“Koningshuis”: alles gratis en voor niks.

“Koningshuis”: alles gratis en voor niks.

18 augustus 2019 0 Door Indignatie redactie

De oplichtersbende ten paleize is u altijd te slim af.

Wist u dat zowat de gehele “koninklijke” familie in kraakpanden woont? Prettig geregeld, ze hebben voor tientallen miljoenen de paleizen waar ze “resideren” aan de staat (wij dus) verkocht en sindsdien wonen ze daar gratis.

Als ze tenminste thuis zijn.

Want ze reizen nogal wat af.

Maar ….. ook dat is prettig geregeld. Zo maar even een achteloos berichtje van Twitter:

Jan Roos‏ @LavieJanRoos14 aug.

Wisten jullie dat alle leden van de Koninklijke familie een tankpas hebben van het ministerie van Verkeer en Waterstaat? Over de hele wereld gratis tanken. Nou ja, gratis. Wij betalen de rekening. Ook van de auto’s/boten/vliegtuigen die ze voltanken trouwens.

Ondertussen mag de douane nog steeds geen drugshonden op hun vliegtuigen loslaten.

Voor de zekerheid schakelen ze de “Koninklijke” Marine in, je kunt het maar beter van tevoren regelen. Moeten ze gedacht hebben. Slim zijn ze niet. Veel geld maakt nog dommer dan dom dus. Janmaat gaat door het vuur voor het “koningshuis” en offert zich maar wat graag op.

oranjes

Maar…. klein bier wordt zoals te doen gebruikelijk gericht en bewust verlinkt. Een schip met 20 ton zuivere cocaïne is intussen allang in Antwerpen of Rotterdam afgemeerd. De Marine onderschept trouwens aan de lopende band tonnen cocaïne, andere rotzooi kunnen ze blijkbaar niet vinden. Die onderschepte cocaïne leveren ze natuurlijk keurig in om te verbranden, tuurlijk maatjuuhh! Welterusten.

Lees ook:  BELACHELIJK: 'Staat betaalt al bijna veertig jaar dubbel voor onderhoud paleizen'

Maar nou eerst allemaal huilie doen, voor de zwaar getroffen “koninklijke” familie. Beetje Respect!Comments

comments