Colosseum Eurozone: Is Italië klaar voor oorlog met Brussel?

Colosseum Eurozone: Is Italië klaar voor oorlog met Brussel?

16 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Julius Caesar werd losgeld gehouden door piraten die hem in 75 v.Chr. Op de Egeïsche Zee gevangen namen. Hij maakte grapjes terwijl hij in gevangenschap zou worden vrijgelaten, nadat zijn losgeld was betaald, hij zou terugkeren om ze allemaal te veroveren en te kruisigen. Ze lachten, werden betaald en kwamen uiteindelijk op kruisen te zitten. Terwijl hij deelnam aan deze antipiraterijcampagne die leidde tot Caesars eerste verkiezingsbureau als militaire tribune in 72 voor Christus, brak de laatste van de slavenopstanden uit die bekend staan ​​als de Servile Wars . Mannen zijn niet graag slaven of gevangenen. In 71 voor Christus werd de opstand verpletterd door acht Romeinse legioeneneindigend in vernietiging voor duizenden rebellen; 6.000 worden gekruisigd op de Appian Way als een waarschuwing. Van de rebellenleider, een Thracische gladiator genaamd Spartacus, is de geschiedenis stil. Er wordt aangenomen dat hij in de strijd is gedood of gekruisigd, hoewel zijn geest nog uit de dood kan worden opgewekt.

Aangezien het bureaucratische centrum van een nieuwe hegemonische macht in Europa transalpine is, zal Brussel dan een nieuwe oorlog voerenmet de rebellerende Italianen die proberen te ontsnappen uit de bezuinigingszone van het Colosseum ?

We hebben het niet langer over een klein perifeer land genaamd Griekenland: Italië heeft een BBP van € 1,7 biljoen dat ongeveer 11 keer groter is dan Griekenland; een staatsschuld van 132% van het bbp tegen 2,1 biljoen €, zes keer meer dan Griekenland; terwijl 60 miljoen Italianen de natie 6 keer meer dichtbevolkt maken dan Griekenland. Hoewel Italië de op twee na grootste economie van de eurozone heeftzijn schuldquote is de op twee na hoogste ter wereld. Deze grote overheidsschuld is verschuldigd in drie grote brokken: € 860 miljard (41%) aan binnenlandse financiële instellingen; 380 miljard euro (18%) aan de ECB en andere centrale banken, die snel toeneemt; € 735 miljard (35%) aan buitenlandse crediteuren – voornamelijk in Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Spanje. Deze Italiaanse economische maatstaven zijn belangrijk voor Brussel, maar het geopolitieke belang van het Italiaanse schiereiland is onbetaalbaar voor de grotere visies op de Euroligarchie.

UfM: Energy IS Economy

Gewoonlijk genegeerd in relatiecommentaar met betrekking tot Italië en de EU, bevindt dit kritieke land zich in het geografische hart van het ambitieuze project voor de Unie voor het Middellandse Zeegebied (UfM) ; een NAVO-uitbreidingsstrategie om het grootste economisch geïntegreerde geopolitieke blok op aarde te creëren. De UfM is een cultuurconflictproject die in 1995 is gestart door het Barcelona-proces en het EU-immigratiebeleid heeft uitgebreid om miljoenen arme werknemers en hun gezinnen – de meeste moslims – de mogelijkheid te geven Europa binnen te stromen als onderdeel van een krankzinnige EU-MENA-integratiestrategie. Als je dacht dat het proppen van alle blanke Europese landen samen ambitieus was, stel je dan voor dat je Allah’u Snackbar en Israël in de mix gooit .

italie

Centraal in de UfM staat een handels- en investeringsregeling die bekend staat als de EuroMediterranean Free Trade Area, geadverteerd als een initiatief voor ‘gedeelde welvaart’ . In een vorig artikel werd dit schema blootgelegd als een economisch huwelijk tussen de arme EU met koolwaterstoffen en de MENA met koolwaterstoffen. Pijpleidingen voor aardgas spelen een buitengewoon belangrijke rol in dit huwelijk, inclusief de NAVO-strategie om de Gazprom van Rusland te vernietigen. Het Italiaanse schiereiland biedt de ruggengraat voor de enorme trans-mediterrane pijpleiding die aansluit op Noord-Afrika via twee bestaande en een bijna volledig onderzees pijpleidingssysteem:

  1. Trans-mediterrane pijpleiding , via Sicilië vanuit Tunesië (operationeel).
  2. Greenstream-pijpleiding , via Sicilië vanuit Libië (operationeel).
  3. Galsi-pijpleiding , via Sardinië vanuit Algerije (operationeel in 2018).

Gebruik de zoom-, verticale en horizontale schuifbalken in de onderstaande pdf-viewer van de ENTSOG MAP 2017 om deze belangrijke pijplijnrug over het Italiaanse schiereiland te zien rennen, inclusief de verbindingen met Noord-Afrika .

Gebruik de zoom-, verticale en horizontale schuifbalken in de onderstaande pdf-viewer van de ENTSOG MAP 2017 om deze belangrijke pijplijnrug over het Italiaanse schiereiland te zien rennen, inclusief de verbindingen met Noord-Afrika .

Het Europese aardgasnetwerk is een werkelijk buitengewone investering van CapEx in de moderne tijd. Deze pijpleidingen zijn net zo belangrijk als spoorlijnen tijdens de industriële revolutie; vooral nu aardgas de komende 50 jaar steenkool in Europa zal vervangen. De exclusieve economische zones (EEZ) van Spanje, Italië en Griekenland zijn verplichte doorvoerzones voor Noord-Europese landen om toegang te krijgen tot gasimporten uit Afrika; vooral wanneer het geplande trans-Saharaanse pijplijnproject om de enorme reserves van de Nigeriaanse Delta aan te boren realiteit wordt.

Aangezien de olie- en aardgasreserves in Europa afnemen als gevolg van uitputting van de reserves, zal Europa afhankelijk worden van Rusland als het de EuroMed-vrijhandelszone niet kan beveiligen om investeringen te stroomlijnen; bindende pijplijn- en koolwaterstofexploitatieovereenkomsten in een UfM-breed wettelijk kader. Hoewel energiebeleid tegenwoordig bijna alle macro-economische inspanningen op lange termijn ondersteunt – inclusief het industriële complex van klimaatverandering – vergeten de meeste media-commentatoren en analisten het belang van aardgas niet. Zonder diverse en betrouwbare toegang tot goedkope energiebronnen, kunnen grote ontwikkelde economische blokken zoals de EU niet concurreren met opkomende industriële machten zoals China.

De toren van Babel in Brussel vindt het niet leuk om uitgedaagd te worden, vooral als het gaat om financiële en investeringsprogramma’s die zo belangrijk zijn; die kwesties van nationale autonomie altijd vervangen. De obligatiehouders van Italië in het noorden, met name de ECB, eisen trouw, maar de grote petroleumreuzen zoals Eni en Royal Dutch Shell die dergelijke pijpleidingen bouwen en exploiteren, hebben geopolitieke relaties nodig om op hun plaats te blijven; zelfs als dit betekent dat we niet-coöperatieve soevereine naties en gekozen regeringen naar de rand moeten duwen wanneer dat nodig is.

Een duidelijke boodschap werd vorige week verzonden toen de Italiaanse president Sergio Mattarella weigerde de nieuwe coalitieafspraak voor minister van Financiën te accepteren – Salvini kiest voor Paolo Savona, een eurosceptische en anti-Duitse – in plaats daarvan dreigt Carlo Cottarelli te benoemen als eerste minister-president van de gekozen M5S- Lega- coalitie aangewezen Giuseppe Conte. BBC meldde op 1 juni dat de impasse voorbij was en Conte zou aantreden, maar de waarschuwing werd luid en duidelijk gehoord:

“In Italië is een coalitieregering overeengekomen, die een einde maakte aan maanden van onzekerheid in de op drie na grootste economie van de EU. Giuseppe Conte, de voorgedragen premier, heeft zijn lijst van ministers voor de tweede keer in een week voorgelegd aan president Sergio Mattarella en de nieuwe regering wordt vrijdag beëdigd. Ministers zijn afkomstig van zowel de anti-establishment Five Star (M5S) als de rechtse League. Pogingen om een ​​technocratische regering te vormen [onder Cottarelli] hadden gefaald. De heer Mattarella verwierp de oorspronkelijke keuze van de heer Conte voor minister van economie, maar op donderdag werd een andere kandidaat overeengekomen.  Uiteindelijk besloten de populistische partijen zich terug te trekken en het veto van de president van hun oorspronkelijke keuze voor een eurosceptische minister van economie te accepteren.

Hun nieuw gekozen minister, Giovanni Tria, is voorstander van het voortdurende lidmaatschap van Italië van de eenheidsmunt. Maar het conflict van de populisten met de EU is nog niet helemaal voorbij. De M5S en de Liga hebben zowel nieuwe uitgaven voor welzijn als belastingverlagingen beloofd – die mogelijk in strijd zijn met de uitgavenregels van de EU. Koploper Matteo Salvini wordt minister van Binnenlandse Zaken. Hij heeft een taai nieuw migratiebeleid beloofd , dat argumenten kan oproepen binnen Europa. ”

Cottarelli is een Italiaanse econoom met ervaring bij de Bank of Italy en als IMF-directeur, maar hij werkte ook bij Eni; een van de belangrijkste petrochemische reuzen van de EU, gevestigd in Rome, waardoor hij een man met geld, schulden en energie is. Evenzo hebben de trojka – de ECB, de EG en het IMF – tijdens de aanhoudende Griekse staatsschuldencrisis geopenbaard meesters van het nationale lot in de eurozone te zijn. Brussel kan niet toestaan ​​dat keizerlijke provincies zoals Griekenland en Italië de Colosseum Eurozone verlaten ze moeten blijven, om onder eeuwige soberheid te vechten, geketend en dienstbaar.

Lees ook:  Hof van Justitie van de Europese Unie beperkt de vrijheid van meningsuiting

Het gaat allemaal om het geld

“Europa zal worden gecreëerd door middel 
van een enkele munt of helemaal niet”
~ Jacques Rueff, 1949, vooraanstaand Frans econoom.

Jacques Rueff was in 1941 uit zijn functie als plaatsvervangend gouverneur van de Bank van Frankrijk gevlucht – vanwege nieuwe antisemitische wetten in Vichy Frankrijk – en bevond zich in Londen, waar hij eerder had gewerkt als attaché bij het beheer van de Britse reserves voor de Bank van Frankrijk. Na de oorlog werd hij een vooraanstaand lid van de Mont Pelerin Society ; een coterie van zelfbenoemde liberale economen die John Maynard Keynes zagen als een manifestatie van Beëlzebub. Terwijl Keynes een van de eerste stemmen was die benadrukte dat Duitsland onmogelijk de WWI-reparaties kon betalen die haar in het Verdrag van Versailles waren opgelegd – correct voorspellend dat dit een ander conflict zou kunnen veroorzaken – bleef Rueff zijn meest kritische criticus:

“Bijdrage Jacques Rueff aan de [herstelbetalingen] debat verschenen in het september 1929 nummer van het Economic Journal … Hij steunde Ohlin’s bewering dat er geen overdracht probleem door bewijzen weerleggen Keynes bewering dat de handelsstromen waren ongevoelig voor geldstromen zoals herstelbetalingen betalingen en kapitaalbewegingen. ” 
~ L. Gomes,” Duitse herstelbetalingen, 1919-1932 “

Rueff hield deze beweringen tot ver in de late jaren 1930 en, nou, we weten wat er daarna gebeurde. Aan mannen als Rueff zijn we een dergelijk conflict tussen naties verschuldigd; mannen die later hun eigen oplossingen aanbieden om toekomstige conflicten te voorkomen. Europese integratie was een project waar Rueff tijdens zijn leven niet genoeg van kon krijgen – ironisch genoeg ook iets dat Adolf Hitler voor ogen had. Rueff & Co., die oneindige wijsheid naar beneden brachten vanuit Mont Pelerin, hadden echter hun eigen schema; helaas spelen ze zich tegenwoordig uit in landen in heel Europa die vastzitten in de verkeerde valuta, overgeleverd aan de genade van de Euroligarchie.

Rueff was een groot voorstander van de gouden standaard; een positie die hem op gespannen voet zette met Milton Friedman, het leidende Amerikaanse lid van Mont Pelerin dat ik onlangs bekritiseerde . Ondanks dit was Rueff een globalist die natiestaten slechts beschouwde als grondstof voor technocratische regelingen en geldmachten. Geloven in een gouden standaard neemt het probleem van fractioneel reservebankieren niet weg. Rueff zou de economische muze van Charles de Gaulle worden in zijn aanvallen op de opkomende Amerikaanse dollaren de US Treasury Bond Standard . Terwijl hij het Amerikaanse globalisme veroordeelde, droomde Rueff van een dag waarop een gecentraliseerd EU-globalisme zijn plaats zou innemen; zoals het ruilen van morfine voor een heroïnegewoonte.

“Als de euro faalt, zal Europa falen, 
en daarmee het idee van Europese eenheid”
~ Duitse bondskanselier Angela Merkel, mei 2010.

Volgens dogmatische voorstanders van Europese integratie zoals Rueff en nu Merkel, bestond ‘Europa’ niet vóór de komst van deze meesterlijke naoorlogse dromers. Europa is in feite een soort geld. Graaf in uw portemonnee en haal een door de ECB goedgekeurd bankbiljet eruit; je staart naar de ultieme en duizenden jaren Europese prestaties. Blijkbaar is een blanke Europese identiteit een niet-bestaand concept en moeten alle Europese nationale identiteiten worden beschouwd als een giftige barrière voor de oprichting van een ‘Europese eenheid’; die snel een oxymoron wordt.

Er kan hier een parallel worden getrokken tussen de eurozone en de stad van het oude Rome, dat slechts een politiek centrum en een clearingcentrum werd voor een territoriaal uitbreidingsproject dat geleidelijk loskwam van de oorspronkelijke bedoelingen van de oorspronkelijke 300 senatoriale families . Deze families vochten aanvankelijk om het nageslacht van hun vrienden en verwanten te beschermen, maar tegen de tijd van wijlen Republiek en Julius Caesar hadden veel van deze aristocratische families alleen maar roem en fortuin in hun hoofd – déjà vu.

De grotere UfM-globalistische agenda om blanke Europese volkeren snel te laten samensmelten met niet-Europese immigranten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika – om een ​​puur economische wisselwerking te bereiken die een Euroligarchie dient ten koste van culturele continuïteit, sociale cohesie, religieuze traditie en veiligheid – is een onvoorstelbare misdaad. Voor deze globalistische verraders zijn de Reconquista en het Beleg van Wenen eenvoudigweg niet relevant. In vervlogen tijden zouden dergelijke verraders verbannen zijn als ze geluk hadden.

Holger Zschaepitz on Twitter

ECB is the only net buyer left of #Italy’s govt bonds. Over past 30yrss, Italian households have steadily been reducing their exposure. Now 18% of BTP’s held by central banks, foreign investors hold 35% and 41% is w/ Italian financial institutions.

Bekijk die zwarte ECB-lijn hierboven sinds 2015, en zuig alle Italiaanse staatsobligaties op alsof het een stofzuiger was. Wat en wie dit banking ‘service’ kopen? Waarom kon Italië niet gewoon zijn eigen centrale bank behouden en geld verdienen met zijn eigen schuld?

Brussel heeft geen ander doel dan de onfeilbare doctrine van ‘Europa’ te prediken en de ECB in Frankfurt is slechts een schuldengevangenis die naties als Italië de nachtmerrie van Rueff opzuigt. De ECB dient alleen om een ​​opgeblazen, kosmopolitische oligarchie te verrijken, die niets kon schelen voor de hoop en dromen van miljoenen blanke Europeanen die nu onder een juk van dienstbaarheid staan ​​terwijl hun voorouders in hun graven rollen. Meer dan 30% van de inwoners van Brussel is niet in België geboren en nu wordt naar schatting 25% van de bevolking moslim. 51% van Frankfurt heeft eveneens een migratieachtergrond, 13% is Turks. Immigranten zijn vaker werkloos en leven in beide steden onder de armoedegrens. Als deze steden affichekinderen voor Europa zijn, dan wordt het hoog tijd dat Europese naties hun soevereiniteit herbevestigen – te beginnen met een terugkeer naar soeverein geld.

Magnitude 10: Aardbeving in de eurozone

Italië heeft de afgelopen jaren een aantal ernstige aardbevingen meegemaakt, maar de recente algemene verkiezingen van maart 2018 en de nasleep daarvan zijn slechts de waarschuwende trillingen voor een veel groter continentaal conflict dat veel te laat is. Griekenland had geen kans om te ontsnappen aan de klauwen van Brussel en Frankfurt, maar als Italië ooit zelf een natie zou worden – zoals het nu is – dan zouden ze de Euroligarchie altijd geld geven – of letterlijk rennen weg van het geld, in voorkomend geval.

Deze verkiezing heeft de linkse sociaal-democratische en Europhile Democratische Partij van voormalig premier Matteo Renzi gedecimeerd , waardoor hij gedwongen werd af te treden als partijleider. Rechts in de politiek, Silvio Berlusconi’s oude schoolfirma Forza Italia- partij betrad water, maar zijn centrum-rechtse partner onder coalitieleider Matteo Salvini, bekend als Lega – voorheen de separatist Lega Nord – kende een bijna 8 keer hogere huis stoelen. Eerst beginnen de inwoners van het VK, vervolgens Frankrijk, Duitsland, nu Italië, een EU-overlijdensadvertentie te schrijven.

De opkomst van de revolutionaire linkse, anti-establishment en eurosceptische 5-sterrenbeweging (M5S) van Beppe Grillo en Luigi Di Maio, zette zijn opkomst voort, zoals verwacht, en verdubbelde bijna zijn zetels in het lagerhuis. Als gevolg van de weigering van M5S om met Berlusconi te werken, is Salvini eindelijk tot een overeenkomst gekomen met Grillo en Di Maio om een ​​zogenaamde regering van verandering te vormen , geleid door iemand met wie ze allebei kunnen samenwerken; nieuwe premier Giuseppe Conte . De politiek maakt inderdaad vreemde bedgenoten, maar deze populistische coalitie die bestaat uit een uitgesproken linkse en rechtse partij die beide elkaar nodig hebben om de regering te handhaven, is heel anders dan alles wat de EU ooit heeft gezien.

italie

italie

Populistisch sentiment bij de recente Franse verkiezingen rond Marine Le Pen was hoog; de status-quo-vestigingspartijen aan beide zijden worden ontruimd, hoewel een gecamoufleerde vestigingskandidaat, Emmanuel Macron , toch op zijn buik het paleis Élysée binnen glipte. De rechtse populistische AfD in Duitsland is ook in opkomst, waardoor Angela Merkelnauwer moet samenwerken met uiterst links om haar zwakke greep op macht bij elkaar te houden, maar desondanks is ze nog steeds troont; Europa van een klif blijven sturen. De media in Italië noemen dit de Governo giallo-verde (geel-groene regering), maar het zou eigenlijk de Spartacus Italia moeten worden genoemdomdat het op weg is naar Brussel – via Frankfurt – met getrokken gladius. . . kijk gewoon!

De onderstaande verkiezingskaarten tonen enkele intrigerende regionale resultaten. De linkse M5S verloor eigenlijk zijn steun ten noorden van Rome, maar bloeide ten zuiden van de stad, terwijl de rechtse Lega steun kreeg in heel Italië, maar vooral ten noorden van Rome. Een aanzienlijk deel van de M5S-stem in het noorden is opgepikt door Lega , waaruit blijkt dat een aanzienlijk deel van de M5S-steun daar tijdens de verkiezingen van 2013 meer een populistische proteststem tegen de EU en de Italiaanse gevestigde partijen was in plaats van dat ze aanhangers met linkse veroordelingen.

italie

Bovenstaande kaarten van website van Francesco Bailo ( onder licentie )

Lega , voorheen bekend als Lega Nord , flirt sinds 1989 met het idee van separatisme; op zoek naar onafhankelijkheid voor de grotendeels geïndustrialiseerde regio van Noord-Italië rond Lombardije en Milaan, de financiële hoofdstad van Italië – bekend als Padania en Padanian nationalisme. Wanneer niet openlijk separatisme wordt bepleit, heeft de partij een Federalistische visie voor Italië voorgesteld; nadruk op regionale autonomie voor Noord-Italië, vooral als het gaat om fiscale zaken. Deze fiscale overwegingen zijn wat de noord-zuid-kloof op de bovenstaande kaart creëert, wat verklaart waarom de centrum-rechtse Forza Italia van Berlusconi nog steeds de rechtse en conservatieve kiezers ten zuiden van Rome vasthoudt; Berlusconi steunt grotendeels – of mensen doorzien zijn retoriek – de fiscale status-quo, net als Renzi.

italie

Bovenstaande kaart van het BBP per hoofd van de bevolking legt het grote probleem bloot: Italië heeft een tweezijdige economie ; het noorden is waar de economische activiteit geconcentreerd is, en het zuiden – inclusief Sicilië en Sardinië – is zwaar agrarisch met minder economische activiteit, lagere indexen voor menselijke ontwikkeling en een groot aantal mensen in armoede. Als gevolg hiervan zijn burgers in het noorden die meer kansen op werk hebben, geneigd om voor belastingverlagingen te stemmen, terwijl degenen in het zuiden geneigd zijn om te stemmen voor herverdeling van rijkdom. Dit zal de belangrijkste stelling zijn binnen deze nieuwe coalitie omdat belastingverlagingen beloofd door Lega , in combinatie met beloofde toenames in vermogensherverdeling door M5S, een verhoogde verkoop van staatsobligaties zullen vereisen.

Deze situatie wordt onhoudbaar voor de bestedingseisen van de trojka. De ECB is de Italiaanse schatkist al aan het douchen met een fiat firehose en als het de slang laat verdubbelen, zullen landen zoals Griekenland ook hun handen uitsteken, protesterend dat ze zijn behandeld als tweederangsburgers onder zwaardere Troika bezuinigingsprogramma’s . Hierin ligt het probleem van het opsluiten van onverenigbare economieën in een valuta-gevangenis zoals die bedacht door Jacques Rueff. Het is al erg genoeg voor landen als Italië om intern hun eigen noord-zuid tweezijdige economische dynamiek in evenwicht te brengen, laat staan ​​om Noord-Europese landen tegen hun Zuid-Europese leeftijdsgenoten te stellen (een ander tweezijdig fenomeen).

Lega en M5S hebben één ding gemeen; Euroscepticisme . Ze hebben de Lira terug nodig, maar zelfs als ze dat doen, zullen ze nog steeds problemen hebben om nieuwe staatsobligaties in Lire te verkopen, omdat de ratings slechter zouden zijn dan junk en de rentetarieven krankzinnig zouden zijn. In een dergelijke situatie zou M5S moeten stoppen met dromen over een ster – vijf in feite – en terug naar de aarde komen. Lega is eigenlijk de partij die alle kaarten vasthoudt als Italië zijn onafhankelijkheid zou herwinnen. Salvini weet dit en het lijkt erop dat veel Italianen dit gaan uitwerken. Beide partijen moeten hoe dan ook kunnen accepteren dat het EU-immigratiebeleid suïcidaal is en onmiddellijk moet worden stopgezet.

Pragmatisch verwijderde Salvini “Nord” van de partijnaam en herinnerde Lega zich in 2017 als een Italiaanse nationalistische partij, waarmee ze immigratie afsloot; een beweging die de Eurosceptische tijdgeest heeft ontploft die in de EU explodeert. Vijf weken voor de verkiezingen in maart, eind januari, werd het lichaam van Pamela Mastropietro , een 18-jarige drugsverslaafde uit Rome, in stukken uiteengenomen en in twee koffers gestopt. Drie Nigeriaanse immigranten werden gearresteerd en beschuldigd van de misdaad, terwijl een vierde verdachte – een Ghanese drugsdealer – als vluchteling werd gemeld. Lichaamsdelen bleken te ontbreken, wat aangeeft dat, schokkend, een muti moord waarbij kannibalisme kan hebben plaatsgevonden – meer culturele verrijking!

Dagen nadat deze gruwelijke moord werd gemeld, nam op 3 februari een jonge 28-jarige Macerata-inwoner genaamd Luca Triani deel aan een vergeldend schietincident waarbij zes Afrikaanse immigranten gewond raakten. Toen de politie de aanvaller eindelijk arresteerde, werd hij gevonden met de Italiaanse driekleur over zijn schouders gedrapeerd bij een lokaal monument uit de Tweede Wereldoorlog. Velen in Italië hebben openlijk steun voor deze actie aangekondigd en hebben terecht de overstroming van Italië met Afrikaanse immigranten aangehaald als een culturele crisis die het sociale weefsel en de veiligheid van de Italiaanse staat vernietigt. Dergelijke evenementen hebben vooral Legaaangewakkerd , die zal doorgaan.

Blanke Europeanen beginnen te beseffen dat door de overstroming van Europa met immigranten uit de derde wereld, die hen verblijf en een stem geven, de Euroligarchie steun wil ondersteunen voor gevestigde socialisten links – en faux-rechts – die populistische verlangens zullen blijven negeren tot demografie verandert zo onherroepelijk dat Euroscepticisme als een levensvatbaar stembusbeleid kan worden overwonnen. Het probleem met dit schema is dat het al is mislukt; de blanke Europese demo’s, vooral in Italië, zijn wakker geworden en ontdekken dat hun nationale identiteit actief wordt aangevallen door Brussel.

Net zoals Julius Caesar werd gevangen genomen door piraten tijdens de laatste Serviele Oorlog in Italië, moeten Europese volkeren zich realiseren dat Brussel slechts een piratenschip is en Frankfurt de schatkamer is. Aan het einde van de dag komt de schat die via Frankfurt wordt doorgesluisd uit de landen waarvan ze klagen dat ze verslaafd zijn aan schulden. Usury is een schat en wordt onderhouden door je bloed, zweet en tranen. U, de mensen en uw naties, zijn de bron van alle rijkdom – geen stelletje verheerlijkte accountants die in een kantoortoren in Frankfurt zitten die buit op een spreadsheet tellen, of een stelletje bureaucratische verraders in Brussel die het lot verleiden met een heel nieuw continent Servile Warbrouwen.

Zal Spartacus Italia het opnemen tegen Empire-gebouw?

Als Spartacus Italia een stap zet, zal Brussel acht legioenen over de Alpen sturen om de rebellen te verpletteren als ze besluiten eenzijdig op te treden om hun natie terug te vorderen en een soevereine Lire opnieuw uit te geven? Slaaf of Spartacus?Lees ook:  Persvrijheid in de VS: onder druk van de president en pandemie

Comments

comments