Ik wil dat JIJ verantwoordelijkheid neemt voor onze Europese toekomst

Ik wil dat JIJ verantwoordelijkheid neemt voor onze Europese toekomst

15 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Ik weet dat je het hebt gemerkt. Ik weet dat je dat weet. Ik weet dat, zelfs als je tegen jezelf zegt dat het goed is, je weet dat onze landen op fundamentele manieren veranderen.

Ik geloof dat de resultaten van deze veranderingen onomkeerbaar zullen zijn. Ik geloof dat tenzij we handelen, de toekomst bloedig en donker is en mannen in monsters zal veranderen. Waarom geloof ik dit? Nou, dat hangt van jou af. Veel hangt af van de antwoorden die je in je hart hebt op de vragen die ik stel.

“Ik wilde ze veranderen, maar zij zijn het die mij hebben veranderd, waardoor ze naar hun eigen beeld zijn. De toekomst was gewoon een voortzetting van het heden; met alle veranderingen opdoemen tot ver buiten de horizon. Nu zijn de toekomst en het heden Eén. Zijn ze er klaar voor? ” ~ Pisatel, Stalker. (1979)

In een paar korte decennia zullen Europeanen etnische minderheden in hun thuisland beginnen te worden. Dit proces zal het einde zijn van blanke Europeanen als een race . Er zijn velen onder ons die denken dat dit prima is, dat wanneer mensen op een bepaalde plaats wonen, zij burgers van die plaats worden met alle waarden en overtuigingen die dat met zich meebrengt. Dit is een leugen. Dit is een leugen die onze leiders ons al jaren hebben verteld omdat hun falende economische systeem constante goedkope arbeid vereist om zichzelf te onderhouden. Dit is een leugen die is voortgezet in onze scholen, universiteiten, kranten, televisie en online. Er is geen ontkomen aan de leugen van multiculturaliteit, hoewel niemand kan zeggen waar het echt voor is, of waarom we beter af zijn als etnische minderheid.

Sir Lefty Farr-Wright on Twitter

Friends! Muggings! Stabbings! Acid attacks! Assaults! FGM! Murders! Terrorism! All created by Tory Austerity! But, of course, as Our Sadiq says, all these things – which, in any case, are all Far-Right LIES spread by Trump – are just ‘part and parcel of living in a big city.’

Sommigen zeggen dat The Great Replacement is een rechtvaardige beloning voor kolonialisme. Sommigen zeggen dat blanke mensen allemaal racistisch zijn. Sommigen zeggen dat niet-blanken nooitracistisch kunnen zijn. Sommigen zeggen dat witheid giftig is en dat gelijkheid groepsbelang betekent voor iedereen behalve blanken. Sommigen zeggen dat het een voorrecht is om blank te zijn. Ben ik het niet mee eens.

“Ik ben geboren als activist. Stilte is geweld. Als je stil bent, ben je op jouw manier gewelddadig. Je draagt ​​bij aan dat geweld terwijl het gebeurt,” Alicia Keys

Het fundamentele probleem waarmee we worden geconfronteerd als gemeenschappen, culturen en landen met een breed Europees karakter – dat zijn alle Engelstalige landen, alle Europese landen – is dat we onszelf niet in de spiegel herkennen. Als een hond kijken we in de spiegel en herkennen onszelf niet. We beschouwen race niet als onderdeel van onze make-up. We denken dat we Frans, Italiaans, Deens, Amerikaans, Engels, Schots, Welsh, Iers, Duits zijn. Maar ik vraag je … Wat zijn die namen? Waar zijn ze op gebaseerd? Wat bedoelen ze? Is het echt alleen maar een document dat je van de overheid hebt gekregen, als we weten dat er verschillende culturen zijn die worden geproduceerd door verschillende etnische Europese groepen?

Lees ook:  Het NATO virus

In zekere zin zijn de linksen juist in hun overtuiging dat er iets racistisch is aan het niet zien van ras. Hoewel je misschien tegen jezelf zegt dat het behandelen van anderen zonder rekening te houden met ras anderen eerlijk behandelt, is wat je doet in feite de waarheid ontkennen die mensen van andere rassen net zo gemakkelijk herkennen als ademen.

Iedereen weet dat je een blanke bent. Niet-blanke mensen behandelen je zeker als een blanke. Jij bent het die alleen je identiteit ontkent.

Wat betekent dat om een ​​blanke identiteit te hebben? Op het eerste gezicht verandert er niet veel. Je leven gaat door zoals altijd. Je wordt geen racist, dat beloof ik! Het is een klein ding dat op geen enkele manier van invloed mag zijn op hoe je je medemens behandelt, juist het idee dat het herkennen van de verschillen tussen mensen iemand tot een supremacist maakt, is beledigend voor alle mensen. Als politiek links moet worden geloofd, zal dezelfde beschaving die een einde maakte aan de slavernij en naar de maan ging, uiteenvallen als Europeanen erkennen dat mensen uit verschillende culturen zich op merkbaar verschillende manieren gedragen. Europeanen, zoals de afgelopen zeventig jaar in veel landen is bewezen, zijn zeer tolerante en gastvrije mensen. Kunnen andere mensen dezelfde verheven hoogten van gelijkheid onder de mensheid claimen?

Amandeep Singh Bhogal Esq on Twitter

As an immigrant growing up on a SE London council estate going to a grammar school – I joined the only party with the vision to help someone like me get on in life – @Conservatives Sorry to disappoint you pal but this immigrant is not going to fit in to your Leftist tick box…

Ondanks onze pogingen om een puur burgermaatschappij te creëren , komt ras met grote kracht in het spel als je op demografische schaal in demografische termen denkt. dit is misschien moeilijk voor te stellen na decennia van individualistische operante conditionering. Je kunt het voelen als ik je deze vragen stel, de weerstand in je geest om diep in jezelf te kijken. Als je je ongemakkelijk voelt bij het denken over de antwoorden die je hebt, moet je jezelf afvragen waarom. Race je geest om excuses te vinden? In plaats van te antwoorden, noemt u mij in plaats daarvan namen of sluit u dit browservenster vol walging af? Waarom denk je dat dat is?

Wilt u een betere toekomst voor uw kinderen en kleinkinderen dan die u had? Hoe ziet dat er in je hart uit? Stel je het voor mij voor. Vertel me wat dat is. Zeg het hardop.

Lijkt het op Keulen op oudejaarsavond? Lijkt het op Johannesburg? Lijkt het op Tower Hamlets? Lijkt het op Chicago of Detroit?

Lijkt het op een islamitische staat?

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  VS sluit alle mogelijkheden die immigranten toelaten

Orwell & Goode on Twitter

Going after grooming gangs is too much trouble but we will arrest the fathers of the young girls being groomed for trying to save their dignity. #Priorities

In iets meer dan een eeuw is Duitsland twee keer in de oorlog verslagen maar geen van beide heeft alle Duitsers vernietigd.

Onze kinderen zien misschien dat de realiteit uitkomt. In een eeuw hebben de Verenigde Staten de wereld naar een nieuw tijdperk van welvaart geleid en kunnen ze dit alles nog steeds verliezen aan demografische veranderingen. In iets minder dan een eeuw is Groot-Brittannië gevallen van het leiden van de wereld naar het zien van een miljoen van haar dochters gestolen, verkracht en geïmpregneerd door haar voormalige onderdanen. In een eeuw strompelde Frankrijk op haar knieën , van het land van de hoogste verlichting tot het zien van moslims en communisten die de basiliek van Saint-Denis bezetten. Het Huis van God en de graven van koningen die op deze manier worden behandeld, zullen je misschien niet van streek maken, we zijn tegenwoordig een seculier volk, maar dit is het minste van de problemen waar Frankrijk vandaag voor staat. De weinige plaatsen op aarde waar de mensheid zich echt vrij kan uiten, zijn datsteeds censuur wordende politiestaten , gerund door boeven die kijken naar de problemen die door immigratie worden veroorzaakt en besluiten dat het problemen zijn waarmee de volgende generatie te kampen heeft, niet de onze. Niet nu.

Police Scotland on Twitter

You may think online you are anonymous, you can create fake profiles and no-one can trace you. That’s wrong! The messages you type and send can be traced back to you. The same laws apply to online messages, images and videos. What you post now can affect you later in life.

“Een gedeelde haat tegen het Westen is wat links en islam verbindt, hun dwingende en collectivistische ideologieën die haaks staan ​​op de westerse filosofie van individualisme.” John Q. Publus

Lijkt dit op de toekomst die u voor uw kinderen wilt? Lijkt dit op het heden dat je wilt?

Je moet verantwoordelijkheid nemen, niet alleen voor jezelf en je gezin, maar voor de waarheid. De waarheid is dat tenzij Europeanen georganiseerd en opgeleid worden over het zeer eenvoudige gevolg van The Great Replacement, er geen Europeanen zullen zijn. Er zal weinig van Europa over zijn dat je zou herkennen; buiten misschien Polen, Hongarije en de Tsjechische Republiek.

U moet zich realiseren dat er geen Europa is zonder Europeanen. Dat betekent dat ja, het is prima om wit te zijn. Je etniciteit is net zo geldig als die van iemand anders – als we geen racisten zijn, hoe kan het dan anders zijn? Om te erkennen dat dat in het belang is van jezelf, je gezin en je land, en niet te vergeten de etnische minderheden in westerse landen die profiteren van de rechten die Europeanen op de hele mensheid hebben.

Je moet erkennen dat mensen die je vertellen dat Europeanen een uniek volk zijn met bestaansrecht, geen racisten zijn. De racist is degene die je vertelt dat je bloed slecht is, dat je een kolonisator bent, dat je bestaan ​​een kanker is die andere rassen onderdrukt. Herken het. Erken dat er zonder jou geen Europa is. Er is geen Amerika. Er is niets.

“Het ergste kwaad is niet om misdaden te plegen, maar om niet het goede te doen dat men zou hebben gedaan.” – Léon Bloy

Is het goed dat Japanners hun eigen land hebben? Is het goed dat de Maori’s in Nieuw-Zeeland wonen? Is het goed dat mensen in vrede leven onder hun eigen soort? Als het goed is dat Afrika zwart is, denk ik dat je ziet waar ik heen ga. Als we het erover eens kunnen zijn dat er landrechten zijn die afhankelijk zijn van etniciteit – dit is tenslotte waar zoveel gepraat over dekolonisatie over gaat – dan moeten Europeanen ook dit recht op zelfbeschikking hebben.

Wil je dat Europeanen hun eigen land blijven houden, of niet?

Kun je deze vraag met ‘ nee’ beantwoorden ? Ik hoop het niet. Ik hoop dat je eerlijker bent tegenover jezelf dan het grootste deel van mijn leven. Ja mijn vriend, ik was zelf ook zo’n twintig jaar links. Ik heb het allemaal ontkend, zoals jij het vandaag ontkent. Ik was verslaafd aan de religie van de progressieve politiek en ontkende ook de realiteit, zeker in de wetenschap dat mijn atheïstische realiteit niet zou veranderen als de wereld om me heen zou veranderen.

Als je iets wilt achterlaten na je dood; als ons leven überhaupt betekenis heeft, als onze cultuur nog iets groots is, is het tijd om te praten. Praat met uw familie en vrienden over deze vragen. Vind je antwoorden. Er zijn dingen die niet weg zullen gaan, zelfs als je het met heel je hart wenst.

De strijd voor de toekomst is al begonnen.Lees ook:  Uncovered: De geheime verovering Strategie van de politieke islam in Europa

Comments

comments