#Halsema: Realisten in de fout

#Halsema: Realisten in de fout

15 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

De Telegraaf zat zwaar fout met het bericht over de “gewapende inbraak” van de zoon van Halsema. Na lezing van de open brief van Halsema blijft er helemaal niets over van de beschuldigingen van de Telegraaf. De weergave van de feiten in die brief lijkt behoorlijk te kloppen. Daartegenover staat geen enkel bewijs van de Telegraaf over hun versie. Samenvattend:

Het binnengaan van een verwaarloosde onbewoonde boot, waarschijnlijk zonder sporen van braak, kan moeilijk een inbraak genoemd worden, laat staan een gewapende, want daarvoor is bezit van een wapen onvoldoende. Daar moet mee gedreigd of het moet daadwerkelijk gebruikt worden en aangezien er geen bewoner was kan dat niet. Door Halsema wordt erkend dat haar zoon wetten heeft overtreden, maar er is geen sprake van een “gewapende inbraak”. De politie was ook niet gekomen voor de inbraak maar voor overlast.

Het afschermen van gegevens en het feit dat er na een maand nog geen vervolging is ingesteld, zijn dat dan zaken die het rechtvaardigen om Halsema via haar zoon aan de muur te spijkeren? Het afschermen van gegevens voor onbevoegden (iedereen die er niets mee te maken heeft) zou eigenlijk standaard moeten zijn voor iedereen die slechts als verdachte wordt aangemerkt of die aangifte doet. Ik weet van zaken waarbij mensen die aangifte van geweld deden door de dader bedreigd werden en hun aangifte introkken. Dat er na een maand nog geen justitieel vervolg is is niets bijzonders. Er bestaat zelfs een goede kans dat het wegens overbezetting van het justitiële apparaat niet tot een vervolging komt. De molens van justitie malen langzaam en er is geen enkel bewijs dat Halsema gepoogd heeft dit in de doofpot te stoppen.

Lees ook:  JEFFREY EPSTEIN: SEKS, LEUGENS EN EEN VIDEOBAND

Erik de Vlieger on Twitter

Voor het eerst in mijn leven vind ik dat Femke Halsema gelijk heeft. https://t.co/dkz91OU4EH

Dat de Telegraaf zich hiervoor heeft geleend is vrij dom maar des Telegraafs, en ik denk dat Halsema grote kans maakt een procedure wegens smaad te winnen. Dat spraakmakende realisten die ik op Twitter volg allemaal op de wagen sprongen om mee te huilen met de Telegraaf is het meest  teleurstellend.
Dit met uitzondering van Erik de Vlieger en Bart Nijman. Dat meehuilen is wel begrijpelijk omdat Halsema een waardeloze Groenlinks politica en burgemeester is, maar uiteindelijk is deze totaal ongefundeerde aanval nutteloos en waarschijnlijk contraproductief.

Realisten, dat zijn oppositionelen waarvan ik dacht dat ze ook nadachten en een minimum aan intellectuele bagage hadden. Ik ga ze niet bij naam noemen. De meesten hebben ontzettend lange tenen en blokken je voor je het (t)weet.

#FF0099 on Twitter

Enorm zin om weer puber te zijn ineens

donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  De foute vent van femke Halsema


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments