internationale agentschappen.

Net zoals de geheime dossiers  van de  Gestapo over politieke leiders werden gebruikt om te intimideren en te dwingen, zijn de dossiers van de FBI over iedereen die verdacht wordt van “anti-regeringsgevoel” op dezelfde manier misbruikt.

Zoals talloze documenten maken duidelijk, de FBI heeft geen scrupules over het gebruik van zijn uitgebreide bevoegdheden om politici, chanteren  bespioneren beroemdheden en  hooggeplaatste overheidsfunctionarissen , en  te intimideren en de poging om dissidenten in diskrediet te brengen  van alle strepen.

Wanneer en als er ooit een echte geschiedenis van de FBI wordt geschreven, zal deze niet alleen de opkomst van de Amerikaanse politiestaat volgen, maar ook de achteruitgang van de vrijheid in Amerika in kaart brengen, op ongeveer dezelfde manier waarop de empowerment van de Duitse geheime politie werd gevolgd met de opkomst van het nazi-regime.

Kan het Vierde Rijk hier gebeuren?

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  De regering-Trump richt zich op dakloze transgenders midden in een pandemie

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Trump, Als Een Dictator, Blijft Hakken op de Democratie
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments