Jeffrey Epstein koos voor een reden New Mexico

Jeffrey Epstein koos voor een reden New Mexico

15 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Een reis door het Land van Betovering, waar de nu overleden sekshandelaar en zijn samenzweerders een toevluchtsoord vonden voor radioactieve geheimen.

Als er een geheim is, zal New Mexico proberen het te bewaren. Het land van betovering heeft in de loop der jaren veel oefening gekregen, ruim voordat de nu overleden Jeffrey Epstein de Zorro Ranch ten zuiden van Santa Fe kocht. ‘S Werelds eerste nucleaire wapen, codenaam’ Gadget ‘ werd op 18 juni 1945 in New Mexico tot ontploffing gebracht. Toeristen kunnen nu de Trinity Site op de White Sands Missile Range van het Amerikaanse leger bezoeken om het epicentrum te bekijken van een zeer geheime samenzwering van de regering waarbij topfysici betrokken zijn, het Manhattan Project. Trinity is een rechte lijn van 111 mijl vanaf Zorro Ranch. Overweeg wat er op deze manier ligt: ​​zoek een kaart. Maak van Epstein’s New Mexico operatie het centrum. Plaats de Trinity-site aan de rand van zijn straal. Wat is er nog meer geheim en radioactief en binnen die cirkel? Werden de andere geheimen van New Mexico genoeg kaf af om Epstein van de radar te houden?

Vorige maand ging ik naar New Mexico om te zien welke geheimen ik kon vinden in de cirkel. Santa Fe, hemelsbreed 37 km van Zorro verwijderd, is de oudste koloniale hoofdstad in Noord-Amerika, een met een verwrongen geschiedenis . Het historische centrum van deze kleine stad in de uitlopers van het Sangre De Cristo-gebergte is de Plaza, een openluchtpark met een Haagen-Dazs op een hoek. Dit was ooit een drogisterij, Zook’s Pharmacy , die ook fungeerde als basis voor Russische spionage; tussen het vullen van recepten en het bellen van klanten, brachten diepe stalinistische spionnen hier de dood van Leon Trotsky in kaart en coördineerden ze later de inspanningen om de geheimen van de atoombom te stelen van Los Alamos (afstand van Zorro Ranch: 50 mijl). 

Er zijn tientallen andere vreemde dingen in die cirkel. Er is het Armand Hammer United World College van het Amerikaanse Westen , een selectief internaat in Montezuma gesticht door Armand Hammer en Prince Charles, oorspronkelijk een resorthotel gebouwd op een warmwaterbron heilig voor de Jicarilla Apache, de vorige bewoners van de Sangre De Cristos . Bill Richardson – die in recent ontsloten gerechtelijke archieven door de aanklager werd genoemdVirginia Roberts Giuffre als deelnemer aan de illegale seksueel misbruikring van Epstein – beweerde in 2001-2002 docent te zijn aan het United World College, tussen zijn werkzaamheden als Bill Clinton’s secretaresse van energie en de gouverneur van New Mexico. Richardson kwam maar één keer opdagen waarvan de studenten op de hoogte waren, om publiekelijk te knoeien met koningin Noor van Jordanië en de prins Pavlos in Griekenland voorafgaand aan zijn gubernatoriale run. (Ik was toen student aan AHUWC; ik herinner me dat Richardson me nauwkeurig een slimme ezel noemde.)

Lees ook:  Philip Giraldi: Heeft Pedofiel Jeffrey Epstein voor Mossad gewerkt?

Er zijn ook de plaatsen waar de katholieke kerk pedofiele priesters verborg in lokale parochies, totdat een tsunami van rechtszaken van slachtoffers het grootste bisdom van New Mexico afgelopen juni dwong faillissement aan te vragen . Een van die plaatsen is in Jemez Springs , een geïsoleerde badplaats in het midden van een brede waaier van federale stranden, Pueblo-landen en nationale bossen. (Afstand van Zorro Ranch: 50 mijl.) Hier heeft de katholieke kerk nog steeds een van de twee behandelingscentra in de Verenigde Staten voor pedofiele priesters. Ze worden behandeld door mede-leden van de kleding die behoren tot een orde genaamd de dienaren van de Paraclete– de paraclete is natuurlijk de Heilige Geest. Men vraagt ​​zich af over de beschikbare geestelijke gezondheidszorg voor de slachtoffers, of dat ze ooit weer echt op de paraclete zullen vertrouwen.  

We reizen in de cirkel, van de ene kerk naar de andere. Iets meer dan 80 mijl ten noordwesten van Zorro Ranch is Trementina Base , een bunker- en gewelfcomplex van de Church of Spiritual Technology – een elitegroep binnen Scientology – met verharde kamers waarin de geschriften van L. Ron Hubbard zijn opgeslagen. Hubbards gedachten over Thetans zullen alles overleven, want ze zijn naar verluidtingeschreven op geëtste stalen platen in titanium containers gevuld met inert argongas. De locatie is nauwelijks geheim, omdat het logo van de CST, twee in elkaar grijpende cirkels met diamanten, te zien is in luchtfoto’s, uitgehouwen in de hoge woestijnstruik, ogenschijnlijk om Hubbards geest terug te leiden naar zijn nieuwe lichaam – wanneer dat gebeurt. “Zodra Hubbard een nieuw lichaam heeft aangenomen, wordt verwacht dat hij zijn weg zal vinden naar een van de CST-bases,” vertelde een insider van Trementina Base de Village Voice in 2012. “Daar wordt hij opgevoed en opgevangen.” 

Als je rijk, krachtig en toegewijd bent om iets vreemds en ondoorzichtigs te doen, lonkt New Mexico – net zoals Epstein een kwart eeuw geleden.

Lees ook:  Catch and Kill: het beschermingsracket dat wordt gebruikt door Trump, Weinstein, Epstein en Wall Street

Comments

comments