Een paradijs onder de Europese ruïnes

Een paradijs onder de Europese ruïnes

16 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

Degenen die in staat zijn hun cognitieve vaardigheden aan het werk te zetten, in staat zijn te functioneren als hun enige doel in het leven, is anderen te creëren, produceren en instrueren om te bouwen, zouden hun talenten en vaardigheden verspillen als ze proberen de hele wereld te perfectioneren; een creatie van een wereldwijd paradijs. Het is onmogelijk – de miljoenen dode zielen die opgeofferd zijn aan het marxistische utopisme hebben het bewezen. Er is geen reden om een ​​utopie te maken uit de gevallen pilaren en kastelen die ooit over de groene, golvende heuvels van West-Europa lagen. Noch kon de droge, verwarmde woestijn van Marokko ooit een beschaving op de schaal van New York ondersteunen.

Alleen – en als collectief moeten we dit accepteren – kan een samenleving floreren wanneer deze met rust wordt gelaten om zelfbeschikking na te streven. Het lot van de inheemse volkeren van Europa wordt door de meeste getroffenen niet goed begrepen . Politici en de regerende partijen hebben zich al lang de rug toegekeerd naar de verschrikkingen van immigratie in de derde wereld, niet in staat en niet bereid om de slachting van de inheemse bevolking van het continent aan de kaak te stellen. Omdat deze stammen verspreid blijven en niet in staat zijn om banden tussen elkaar te vormen – hun sociale relaties volledig verwrongen en uitgehold door de eliteklasse – beschouwen deze inheemse stammen zichzelf niet langer als echte inboorlingen. Tweederangs burgers in hun eigen huis. Nu hebben ze heimwee naar een plek waar ze nog nooit zijn geweest. Een utopie die niet bestaat, afgebeeld ergens achter de brandende heldere horizon, het licht van een nieuwe orde die haar pad leidt, de toekomst van haar mensen.

Het gaat er niet om een ​​andere samenleving over te nemen waarmee eenheid zal worden bereikt, maar om opnieuw te beginnen. Voor sommigen lijkt het misschien laf om zo door te gaan, maar het gevecht zal nooit aankomen. Het zal een langzame, brutale reeks burgerconflicten zijn, omdat talloze migranten de eens zo mooie landschappen van Europa binnenvallen , hun naties overspoeld met mensen die niet willen wennen aan hun manier van leven, in plaats daarvan alleen de manieren van de inboorlingen beoordelen en bekeren continent naar hun idealen, hun waargenomen moraal, rechtvaardigingen. Het is een oorlog op ware grootte; maar door duizend zuuraanvallen en een besmetting met verkrachtingsbendes .

De strijd, die de strijd van de Europeanen vertegenwoordigt als verzet tegen de migrantencrisis, de verslechtering van sociale relaties en de aanval op homogeen geluk, welvaart en groepsidentiteit, zal helaas nooit aankomen. Nooit. Niet over duizend jaar, die tegen die tijd de afzonderlijke landen van het continent lang vervaagd zullen zijn, in plaats daarvan kolonies van West-Aziatische en Afrikaanse volkeren.

De enige uitweg is ontsnappen.

Hoe zal deze nieuwe beschaving, gebouwd op verlichte waarden en ethno-identitarisme, eruit zien? Wat zal de drijvende factor zijn om zo’n rijk te behouden? Het antwoord is sociale cohesie. Dit is een druk van de eigen groep om harder te werken, hoger te komen en gelukkiger te leven, allemaal in veel grotere omstandigheden dan die van de afbrokkelende burchten van Europa en de Nieuwe Wereld. Dit is een plek voor mensen die niet alleen dezelfde afkomst hebben, maar ook trots kunnen zijn op zo’n genetisch aspect van hun karakter. Hun persoonlijkheden, fysieke kenmerken en cultuur. Dit zorgt ervoor dat verschillende individuen en groepen met een gemeenschappelijke oorzaak – in dit geval een raciale compositie – vrij rondlopen met hun eigen verlangens in het leven vergezeld door stemmen die het algemeen belang verdedigen, om niet alleen voor zichzelf te werken, maar ook om een ​​sterke, aanhankelijke toewijding voor iemands volk.

Dit is een traditionele benadering van de genormaliseerde westerse levensstijl die overal in Noord-Amerika en Europa heerst, en het creëren van een sociale sfeer rond waardigheid, plicht en respect. Dat is de mate waarin sommigen moeten gaan om de doelstellingen van hun natie te bereiken, voor elk onderwerp binnen zijn geografische contouren om voor hun naaste, hun vrienden, familie en romantische partners te zorgen. Het Westen heeft het collectivisme grotendeels verworpen. In plaats daarvan omarmden we individualisme. De afwijzing van de groepsidentiteit alleen voor het zijn van groepsidentiteit is gebruikelijk in libertaire en klassieke liberale kringen. Deze afwijzing van de groepsidentiteit is hun drastische reactie op de vlammen van de door de staat gesponsorde identiteitspolitiek, iets dat vaak wordt gepleegd door sociale progressieven en het reguliere Amerikaanse establishment. Maar liberalen begrijpen het feitelijke nietproblemen waarmee het Westen wordt geconfronteerd ; in plaats daarvan te wijzen op wat gemeenschappen uit de eerste wereld het meest nodig hebben als de vijand van de vooruitgang van de beschaving. Dat is; om een ​​collectieve identiteit te delen, de eigen groep te omarmen en je leven te wijden aan het vormgeven van een beter leven voor hen .

Lees ook:  De beslissing van de Turkse president Erdogan om van de Hagia Sophia een moskee te maken, maakt deel uit van zijn masterplan

De mainstream Rechts roept op tot de uitroeiing van alle identiteitspolitiek en beweert dat hard links ze gebruikt tegen de zwijgende meerderheid. Dit is een onjuiste analyse en conclusie van de omringende situatie waarin het Westen zich bevindt. Het probleem is niet dat bepaalde minderheidsgroepen pleiten voor de belangen van hun eigen volk, dat zij hun volk op de eerste plaats stellen. Dit is volkomen menselijk gedrag. De kwestie is dat dezelfde mensen die een gedeelde identiteit voor hun gemeenschappen promoten, graag een identiteit voor de meerderheid willen afwijzen, bijvoorbeeld voor autochtone Europeanen. Ze zullen het hebben over hoe hun volk wordt vervolgd, maar laten anderen nooit toe om hun stem te laten horen in hetzelfde behoud. Ook dit is een natuurlijk machtsspel. Het is een vicieuze cirkel van het behartigen van de belangen van de ene groep en het ontkennen van de belangen van een andere. Met andere woorden, het is een vorm van gewelddadige en beklemmende hypocrisie, één gesponnen als een verhaal van opstaan ​​tegen de staat, terwijl de staat in feite heeft voldaan aan de onlogische en onzinnige eisen van enkelen ten koste van de velen.

Doordachte overweging voor de arme inwoners van Soedan, van Mexico, van Syrië, dit komt gemakkelijk. Maar nooit één schreeuw om de onschuldige Europeanen die worden afgeslacht door vreemdelingen die zich niet willen gedragen; alleen om te plunderen, verbranden, verkrachten en afslachten. Dan, als alles bijna klaar is, alle voordelen van de sociale zekerheid plukken die hun Europese regering weggeeft uit angst en medelijden. De verzorgingsstaten gebouwd in homogene high-trust samenlevingen door inheemse mensen wordt vernietigd. Nu worden gezondheidsdiensten en werkloosheidsnetten betaald voor degenen die er niet bij horen; die hun eigen huis hebben, kunnen ze verbeteren en perfectioneren, als ze alleen maar proberen hun eigen samenleving te verbeteren. Fix your economy, fix your educatief voorzieningen. Verdeel de rijkdom van uw land; laat de arbeidersklasse genieten van de belastingvoordelen die ze hebben verdiend en de rijksten niet. Welk systeem ook voor uw mensen op uw manier werkt.Neem uw woede niet weg in een land dat veel succesvoller, gelukkiger en vrediger is dan het uwe . Dat is het teken van onze stervende beschaving, het loslaten van waarden die een regeling voor honderden tot duizenden jaren heeft gehad. Al die geschiedenis, al die moeite gestoken in filosofie en archaïsche literatuur, grof vergeten.

Zou het geld dat de tientallen miljoenen migranten financiert die gebieden binnenkomen waar ze geen plaats hebben, naar gezondheidszorg, gratis universiteiten of openbaar vervoer gaan? Er is geen zorg voor verbetering aan de kant van de migranten, aan de kant van de Europese Unie en het westerse huis van vertegenwoordigers, de parlementen die zich richten op dreigingen van de verschillende, unieke thuislanden, in tegenstelling tot de oorspronkelijke bewoners die daadwerkelijk werken voor een leven, belasting betalen en bijdragen aan wetenschap en geneeskunde.

Dit brengt me bij de belangrijke stap die veel bevolkingsgroepen in heel Europa moeten zetten. Ze moeten de droom van het behoud van falende, geslagen beschavingen opgevenen begin opnieuw. Een beschaving, een gemeenschap, met alle historische lessen en culturen uit hun geliefde continent, de metropool van Nieuw Europa. De inwoners van de natie gedijen onder een vrije, bevrijde omgeving, geen vervuiling, sterk verminderde ziektecijfers en bijna de afschaffing van alle misdaadcijfers. Een veilige haven gebouwd op de principes en ethiek van identitarisme, die identiteitstak doordrenkt met de genen van zijn bewoners. De mensen zijn in staat zichzelf te besturen, omdat hiërarchie een concept van het verleden was, nu krijgt elk individu dat de bevolking van de natie omvat een gelijk aandeel van autoriteit. In deze citadel zijn er geen onderworpen leden van de stam, mensen gedwongen om te leven met diegenen die ze niet willen, en er zijn geen subjugators,

De toekomstige generatie, degenen die zijn geboren na de oprichting van het thuisland dat is begonnen, zal worden geïnstrueerd om de erfenis van zijn concept voort te zetten. Zoals het werd opgevat in etnonationalisme en optioneel traditionalisme – niemand gedwongen om traditie te beoefenen, maar toch grotendeels aanbevolen dat hij of zij dit doet omwille van zijn of haar eigen geluk en het geluk van de mensen om hen heen – zal het blijven bij dergelijke overtuigingen doordrenkt met zijn aard. Dat is een belichaming van de natuur , deze samenleving, het spoor van onze evolutie die terugkeert naar organische wortels, niet langer geketend en geslagen door slaveneigenaren die diversiteit boven gezond verstand plaatsen.

De verlichting gebrouwen door de geleerden van de toekomst weerspiegelt de selectieve empowerment gepromoot door de wijze wijzen uit het verleden. De toekomst is in wezen gebaseerd op het weerspiegelen van het verleden, in het besef dat het een veel vreugdevollere en spiritueel verheffende periode was dan het heden. De weg vooruit, om het duidelijk te zeggen, is de weg terug.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Amerikaanse pandemie: het ware gezicht van totalitarisme

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Democraten blijven Trump dwarszitten
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments